UTAMA      PT3/PMR      PMR 2013
untitle1

BERSAMA KAMI DI 

IKIM FM 


PADA PUKUL 11.00 PAGI

DI BULAN JULAI 2019
 
31 JULAI 2019Dimana anda boleh dapatkan produk-produk kami. 

Sila hubungi kami di:
 
FORTUNE RESOURCES
   3 PESARA MAHSURI 
5, 
  11900, BAYAN BARU, 
PULAU PINANG
   Fax - 04-644 7414 

  HOTLINE / SMS:
017 437 9124 (WApps)
017 479 1274 (WApps)
012 507 1411 (WApps)
012 557 1411 (Call)


No. Akaun Syarikat di Maybank:

FORTUNE MUNAWWARAH SDN BHD
5571 5730 9846
 
anak syarikat FORTUNE RESOURCES
 
EMAIL:
marketing@fortuneresources.com.my
 
 

PMR 2013 - TAHNIAH PELAJAR CEMERLANG 8A

 
 
PMR 2013
ALIFF IZUDDIN BIN ABDUL RASHID
SEK. MEN. SAINS SULTAN AZLAN SHAH, TAIPING, PERAK
 
Assalamualaikum. Saya Aliff Izuddin Bin Abd Rashid merupakan pelajar Sekolah Menengah Sains Sultan Azlan Shah Taiping Perak. Alhamdulillah pada Peperiksaan Penilaian Menengah Rendah 2013 yang lalu saya telah berjaya memperolehi keputusan 8A. Saya bersyukur kepada Allah swt diatas keputusan yang cemerlang ini. Saya juga mengucapkan jutaan terima kasih buat kedua ibu bapa saya diatas titipan doa mereka. Saya juga berterima kasih kepada guru-guru saya diatas tunjuk ajar mereka. Pada mulanya,sewaktu percubaan peperiksaan tersebut saya hanya memperolehi 2A sahaja. Ibu dan bapa saya telah memperkenalkan Smart Koko kepada saya. Semasa mengamalkan produk ini, daya tumpuan dan ingatan saya bertambah baik. Badan saya juga terasa segar dan cergas. Selain rasanya yang enak, smart koko juga mudah disediakan. Saya mengambil smart koko dua kali sehari, pagi dan malam. Saya akan terus menggamalkan smart koko ini untuk persediaan SPM akan datang. Terima kasih smart koko. Jangka masa guna 5 bulan. 

PMR 2013

FARHAT BIN HASHIM
MRSM BATU PAHAT, BATU PAHAT, JOHOR
 
SYUKUR ALHAMDULILLAH KEPADA ALLAH S.W.T.  KERANA SAYA TELAH BERJAYA MEMPEROLEH KEJAYAAN YANG CEMERLANG DALAM PMR 2013 DENGAN BERKAT MENGAMALKAN MINUM SMART COCO A+ SETIAP PAGI WALAUPUN SAYA TINGGAL DI ASRAMA. SAYA TERUS BERISTIQAMAH MENGAMALKAN MINUM SMART COCO A+  SEJAK DARI TINGKATAN SATU DAN AKHIRNYA KEJAYAAN  CEMERLANG TELAH SAYA CAPAI. SAYA AKAN TERUS MENGGUNAKAN MINUMAN SMART COCO A+ UNTUK MEMASTIKAN SAYA TERUS CEMERLANG DALAM PEPERIKSAAN SPM 2015. INSYA ALLAH.   
 
PMR 2013

NURUL SHAKIRAH BT MOHD AZMAN
SMK AMAN DESA SKUDAI, JOHOR BAHRU.

Assalamualaikum, Syukur  kepada Allah kerana telah menemukan saya dengan produk smart koko A+ yang banyak membantu saya “sentiasa fokus” dalam kelas & tidak mudah ngantuk didalam kelas . Saya mengambil minuman Smart Coco A+ pada setiap pagi sebagai sarapan dengan harapan minuman ini mampu memberi kecergasan pada minda dan fizikal saya.Dengan meminum Smart Coco  A+ ini juga , saya mudah ingat akan formula formula yang diberikan oleh guru guru & dan mudah faham akan ilmu yang diajar. Alhamdulillah , dengan berkat meminum Smart Coco A+ ini , saya telah pun mendapat 8A dalam PMR 2013 walaupun ketika percubaan PMR hanya mendapat 5A 3B . saya akan terus minum Smart Coco A+ ini. Terima kasih kepada Fortune Resources kerana telah menghasilkan Smart coco A+ ini .Terima Kasih juga kepada keluarga yang banyak memberi sokongan kepada saya terutamanya kepada Ibu saya Puan Anita yang merupakan Staff Sahabat Roselle Marketing yang telah memperkenalkan kepada saya produk berkhasiat ini. Terima Kasih.

 
PMR 2013

MOHAMMAD HAZIQ BIN ISMAL
SMK DATO BENDAHARA, JASIN, MELAKA

Assalammualaikum, saya telah mengamalkan smart coco A+  ini selama 4 thn semenjak tahun 2010 lg . Semenjak saya mengamalkan produk ini , saya tidak lagi mengantuk di dalam kelas.Ia memberikan saya tenaga sepanjang hari untuk kekal aktif  dan bersemangat bagi menumpukan perhatian terhadap pelajaran.Selain itu , dulu saya sering mengalami masalah kesihatan terutama selesama sehingga menyebabkan tumpuan kepada  pelajaran saya terganggu.Kini dengan smart coco A+ ia dapat membantu saya mengatasi masalah tersebut.Sepanjang saya mengamalkan produk ini,ia dapat menguatkan ingatan dan mencerdaskan minda saya.Ini telah terbukti bahawa smart coco A+ ini amat berkesan bagi pelajar yang inginkan perubahan seperti saya.Justeru itu, saya amat bersyukur ke hadrat ilahi kerana telah memberikan kemerlangan di dalam peperiksaan PMR pada tahun ini.Saya akan terus mengamalkan produk ini bagi membantu meningkatkan prestasi  pelajaran  pada  masa akan datang.Sekian….. terima kasih.

PMR 2013

NUR AISHAH ATHIRAH MOHD SALLEH
SMK AMAN DESA SKUDAI, JOHOR BAHRU

Anak saya telah menggunakan produk Fortune Resources, Smart Cocoa A+ sejak upsr lagi iaitu pada tahun 2010. Alhamdulillah dengan mengamalkan setiap pagi sebelum ke sekolah, Smart Cocoa A+ telah membantu anak saya dalam pelajaran. Berkat doa dan usahanya, anak saya telah mendapat 8A dalam PMR 2013.
PMR 2013

MUHAMMAD RAFIZUL HELMI BIN RAMLI
SEKOLAH SRI AL-AMIN, BANGI, SELANGOR
 
Assalamualaikum, saya Muhammad Rafizul Helmi bin Ramli telah menggunakan SMARTCOCO A+ sejak Januari tahun 2010 sehingga sekarang. Saya minum SMARTCOCO A+ setiap pagi sebelum pergi ke sekolah. Saya suka minum SMARTCOCO A+ kerana rasanya sedap dan saya tidak mengantuk ketika di sekolah.  Pada tahun 2010 saya telah menduduki peperiksaan UPSR dan mendapat keputusan 5A, alhamdullilah. Saya terus minum SMARTCOCO A+ sehingga sekarang dan alhamdullilah saya mendapat keputusan 9A dalam peperiksaan PMR tahun 2013. Terima Kasih kepada SMARTCOCO A+ kerana memberi saya pilihan untuk minuman koko selain dari minuman milo dan ia sangat berkhasiat. 
PMR 2013

PUTERI AISYAH IZZATI BINTI AIRIS SHAHRIN
SAMT SULTAN HISYAMUDDIN, KLANG, SELANGOR
 
Saya telah menggunakan produk smart coco A+ sejak saya berada di tingkatan 1. Produk ini banyak membantu saya dalam pelajaran saya. Ia membuatkan saya lebih cergas dan mudah mengingati pelajaran. Keputusan peperiksaan saya meningkat dari semasa ke semasa. Saya mendapat 3A 2B sahaja dalam peperiksaan UPSR dan meningkat sehingga saya boleh memperolehi 9A dalam PMR. Saya telah menggunakkan produk ini selama 3 tahun. Saya bermula menggunakan produk ini semasa saya berada di tingkatan 1.
 
 
 
PMR 2013

AHMAD AIMANUDDEEN BIN ABDUL LATIFF
MRSM, ALOR GAJAH, MELAKA

Sebagai seorang pelajar, proses pembelajaran amatlah mencabar dan ianya memerlukan kekuatan dari aspek mental dan fizikal. Bagi seorang pelajar seperti saya yang belajar di sekolah berasrama penuh(MRSM Alor Gajah), saya perlu bijak menguruskan masa untuk belajar serta melibatkan diri dalam pelbagai aktiviti sekolah. Kebiasaannya, rasa penat serta mengantuk sering mengganggu tumpuan dan konsentrasi saya semasa di kelas. Di samping itu, rasa penat ini juga kadangkala mengganggu saya ketika terlibat dengan pelbagai aktiviti kelab dan persatuan. Walaubagaimanapun, Alhamdulillah, setelah mengamalkan minuman tambahan Smartcoco A+ semasa sarapan , saya dapat merasakan perubahan yang amat ketara. Saya tidak lagi letih dan mengantuk, malah saya menjadi semakin bertenaga dan ini banyak membantu saya untuk kekal fokus ketika belajar, begitu juga ketika terlibat dengan aktiviti ko-kurikulum. Alhamdulillah, berkat doa ibubapa, para guru serta ikhtiar saya untuk meminum minuman Smartcoco A+ ini, saya telah berjaya memperolehi 8A di dalam Peperiksaan PMR 2013 yang diumumkan baru-baru ini. Oleh kerana itu, saya amat mengesyorkan agar semua pelajar di pelbagai peringkat untuk mengamalkan minuman Smartcoco A+ sebagai minuman tambahan. Ini adalah kerana;  minuman Smartcoco A+ mengandungi pelbagai makanan sunnah serta bahan-bahan yang sangat baik untuk otak seperti ginkgo biloba, kismis, madu dan sebagainya. Semua bahan ini amatlah diperlukan untuk terus bertenaga, fokus dan aktif dalam aktiviti ko-kurikulum dan kurikulum. Saya telah mengambil Smartcoco A+ sebagai minuman harian sejak Darjah 6(2010): sudah 4  tahun.

 
 
PMR 2013

AHMAD NUR HAFIZ BIN AHMAD BAKIN
SMK BANDAR TENGGARA 2, KULAIJAYA, JOHOR
 
Alhamdulillah saya telah mendapat 8 A 1 B dalam peperiksaan PMR 2013.
Saya mula minum Smart Coco A+ pada bulan Mac yang lalu. Banyak perubahan yang berlaku sebelum dan selepas minum antaranya ialah:
 
- lebih bersemangat untuk belajar
- mudah memahami mata pelajaran yang dipelajari
- jarang mengantuk di dalam kelas.
- lebih fokus dalam pelajaran
- tidak mudah letih.
- mengenyangkan perut
 
PMR 2013

ALIAH SURAYA BIN SALLEHUDDIN
SMK CONVENT, MUAR, JOHOR
 
Alhamdulillah saya mendapat keputusan yang cemerlang dalam peperiksaan PMR. Smart Coco A+ telah membuatkan saya lebih fokus di dalam kelas dan berasa lebih segar pada waktu pagi. Sarapan pagi juga menjadi ringkas kerana Smart Coco A+ mengenyangkan dan sedap diminum. 
PMR 2013

IZZAH ZARIFAH BINTI KHAIRUL HADI
SMK ALOR AKAR, KUANTAN, PAHANG
 
Selepas saya minum "Smart Coco A+", saya mendapati ada perubahan dalam diri saya. Saya seronok membuat latihan walaupun susah. Saya dapat menumpukan perhatian sepenuhnya di dalam kelas. Produk ini juga membantu saya menghilangkan rasa mengantuk dan keletihan ketika berada di dalam kelas. Alhamdulillah dengan izin Allah saya mendapat 9A dalam PMR. Terima kasih Fortune Resources.
 
PMR 2013

SITI AISYAH BINTI NORDIN
SBPI SABAK BERNAM, SELANGOR

Keluarga saya adalah pengguna pengguna tegar SMART COCO A+ sejak tahun 2011 setelah saya mendengarnya dari radio IKIM. Sebelum ini, anak saya sering merungut kerana letih dan mengantuk kerana jadual di asrama terlalu padat. Ini amat merisaukan saya, kerana anak saya sering tertidur di dalam kelas. Alhamdulillah  sejak mengamalkannya beliau tidak lagi tertidur didalam kelas dan dapat fokus dalam pelajaran. Keputusan PMR baru-baru ini beliau berjaya memperolehi 9A. SMART COCO A+ bukan sahaja baik untuk minda tetapi baik untuk kesihatan. Sejak mengamalkannya anak saya juga jarang demam jika sebelum ini, setiap bulan anak saya akan mengalami demam panas. Alhamdulillah tahun 2013 dia langsung tidak mengalami demam panas. Terima Kasih Fortune Resourses kerana mengeluarkan minuman yang berkhasiat, bertenaga dan yang penting ia mengandungi makanan sunnah dan baik untuk kesihatan.

PMR 2013

NURUL MURSYIDAH BINTI MOHAMAD KAMAL
SMKA SULTAN AZLAN SHAH, PERAK
 
Alhamdullillah saya telah menggunakan smartkoko sebagai minuman harian semenjak upsr dan pmr .Dengan keizinan ALLAH SWT , saya telah berjaya mencapai keputusan cemerlang dalam PMR 2013 ini dengan mendapat 9A. Mudah mudahkan ALLAH akan menizinkan saya mencipta kejayaan yang lebih cemerlang pada SPM 2015 dan dapat berbakti untuk agama dan bangsa . Insyallah . 
 
PMR 2013

AHMAD IZZUDDIN BIN RAZALI
SMK SULTANAH HAJJAH KALSOM, KUANTAN, PAHANG
 
saya telah menggunakan produk smartcoco ini selama 5 tahun dan ianya amat berkesan dan harganya amat berpatutan.
PMR 2013

FATIN NUR FITRI BINTI MOHD BADARUZAMAN
SAMT TENGKU AMPUAN JEMAAH, PETALING PERDANA, SELANGOR
 
DULU, SEBELUM SAYA MENNGAMBIL MINUMAN SMART COCO A+, SAYA SENTIASA CEPAT LETIH DAN SKIP MAKAN MALAM KERANA MEMPUNYAI MASA YANG SUNTUK DI ASRAMA. SEJAK MENGAMBIL PRODUK INI, SAYA RASA LEBIH BERTENAGA DAN TIDAK MUDAH MENGANTUK. SAYA JUGA DAPAT FOKUS KETIKA BELAJAR. SEKARANG SUDAH TIGA TAHUN SAYA MENGGUNAKAN PRODUK INI DAN HASILNYA ALHAMDULILLAH DENGAN IZIN DAN PERTOLONGAN DARI ALLAH SERTA PENGAMBILAN PRODUK INI,  SAYA MENDAPAT KEPUTUSAN YANG CEMERLANG DALAM PMR.
 
 
PMR 2013

FAIZAHTUN NADHIRAH BINTI OMAR
SMK SERI TANJUNG, BENUT, PONTIAN, JOHOR
 
Assalammualaikum warahmatullahiwabarakatuh….Saya telah menggunakan produk Fortune Resources sejak berusia 14 tahun. Pengalaman dan kepuasan menggunakan produk ini meyakinkan saya untuk terus menggunakan produk Smart Coco A. Pada permulaannya saya lebih kerap mengantuk semasa waktu persekolahan sejak mengambil minuman tersebut. Ibu saya pula setiasa menggalakkan saya mengambil minuman smart coco a+ walaupun saya mula kerap mengantuk di sekolah dan memberitahu saya tentang masalah mengantuk tersebut merupakan kesan awal pengambilan minuman tersebut berdasarkan testimoni-testimoni pengguna yang terdahulu yang disiarkan melalui saluran radio ikm.fm. Ibu saya juga akan memastikan bekalan smart coco a+ saya sentiasa mencukupi di rumah. Dan Alhamdulillah.. syukur pada Allah kerana dengan izinNya serta dorongan keluarga,guru2 juga sahabat2 saya telah peroleh kejayaan PERFECT SCORE iaitu 9’A dalam PMR 2013. Saya juga telah menggunakan produk ini secara konsisten kerana produk ini ternyata dapat membantu saya terus segar sepanjang proses pengajaran dan pembelajaran berlangsung. Saya sarankan kepada semua para pelajar di Malaysia, khususnya yang beragama Islam untuk menggunakan produk ini yang disahkan Halal tanpa keraguan. Terima kasih Smart Coco A+, terima kasih Fortune Resources.

 
 
PMR 2013

NORSYAMIMI IZZATI BINTI ZAINAL ABIDIN
SM AGAMA JOHOR, JOHOR JAYA, JOHOR
 
Smart coco A + adalah makanan tambahan terbaik seisi keluarga terutama pada pelajar. Saya pelajar dari Sek Men Agama tapi dlm masa yang sama saya aktif sukan, mewakili sekolah hingga ke peringkat zon. Saya pelajar sederhana & minat dalam sukan amat meletihkan sehingga pelajaran saya semakin merosot, hal ini membuatkan ibu ayah bimbang kerana PMR 2013 semakin hampir. Ibu berusaha  macam mana nak selesaikan masalah saya akhirnya terjawab apabila mendengar  radio IKIM 106.2 Johor Bahru 3 tahun yg lalu, tertarik dengan rancangan SMART COCO A+ dan mencubanya sehingga sekarang sebagai pelanggan tetap. Saya amat gembira kerana mempunyai tenaga & bergiat aktif dalam masa yang sama menampakkan perubahan kecemerlangan dari segi pelajaran dan saya rasa agak mudah untuk terima pelajaran & semakin positif. Alhamdulillah sehingga sekarang kami terus menggunakan produk FR. Sekarang saya bersyukur kepada Allah  membuatkan ibu ayah tersenyum dengan keputusan peperiksaan PMR 2013. Tahniah  FR mengeluarkan produk SMART COCO A+ No 1. 
 
 
 
PMR 2013

NURUL NASUHA BINTI RAHIM
SMK TUNKU BENDAHARA, KEDAH
 
Assalammualaikum. Saya, NurulNasuha binti Rahim pelajar Sekolah Menengah Kebangsaan Tunku Bendahara telah berjaya mendapat 8A dalam PMR dengan bantuan SMARTCOCO A+. Saya amat berterima kasih kepada produk ini kerana telah banyak membantu saya. Setelah mula mengamalkan untuk meminum produk ini pada setiap pagi sebelum ke sekolah, saya rasa lebih bertenaga dan bersemangat untuk menjalani pembelajaran di dalam kelas. Selama ini saya mudah mengantuk di dalam kelas tetapi setelah mula meminum produk ini saya dapat menumpukan perhatian yang sepenuhnya ketika guru mengajar. Saya juga mudah mengingati apa yang saya pelajari di sekolah dan seterusnya dapat menjawab peperiksaan dengan baik. Berkat bantuan SMARTCOCO A+ saya dan 12 orang lagi sahabat saya berjaya meraih 8A dalam PMR 2013. Ibu bapa saya juga bangga dengan pencapaian saya. Bapa saya mula membeli produk ini sebelum saya menduduki peperiksaan PMR. Meskipun saya mengambil produk ini dalam masa yang singkat tetapi saya tetap dapat menjalani aktiviti harian di sekolah dengan baik sekali. Saya menggunakan produk ini selama 5 bulan. Sehingga sekarang bapa saya masih membeli SMARTCOCO A+ kerana beliau juga mahu saya mendapat kesihatan yang baik. Saya amat berterima kasih dan berharap SMARTCOCO A+ akan terus maju. 
 
 
 
 
PMR 2013

AMYZA AZWA BINTI JURAIMI
SMK TAMAN MUTIARA RINI, SKUDAI, JOHOR

ASSALAMUALAIKUM … Syukur Alhamdulillah kerana dengan izinNYA saya telah berjaya memperolehi  keputusan cemerlang 8A dalam peperiksaan PMR baru-baru ini. Saya mula diperkenalkan dengan produk FORTUNE RESOURCES sejak beberapa  tahun yang lalu. Bermula dengan kejayaan cemerlang 5A dalam peperiksaan  UPSR , kini saya meneruskan legasi kejayaan saya dengan keputusan cemerlang PMRpula. Saya yakin dengan FORTUNE RESOURCES kerana ianya  syarikat muslim dan semua  produknya terbukti HALAL dan ianya merupakan makanan SUNNAH.

Saya sekeluarga mengamalkan minuman SMART COCO A+ pada  setiap pagi dan malam untuk mengekalkan kecerdasan dan menguatkan ingatan . Sebelum ke sekolah, saya akan mengambil satu sachet bagi mengekalkan stamina , mengelakkan mengantuk dan keletihan  sepanjang pembelanjaran. Dengan pengambilan SMART COCO A+ yang berterusan telah menyebabkan saya semakin fokus dalam pelajaran, kreatif  dan semakin berkeyakinan.  

Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada pihak FORTUNE RESOURCES kerana telah menghasilkan produk yang begitu hebat sekali seperti SMART COCO A+JUS AL-KHAIRA dan berbagai produk hebat yang lain. Kini saya telah mengesyorkan kepada kawan-kawan serta saudara mara berkaitan produk yang hebat ini dan saya berasa sungguh seronok kerana dapat berkongsi satu produk yang sungguh HEBAT & MENAKJUBKAN!

PMR 2013

NURUL FAZLIN BINTI HASNUL HAFIZ
SMK PEREMPUAN LIKAS, KOTA KINABALU, SABAH
 
Assalamualaikum. Saya merasakan daya ingatan saya bertambah baik dan saya amat menggemari rasanya. Pencapaian saya semakin meningkat sejak saya meminum Smart Coco A+. Saya mendapat 5A dalam Peperiksaan Penggal Pertama iaitu sebelum saya menggunakan produk ini. Setelah itu, saya mula  menggunakan produk Smart Coco A+ iaitu sejak Jun 2013. Setelah itu dalam Peperiksaan Percubaan PMR pertama, saya mendapat 6A dan kemudian 7A dalam Peperiksaan Percubaan PMR kedua. Saya terus menggunakan produk yang saya gemari ini dan Alhamdulillah, saya mendapat keputusan 9A dalam PMR 2013.  
PMR 2013

NURIN ISMAHANI BINTI MOHD HAFIDZ
SMK AGAMA PUTRAJAYA, PUTRAJAYA
 
Saya mula mengambil SmartCocoA+ sejak awal tahun 2013. Saya sering mengantuk dalam kelas serta sekembali dari sekolah pada waktu petang. Sering terlajak tidur hingga pagi. Keadaan ini menyebabkan saya mengabaikan kerja sekolah. Sebelum ini saya telah mencuba pelbagai produk namun kurang berhasil.  Alhamdulillah, setelah mengamalkan minum SmartCocoA+ setiap hari sebelum pergi sekolah serta sebelum tidur, saya merasai kelainan, badan semakin bertenaga dan tidak mengantuk lagi. Sepanjang peperiksaan SmartCocoA+ merupakan minuman utama saya.
PMR 2013

NURUL AFIFAH BINTI SABRI
SMK SULTANAH ASMA, ALOR SETAR, KEDAH
 
Syukur Alhamdulillah dengan izin Allah akhirnya saya telah mendapat keputusan yang amat di impi-impikan.Keputusan PMR yang saya tidak jangkakan iaitu 8A dalam semua mata pelajaran.Berkat doa ibu dan bapa dan usaha telah menghasilkan kejayaan pada diri saya.Ibu sayalah orang yang paling banyak berusaha untuk kejayaan saya.Ibu telah mencari produk produk pemakanan minda untuk membantu saya dan 3 lagi adik beradik daya sebagai persediaan menghadapi peperiksaan. 
 
 
 
 
 
 
PMR 2013

NUR AININA NABILAH BINTI MOHD YUSUF
SMK LEPAR UTARA, JENGKA, PAHANG
 
Produk-produk keluaran Fortune Resources adalah produk yang amat bagus dan berkesan. Antara produk yang saya gunakan ialah SMART COCO A+SMART CHOCOLATE A+ dan SMART SWEET A+. Saya telah menggunakan produk ini sejak tahun 2009 iaitu ketika dalam Tahun 5 dan keberkesanannya telah terbukti apabila saya mendapat keputusan yang cemerlang dlm Ujian Penilaian Sekolah Rendah (UPSR) pada tahun 2010 iaitu 4A 1B, dan 8A dalam Penilaian Menengah Rendah (PMR) 2013.

Saya mula merasakan perbezaan yang amat ketara setelah 4 bulan menggunakannya. Antara perbezaan yang saya rasai antaranya ialah saya tidak lagi mengantuk ketika sedang belajar terutamanya di sekolah setelah bersarapan dengan SMART COCO A+, SMART CHOCOLATE A+ dan SMART SWEET A+. Selain itu, walaupun dengan hanya 
mengambil sarapan dengan produk Fortune Resources ini pada jam 7 pagi, saya tidak berasa lapar dan tidak bermaya ketika belajar walaupun jam sudah hampir pada pukul 12 tengah hari. Dengan ini saya dapat belajar dengan lebih tekun dan selesa tanpa sebarang gangguan. 

Saya amat berpuas hati dengan keberkesanan produk ini, kerana ia bukan hanya dapat membantu saya dalam proses pembelajaran malah rasanya juga sangat sedap dan harganya amat berpatutan. Saya juga telah memperkenalkan produk ini kepada beberapa rakan sekelas saya dan kini mereka juga telah menggunakannya. Saya berharap agar produk ini dapat diteruskan lagi pada masa-masa akan, agar saya dapat terus menggunakannya demi kecemerlangan saya dan lebih ramai lagi yang akan mencubanya selepas ini. 

PMR 2013

SITI NURSHAFIQAH BINTI ABU BAKAR
SMK (P) TEMENGGONG IBRAHIM, BATU PAHAT, JOHOR
 
Assalamualaikum nama saya Siti Nurshafiqah bt Abu Bakar dan berusia 15 tahun. Saya pengguna setia Smart Coco A+ bermula dari usia 13 tahun.Banyak peningkatan dalam pelajaran selepas saya menggunakan Smart Coco A+ disamping belajar dan berusaha bersungguh-sungguh. Hal ini dapat dibuktikan apabila prestasi dalam bidang pelajaran semakin meningkat naik.Pada awalnya saya hanya mendapat markah peperiksaan yang sederhana. Semakin saya kerap mengamalkan Smart Coco A+ , ibu bapa saya dapat melihat peningkatan akademik saya. Syukur Alhamdulillah, saya berjaya mendapatkan keputusan yang cemerlang dalam PMR 2013 iaitu semua A. Terima Kasih Smart Coco A+ !!
PMR 2013

MUHAMMAD AMIRUL MUKMININ BIN MOHD SUFIAN
SBPI RAWANG, RAWANG, SELANGOR
 
Alhamdulillah, berkat kesungguhan ibubapa saya yang membekalkan Smart Cocoa A+ sebagai makanan tambahan saya di asrama sejak di tingkatan 2 telah menunjukkan perubahan yang positif buat diri saya. Saya menjadi lebih bertenaga, bersemangat serta mempunyai visi pembelajaran yang lebih jelas dalam mencapai kecemerlangan. Keputusan 9A dalam PMR 2013 akan saya jadikan peransang untuk lebih berjaya di masa hadapan dengan izin Allah. Terima kasih Smart Cocoa A+.
PMR 2013

NUR NAJATIN NAJIYAH BINTI JOHARI
SMA PELANGAI, BENTONG, PAHANG
 
Saya sudah menggunakan SMARTCOCO A+ selama setahun. Alhamdulillah ,sejak saya menggunakan SMARTCOCO A+,saya kurang rasa mengantuk didalam kelas, oleh sebab itu saya dapat lebih fokus didalam kelas, saya juga dapat megulangkaji pelajaran sehingga lewat malam. ia juga memberi lebih tenaga semasa saya sedang berpuasa..
 
PMR 2013

MUHAMMAD FIRDAUS BIN MOHD YUSOF
SMK SERI BENTONG, BENTONG, PAHANG
 
Assalamualaikum.Alhamdulillah bersyukur terhadap Ilahi atas nikmat kejayaan dalam PMR pada tahun ini. Saya juga ingin merakamkan jutaan terima kasih kepada ibu bapa saya kerana tanpa doa dan restu mereka tidak mungkin saya menempa kejayaan ini. Seterusnya saya sangat berterima kasih kepada ibu kerana beliaulah yang memperkenal produk Smart Coco A+ kepada saya. Ibu mengetahui tentang produk  Fortune Resources melalui rancangan tajaan Fortune Resources yang bersiaran di radio Ikim.Fm. Alhamdulillah,setelah saya menggunakan produk daripada Fortune Resources iaitu Smart Coco A+,saya sendiri telah merasai perubahan dari segi pembelajaran seperti berasa bersemangat ketika berada di dalam bilik darjah dan tidak berasa mengantuk ketika belajar.Saya mula mengambil minuman Smart Coco A+ pada awal tahun ini (2013). Setiap hari saya akan mengambil 1 sachet Smart Coco A+. Keputusan saya dalam ujian bulanan menunjukkan peningkatan secara mendadak daripada tahun lepas. Terima kasih Smart Coco A+!
 
PMR 2013

ARESA BINTI AHMAD
SM ISLAM HIDAYAH, JOHOR BHARU, JOHOR
 
Alhamdulillah, mula minum since darjah 6. Sebelum minum tu memang malas tahap giga, maths and sains pun mmg dalam mimpi je nak dapat A. Lepas minum, alhamdulillah dapat 4A 1B. Tapi x berhenti smpai 2012 jek minum. Minum saaaaampai dah 16 tahun hari ni. Memang since minum, semakin rajin, mak pun semakin sayang, mudah faham cikgu ajar kat kelas, semakin semangat nak memulakan hari dengan baik, semakin produktif and semakin happy sebab senang nak study. Siriusly, minum dari dulu rasa pun tetap sedap macam first time minum. Alhamdulillah, berkat ingredients yg mengikut sunnah, dapat juga keberkatannya kepada yang meminum. :) Allahuakbar.
 

PMR 2013

NUR ATHIRAH BINTI MAZLAN
SMK SAUJANA UTAMA, SUNGAI BULOH, SELANGOR
 
Assalamualaikum. Alhamdulillah, sejak 3 tahun menjadikan minuman Smart Coco A+ sebagai minuman ‘rasmi’ saya setiap hari, daya tumpuan dan kreativiti saya semakin meningkat. Minuman Smart Coco A+ memang berbeza daripada produk minuman kesihatan yang lain. Rasanya yang sedap membuatkan saya tanpa jemu menikmatinya dengan bancuhan air suam (pagi) dan hidangan sejuk (tengahari). Harganya yang sangat berpatutan memudahkan ibu saya memastikan bekalan minuman Smart Coco A+ sentiasa mencukupi pada setiap bulan kerana ianya menjadi minuman kegemaran saya sekeluarga. Minuman Smart Coco A+, membuatkan saya berasa cergas dan tidak mengantuk ketika berada kelas atau semasa belajar di rumah. Tambahan pula, dengan menikmati minuman Smart Coco A+ saya akan berasa kenyang sepanjang hari. Ianya terbukti apabila meminumnya ketika bersahur. Alhamdulillah, saya telah mendapat keputusan 8A dalam PMR 2013. Minuman Smart Coco A+ (dengan izin Allah )dapat  membantu saya mencapai cita-cita  untuk meraih keputusan yang cemerlang dalam peperiksaan PMR. Sekian, terima kasih.

PMR 2013

MUHAMMAD YUSOF BIN ROSHIDAN
SMK IZZUDDIN SHAH, IPOH
 
Assalamualaikum....pengamalan smart coco A+  oleh saya Muhammad Yusof bin Roshidan dapat membantu saya dalam menghadapi masalah rasa mengantuk di dalam kelas dan saya berasa cergas ketika belajar.  selain itu,saya berpuas hati dengan pengambilan minuman smart coco A+ yang amat berkesan sehingga saya mendapat keptusan yang cemerlang iaitu dengan mendapat 9A dalam penilaian menengah rendah. 
 
 
PMR 2013

MUHAMMAD SAYYID BIN SULAIMAN
SMA DAERATUL MA'ARIFIL WATANIAH 2, GUAR PERAHU, PULAU PINANG
 
Assalamualaikum w.b.t.. Alhamdulillah, syukur yang tidak terhingga saya panjatkan kepada Allah s.w.t diatas limpahan rahmatNya yang memberikan kejayaan kepada anak saya yang berjaya mendapat 8A dalam PMR baru-baru ini. Saya amat bersyukur kerana Allah S.W.T yang telah menemukan saya dengan Smart Coco A+ yang menjadi salah satu asbab kejayaan anak saya. Apa yang saya ingin tekankan disini ialah keupayaan minumam ini yang memberikan serta mengekalkan kecergasan anak saya dalam menjalani kehidupan sebagai pelajar. Alhamdulillah saya dapat melihat perubahan anak saya yang sebelum ini kelihatan penat dan mengantuk selepas pulang dari sekolah setelah mengamalkan Smart Coco A+ ini lebih 2 tahun.  Minuman Smart Coco A+ juga diakui kelebihan dan keberkesanannya oleh anak saya yang sedang melanjutkan pelajaran di universiti yang juga mengamalkan Smart Coco A+ . Sememangnya Smart Coco A+ adalah pemakanan yang banyak memberi tenaga sepanjang pembelajaran anak saya di sekolah. Kepada semua anak-anak yang masih belajar, saya sarankan penggunaan Smart Coco A+ untuk anda setiap hari. Sekian, terima kasih.
 
PMR 2013

NUR AZRINA BINTI AZRI
SMK BANDAR TUN HUSSAIN ONN 2, CHERAS, SELANGOR

SMART COCO PILIHANKU.

Saya telah mengguna smart coco A+ ejak dari tahun awl 2013 lagi. Ibu sya mengetahui mengenai produk ini dari siaran radio IKIM fm. Semenjak saya mengguna produk ini, pelajaran saya telah meningkat baik. Terima kasih ibu. Terima kasih Fortune Resources.

PMR 2013

AZRI ZAKIRIN BIN MOHD NASIR
SMK DEWAN BETA, KOTA BHARU, KELANTAN
 
ALHAMDULILLAH...setelah saya mengambil Smart CocoA+,saya merasa perubahan positif dalam diri saya,pelajaran saya semakin meningkat,saya dapat mengulangkaji pelajaran dengan lebih tenang dan mudah memahami apa yang diajarkan oleh guru.Daya mengingat dan penghafalan pun semakin kuat.Syukur alhamdulillah PMR 2013 saya mendapat keputusan yang cemerlang iaitu 8A.Terima kasih kepada produk FORTUNE RESOURCES dan saya akan terus mengambil Smart CocoA+ untuk seisi keluarga.
PMR 2013

MUHAMAD HAZIQ BIN AZLAN
SMK TELOK MAS, MELAKA
 
Pengalaman saya menggunakan / mengamalkan minum smart coco A + ialah saya berasa sentiasa cergas , tidak mudah letih atau mengantuk .Saya telah minum smart coco A + selama 3 tahun bermula tahun 2011.
 
 
 
PMR 2013

NURUL HUMAIRA BINTI DAUD
MRSM GEMENCHEH ULUL ALBAB, NEGERI SEMBILAN

Assalamualaikum. Saya belajar di MRSM Gemencheh Ulul Albab dan setiap hari saya menjalani jadual yang sangat padat yang mana setiap pagi saya harus bangun seawal 4 pagi untuk menghafal Al-Quran dan meneruskan sesi persekolahan sehingga pukul 4.30 petang. Saya sering berasa penat dan letih. Sejak itu, ibu saya telah memperkenalkan saya dengan Jus Al-Khaira. Saya mula menggunakannya sejak cuti semester pertama 2013. Selepas mencuba produk tersebut, saya sentiasa bertenaga sehingga petang. Selain itu, saya sering mengalami alahan iaitu sentiasa bersin pada waktu pagi dan terutamanya ketika mengemas bilik di asrama pada setiap hari Ahad. Sehingga pada suatu ketika hidung saya mengalami pendarahan. Alhamdulillah selepas mencuba produk tersebut, ia menunjukkan kesan yang positif kerana alahan saya semakin berkurangan. Di samping itu, saya juga mencuba produk Smart Sweet A+. Tujuannya adalah untuk mengurangkan darah gemuruh yang saya sentiasa alami ketika menjawab peperiksaan terutama ketika menjawab kertas Matematik. Ibu saya turut berasa risau kerana setiap kali menghadapi peperiksaan Matematik saya akan mengalami sakit perut. Ibu saya juga memberikan saya minuman Smart Coco A+. Saya amat menyukai rasanya yang enak. Saya masih terus menggunakan jus Al-Khaira, Smat Sweet A+ dan Smart Coco A+ bagi meningkatkan tahap kecerdasan minda, kecergasan dan kesihatan badan. Sekian. Wassalam. (Guna sejak cuti sekolah bulan Mac 2013)

 
PMR 2013

AINA KAISAH BINTI SAZALI
SMKA SHARIFAH RODZIAH, MELAKA
 
Saya, Aina Kaisah binti Sazali. Terima kasih kepada Fortunes Resources yang menghasilkan produk seperti Jus Al-Khaira, Smart Cocoa A Plus dan Smart Chocolate A +. Saya telah menggunakan ketiga-tiga produk ini sejak setahun yang lalu. Sebelum menggunakan Jus Al-Khairah, Smart Chocolate A+ dan Smart Cocoa A Plus, saya hanya memperoleh 2A dalam peperiksaan akhir tahun 2012 selain itu sering mengantuk serta badan lesu semasa di dalam kelas. Sejak tahun 2013 saya mengamalkan Jus Al-Khairah dan Smart Cocoa A +, tumpuan terhadap pengajaran guru semakin baik dan tiada lagi rasa mengantuk. Malah keputusan peperiksaan saya semakin meningkat. Saya mengamalkan Jus Al-Khairah, Smart Chocolate A+  dan Smart Cocoa A Plus secara kerap dan akhirnya membuahkan hasil yang sangat baik. Sehingga saya Berjaya memperoleh 9A dalam PMR pada tahun ini.Syukur Alhamdulillah dan terima kasih kepada Fortunes Resources dengan produknya yang berkesan ini.
 
 
 
PMR 2013

LUQMAN ANUAR BIN MUSTAFA
SAM HULU LANGAT BATU 10, CHERAS, SELANGOR

TESTIMONI IBU - Assalamualaikum.. Saya ibu kepada 4 orang anak. Saya  Dua orang anak saya tinggal di asrama dan yang 2 orang lagi ada di rumah.  Bagi anak yang tinggal di asrama, saya bekalkan kepada mereka smart coco  A+ sebagai minuman tambahan semasa mereka mengambil sarapan pagi. Begitu juga dengan anak-anak saya yang berada di rumah.  Setiap pagi saya akan berikan kepada mereka smart coco A+. Pada tahun 2013, anak sulung saya, LUQMAN ANWAR mengambil peperiksaan PMR. Saya mula memberikan minuman smart coco A+ kepadanya sejak dia di Tingkatan 2 lagi. Semasa peperiksaan percubaan PMR, Luqman hanya mendapat keputusan yang sederhana iaitu 2A, 5B dan 2C. Alhamdulullah, semasa keputusan PMR diumumkan, Luqman merupakan salah seorang pelajar yang mendapat 9A di sekolahnya. Saya percaya, di samping kurniaan dan rezeki daripada Allah, penggunaan minuman smart coco A+ secara konsisten juga merupakan faktor penyumbang kepada kejayaan ini. Dengan mengambil produk ini semasa sarapan pagi, dapat mengurangkan rasa mengantuk dan lapar kepada anak-anak saya.  Seterusnya, mereka dapat menumpukan perhatian semasa di dalam kelas. In Syaa Allah, saya akan terus memberikan minuman smart coco ini kepada anak-anak saya. Terima Kasih.

PMR 2013

NUR RASHEEDAH BEGUM BINTI NAWAB KHAN
SMK KING GEORGE V, SEREMBAN, NEGERI SEMBILAN
 
Saya sudah menggunakan Smart Koko A+ ini selama 2 tahun. Sepanjang tempoh itu, banyak perubahan telah berlaku dari segi mental dan fizikal. Aktiviti kokorikulum dan sukan di sekolah sudah pastinya memerlukan banyak tenaga. Oleh itu saya mengamalkan meminum Smart Koko A+ setiap hari sebelum pergi ke sekolah agar badan saya sentiasa cergas dan tidak mudah keletihan. Dalam sesi pembelajaran pula, saya lebih fokus dan cepat tangkap apa yang guru  saya ajar. Alhamdulillah berkat usaha dan doa semua, saya telah berjaya memperoleh 8A dalam PMR 2013.

PMR 2013

TAUFIQ HIDAYATULLAH BIN WISNU UTOMO
SEKOLAH TINGGI KOTA KINABALU, SABAH
 
Assalamualaikum. Saya telah menggunakan produk smart cocoa A+ sejak bulan februari 2013. Alhamdullilah saya telah mendapat keputusan 8A dalam PMR 2013. Ini membuatkan saya ingin terus menggunakan produk ini secara konsisten. Alhamdullilah smart cocoa A+ dapat membantu saya lebih fokus dalam proses pembelajaran di sekolah. Sebelum ini saya selalu rasa mengantuk dan kurang bertenaga semasa disekolah. Syukur kepada Allah kerana telah menemukan saya dengan produk yang berkualiti ini. Terima kasih juga pada fortune resources diatas kesungguhan mengeluarkan produk yang bermutu yg dpt membantu pelajar2 utk berjaya. Sekian wassalam. 
PMR 2013

NUR ASYIKIN BINTI AZAHAR
SMK PUCHONG PERDANA, PETALING PERDANA, SELANGOR
 
SAYA TELAH MENGGUNAKAN PRODUK SELAMA 1 TAHUN.PRODUK INI TELAH DIHADIAHKAN OLEH KAWAN MAK SAYA.SEJAK ITU, SAYA MEMINUM SETIAP MALAM SEMASA SAYA BELAJAR
 
 
PMR 2013

MUHAMMAD SHAZNI BIN MUHAMMAD SHUKRI
SMK ABDUL RAHMAN TALIB, KUANTAN, PAHANG
 
Assalamualaikum…. Saya Muhammad Shazni bin Muhammad Shukri, seorang pelajar Sekolah Menengah Kebangsaan Abdul Rahman Talib Kuantan Pahang telah mengunakan produk keluaran Fortune Resources iaitu Smart Coco A+, sejak tingkatan Dua. Saya mengambil minuman Smart Coco A+ pada setiap pagi sebelum sarapan sebagai supplement. Alhamdulillah dengan mengamalkan Smart Coco A+, badan saya menjadi lebih segar dan cergas. Walaupun sibuk dengan aktiviti kokurikulum di sekolah, saya masih dapat memberi tumpuan kepada pembelajaran di dalam kelas dan dapat menjalani aktiviti beriadah pada setiap petang di asrama. Bersyukur kepada Allah saya memperolehi keputusan yang cemerlang 9A dalam PMR 2013. Bersyukur kepada Allah dan tahniah kepada Fortune Resources kerana telah menghasilkan produk yang berkualiti tinggi iaitu Smart Coco A+ di samping rangkainya yang lain iaitu Smart Sweet A+ dan Jus Alkhaira yang telah menjadi amalan keluarga saya. Terima kasih yang tak terhingga pada ibu saya Pn Rusnani Ali kerana sentiasa memastikan bekalan Smart Coco A+ saya mencukupi. Tidak dilupakan ucapan terimakasih kepada stokis  iaitu Puan Maimon dan suami (stokis kuantan)  yang telah memperkenalkan produk Smart Coco A+ ini kepada keluarga saya.

PMR 2013

NUR NAZIHAH BINTI MD SHAKHIH
SMK DATO' PENGGAWA BARAT, PONTIAN, JOHOR
 
Assalamualaikum…semenjak saya mengambil produk Fortune Resources ini iaitu Smart Cocoa A+ selama dua tahun saya dapat merasakan perubahannya.Saya tidak berasa mengantuk di dalam kelas pada waktu pagi walaupun tidur pada lewat malam.Saya juga berasa cergas menghadiri kelas daripada pagi hingga ke petang.Alhamdulillah saya berjaya memperoleh perfect score dalam PMR 2013.Malahan abang saya dan kakak ipar saya juga turut mengambil Smart Cocoa A+ ini sebagi minuman sampingan untuk kecergasan badan dan minda.Kakak ipar saya mengambil produk ini semasa menyambung pengajian dalam bidang sarjana dan semasa mengandungkan anak pertamanya.Hasilnya Ahamdulillah abang saya dan kakak ipar saya berjaya mendapat 4.0.Terima kasih kepada ibu saya yang telah menyuruh saya minum Smart Cocoa A+.
PMR 2013

MUHAMMAD AFIQ AIMAN BIN AZMI
SMK JALAN 3, BANDAR BARU BANGI, SELANGOR

Semenjak tahun 2011 saya telah memberikan anak-anak saya Smart Coco A+ setelah mendengarnya melalui radio IKIM. Saya telah memberikan anak saya Muhammad Afiq Aiman minuman Smart Coco A+ sejak dia berada di tingkatan satu lagi dengan cara istiqamah. Banyak perbezaan yang saya lihat setelah beliau mengamalkannya. Beliau menjadi lebih fokus dan lebih bersemangat di dalam kelas. Percubaan PMR beliau telah mendapat keputusan 4A 4B. Dengan megamalkan Smart Coco A+, beliau tidak lagi merasa letih dan mengantuk di dalam kelas. Hasilnya beliau berjaya memperolehi keputusan 8A dalam PMR. Alhamdullilah,ini amat membanggakan kami sekeluarga.
PMR 2013

HANIS SABRINA BINTI JASMANI
SMK WANGSA MELAWATI, KUALA LUMPUR

Assalamualaikum. Saya telah mengambil produk Smart Coco A+ ini selama setahun. Alhamdulillah, kesan daripadanya sangat positif kepada saya. Smart Coco A+ telah permudahkan saya untuk mengingati, memahami pelajaran dan mencerdaskan minda saya. Akhirnya, saya telah mendapat keputusan yang cemerlang dalam PMR iaitu 8A. Syukur kepada Allah. Terima kasih saya ucapkan kepada Fortune Resources. 
PMR 2013

AHMAD NAUFAL IBAD BIN MOHD LAZIM
SMK AGAMA KUALA LUMPUR, KUALA LUMPUR
 
Saya mengambil minuman Smart Coco A+ sejak berada di Tingkatan 1.  Saya aktif dalam Kokurikulum dan ia agak mengganggu konsentrasi di dalam kelas. Namun sejak mengambil Smart Coco A+, saya mampu untuk memberikan lebih tumpuan semasa sesi pembelajaran. Bagi peperiksaan percubaan PMR, saya hanya berjaya memperoleh 4A sahaja. Alhamdulillah, sejak mengamalkan minuman ini dengan lebih kerap, dengan izin Allah saya telah Berjaya memperolehi keputusan yang cemerlang iaitu 9A. TQ SC!
 
 
 
PMR 2013

NUR LIYANA AQILAH BINTI AZAHAR
MAAHAD MUHAMADI PEREMPUAN, KOTA BHARU, KELANTAN
 
Alhamdulillah syukur kehadrat illahi kerana telah memberi kejayaan yang cemerlang kepada anak saya Nur Liyana Aqilah pada keputusan PMR2013 dengan 9A. Dia selalu mengadu keletihan dan mengantuk ketika di sekolah. Ini amat merunsingkan saya. Pada suatu hari saya terdengar live di radio IKIM.fm tentang produk minda smart coco A+ dan banyak sekali perkongsian tentang kejayaan pengamal2 nya. Hati saya terdetik untuk mencuba produk ini. Diawal tahun 2013 saya berjaya menjejaki stokis yang terdekat untuk mendapatkan bekalan. Saya terus membeli satu carton ( 24 kotak ) untuk 4 orang anak saya yang masih bersekolah untuk mendapatkan harga yang lebih murah. Saya sentiasa pastikan bekalan mencukupi untuk saya lihat keajaiban dan keunikan produk smart coco A+ ini. Selepas anak-anak mengamalkan pemakanan secara teratur pagi selepas sarapan dan malam sebelum tidur saya mendapati banyak perubahan dan kesan positif dalam diri mereka. Salah satunya ialah mudah bangun pagi, mereka lebih cerdas tak kira masa dan lebih aktif dengan bekalan oksigen yang banyak ke otak mereka. Kurang mengantuk dan lebih banyak masa untuk menelaah pelajaran. Sessi persekolahan, aktiviti ko-kurikulum dan kelas prep malam dapat dijalani dengan lebih keyakinan dengan bekalan tenaga dari smart coco A+. Cara pengambilan yang mudah dan senang menyebabkan anak-anak menyukainya. Saya bersyukur di temukan dengan produk Muslim yang sungguh bermutu, berkhasiat amalan sunnah dan berjaya mengangkat ummah ke tahap yang lebih cemerlang. Terima kasih kepada pengasas smart coco A+. Dengan usaha, doa dan keyakinan insyaalah kita semua beroleh kejayaan di dunia mahupun akhirat. Amin.
 
PMR 2013

MOHD SHAYUTI IKRAM BIN SHEFIDI
SMA MAJLIS AGAMA ISLAM WP, WILAYAH PERSEKUTUAN
 
Alhamdulialah, dalam masa 9 bulan pada tahun 2013 saya memberikan anak saya pemakanan Smartcoco A+. Alhamdulilah pemakanan ini memberi tenaga dan dapat menghilangkan mengantuk ketika didalam kelas dan memberi kesegaran sepanjang sessi pelajaran beliau. Abang dan adiknya juga mengambil pemakanan Smartcoco A+ mereka juga sentiasa merasa segar dab cergas. Keputusan percubaan anak saya hanya mendapat 3A, 4B & 2C. Satelah anak saya mengambil permakanan Smartcoco A+ ini, Alhamdulilah, pelajran anak saya memberangsangkan dan terus meningkat dan alhamdulilah anak saya telah mendapat keputusan cemerlang PMR 2013, 9A. In Syaa Allah kami sekeluarga akan terus mengunakkan produk terbaik ini. Kami sekeluarga juga mengucapkan jutaan terima kasih kepada produk Smartcoco A+ keluaran Fortune Resources dan mendoakan semoga produk syarikat ini terus berjaya dan lebih maju dimasa akan datang.
 
PMR 2013

NOR AFIFAH BINTI AZMAN
SBP INTEGRASI TEMERLOH, PAHANG

Alhamduliah, satelah lebih kurang setahun saya mengambil minuman SMARTCOCO A+, saya mendapati produk ini tidak mengecewakan saya kerana impaknya sangat jelas dirasai walaupun saya baru mencubanya dalam beberapa minggu sahaja sebagai permulaan. Satelah setahun saya mengamalkan produk ini saya berasa sangat bersyukur kepada Allah, kerana dengan bantuan minuman SMARTCOCO A+ ini, saya menjadi lebih cergas dan tahap penumpuan saya ketika sessi pembelajaran semakin baik dan positif. Saya tidak mudah tertidur didalam kelas. Bagi memudahkan saya untuk mengambil produk ini diasrama, ibu saya telah memilih SMARTSWEET A+ untuk dibawa ke sekolah. Bentuknya yang sangat kecil memudahkan lagi pergerakan saya disekolah. Bagi keputusan PMR2013, saya telah berjaya memperolehi 9A. Terima kasih.
PMR 2013

NUR ATIQAH BINTI NORAZAM
SMK USJ 4, PETALING JAYA, SELANGOR

Saya mula mengambil Smart Cocoa A+ sejak bulan Julai 2013. Produk ini mula diperkenalkan oleh ibu saudara saya.   Saya minum Smart Cocoa A+ pada setiap pagi dan sejak mengamalkan Smart Cocoa A+ saya berasa lebih bertenaga dan fokus, serta dapat menumpukan perhatian sepenuhnya dalam kelas. Hal ini menjadikan proses mengulangkaji di rumah lebih mudah dan efektif. Di samping itu juga, saya masih dapat menolong ibu saya yang bekerja untuk membuat kerja-kerja di rumah oleh sebab ketiadaan pembantu rumah. Alhamdulillah dengan izin Allah S.W.T., saya telah mendapat 9A dalam PMR 2013.
PMR 2013

 SYAZA DAYANA BINTI NUR AZURISH
SMKA DATO' HAJI ABU HASSAN HJ SAIL, PEDAS, NEGERI SEMBILAN
 
 

   نَّ الَّذِيْنَ قَالُوا رَبُّنَا اللهُ ثُمَّ اسْتَقَامُوا تَتَنَزَّلُ عَلَيْهِمُ الْمَلَائِكَةُ أَنْ لَا تَخَافُوا وَلَا تَحْزَنُوا وَأَبْشِرُوا بِالْجَنَّةِ الَّتِي كُنْتُمْ تُوْعَدُوْنَ (30)

Sesungguhnya orang-orang yang mengatakan : "Tuhan kami ialah Allah", kemudian mereka istiqamah (meneguhkan pendirian mereka), maka malaikat akan turun kepada mereka dengan mengatakan : "Janganlah kamu takut dan janganlah merasa sedih ; dan bergembiralah kamu dengan jannah (syurga) yang telah dijanjikan Allah kepadamu". (Fussilat : 30)