FORTUNE RESOURCES
MENJANA UMMAH CEMERLANG 

 
   Home      Testimoni & Sokongan      UPSR

BERSAMA KAMI DI 

IKIM FM 


PADA PUKUL 11.15 PAGI

DI BULAN OGOS
 
RABU 01 OGOS 2018

SELASA 07 OGOS 2018

RABU 15 OGOS  2018 

SELASA 21 OGOS 2018

RABU 29 OGOS 2018

 

 

BERSAMA KAMI JUGA 

DI TV ALHIJRAH

 

 

IKLAN KAMI JUGA DI;

SINAR FM

THR GEGAR

KEDAH FM
Dimana anda boleh dapatkan produk-produk kami. 

Sila hubungi kami di:
 
FORTUNE RESOURCES
   3 PESARA MAHSURI 5,
  11900, BAYAN BARU, 
PULAU PINANG
   Fax - 04-644 7414

  HOTLINE / SMS:
017 437 9124 (WApps)
017 479 1274 (WApps)
012 507 1411 (WApps)
012 557 1411
017 459 7241


No. Akaun Syarikat di Maybank:

FORTUNE MUNAWWARAH SDN BHD
5571 5730 9846
 
anak syarikat FORTUNE RESOURCES
 
EMAIL:
marketing@fortuneresources.com.my

 
BERSAMA FORTUNE RESOURCES 
MENJANA UMMAH CEMERLANG
 
SILA LIHAT AKTIVITI-AKTIVITI KAMI DAN TESTIMONI KAMI
 
PRODUK KAMI

SMARTCOCO A+
SMARTCOCO A+ KURANG GULA
SMART SWEET A+
GOAT A+ UNGGUL
GOAT A+ DENGAN MADU
KOPI BARLI MUNAWWARAH
COLLA COCO A
TALBINAH A+
 

 
 


 
 
 
 
 
 

UPSR 2014

UPSR 2014

SAIFUL EMIR SAFWAN & NUR ILYA NADHIRAH
SK PASIR PANJANG, KUALA TERENGGANU
 
Saiful dan Nur Ilya adalah anak kepada pasangan Encik Saihul Azlan bin Sidek dan Puan Mila binti Mustafa yang merupakan dua beradik ekmbar yang telah mendapat keputusan 5A dalam peperiksaan UPSR 2014.
 
Sejak dua beradik ini berada didalam darjah 4, neneknya telah menydiakan minuman supplement SMRTCOCO A+ untuk kecerdasan minda dan kesihatan fizikal kedua-dua cucunya. Alhamdulilah dengan izin Allah swt, berkat doa, tawakal dengan minuman SMARTCOCO A+ berserta usaha gigih, kedua pelajar ini telah cemerlang dalam peperiksaan UPSR.
 
Kini kedua-dua kembar ini telah berada ditingkatan 1 dan masih meneruskan pengambilan SMARTCOCO A+. Kata mereka minuman ini sungguh lazat dan berkhasiat dan tidak sama dengan minuman lain dari rasanya dan khasiat yang diperolehi.
 
SYABAS kepada FORTUNE RESOURCES pengeluar SMARTCOCO A+. 


MOHAMAD FARIS AIMAN BIN MUHD AZAHRI
SK BATU MASJID, KAMPAR, PERAK

Saya telah meminum smart coco A sejak tahun 2013. Selepas meminumnya, saya berasa lebih bertenaga dan lebih cergas. Ilmu yang diturunkan kepada saya lebih cepat diingat. Saya juga berasa tidak cepat lapar selepas meminumnya. Alhamdulillah, setelah meminumnya, saya telah berjaya mendapat 5A dalam peperiksaan UPSR. Sekian sahaja daripada saya.

UPSR 2014
  

FAHMIE BIN HASHIM

SK PARIT JAWA MUAR JOHOR  

Syukur Alhamdulillah kehadrat ilahi kerana saya telah mencapai impian saya untuk memperolehi 5A dalam UPSR 2014 seterusnya turut menjejaki kejayaaan abang-abang saya. Faktor utama kejayaan saya adalah berkat doa kedua ibubapa saya selama ini, sokongan dan semangat yang tidak henti serta memastikan saya mendapat makanan berkhasiat setiap hari sebelum ke sekolah. Ibu saya sentiasa menyediakan minuman Smartcoco A+ sebagai sarapan pagi sejak saya berada di Tahun 1. Jika dibulan Ramadhan pula, saya meminumnya semasa bersahur bagi memastikan saya tidak keletihan sepanjang berpuasa. Semua ahli keluarga saya turut menjadikan Smartcoco A+ sebagai minuman harian kami. Terima kasih Allah, terima kasih Smartcoco A+!!! 

UPSR 2014

 
MUHAMMAD AMIRUL AFIQ BIN AHMAD NAZIM
SK PADANG MIDIN, KUALA TERENGGANU
 
Assalaimualaikum....syukur Alhamdulillah...anak saya telah mendapat 5A dalam peperiksaan UPSR baru-baru ini. Anak saya telah menggunakan smart coco A+ dan smart sweet A+ sejak awal tahun lagi. Smart coco A+ dan Smart sweet A+ banyak membantu anak saya dalam memberi tumpuan dalam mengulangkaji pelajaran. Ia nya juga berupaya meningkatakan minda dan fizikal yang lebih cergas dengan izin Allah. Malah anak saya yang darjah 5 dan juga darjah satu juga menggunakan produk ini. Alhamdulillah anak saya yang darjah lima telah mendapat nombor 2 di dalam kelas, manakala yang darjah satu telah mendapat tempat pertama dalam kelas. Syukur Alhamdulillah...saya akan terus menggunakan produk ini.
 
UPSR 2014

 
SYAHIDATUL ADILAH BINTI ABDUL RAHHIM
SK (P) METHODIST 2, MELAKA 

Alhamdulillah, saya telah menggunakan produk ini sejak saya belajar di tahun 4, saya minum setiap pagi sebelum ke sekolah yang dibancuh oleh ummi kesayangan saya. di sekolah, saya dapat memberi tumpuan kepada guru dan saya juga tidak merasa letih dan mengantuk walaupun satu hari belajar di sekolah pagi dan agama pada belah petang. maka, dengan izin Allah  saya telah mendapat kejayaan di dalam UPSR 2014 "5A" & UPKK 2013 "8A"
UPSR 2014

 
 
UWAIS AL-QARANI 
 
 
Anak saya gunakan SmartCoco A+ sejak 2012. Sejak menggunakannya anak saya tidak berasa lapar dan memberi konsenterasi di dalam kelas.
UPSR 2014

 
 
NUR MARISSA UMAIRAH BINTI NASARUDDIN
SK CONVENT, MUAR, JOHOR

Assalamualaikum. Saya telah menggunakan produk Fortune Resources sejak berumur 9 tahun lagi. Antara produk yang paling saya gemari adalah Smart Coco A+ dan Jus Al-Khaira. Setelah saya mengamalkan Smart Coco A+, saya tidak berasa letih dan lesu. Tambahan pula, saya adalah seorang pelajar yang aktif dalam bidang kokorikulum. Saya juga adalah seorang penolong ketua pengawas (1) di sekolah saya. Sebelum ibu saya menemukan produk Fortune Resources, saya sentiasa mengalami demam dan selesema. Ibu saya mengesyorkan agar saya mengambil Jus Al-Khaira. Kakak saya juga menggunakan Jus Al-Khaira. Semasa kakak saya berumur 10 tahun, dia mengalami tonsel yang teruk sehingga perlu dibedah. Sehinggalah ibu saya menemui Jus Al- Khaira dengan izin Allah kakaK saya tidak perlu dibedah kerana tonsel yang dialaminya sembuh serta merta. Sebelum menggunakan Smart Coco A+, saya akan berasa keletihan apabila pulang ke rumah. Memandangkan saya bersekolah agama pada waktu petang, membuatkan saya berasa amat letih. Saya juga selalu mengantuk ketika berada di dalam kelas. Sebelum ini, saya jarang mendapat keputusan yang cemerlang dalam setiap ujian. Tetapi, Alhamdulillah selepas saya mengambil minuman Smart Coco A+, sekarang ada peningkatan dalam pelajaran saya dan saya mudah memahami apa yang diajar oleh guru saya. Semasa saya berumur 11 tahun, saya mendapat tempat pertama di dalam kelas dan aliran. Sepanjang tahun 6 pula saya sering mendapat 5A dalam setiap ujian. Saya juga telah mendapat 5A dalam ujian percubaan UPSR dan telah mendapat tempat kedua dalam aliran. Alhamdulillah, syukur kepada Allah saya telah mendapat 5A dalam UPSR pada tahun 2014. Terima kasih kepada Fortune Resources kerana menghasilkan produk yang berkualiti. 
 
 
 
 
UPSR 2014

 
INTAN ANEESHA BINTI HAMRAN
SR KEBANGSAAN SERI KUNDANG, RAWANG, SELANGOR
 
Assalamualaikum. Saya, Noraliza Binti Duraman, ibu kepada Intan Aneesha Binti Hamran. Alhamdulillah, anak saya adalah antara calon UPSR yang mendapat keputusan 5A. Ini semua berlaku atas izin Allah dan juga usaha anak saya. Tidak lupa juga kepada produk yang sangat membantu iaitu, Smart Coco A+ dari Fortune Resources.    Saya sememangnya pendengar setia Iklim FM dan di situlah saya mengenali produk Smart Coco A+ ini. Sehinggalah peperiksaan UPSR percubaan, anak saya telah mendapat keputusan 4A1B. Bertambah gembira saya dan suami. Dengan berkat doa saya, suami dan kakak Aneesha, juga usaha gigih Aneesha serta pengambilan Smart Coco A+, Aneesha telah mendapat 5A di dalam UPSR. Syukur kepada Allah S.W.T dan teriman kasih Fortune Resources dan pengasasnya.   Pada hujung tahun 2013, saya telah mengambil keputusan untuk memberi anak saya mencuba produk Smart Coco A+ ini. Pada peringkat awal pengambilan, anak saya kurang bermaya dan sering mengantuk pada waktu siang. Tetapi, selepas 3 minggu pengambilan, anak saya mulai cergas dan berminat untuk mengulangkaji pelajaran. Anak saya juga sering mendapat keputusan peperiksaan bulanan yang cemerlang.   Prestasinya semakin meningkat, Alhamdulillah sehingga mendapat 5A dalam UPSR. Saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada produk Smart Coco A+ dari Fortune Resources
 
 
 
UPSR 2014

 
SABRINA NUR BINTI  MOHD TAJUDDIN
SK PARIT ZIN, MUAR, JOHOR  
 
Saya bersyukur kepada Allah SWT kerana, akhirnya saya dapat menikmati dan  mengecapi kemanisan kejayaan 5A dalam peperiksaan UPSR 2014 yang lau. Alhamdulillah.  Saya sangat-sangat bersyukur dengan kejayaan ini kerana belum pernah meraih keputusan 5A dalam mana-mana ujian atau peperiksaan sepanjang tahun 2013 hingga 2014 yang lalu. Emak dan ayah mengatakan ianya adalah keajaiban yang Allah kurniakan kepada mereka yang tidak berputus asa. Pencapaian terbaik saya ialah 3A 2B.  Cikgu membisikkan kepada ayah dan ibu bahawa saya ini adalah pelajar ‘border line’. Saya dan Minuman berkhasiat Smart Coco A+ bagai tidak boleh berpisah sejak saya berada di dalam darjah 3 lagi. Emak telah mula menggunakan produk ini untuk abang-abang dan kakak saya. Saya adalah anak bongsu. Kami empat beradik telah lama meyakini khasiat Smart Coco A+  ini. Kami berempat bukanlah pelajar ‘genius’. Kami adalah pelajar yang sederhana yang memerlukan usaha yang banyak disamping pemakanan yang berkhasiat.Sepanjang hari saya kurang merasai keletihan dengan mengamalkan Smart Coco A+ ini. Balik sahaja dari sekolah kebangsaan Parit Zin pada jam 1.30 petang, saya akan berbasikal pula ke sekolah agama Parit Zin seawal  jam 2.30 petang sehingga jam 6.30 petang. Inilah rutin persekolahan saya. Emak dan ayah sentiasa mengingatkan agar banyak bersabar dan minum minuman bertenaga untuk tubuh badan dan minda. Tidak hairanlah jika sekotak besar Smart Coco A+ habis dalam tempoh seminggu kerana emak dan ayah juga menikmatinya sebelum pergi kerja setiap hari.Keenakan dan kelazatan Smart Coco A+ membuatkan saya sentiasa tidak mudah putus asa. Saya sentiasa yakin boleh Berjaya jika berusaha. Smart Coco A+ memberi saya ilham dan semangat belajar. Saya tidak mudah gugup menghadapai kesukaran belajar kerana saya rasa lebih fokus dan tahu apa perlu saya buat. Jujurnya, saya memang menyukai rasa minuman Smart Coco A. Memang benar, ianya makanan minda. Saya merasa amat bertuah dengan anugerah kejayaan ini. Emak dan ayah juga telah membelikan saya hadiah yang saya ingini. Alhamdulillah.Kini kami sekeluarga menaruh keyakinan penuh kepada khasiat produk Fortune Resources. Smart Coco A+ menjadi minuman mesti pada setiap pagi. Pasti ianya akan menjadi bekal berharga untuk saya bila masuk sekolah berasrama nanti nanti.
 
 
 
 
UPSR 2014


NURUL SHAKIRA BINTI MOHD NOR
SK TAMAN PAROI JAYA, SEREMBAN, NEGERI SEMBILAN 
 
 
UPSR 2014

 
NADIA BINTI NASIR
SK GREEN ROAD, KUCHING, SARAWAK  
 
Assalamualaikum dan selamat sejahtera.Saya, Puan Sharifah Zainah binti Wan Omar, ibu kepada pelajar tahun 6 2014 iaitu Nadia binti Nasir.Di sini saya ingin mengucap syukur ke hadrat Ilahi kerana saya berpeluang untuk berkongsi pengalaman anak saya yang telah pun mengamalkan pengambilan Smartcoco A+ semenjak di tahun 3 lagi di mana dia telah berjaya mendapat keputusan cemerlang di dalam peperiksaan UPSR 2014 . Sejak dari awal pengambilan Smartcoco A+ sehingga ke hari ini,saya telah dapat mengesan perubahan anak saya dari segi minda dan pembelajaran di sekolah mahupun di rumah.Anak saya tidak merasa letih ataupun mengantuk malahan dia dapat memberi tumpuan di dalam kelas dan semasa mengulangkaji pelajaran di rumah.Selain keberkatan usaha dan doa kepada Allah s.w.t,ternyata Smartcoco A+ telah membantu anak saya beroleh kejayaan di dalam upsr 2014.InsyaAllah saya akan tetap memberikan Smartcoco A+ kepada anak saya walaupun dia bersekolah di sekolah berasrama kelak.Ini kerana saya yakin Smartcoco A+ akan tetap membantu anak saya agar sentiasa cergas dan aktif di dalam pembelajaran serta aktiviti luar sekolah.Oleh yang demikian saya cadangkan ibu-ibu di luar sana yang masih belum membeli minuman tambahan ini agar bertindaklah sekarang dan anda pasti teruja dengan perubahan pada anak anak anda  nanti.
 
 
 
UPSR 2014

 
 
AMIRAH BINTI AMRAN
SK PASIR PEKAN, KELANTAN   
 
Saya seperti nama diatas belajar di Sekolah Kebangsaan Pasir Pekan, 16250 Wakaf Bharu, Kelantan. Saya mula minum air Smart Coco A+ pada bulan Januari 2014. Saya minum air Smart Coco A+ 1 Paket sehari pada waktu pagi sebelum saya pergi ke sekolah. Saya amalkan meminum air tersebut sehinggahlah hari peperiksaan UPSR.Dalam peperiksaan penggal pertama, keputusan peperiksaan saya ialah 2A 3B. Kemudian dalam peperiksaan pertengahan tahun, keputusan peperiksaan saya meningkat kepada 4A 1B. Alhamdulillah dalam peperiksaan UPSR saya telah berjaya mendapat keputusan yang cemerlang iaitu 5A. Alhamdulillah segala puji bagi Allah dan terima kasih kepada pihak Fortuneresources di atas kejayaan saya ini. Sekian Terima Kasih.
UPSR 2014MUHAMMAD AMZAR BIN ARIFFIN 
SK PUTRAJAYA PRESCINT 16, PUTRAJAYA  

Saya mula menggunakan SMART COCO A+ pada bulan Januari Tahun 2013.  Ketika itu saya dalam Tahun 5.Sebelum menggamalkan SMART COCO A+ saya sering mengantuk dan tidak aktif di sekolah, lebih-lebih lagi di waktu pagi. Sering rasa malas dan lemah untuk mengulangkaji pelajaran.  Tetapi setelah saya mula minum SMART COCO A+, saya rasa cergas dan bertenaga untuk belajar dan juga mengulangkaji pelajaran. Hidup saya rasa lebih ceria dan aktif.
UPSR 2014

 
 
MOHAMMAD AFNAN BIN MOHAMMED ROSLAN
SK BUKIT PINANG, KEPALA BATAS, ALOR STAR, KEDAH   
 
Saya dan keluarga memuji produk ini kerana rasanya yang enak. Produk ini membantu saya untuk menumpukan perhatian di dalam kelas. Saya juga tidak mengantuk di dalam kelas lagi setelah menggunakan produk ini.
UPSR 2014

 
 
NURATIQAH ALIEYA BT HIZAL  
SK TAMAN SERI RAMPAI, SETAPAK, KUALA LUMPUR
 
Saya mula diperkenalkan dengan minuman Smart Coco A+ melalui ibu saya. Ketika itu ibu saya sedang mendengar siaran radio Ikim fm. Saya mengamalkan minuman Smart Coco A+ sejak berumur 11 tahun lagi. Setiap hari ibu membekalkan minuman Smart Coco A+ ke sekolah. Apabila saya minum minuman ini, saya berasa segar, tidak mengantuk dan boleh menumpukan sepenuh perhatian ketika proses pembelajaran. Alhamdulillah keputusan UPKK saya mendapat 8A, UPSR 5A dan UPSRA 6A 1B. SYUKUR YA ALLAH! TERIMA KASIH 
UPSR 2014

 
 
MUHAMMAD IMRAN BIN YUSOFF
SR ISLAM NURUL HIDAYAH, HULU KLANG, KUALA LUMPUR
 
Saya mula minum smart koko semasa tahun 4 (2012). Bapa saya membelinya untuk kakak yang akan mengambil UPSR pada tahun tersebut, tetapi saya dan adik-adik juga meminumnya. Kakak saya dapat 5A. Saya minum smart koko semasa sarapan pagi dan juga waktu malam sebelum tidur. Sejak minum smart koko, saya rasa lebih bertenaga, tidak mengantuk dalam kelas dan dapat mengingati pelajaran dengan baik. Prestasi pelajaran saya bertambah baik dari tahun ke tahun dan akhirnya dalam peperiksaan UPSR yang lalu saya berjaya mendapat 5A. Sehingga sekarang saya masih minum smart koko. Tahun depan saya akan masuk Maahad Tahfiz Darul Aman. Saya sangat memerlukan makanan tambahan yang terbukti baik seperti smart koko.
UPSR 2014

 

MUHAMMAD AQIL AKMAL BIN MOHAMAD NOR AHADI
SK TAMAN TUN DR ISMAIL, KUALA LUMPUR

Saya telah mengamalkan minuman Smart Cocoa A+ sejak pertengahan tahun lepas. Apabila saya menduduki peperiksaan akhir tahun lima saya telah berjaya mendapat keputusan yang agak baik dan ditempatkan di kelas kedua. Saya terus mengamalkan minuman ini bersama dengan dua abang saya yang juga akan menduduki peperiksaan besar iaitu PT3 dan SPM. Untuk bekalan kami tiga beradik, ibu memperuntukkan sebanyak enam kotak sebulan. Saya suka rasanya yang enak dan apabila saya minum minuman minda Smart Cocoa A+ ,saya rasa badan cukup bertenaga walaupun tidak bersarapan dengan makanan lain. Selain itu saya merupakan pelajar yang aktif dan menjadi olahragawan sekolah dan mewakili pasukan bola sepak sehingga ke peringkat daerah. Walaupun aktif bersukan keputusan peperiksaan saya semakin baik. sehinggalah cikgu menempatkan saya ke kelas pertama selepas peperiksaan pertengahan tahun. Walaupun aktif bersukan saya masih lagi bertenaga untuk terus cemerlang sehingga mendapat keputusan 5A dalam peperiksaan UPSR 2014.

 
 
UPSR 2014

 

AMIR FIRDAUS BIN MOHD SUFFIAN
SK SAUJANA UTAMA, SUNGAI BULOH, SELANGOR

Alhamdulillah, berkat kesungguhan ibubapa saya yang membekalkan Smart. Cocoa A+ sebagai makanan tambahan saya sejak di tahun 4 telah menunjukkan perubahan yang positif buat diri saya. Saya menjadi lebih bertenaga serta bersemangat untuk mencapai kejayaan. Keputusan 5A dalam UPSR 2014 akan saya jadikan peransang untuk lebih berjaya di masa hadapan dengan izin Allah.
UPSR 2014

 
NUR NATASHA YASMIN BINTI KAMARUDDIN
SK MUTIARA RINI, JOHOR BAHRU, JOHOR

Assalamualaikum. Saya adalah salah seorang penggemar SMART COCO A+. Minuman ini amat bersesuaian kepada saya memandangkan saya adalah penggemar makanan dan minuman berperisa coklat dan koko. Saya mula mencuba minuman ini setelah diperkenalkan oleh ibu dan ayah saya. Mereka memberi galakkan kepada saya setelah mendengar di radio IKIM. Ayah saya membeli minuman ini di kedai yang berhampiran dengan rumah saya iaitu di SAHABAT ROSSELE,Taman Universiti. Selepas mencuba bermula dari tahun 2012 hinggalah sekarang, ternyata kesannya amat memberangsangkan. Banyak perubahan yang positif telah terjadi ke atas diri saya. Minuman ini membantu saya untuk lebih fous kepada pelajaran. Saya tidak lagi berasa mengantuk sewaktu di dalam kelas. Pembelajaran terasa sangat seronok. Alhamdulillah pencapaian saya meningkat dari segala aspek. Terima kasih SMART COCO A+. Insyaaallah saya akan terus kekal menggunakan minuman kegemaran saya ini sampai bila-bila. Wassalam. 

 
 
UPSR 2014

 
NURULAIN SYAHMINA BT SHAMSUDIN
SK PUTRAJAYA PRESCINT 18, PUTRAJAYA

Pertama sekali saya panjatkan kesyukuran ke hadrat Allah SWT kerana dengan izin-Nya anak saya Nurul’Ain Syahmina bt Shamsuddin telah mendapat 5A bagi UPSR, Mumtaz bagi UPKK dan Jaid Jidan bagi UPSRA. Anak saya telah menghadapi 3 peperiksaan yang penting di samping menghadiri kelas-kelas tambahan pada sebelah petang dan malam juga menyertai berbagai aktiviti peringkat sekolah dan negeri. Jika dilihat, jadual hariannya memang padat. Oleh itu saya telah membekalkannya dengan minuman smart coco sebelum dia memasuki semenjak dia berada di Tahun 4. Alhamdulillah, dengan izin Allah anak saya dapat menjalani aktiviti hariannya dengan bertenaga. Terima kasih saya ucapkan kepada Fortune Resources kerana mengeluarkan minuman yang berkhasiat dan sedap
 
UPSR 2014

 

RABIAYATUL ADAWIYAH BT KAMARUZZAMAN
SK TAMAN MIDAH 2, KUALA LUMPUR

Assalamualaikum, Syukur kepada Allah kerana telah menemukan saya dengan produk Smart Coco A+ yang telah banyak membantu saya "sentiasa fokus" dalam kelas & tidak mudah mengantuk di dalam kelas . Saya mengambil minuman Smart Coco A+ pada setiap pagi sebagai sarapan dengan harapan minuman ini mampu memberi kecergasan pada minda dan fizikal saya. Dengan meminum Smart Coco A+ ini juga , saya mudah ingat akan formula formula yang diberikan oleh guru guru & dan mudah faham akan ilmu yang diajar. Alhamdulillah, dengan berkat meminum Smart Coco A+ ini , saya telah pun mendapat 5A dalam UPSR 2014. Insyallah saya akan terus minum Smart Coco A+ ini. Terima kasih kepada Fortune Resources kerana telah menghasilkan Smart coco A+ ini . Terima Kasih Kepada Pn. Mazlini Mokhtar yang telah memperkenalkan kepada Mak Long saya Pn. Rosmawathi Mohd Ali yang tidak putus membekal Smart Coco A+ kepada saya. Terima Kasih juga kepada keluarga yang banyak memberi sokongan kepada saya terutamanya kepada Ibu saya Puan Rohaiyu Mohd Ali. Saya akan terus melanggan minuman ini dan memberikan kepada saya dan adik beradik saya yang lain. Ini kerana sudah terbukti kehebatannya yang banyak membantu kami. Terima kasih Smart Coco A+ dan kami akan mempromosikan kepada anak jiran-jiran kami tentang keberkesanannya produk berkhasiat ini
 
 
 
UPSR 2014

 
SITI NURZULAIKHA BT MAT ZIN
SK PADANG PERAHU, JITRA, KEDAH
 
 
 
UPSR 2014

 

TAQIUDDIN AL HUSAINI BIN AZLANI
SK KUALA PENOR, KUANTAN, PAHANG  

Assalamualaikum. Syukur ke hadrat Allah subhanahu wa taala kerana dengan izinNya anak saya Taqiuddin Al Husaini b. Azlani berjaya dengan cemerlang dalam UPSR 2014 dengan mendapat 5A. Apa yang saya ingin kongsikan di sini ialah saya memberikan anak saya minum smart coco A+ setelah mendapat maklumat dari radio IKIM.com. Terus saya dapatkan produk tersebut sebanyak 1 karton melalui Hajah Maimun (Pemborong di Daerah Kuantan). Alhamdulillah anak saya diberikan produk ini seawal bulan Januari sebelum menghadapi UPSR dan hasilnya anak saya menyatakan bahawa dia boleh menjawab semua soalan dengan mudah dan senang. Anak saya juga dapat menghafaz dengan baik juzuk 30 dan mewakili sekolah dan daerah Kuantan hingga ke  peringkat Negeri Pahang.  Syukur kehadrat Allah anak saya diterima masuk ke Maahad Tahfiz Tanjung Lumpur  Sesi 2015-2019.  Saya akan terus menggunakan produk ini untuk menjadi seorang hafidz..Insya Allah…Terima kasih sekali lagi.
 
 
UPSR 2014


MUHAMMAD SAYYID IN ISMAIL
SK TAMAN ANGGERIK, JOHOR BAHRU, JOHOR
UPSR 2014

AUNI MUNIRAH
SK SEPRI, REMBAU, NEGERI SEMBILAN
 
Selepas saya memakan Smartcoco A+ ini prestasi akademik saya semaik baik. Antara perubahannya ialah daya ingatan saya semakin kuat, saya tidak lagi mengantuk semasa ulangkaji pelajaran dan sewaktu sessi pembelajaran disekolah dijalankan. Saya berjaya memperolehi keputusan yang cemerlang iaitu 5A dalam UPSR baru-baru ini. 
UPSR 2014

 
HAZIM FIKRI BIN AZMAN  
SK WANGSA MELAWATI, KUALA LUMPUR
 
Dengan izin Allah dengan mengamalkan smart coco A+, saya berjaya mencapai keputusan 5A dalam UPSR 2014..Alhamdulillah"~
UPSR 2014

 
 
NUR RAUDAH HUSNA BTZAINUDIN
SK ABDULLAH, SG MATI, LEDANG, JOHOR
 
Assalam. Nama saya adalah Nur Raudhah Husna Zainudin. Tinggal di Taman Serom Utama Sg Mati.  Bersekolah di Sek Keb Abdullah Sg Mati,  Ledang. Saya bukan pelajar yg cemerlang. Ibu selalu menegur sikap saya yg kurang fokus pada pelajaran. Di samping menghantar saya utk tution kelas malam, ibu berikhtiar untuk membantu supaya saya lebih bertenaga sepanjang darjah 6 ini. Ibu menjadi pelanggan Smartcoco Aplus dari ibu saudara saya Pn Rosnita di Putra jaya. Selain rasanya yg sedap dan memberi tenaga, rupa-rupanya saya menjadi semakin fokus pd pelajaran Keputusan Ujian bulanan saya semakin meningkat .Pada awal tahun saya mendapat 1A kemudian meningkat pada 2A utk peperiksaan setengah tahun. Meningkat lagi kepada 3A pada peperiksaan berikutnya dan pada percubaan mendapat 4 A. Saya semakin fokus Walau agak tertekan kerana perlu mengulang subjek Math, Eng dan Sains..saya boleh mengawal emosi saya.   Saya menangis kegembiraan ketika keputusan peperiksaan di umumkan... saya adalah salah seorang daripada 11 yg mendapat 5A. Saya bersyukur dapat.memenuhi harapan ibubapa dan guru2. Terima kasih pada Smart Coco A+ yg membantu saya sepanjang Tahun 6. In sya Allah saya akan meneruskan penggunaannya di masa akan datang..
 
 
 
UPSR 2014

 
DURRATUN NASYIHAH  BT AHMAD TAJUDDIN
SR IBN QAYYIM, TERENGGANU
 
Saya telah menggunakan produk Smart Coco A+ sejak saya berumur 9 tahun. Ibu saya membeli produk ini kerana ia mengandungi pemakanan sunnah. Saya pula menggemari minuman ini kerana rasanya yang begitu sedap! Alhamdulillah, saya dapat menumpukan perhatian di dalam kelas dengan lebih baik. Otak saya menjadi semakin cerdas!
UPSR 2014

 
 
HADI HAMKA  BIN PUA'AT
SK SEKSYEN 7, BANDAR BARU BANGI, SELANGOR
 
Alhamdulillah, sejak mengambil smart coco A+ saya lebih bertenaga dan fokus dalam bilik darjah malah kurang kelesuan badan. Saya juga dapat merasakan perbezaan setelah menggunakan smart coco A+ selama hampir setahun.
UPSR 2014

 
SYARAFINA ATHIRAH  BT FAUZUL AZIM
SK SUNGAI UDANG, KLANG, SELANGOR
 
Assalamualaikum...... Saya Norlida binti Zaini ibu kepada Syarafina Athirah... Alhamdulillah, sejak anak saya mengamalkan minum smartcoco ini prestasi pelajarannya semakin meningkat... Terima kasih Fortune Resources kerana memperkenalkan minuman yang berkhasiat ini yang halal lagi Suci... Terima kasih....
UPSR 2014

 
 
AMMAR HANANIA BIN HAZLI ISMA
SR AGAMA AL'JAMIYYAH, PETALING JAYA, SELANGOR
 
Assalamualaikum wbt, saya sangat mengemari Smartcoco A+ oleh Fortune Resources kerana rasanya sangatlah sedap sehingga tergila-gilakanya. Ia juga memberikan saya lebij banyak tenaga berbanding MI**. Ia juga meransang otak saya lebih lagi. Saya berharap agar pihak tuan/puan agar dapat menarik perhatian orang ramai. Wabillahitaufiqwalhidayah, wassalamualikum warahmatullahi wabarakatuh.
UPSR 2014

 

 
 
 

UPSR 2013

 UPSR 2013
 NURDIYANAH BINTI IDRIS
SK RANTAU PETRONAS, KERTEH, TERENGGANU
 

Sebelum ini saya amat lemah dalam matapelajaran matematik dan sains , tetapi setelah saya mengambil SmartCoco A+ mata pelajaran saya semakin meningkat sedikit demi sedikit terutamanya matematik dan sains.Perubahan semakin ketara apabila peperiksaan percubaan UPSR saya memperolehi 5A.Saya amat bersyukur mengamalkan minuman SmartCoco A+ dan Jus Al-Khaira.Saya ingin merakamkan jutaan terima kasih kepada Fortune Resources.Sekian terima kasih.

Saya mendapatkan produk ini daripada Puan Narizan Bt Mohamad di Kemaman , Terengganu. No H/P 014-820 8186.

UPSR 2013
NUR DANIA AQILAH BINTI MOHD SHAIR
SK TMN INDRAPURA 1, KULAI JAYA, JOHOR
 
Selepas saya mengamalkan peminuman Smart Coco A+ setiap pagi sebelum ke sekolah dan malam, saya dapati banyak perubahan pada diri saya. Saya berasa sentiasa cergas dan bertenaga sepanjang hari. Selain itu, saya juga mudah untuk mengingati matapelajaran dan dapat memberi sepenuh tumpuan ketika guru mengajar. Alhamdulillah syukur kepada Allah saya telah mendapat 5A dalam UPSR  pada tahun 2013. Saya akan jadikan minuman Smart Coco A+ sebagai minuman harian saya. Terima kasih Smart Coco A+.

STOKIS - N A SINAR MARKETING, 
4939, JALAN MERBAU 1, BANDAR PUTRA 81000, KULAIJAYA, JOHOR. TEL : 012-775 8848

UPSR 2013

 NUR SYAFIQAH BINTI REZZUAN SHAH
SK SERI TEBRAU, TEBRAU, JOHOR
 
ALHAMDULILLAH. SAYA BERSYUKUR MENDAPAT KEJAAYAN CEMERLANG UPSR 5A 2013. DISAMPING BELAJAR, SAYA MENGAMBIL MINUMAN SMART COCO A+, PAGI SEBELUM KE SEKOLAH, DAN MALAM SEBELUM TIDUR. SAYA MERASA BERGITU BERTENAGA, SEWAKTU PEMBELAJARAAN SEHINGGA KE PETANG. SAYA JUGAK TELAH MENGESYORKAN SMART COCO NI PADA KAWAN-KAWAN. TERIMA KASIH SMART COCO A+ , MEMANG SUPER LAH.....

TELEFON STOKIS : 07-235 0807, WAWASAN PUNCAK GEMILANG, NO 9-G, JALAN SUSUR PERDANA 1, LARKIN PERDANA, 80350, JOHOR BAHRU

 
 
 
UPSR 2013

PUTERI HARIZA DARWISYA BINTI AZHAR
SK SERI KUNDANG, RAWANG, SELANGOR
 
Assalamualaikum w.b.t. Terlebih dahulu saya dengan rendah hatinya ingin memanjatkan kesyukuran yang tidak terhingga kepada Allah atas kurnia dan keizinanNya memberikan keputusan 5A kepada anak sulung saya…Puteri Hariza Darwisya bt. Azhar. Saya juga ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada pihak syarikat yang begitu komited untuk mengeluarkan produk yang berasaskan makanan sunnah yang terbaik ini. Alhamdulillah, dengan mengamalkan produk ini sebelum tidur dan semasa sarapan pagi ia dapat membantu memberikan tenaga kepada anak saya yang bersekolah seharian. la juga menyelesaikan masalah keletihan yang dialami oleh anak saya yang terlalu letih untuk membuat kerja sekolah apatah lagi untuk mengulangkaji pelajaran pada waktu malam. Syukur kepada Allah , terima kasih tidak terhingga kepada para guru dan kepada seluruh warga kerja Fortune Resources, semoga terus berjaya mengeluarkan produk yang boleh membantu ramai ibubapa dan pelajar yang memerlukan serta semoga terus bersemangat dalam menyumbang kepada pembangunan ummah samada secara rohani mahupun jasmani.

STOKIS:- Puan Azizah, Saujana Utama, Sg. Buloh, Selangor,  No. Telefon : 016-8588470

UPSR 2013

ZAHRA ALYA BINTI ZAHARI
SK KERANDANG, JERTEH, TERENGGANU
 
Saya mula mengambil minuman ini pada tahun 2012. Dengan berkat mengamalkan pemakanan sunnah ianya amat berkesan untuk minda dan menguatkan daya ingatan. Selain itu, ianya juga menambahkan kecergasan tubuh badan saya.

Nama, alamat dan no telefon  kedai yang saya selalu membeli barang smart coco A+;-
GALERI HIDAYAH, BERSEBELAHAN BANK BSN, JALAN TANGKI AIR, 22000, JERTEH, TERENGGANU. NO TEL;-0179710960
UPSR 2013

MUHAMMAD AIMAN BIN HAKIM
SK TELUK KUMBAR, TELUK KUMBAR, PULAU PINANG
 
Assalamualaikum, Alhamdulilah setelah menggunakan produk Smart Coco A+, saya merasa lebih fokus dan lebih cepat menghafal latihan-latihan yang dibuat. Saya dapat merasakan lebih bertenaga dan rajin dalam mengulangkaji mata pelajaran berbanding tahun dahulu. Hasilnya saya mendapat keputusan yang cemerlang 5A dalam peperiksaan UPSR tahun 2013 ini. Ibu saya akan terus melanggan minuman ini dan memberikan kepada saya dan adik beradik saya yang lain. Ini kerana sudah terbukti kehebatannya yang banyak membantu kami. Terima kasih Smart Coco A+ dan kami akan mempromosikan kepada anak jiran-jiran kami tentang keberkesanannya.

PENGEDAR - Yho penang - Aida  017-290 1518 &  Butik Salju Teluk Kumbar, Saodah 019-454 6521

UPSR 2013
 JULIANA BINTI BAIHEKI
 
 
 
UPSR 2013

NURUL SHAFIQAH BINTI MOHD AZMAN
SK SRI PULAI PERDANA, JOHOR BAHRU, JOHOR

Assalamualaikum, Syukur kepada Allah kerana telah menemukan saya dengan produk smart koko A+ yang banyak membantu saya "sentiasa fokus" dalam kelas & tidak mudah ngantuk didalam kelas . Saya mengambil minuman Smart Coco A+ pada setiap pagi sebagai sarapan dengan harapan minuman ini mampu memberi kecergasan pada minda dan fizikal saya.Dengan meminum Smart Coco A+ ini juga , saya mudah ingat akan formula formula yang diberikan oleh guru guru & dan mudah faham akan ilmu yang diajar. Alhamdulillah , dengan berkat meminum Smart Coco A+ ini , saya telah pun mendapat 5A dalam UPSR 2013 walaupun ketika percubaan UPSR hanya mendapat 4A 1B . Insyallah saya akan terus minum Smart Coco A+ ini. Terima kasih kepada Fortune Resources kerana telah menghasilkan Smart coco A+ ini .Terima Kasih juga kepada keluarga yang banyak memberi sokongan kepada saya terutamanya kepada Ibu saya Puan Anita yang merupakan Staff Sahabat Roselle Marketing yang telah memperkenalkan kepada saya produk berkhasiat ini. Terima Kasih.

Alamat Kedai Di mana Diperolehi : Kedai Sahabat Roselle, Taman Universiti, Johor Bahru. (Encik Yusof : 019-7703029)

UPSR 2013

HARIS WILDAN BIN MOHD RUSLAN
SK BUKIT JELUTONG, SELANGOR 

Syukur ..alhamdulillah..anak saya Hariz Wildan telah mendapat 5A dalam UPSR 2013 selepas mengambil smartCoco A+ selama lebih kurang setahun..pengambilan smartCoco secara berterusan dan konsistent telah menampakkan perubahan yang positif dari masa kesemasa..Anak saya pada mulanya mempunyai masalah kurang focus dan cepat penat...tetapi masalah tersebut telah dapat diatasi..kini saya juga telah membekalkan produk tersebut kepada anak saya yang berada di asrama yang mana sedang menduduki SPM ..wasalam.. Rizati, shah alam

Nama penjual smart coco A+, Siti Hajar 016 224 3838

UPSR 2013

HAFEE MUHAIMIN BIN YANIAZIT
SK AMPANG CAMPURAN, AMPANG, SELANGOR

Anak saya Hafee telah berjaya memperoleh 5A dalam UPSR 2013. Peningkatan prestasi dalam ujian/peperiksaan telah menunjukkan keberkesanan dengan berkat menggunakan produk SMARTCOCO A+ dari awal tahun. Peperiksaan percubaan Hafee hanya mendapat 5B. Semasa hari pengumuman keputusan, dalam perjalanan ke sekolah, Hafee maklumkan pada saya, jika dia dapat 5A, perkara pertama dia minta ialah supaya saya tuntut hadiah dari SMARTCOCO A+ sebab saya selalu ingatkan dia, kalau dapat 5A, Fortune Resources bagi saguhati. Alhamdulillah, dia berjaya dan syukur dapat gembirakan hati ibu bapanya.
Saya beli produk SMARTCOCO A+ di Hasiah Pharmacy, Dayabumi Complex (016-958 3226).

UPSR 2013
 
 AQILAH HUSNA
SK SENA, KEDAH
 
Kini saya lebih fokus untuk belajar selepas menggunakan produk Fortune,Smart Coco A+.Ingatan saya lebih tajam terhadap pelajaran yang disampaikan.Saya berbangga dan berpuas hati dengan hasilnya.

Pelangi Kosmetik enterprise No 35 & 37 Wisma Sharani Lrg Raja Bot, Kpg Baru, Kuala Lumpur 03-2698 2888 

UPSR 2013

M DANIEL ASHRAF BIN MOHD ISA
SK PANGLIMA ADNAN, NEGERI SEMBILAN

 Produk Fortune Resources Smart Coco A+ merupakan minuman saya dan juga kedua-dua kakak saya, dan seperti mereka saya juga berjaya mendapat 5A dalam peperiksaan UPSR tahun 2013. Tiap-tiap pagi, saya minum Smart Coco A+, dan ia membuat saya lebih bertenaga, meningkatkan daya ingatan dan konsentrasi ketika pembelajaran di dalam kelas. Saya minum minuman berkhasiat ini sejak 2010 dan terbukti member kesan positif terhadap prestasi pelajaran saya. Sekarang, ramai sepupu saya telah mula menggunakan produk ini hasil dari kejayaan adik beradik saya. Akhir kata, Smart Coco A+ pasti menjadi minuman saya setiap pagi. Terima kasih 

 TEMPAT PEMBELIAN PRODUK : KOMPLEKS GIANT, LUKUT, PORT DICKSON

UPSR 2013

 NURHIDAYAH BINTI SUARDY
SRK GOMBAK 1, GOMBAK, SELANGOR


 
 
 
UPSR 2013

CHE KU M AIMAN BIN CHE KU ABU BAKAR
SK KEPONG, TERENGGANU 

Assalamualaikum wbt, Saya telah menggunakan produk  minuman “Smart Coco A+”  selama 3-4 tahun hingga sekarang , setelah diperkenalkan oleh sahabat abang  saya.   Sebelum ini saya agak keletihan, mengantuk dalam kelas. Markah terutama Bahasa Inggeris lemah. Selepas menggunakan “ Smart Coco A +”  setiap hari pada tahun 6 untuk menghadapi peperiksaan UPSR,  saya juga sentiasa membaca  Al Quran disamping mengulangkaji, berdoa… saya rasa lebih cergas, tidak lagi mengantuk dalam kelas.. kerja rumah yang diberi oleh guru hanya sikit sahaja yang tak siap. Ia juga sedap diminum dan dapat  tahan lapar,jadi saya boleh simpan duit belanja saya.Yang sebenarnya saya tak membaca buku sangat tetapi Alhamdulillah setiap kali peperiksaan saya biasa mendapat no.3 teratas. Alhamdulillah dengan izin Allah dan berkat dorongan dan sokongan ibu bapa, saya dapat meraih kejayaan pada tahun ini :- Tempat 1 Peperiksaan Akhir Tahun 2013, UPSR : 5 A dan Anugerah Tokoh Akademik 2013 SK Kepong. Terima kasih Allah, terima kasih emak/abah, terima kasih SmartCoco A+. Ibu saya mendapatkan bekalan “ SmartCoco A+”  dari pengedar berikut :-  

IZFAX TRADING, Pasar Raya GIANT K. Trg Tel : 019 985 8733 (Wan Farah), GEDUNG DIN COLLECTION,Chabang Tiga, K. Trg Tel : 09 - 623 9786

UPSR 2013

NURFARADHILA NABILA BINTI ZULKIPLI
SK TITI GANTONG, BOTA, PERAK
 
Dengan minum Smart  Koko A+, saya dapat memberi lebih tumpuan semasa belajar. Saya mudah faham apa yang dipelajari dan berasa tenang bila berhadapan masalah. Prestasi pembelajaran saya meningkat dari masa ke semasa dan mendapat 5A dalam setiap kali ujian.  Semasa ujian sebenar UPSR, saya lebih fokus dan dapat menjawab dengan tenang di samping doa daripada kedua ibu bapa dan guru-guru. Terima kasih SMART COCO A+.


 
 
UPSR 2013

 UMUL SYAZA AMANI BINTI SHA'ARI
SK PAGAR MUSEH, KULIM, KEDAH
 
Pengalaman saya menggunakan produk SmartCoco A++ semenjak ibu saya memperkebalkan produk tersebut, saya tidak pernah minum milo yang dijual di kedai. Saya akan minum setiap hari kerana rasanya yang sedap. Sebelum ini ibu saya pernah membeli macam-macam jenama coklat tetapi setelah mencuba SmartCoco A++ saya meminta ibu saya mengekalkan minuman itu di rumah dan tidak ada lama jenama coklat lain di rumah. Saya suka SmartCoco A++ kerana kerana rasanya yang enak dan berkrim. Apabila minum SmartCoco A++ saya rasa puas dan membantu saya untuk lebih tenang apabila menjawap peperiksaan dengan izin Allah. Berkat doa dan usaha dari ibu, saya bersyukur mendapat 5A. Terima kasih kepada Fortune Resources kerana mengeluarkan produk yang sangat membanggakan. Teruskan usaha anda.

PENGEDAR - Dr Hasanah Binti Abd Khafidz 019 400 3202

 
UPSR 2013

 AERINA SHUHADA BINTI HAMDAN
SK ABDUL SAMAT, KAPAR, KLANG, SELANGOR
 
IBU SAYA MENYURUH SAYA MENCUBA PRODUK FR IAITU SMART COCO DAN JUS AL-KHAIRA.SETELAH MENCUBA BEBERAPA KOTAK SAYA DAPATI ADA PENINGKATAN DALAM PEMBELAJARAN DAN ALHAMDULILLAH  SAYA DAPAT MENGHAFAL PELAJARAN DI SEKOLAH AGAMA DENGAN BAIK.SELAIN ITU,KESIHATAN SAYA JUGA SEMAKIN BAIK PADA SETIAP HARI. TAHUN INI SAYA DIIKTIRAF MENJADI TOKOH MURID UNTUK TAHUN 2013 DI ATAS KERJASAMA YANG BAIK KEPADA PIHAK SEKOLAH TETAPI SAYANG, SAYA HANYA MENDAPAT 3A 2B SAHAJA  DALAM UPSR, TAPI KESEDIHAN ITU DAPAT DIUBATI DENGAN KEJAYAAN SAYA DI DALAM PEPERIKSAAN PSRA DENGAN MENDAPAT MUMTAZ(SANGAT CEMERLANG) DI DALAM PEPERIKSAAN SEK.RENDAH AGAMA IAITU 91.8%. TERIMA KASIH FORTUNE RESOURCES KERANA MEMBANTU KAMI DENGAN IZIN ALLAH PELAJAR SEKOLAH MENGINGATI PELAJARAN DENGAN BAIK DAN MENDAPAT KEJAYAAN YANG CEMERLANG. TERIMA KASIH IBU!!!!     

KEDAI SIHAT JELITA,KAPAR, H&A PERSONAL AND HEALTHCARE SB. 017-260 7227

 UPSR 2013

NOOR FARIHIN BINTI MOHD ZUKI
SK TAMAN DAYA 3, JOHOR BHARU, JOHOR
 
Alhamdulillah dengan berkat kesungguhan, doa dan disamping meminum smartcoco A+ anak saya telah mendapat 5A didalam keputusan UPSR 2013. Anak saya sangat suka dan tidak jemu dengan rasanya yang sedap. Selama 2 tahun anak saya dan keluarga minum smartcoco A+. Rasa bertenaga dan tidak mudah mengantuk semasa belajar disekolah kebangsaan sesi pagi dan sekolah agama sesi petang. Terimakasih kepada produk fortune resources.

Ali Sahabat Roselle (HP-019 7703029)

 
 
UPSR 2013

NUR AIN NADHIRAH BINTI MOKHTAR
SK BDR BARU SENTUL, KUALA LUMPUR
 
PADA AWAL BULAN FEBUARI 2013, SAVA TELAH MEMPERKENALKAN SATU PRODUCT FR KEPADA ANAK SAUDARA SAYA NUR AIN NADHIRAH DENGAN MENAJA SMART COCO A+ DAN MENJADIKAN BELIAU SEBAGAI “TESTIMONI” SEHINGGA PEPERIKSAAN UPSR TAMAT DAN KINI. DENGAN MEMINUM PERASA COKLAT YANG MENJADI KEGEMARAN NYA ,SECARA KONSISTEN, ISTIQAMMAH, & KESUNGGUHAN. BeLIAU TELAH RERJAYA MEMPEROLEHI KEPUTUSAN UPSR 5A DAN MENDAPAT KELAS PERTAMA DAN SEKOLAH AGAMA DENGAN 7A, 2013. SAYA BERASA AMAT GEMBIRA DENGAN KEAJAIBAN & KEBERKESANAN PRODUK YANG BERBENTUK MAKANAN SUNNAH, SUCI BERSIH, HALAL & TOYIBBAH DAN BERSYUKUR KEPADA ALLAH BERKAT USAHA DAN TAJAAN TELAH MENGHASILKAN KFJAYAAN. KINI SAVA TELAH MEMPERKENALKAN PRODUCT FR KEPADA ADIK BERADIK & RAKAN SEPEJABAT TERUTAMA ANAK2 MEREKA YANG BAKAL MFNDUDUKI APA JUA UJIAN ATAU PEPERIKSAAN. TAHNIAH KEPADA PENGASAS SERTA KAKITANGAN2 FR DFNGAN USAHA & KEJAYAAN MENGHASILKAN PRODUCT MUSLIM DAN AMAT BERTEPATAN DENGAN COGAN KATA FR UMMAH CERMELANG”.

Binary Herb Shop (M) Sdn Bhd. Tel. 603-2693 2206/ 603-2693 2207
 
 
 
UPSR 2013

DAYINI BINTI SAIFUL NORDIN A
SJK(T) METHODIST, KLANG, SELANGOR
 
Saya Dayini binti Saiful Nurdin A, merupakan pelajar Sekolah Jenis Kebangsaan (Tamil) Methodist Kapar, Klang, Selangor. Saya adalah salah seorang pelajar top 10 dan seorang pengawas di sekolah ini. Saya telah dianugerahkan Pencapaian Terbaik Keseluruhan 2013 (Anugerah Guru Besar). Saya juga bergiat aktif dalam aktiviti kokurikulum iaitu mewakili sekolah dalam pertandingan bola jaring dan merupakan pengerusi kelab bola jaring sekolah. Saya adalah AJK Kelab Doktor Muda dan ahli biasa Tunas Puteri. Saya telah memenangi johan Ujian Bertulis Bahasa Melayu peringkat daerah dan mendapat tempat ke-5 di peringkat negeri dalam Piala Perdana Menteri Ujian Bertulis Bahasa Melayu.  Alhamdulillah, berkat doa ibu bapa dan amalan minuman Smartcoco A+, membantu saya menerima pelajaran diajar oleh guru dengan sepenuhnya. Saya telah berjaya mendapat keputusan UPSR 2013 yang cemerlang iaitu 7A. ( Tambahan Bahasa Tamil Kertas 1 dan Bahasa Tamil Kertas 2. Kecemerlangan ini dibantu dengan minuman berkhasiat Smartcoco A+ yang terbukti berkesan mencerdaskan minda. Kini saya lebih bersedia untuk mengekalkan kecemerlangan saya di tingkatan.

ECONSAVE ALAM JAYA, PUNCAK ALAM, SELANGOR, NORIAH DAN JUMBRI -01115743361

UPSR 2013

NUR AQILAH BINTI MOHD KHIR
SK SRI DAMANSARA 1, DAMANSARA, KUALA LUMPUR
 
Alhamdulillah saya rasa bersyukur sangat kerana telah berjaya mendapat 5A dlm UPSR 2013. Tentunya kejayaan saya ini adalah dengan izin Allah swt, doa dari ibu ayah dan guru-guru , dan dari amalan minuman smart coco A+ yg telah saya amalkan sejak setahun yg lalu. Perubahan yg ketara adalah saya tidak lagi berasa mengantuk di dlm kelas dan boleh fokus sepenuhnya terhadap pelajaran yg diajar oleh guru di sekolah. Terima kasih buat ibu saya yg membelikan minuman ini buat kami adik beradik dan terima kasih tentunya kepada Smart coco A+...

Hashimah bt Ibrahim, no tel 019 384 2150.
 
UPSR 2013

NURSHAFIQAH BINTI AMIRUDDIN
SK TAMAN EHSAN, KEPONG, SELANGOR
 
Assalamualaikum,salam sayang buat semua penggemar smart coco A +. Syukur Alhamdulillah berkat usaha beliau dan doa dari keluarga anak saya Nursyafiqah binti Amirudin mendapat 5A pada peperiksaan UPSR 2013 yang lalu. Disamping semua usaha tersebut pemakanan sunnah dan pemakanan yang baik amat penting bagi memastikan anak-anak saya sentiasa focus dan sihat dari segi kesihatan. Kami sekerluarg ingin mengucapakan syabas dan terima kasih kepada kepada Puan Murni dan Fortune Resourses kerana mengeluarkan produk-produk yang hebat seperti smart koko, smart sweet dan Jus Al khairah.  Anak-anak saya telah mengamalkan produk Fortune Resources semenjak 3 tahun yang lalu. Kedua-dua anak saya sangat cemerlang disekolah.  Saya ingin mengucapkan terima kasih buat Ibu saya Puan Mazlifah kerana memperkenalkan kepada kami produk Fortune Resources kepada cucu-cucu beliau.  Kini kami sekeluarga mengamalkannya. Semoga Allah merahmati kita semua dengan memberi kekuatan mencari ilmu dan rezeki yang halal.

STOKIS:- Puan Azizah, Saujana Utama, Sg. Buloh, Selangor,  No. Telefon : 016-8588470
 
UPSR 2013

MUHAMMAD HAQEEM BIN RAHIM
SK TAMAN TASIK, AMPANG, SELANGOR
 
Assalamu'alaikum.. Alhamdulillah selepas satu tahun setengah saya mengambil minuman “Smart Coco A+”, saya mendapati ada perubahan dalam diri saya di mana saya berasa lebih cergas dan bertenaga.Kesan yang lebih ketara ialah saya mampu berpuasa dengan hanya bersahurkan “Smart Coco A+”. Dengan demikian, saya lebih bersemangat untuk meningkatkan ibadah kepada Allah. Hasil daripada meminum “Smart Coco A+” juga saya lebih aktif dalam bersukan dan sekali gus telah membuatkan saya memperoleh kejayaan straight's A di dalam peperiksaan UPSR serta Mumta'z di dalam peperiksaan UPKK. Guru-guru di sekolah juga tidak menyangka saya akan mendapat keputusan sebegitu. Alhamdullillah!  Syukur ke hadrat Ilahi..

Pengedar daerah Ampang ~ Taman Saga: Puan Rozita binti Ahmad (012-9034125)
UPSR 2013

MOHAMAD HAFIEZ BIN SAMAH
SK KG CHERAS BARU, CHERAS, KUALA LUMPUR
 
Sy mula minum smartcoco A+ pada bulan Januari tahun 2013. Sebelum ini, sy selalu saja rasa letih dan mengantuk semasa berada dlm kelas. Dan bila saja pulang dari kelas pagi (sek keb) sy pasti akan tidur dahulu sebelum ke kelas ptg (sek agama). Tapi selepas mengamalkan Smartcoco A+, sy tidak rasa mengantuk atau letih lagi dan dapat tumpukan sepenuh perhatian sy sepanjang pembelajaran baik sewaktu kelas pagi ataupun kelas petang.

Membeli produk di:-Aljabal Enterprise, Tesco Extra, Tmn Midah Cheras, Ust. Hj. Husni Harun. H/P: 016-278 3653 
UPSR 2013

 PUTERI UMIRA NATASHA BINTI HUZAIRI
SK DENGKIL, DENGKIL, SELANGOR
 
saya dan keluarga memuji produk ini kerana kualitinya yang bagus dan enak. Boleh diminum oleh pelbagai peringkat usia.  

PENGEDAR - Pn Norizan (012-4878 971)

 
 
 
 
UPSR 2013

MUHAMMAD LUTFI ANAS BIN ZAWAWI
SK PADANG AIR, KUALA TERENGGANU, TERENGGANU
 
Semua ibubapa ingin melihat kejayaan anak-anak mereka. Termasuklah saya sebagai ibu kepada Muhammad Lutfi Anas bin Zawawi.  Semasa  tahun 5 (2012), keputusan peperiksaan beliau agak mendebarkan kerana selalu mendapat markah C bagi subjek Matematik dan B.Inggeris.  Dia juga selalu kurang tumpuan kerana memikirkan sukan bola sepak sahaja. Pada akhir tahun 5 (cuti sekolah), saya mulakan dengan produk Smart Coco A+ dengan melihat testimoni ibubapa lain di Internet.  Saya berusaha dan bertawakal kerana saya fikir faktor pemakanan juga memainkan peranan yang penting. Selama 6 bulan saya mencubanya dengan memberi Smart Coco A+ sebagai minuman sarapan pagi, berlaku perubahan apabila anak saya ini menunjukkan kecekapan minda, rajin dan sekaligus menghasilkan keputusan peperiksaan percubaan UPSR 3A2B. Lebih membanggakan cikgu-cikgunya ialah anak saya berjaya  mendapat 5A peperiksaan sebenar UPSR 2013. Kejayaan ini menjadi inspirasi kepada rakan-rakannya yang lain bahawa walaupun mewakili Bolasepak Peringkat Negeri, sukan tidak menghalang untuk berjaya dalam akademik juga.  Yakinlah, pemakanan juga salah satu faktor penting dalam pertumbuhan akal yang cemerlang.   Pn Ros, Terengganu.

Pn Norlili binti Omar (Kuala Terengganu), No HP: 012-901 7887
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
UPSR 2013

NUR ALIAH BINTI MUHAMMAD RADZI
SK ZAINAB 1, KOTA BHARU, KELANTAN
 
Assalamualaikum wbt..Saya Nik Rosmawati bt Abdul Karim, ibu kepada Nur Aliah..pengguna produk smartcoco..Alhamdulillah, syukur kepada Allah swt yang telah merezkikan bagi anak saya memperoleh kejayaan dalam UPSR baru - baru ini, dia telah mendapat 5A dalam peperiksaan tersebut. Terima kasih saya ucapkan kepada pihak fortune resources, kerana telah mengorak langkah untuk mengeluarkan produk makanan sunnah yang sangat berkhasiat..saya amat menyokong usaha dan produk Muslim, kerana ia umpama menyahut sunnah Nabi Muhammad s.a.w iaitu berniaga, malah dinyatakan sembilan daripada sumber rezeki itu datangnya datang dari usaha perniagaan. Kami pengguna produk fortune resources mendoakan agar syarikat tuan / puan akan terus diberi peluang untuk membantu masyarakat mencontohi amalan pemakanan sunnah.

Ingin saya kongsikan kepada semua, saya telah menggunakan produk smartcocoa ini sejak anak sulung saya, Nur A'isyah menduduki SPM 2011 (yang kini sedang belajar di Pusat Asasi Universiti Islam Antarabangsa dalam bidang pergigian ), malah penggunaan minuman smartcocoa dinikmati oleh semua anak-anak saya.  Setiap pagi sebelum ke sekolah, kebiasaannya jika terdapat stok smartcocoa di rumah, saya akan membancuhnya buat mereka. Perbezaan yang saya dapat lihat apabila Nur Aliah minum smartcocoa ialah, dia kekal cergas pada malam hari, tidak mengantuk, walaupun setelah seharian berada di sekolah. Alhamdulillah dia dapat sambung ulangkaji di rumah dengan berkualiti, ada kalanya, dia cukup segar untuk berjaga malam mengulang kaji pelajaran. Anak - anak saya yang lain juga turut mengakui manfaat positif yang didapati setelah menggunakan produk dari smartcocoa..

Anak saya Nur Aisyah juga sangat suka untuk menggunakan produk tersebut, malah dia sudah beberapa kali membuat pembelian sendiri melalui pengedar produk smartcocoa di sekitar Petaling Jaya, katanya, apabila dia perlu mengulangkaji pelajaran sehingga lewat malam / ke pagi, apabila dia mengantuk dan rasakan perut agak kosong, pastinya minuman coklat smartcocoa yang menjadi pilihan. Jus Al-khaira yang dipaket dalam bentuk sachet sangat memudahkannya apabila tidak sempat mengambil sarapan dan bergegas ke kelas. InsyaAllah, dengan izin Allah, manfaat yang dapat kami perolehi dengan penggunaan produk puan akan sentiasa meyakinkan kami untuk terus menggunakan produk fortune resources. Tahniah juga diucapkan atas keluaran produk terbaru, colla cocoa yang berkhasiat untuk kulit, anak saya yang sulung itu sudah tidak sabar untuk mencuba produk tersebut, sebagai salah satu usaha dan tawakkal nya untuk menjaga kesihatan dan kecantikan kulit.

Buat pengetahuan, kami membeli produk smartcocoa dariCempaka Trading, cawangan Kota Bharu 09-7483051

UPSR 2013

NURUL NAJWA NABILA BINTI
SK TAMAN SRI PULAI, SKUDAI, JOHOR
 
Saya mula minum Smart Coco A+ pada bulan Mac yang lalu. Banyak perubahan yang berlaku sebelum dan selepas minum antaranya ialah: - lebih bersemangat untuk belajar - lebih memberi perhatian dalam pelajaran - tidak mengantuk - mudah memahami mata pelajaran yang dipelajari - tidak mudah letih.

Kosmetik Shadira bersebelahan Maybank Taman Universiti

UPSR 2013

 MUHAMAD RUSYDI BIN RADIAN
SK MENJALARA, SEGAMBUT, KUALA LUMPUR
 
Adik Rusydi telah menggunakan Smart Coco A+ sejak lima tahun yang lepas. Sebelum menggunakan Smart Coco A+, adik Rusydi tidak menunjukkan sebarang minat untuk pergi ke sekolah. Namun setelah menngunakan Smart Coco A+ setiap pagi secara konsisten, adik Rusydi tiada lagi Menunjukkan sebarang masalah bangun ke sekolah dan memberi 100% tumpuan di dalam kelas. Dengan memberi tumpuan di dalam kelas, adik Rusydi telah berjaya mendapat 5A dengan cemerlangnya!

PENGEDAR - Kalthom Binti Abdullah,  Taman Sri Sinar 51200 Segambut KL.

 
UPSR 2013

MOHAMAD ZAQWAN BIN ALI KHAN
SK SERI KELANA, SIKAMAT, NEGERI SEMBILAN
 
SAYA MUHAMMAD ZAQWAN ALI KHAN BIN NAWAB ALI KHAN MERASA SUNGGUH  BERSYUKUR KEPADA ALLAH SWT KERANA TELAH  MENGGERAKKAN  HATI SAYA UNTUK MENCUBA PRODUK SNART COCO A+. DAHULU SEBELUM MENCUBA PRODUK INI SATA SELALU MERASA LETIH DAN KURANG FOKUS DI DALAM KELAS. SETELAH MENCUBA LEBIH KURANG 2 KOTAK SMART COCO A+ INI SAYA BERASA SUNGGUH BERTENAGA DAN LEBIH FOKUS DIDALAM SETIAP UJIAN DAN PEPERIKSAAN  YANG  SAYA HADAPI. SAYA SUNGGUH BERSYUKUR DENGAN PENINGKATAN YANG SAYA PEROLEHI DI DLAMA SETIAP PELAJARAN SAYA. ALHAMDULLILLAH  SAYA TELAH MENDAPAT KEPUTUSAN 5A DIDALAM PEPERIKSAAN UPSR YANG BARU-BARU INI ( 2013 ) DAN SAYA INGIN MENGESYORKAN KAWAN-KAWAN SAYA UNTUK MENCUBA SMART COCO A+ TANPA RAGU-RAGU  DAN INSYAALLAH  KEJAYAAN AKAN BERADA DI DALAM GENGGAMAN KITA.

Tamita Jaya Enterprise, Plaza KM, Seremban  Tel: 011-12858536 Nama : En. Din / En Iwan.
UPSR 2013

FATIN AMIRAH BINTI IZAHA
SK KETENGAH JAYA, PAKA, DUNGUN, TERENGGANU
 
Assalamualaikum wrbh..Keluarga saya memang menggemari Smart coco A+. Saya dapati dengan menggamalkan minuman ini sebelum ke sekolah saya lebih fokus, bersemangat dan lebih cergas. Mengambil sebagai sarapan sebelum ke sekolah dapat menghilangkan perut kosong. Alhamdulillah, mengambil minuman Smart coco A+ sebagai makanan tambahan dapat meningkatkan kecemerlangan saya dalam peperiksaan UPSR baru-baru ini. Terima Kasih Smart coco A+.

Saya mengambil produk dari stokis Kemaman: Puan Norizan Binti Mohammad,Tel : 0148208186.
F
UPSR 2013

 MUHAMMAD KHAIRUL HISAN BIN MOHAMAD IKHWAN
SRA BERSEPADU, BATU PAHAT, JOHOR
 
Alhamdulillah, selepas saya menggunakan produk Futuresources Coco Minda A+, saya dapat memahami setiap pelajaran dengan mudah. Tambahan pula, saya dapat merasa mempunyai semangat yang tinggi untuk belajar tanpa disuruh oleh ibu saya. Selepas meminumnya, saya mendapat keyakinan dan berazam untuk untuk mendapat kejayaan yang cemerlang dalam peperiksaan UPSR atau lebih tepat lagi untuk mendapat 5A. Apabila keputusan keluar, saya bersyukur kerana dinobatkan antara calon yang mendapat 5A dalam UPSR. Saya berterima kasih kepada Allah kerana menemukan produk yang bagus dan halal ini.

PENGEDAR - BAJRAI 013 710 7642UPSR 2013

NAJWA BINTI ALI
SK TERENTANG, JASIN, MELAKA
 
Ini adalah testimonial dari adik saya (Najwa Bt Ali) tentang penggunaan Smart Coco A+ sepanjang tahun 2013.

" Sebelum ini prestasi saya (Najwa Bt Ali) agak kurang memberangsangkan, terutamanya Bahasa Inggeris yang digelar ‘killer paper’.Hal ini membuatkan saya risau kerana pada tahun ini saya akan menduduki peperiksaan UPSR. Sehinggalah pada suatu hari ibu saya telah membeli sekotak Smart Coco A+. Ibu saya telah membancuh 3 paket Smart Coco A+ pada setiap pagi untuk saya dan adik – beradik sebagai sarapan pagi kami. Saya berasa sangat teruja untuk minum Smart Coco A+ kerana sebelum ini saya selalu mendengar testimonial yang positif di radio Ikim yang mengatakan Smart Coco A+ ini sangat bagus untuk pelajar terutamanya pelajar yang akan menduduki peperiksaan seperti saya. Alhamdulliah,selepas seminggu minum air Smart Coco A+, saya mendapati prestasi saya sudah bertambah baik. Selain itu, saya juga mendapati perubahan pada diri saya yang selalu mengulang kaji pelajaran kerana sebelum ini saya agak malas untuk membaca buku yang berkaitan dengan pelajaran. Terima kasih , Fortune Resources kerana telah mengeluarkan produk yang bermutu tinggi dan harga yang berpatutan. Terima kasih, sekali lagi kerana produk anda yang bernama ‘Smart Coco A+’ ini telah membantu saya untuk mencapai kejayaan ini. Saya akan terus mengamalkan Smart Coco A+ ini."

Produk Smart Coco A+ yang diminum di rumah kami di beli di kedai "Nadira Shoppe" di : Tesco Melaka (06 - 286 6558), AEON Bandaraya (06 - 286 7558), Mydin MITC (06 - 231 7558).

UPSR 2013

 
AHMAD ASYRAF BIN ADANAN
SK DATO RAJA, MELAKA
 
Saya amat bersyukur  kepada Allah SWT dengan berkat doa ibu bapa ,tunjuk ajar guru-guru,,usaha yang  tidak pernah mengalah dan amalan meminum Smart Coco A+,Alhamdullillah!saya  berjaya mendapat FIVE-A dalam UPSR. Terima kasih kepada semua pihak yang terlibat dalam kejayaan ini.

Saya telah membeli Smart Coco A+ dari En. Hj. Mohd Nor. B. Maarom Masbukti ,Ampangan 013 343 1105 
UPSR 2013

HANISAH HAAZIQAH BINTI ABDUL JALIL
SK BDR SERI ALAM, PASIR GUDANG, JOHOR
 
Saya telah menggunakan Smart Koko A+ sejak berusia sebelas tahun lagi . Alhamdulillah dengan seizin Allah , selepas menggunakan Smart Koko A+ , terdapat perubahan dalam diri saya . Saya rasa semakin bertenaga dan kurang mengantuk semasa di dalam kelas , berbanding sebelum saya menggunakan Smart Koko A+ .

PENGEDAR - Kedai D'Anugerah Muslim, PASIR GUDANG -  019-7655476
UPSR 2013
MUHAMMAD ZULHELMI BIN HELMI
SK TENGKERA 2, TENGKERA, MELAKA
 
Saya telah mengamalkan minuman  Smart Coco A+ dari awal tahun 2012.Setiap pagi sebelum ke sekolah, saya mengambil satu sachet Smart Coco A+ sebagai sarapan pagi.Saya berasa tenaga,mudah menerima pelajaran, tidak mengantok dan kekal aktif hingga ke petang. Alhamdulillah dengan izin Allah juga melalui pengamalan minuman Smart Coco A+ keluaran Fortune Resources, saya berjaya mendapat keputusan yang cemerlang di dalam UPSR (5A), UPKK(8A) dan Amali Tahun 6(4A).Saya juga berazam untuk meneruskan pengamalan  minuman yang penuh berkhasiat ini.

Nadira Shoppe, TESCO BRANCH, Lot 56,TESCO Melaka, Jalan Tun Abdul Razak, 75400 Melaka. Tel : 06 - 286 6558
 
 
 
UPSR 2013

MUHAMMAD FAIZ NAJMIE BIN ROSLI NIZAM
SK METHODIST, IPOH, PERAK
 
Besarlah harapan saya abang Roslan dan ibunya Kak Saliza, ingin memaklumkan untuk memperkenal anak kami Muhammad Faiz Najmie, yang berumur 12 tahun dan kini telah menamatkan tahun enam (6) – Tahun 2013. Kami telah memberi Muhammad Faiz untuk minum koko A+ Plus selepas mendengar siaran melalui radio IKIM  yang di sarankan oleh  wakil marketing ‘Fortune Resources’ pada ketika itu anak saya dalam tahun empat. Kami dapat melihat perkembangan anak kami semasa belajar dan menghafal dan terus menerus memberi  minum koko A+. Hasilnya, alhamdullillah beliau mendapat keputusan 5A dalam peperiksaan UPSR Tahun 2013. Tetapi yang paling kami berbangga adalah beliau dapat menghafal juzu’ Amma (Muqadam) dan pernah mewakili sekolahnya (SK Methodist) pada majlis Intifal sehingga ke peringkat negeri. Buat masa ini anak kami meyertai kem Tahfiz Perdana anjuran Pusat ‘Bimbingan Ummah’ (Ustaz Mahfuz) di Bandar Baru, Kampar, Perak. Bukan lah tujuan kami untuk mendapatkan hadiah dari pihak ‘Fortune Resources’ tetapi untuk berkongsi pengalaman kami mengenai keberkesanan meminum koko A+ secara berterusan. Selepas ini juga kami akan terus memberi anak kami untuk minum koko A+, agar dia terus segar menghadapi pelajarannya yang mendatang. Semoga masyarakat diluar sana khususnya anak-anak orang melayu yang masih belum lagi mencuba, agar jangan teragak-agak untuk memberi minum koko A+ tanpa rasa was-was lagi. Inshaallah, wassallam.

PENGEDAR - KOHALAL TAQWA, MEDAN GOPENG - NIZU 016 513 9744
 
 
 
UPSR 2013

UNGKU MUHAMMAD KAMAL HAZIQ
SK BANDAR UDA 2, JOHOR BHARU, JOHOR
 
Assalamualaikum. Saya, Ungku Muhammad Kamal Haziq bersekolah di SKBBU 2, Johor Bahru.  Saya telah lebih dua tahun meminum minuman Smartcoco A+ keluaran Fortune Resources.  Dahulu, sebelum saya meminum  air Smartcoco A+, saya seorang yang kurang bersemangat untuk belajar dan selalu tidak focus semasa belajar di dalam kelas.  Saya cepat jemu  untuk mengulangkaji pelajaran dan akibatnya keputusan saya sederhana sahaja. Walau bagaimanapun, semenjak ibu saya memberikan minuman Smartcoco A+ (yang diketahuinya melalui Radio IKIM) sejak saya berada di Tahun 5, saya telah merasai perbezaannya.  Ibu memberikan minuman tersebut pada setiap pagi sebelum pergi ke sekolah.  Saya dapat rasakan daya ingatan saya juga bertambah dan saya sentiasa seronok dan bersemangat  untuk belajar.    Ini disebabkan kandungan minuman tersebut yang mempunyai campuran kurma dan kismis yang amat membantu minda kita.  Pelajaran saya semakin meningkat dari 3A 2B ke 4A 1B dan seterusnya pada tahun 2013 saya mendapat 5A dalam  peperiksaan percubaan UPSR 2013. Alhamdullilah dengan izin Allah swt dan dari khasiat minuman Smartcoco A+  yang banyak membantu, saya memperoleh 5A dalam keputusan UPSR 2013 baru-baru ini.  Terima kasih Allah dan Fortune Resources!!

SAHABAT ROSELLE, Bandar Baru Uda, Johor Bahru,. HP: 019-7773022/019-7187596
 
 
UPSR 2013

MOHAMAD FARHAN BIN  FADZIL
SK BINJAI, JITRA, KEDAH
 
Alhamdulillah, segala puji bagi Allah kerana dengan izinNya, anak saya Muhammad Farhan bin Fadzil  telah mendapat kejayaan yang cemerlang di dalam Ujian Penilaian Sekolah Rendah (UPSR) baru-baru ini. Sebenarnya, setelah mendapat tahu mengenai produk  keluaran Fortune Resources khususnya mengenai Smart CocoA+ melalui siaran Radio IKIM FM pada tahun 2011, saya tidak membuang masa lagi untuk memberi anak-anak saya mencubanya termasuk kepada anak-anak saya yang sedang belajar di IPTA. Saya membeli produk Smart Coco A+ daripada  pengedar bernama Ustazah Fatimah Bt Ismail di Taman Suria 2, Jitra, Kedah. (no. telefon  019 4773884). Setelah meminum Smart Coco A+, prestasi anak saya makin meningkat dalam semua aspek sehingga beliau mendapat pelbagai anugerah seperti Tokoh Nilam, Tokoh Murid dan Tokoh Ma’al Hijrah 1435 H di sekolahnya. Anak saya juga berjaya mendapat 8A di dalam peperiksaan Ujian Penilaian Kelas KAFA (UPKK) dan  mendapat 5Adalam UPSR. Terima kasih Smart CocoA+. In Sya Allah saya akan terus memberikan anak saya Smart CocoA+ sehingga beliau melanjutkan pelajaran ke IPT nanti. Amiin. Sekian, Wassalam.

 
 
 
UPSR 2013

NURUL HUWAYDA BINTI DAUD
SK TAMAN RASAH JAYA, SEREMBAN, NEGERI SEMBILAN
 
Assalamualaikum. Saya mula menggunakan minuman Smart Coco A+ dan jus Al-Khaira sejak berada di tahun lima apabila ibu saya mendengar iklan di radio ikim. Saya minum Smart Coco A+ dan jus Al-Khaira setiap pagi sebelum pergi ke sekolah. Rasanya amat lazat dan mengenyangkan. Setelah mengamalkannya selama seminggu saya dapati saya amat bertenaga dan mudah fokus ketika berada di kelas.  Saya juga mampu untuk belajar sehingga lewat malam ketika berada di tahun enam. Walaupun menghadapi kelas tambahan dan kerja sekolah yang banyak saya masih mampu menelaah pelajaran hingga pukul 11.30 setiap malam. Selain itu, saya juga mengamalkan memakan Smart Sweet A+ bagi membantu mengurangkan rasa stress dan gemuruh ketika menghadapi peperiksaan dan juga ketika memasuki pertandingan hafazan, syarahan dan tilawah. Alhamdulillah, akhirnya saya berjaya mendapat keputusan yang cemerlang untuk UPSR. Saya masih meneruskan menggunakan Smart Coco A+, jus Al-Khaira, dan Smart Sweet A+ bagi meningkatkan tahap hafalan Al-Quran dan kecergasan tubuh badan.  

Ampangan    Hj Mohd Noor         013 343 1105
UPSR 2013

M SYAFEEQ HAKIMI BIN MOHD MUSTAZZAR
SK TUNKU TUANKU JAAFAR, SEREMBAN, NEGERI SEMBILAN
 
Alhamdulilah, sejak saya mengamalkan smartcoco A+ saya rasa lebih bertenaga dan fokus dalam kelas. Hal ini membantu saya dalam proses ulangkaji . Dengan izin allah saya mendapat 5A dalam UPSR yang lepas. Alhamdulilah. Terima kasih allah, terima kasih smartcoco A+.

Beli smart cocoA+ di Kiosk di giant, senawang, Negeri Sembilan Zarina 012 272 3263
UPSR 2013

MUHAMMAD AFIF SYAUKI BIN JAMALUDDIN
SK DATO NANING, MELAKA
 
Sebelum menggunakan smart koko A+ saya sering mengantuk dalam kelas. Tak bersemangat untuk ke sekolah. Apabila belajar saya kurang memberi tumpuan. Setelah menggunakan produk ini secara istiqamah. Alhamdulillah. Masalah ini dapat diatasi. Akhirnya saya berjaya mendapat 5A dalam UPSR. Terima kasih Fortune Resources atas bantuan ini. Saya akan terus menggunakan produk ini. InsyaAllah.

DEALER - NADIRA SHOPPE MYDIN AYER KEROH 019 367 3951
 
 
 
 
 
UPSR 2013

AWANG FAIZ ISKANDAR BIN AWANG KAMARUDDIN
SK GREEN ROAD, KUCHING, SARAWAK
 
Assalamualaikum, Saya Awg Faiz Iskandar B Awg Kamarruddin yang bersekolah di SK GREEN ROAD , Kuching, Sarawak adalah pengguna tegar produk Fortune Resources semenjak berumur 8 tahun lagi yang secara kebetulan ibu saya Rahayu Emelia bt Abdul Rahman merupakan stokis pertama produk Fortune Resources di Sarawak yang beralamat di D' Ayu Trading, Choice Ria Matang Kuching. Saya bersarapan hampir setiap pagi dengan minuman Smart CocoA+ yang amat membantu saya untuk terus bertenaga sepanjang hari dan menumpukan sepenuh perhatian semasa berada di dalam kelas. Saya juga mangambil Smart Sweet A+ yang Alhamdullillah dapat membantu saya dalam hafalan. Saya mewakili sekolah untuk pertandingan Hafazan peringkat sekolah dan sepanjang cuti sekolah baru ini Alhamdullillah saya berjaya menghafal Juz 30, Surah Yassin, As sajaddah dan Al mulk. Disamping itu, ibu saya juga  memberikan saya Jus Al Khaira yang Alhamdulliah banyak membantu untuk mengekalkan kesihatan tubuh badan saya. Yang amat mengembirakan saya ialah saya berjaya mendapat keputusan cemerlang UPSR yang lepas dengan keputusan 5A dan Alhamdulillah saya juga berjaya mendapat A1 dalam mata pelajaran Bahasa Arab yang saya duduki secara persendirian kerana saya bersekolah di sekolah bukan aliran agama. Tiga orang adik-adik saya juga mengamalkan produk Fortune Resources. Awang Ameer Zikri (9 tahun)  menerima anugerah Pelajar Cemerlang Tahun 3 di sekolah nya 2013. Awang Ihsanuddin(6 tahun) dan Awang Zahiruddin (5 tahun)  menuntut di Tadika Tahfiz Tun Abd Rahman Yaakub. Di mana Awang Ihsanuddin alhamdulillah telah dapat menghafaz Juzuk 30. Saya akan terus mengamalkan produk-produk  Fortune Resources dan mengucapkan jutaan terima kasih kepada pihak Fortune Resources yang mengeluarkan produk yang amat bermanfaat dan juga merupakan makanan Sunnah ummah cemerlang.

RAHAYU EMELIA BT ABDUL RAHMAN KUCHING, SARAWAK  Tel no: 012 8912875

UPSR 2013

 NURUL IZZAH BINTI JAMALUDDIN
SK BATANG KALI, BATANG KALI, SELANGOR
 
Saya sangat suka Smart coco A+.. Rasanya sedap,  enak dan menyegarkan.  Smart Coco A+ menjadi minuman  pagi dan petang..Dengan izin Allah.. Alhamdulillah selepas mengamalkan minum smart coco A+ konsentrasi, daya ingatan dan daya berfikir saya semakin kuat mantap dan bersemangat untuk belajar.  Akhirnya berkat usaha dan  doa keluarga saya berjaya menggapai 5A dalam UPSR dan Mumtaz dalam PSRA. Terima Kasih…. Allah. Terima kasih semua….Terima kasih Smart Coco A+….. smart Coco A+ Terbaiiiiiik…..  

HASLYNDA AMYRA BEAUTY HOUSE,  Econsave , Batang kali, Tel. 017 9055458

UPSR 2013

MUHAMMAD HAFIZI BIN MOHD ZAKI
SK BUKIT NANING, AYER HITAM, MUAR, JOHOR
 
Saya Muhammad Hafizi Bin Mohd Zaki.Nama sekolah saya Sekolah Kebangsaan Bukit Naning.Ujian peperiksaan tahun ini (upsr) telah memperoleh keputusan 5A. Sudah tiga tahun lebih saya telah mengambil produk Smart Coco. Hasil yang saya perolehi ialah saya sentiasa cergas bersukan sehinggalah saya berjaya memanah sampai peringkat daerah.Sebelum mengambil Smart Coco dan tidak kenal lagi produk ini saya sering demam dan batuk apabila aktif bersukan.Terima kasih pada Fortune Resourses kerana dapat membantu masalah saya.Produk ini saya perolehi dari Stokis Parit Raja dan dijual di Parit Sulang.Nama pengedarnya ialah En.Faris     
UPSR 2013

AHMAD SHUKRI BIN MOHD FAUZI
SK TMN MUTIARA RINI, JOHOR BHARU, JOHOR
 
Allamdulillah syukur pada Allah s.w.t kerana dengan izinnya saya perolehi keputusan upsr 5A. Saya bukannya dari golongan pelajar yang cemerlang dan tidak pernah mendapat 5A sebelum ini dalam ape jua peperiksaan. Usaha tangga kejayaan dan ibu telah membeli smartcoco a+ dari awal persekolahan 2013 dan allamdulilah saya mula memberi fokus dalam pelajaran dan badan tak letih walaupun pada sesi petang saya bersekolah agama.Terima kasih ibu & ayah, cikgu2 sktmr & smartcoco a+ kerana dengan izinnya saya berjaya, terima kasih FR terima kasih byk2. Saya doakan semoga apa jua yang pihak fortune resources usahakan akan diberkati & dipermudahkan oleh Allah s.w.t.

Nama pembekal smart cocoa a+: pn.zara (no.tel : 0195959181)
 
 
 
UPSR 2013

NUR ATHIRAH BINTI MOHD TZANTAWI
SK RASA, HULU SELANGOR, SELANGOR
 
Pengalaman menggunakan Smart Coco A+. Saya bersekolah di SK Rasa, Hulu Selangor. Semenjak umur saya 10 tahun saya telah mengamalkan Smart Coco A+.  Saya selalu mendapat tempat pertama di dalam kelas. Saya juga merupakan ketua murid di SK Rasa, Hulu Selangor.  Saya mengenali produk ini melalui opah saya. Opah selalu mendengar radio IKIM. Opah saya tinggal di Bagan Datoh ,Perak. Peringkat permulaan opah memberikan 2 kotak untuk saya dan adik-adik mengamalkan. Produk ini saya ambil setiap malam sebelum tidur. Tidak puas rasanya tidak minum smart coco sebelum tidur. Saya dapat merasakan perubahan terutama minum waktu malam sebelum peperiksaan keesokkannya. Otak rasa cergas , mata tidak mengantuk dan perut tidak lapar.  Ibu terus menyuruh opah membeli produk ini memandangkan Opah sudah biasa dengan tauke / ejen yang menjual poduk ini. Kata ibu ia bagus. Opah membelinya di kedai Barada, Teluk Intan. Peperiksaan percubaan UPSR saya memperolehi 5A dan Alhamdulillah peperiksaan UPSR 2013 saya juga memperolehi 5A. Saya juga telah mendapat tawaran untuk bersekolah di Sekolah Menengah Sains, Bagan Datoh, Perak.  Sehingga sekarang saya dan adik-adik masih terus mengamalkan produk  SmartCocoA+. Terima Kasih SmartCocoA+. Kedai Barada Teluk Intan, Perak Darul Ridzuan
UPSR 2013

NUR AISYAH AMNI BINTI AZMI
SK SULTAN IBRAHIM 2, PASIR MAS, KELANTAN
 
Saya Nur Aisyah Amni Binti Mohd Azmi,pelajar S.K Sultan Ibrahim (2),Pasir Mas bersyukur kepada Allah kerana mengurniakan kejayaan 5A dalam UPSR baru-baru ini.Selain usaha yang gigih,pemakanan sihat dan seimbang sangat penting lebih-lebih lagi minuman Smart Coco A+ yang disediakan oleh ummi saya setiap pagi dan malam membantu kejayaan saya.Selain saya,abang dan dua adik perempuan saya mengamalkan minuman Smart Coco A+.Terima kasih ummi dan terima kasih Smart Coco A+.
UPSR 2013

NUR KHADIJAH BINTI YUSAINI
SK TMN UNIVERSITI 1, SKUDAI, JOHOR
 
Ibu saya telah memperkenalkan produk Smart Coco A+, Smart Sweet A+ dan Jus Al-Khaira kepada saya sejak dari awal tahun ini. Alhamdulillah, saya telah mendapat keputusan yang cemerlang. Ibu saya telah membelinya di Sahabat Roselle Taman Impian Emas, Skudai. Terima kasih di atas produk berkualiti keluaran Fortune Resources.
 
 

UPSR 2013

NURUL SYAMIMI HANA BINTI NGAINI
SK PUTRAJAYA PRESCINT 9, PUTRAJAYA, SELANGOR
 
Pengalaman Saya Dengan SMART COCO A+. Saya kurang berselera untuk mengambil sarapan pagi. Keadaan ini menyebabkan saya lemah dan kurang tumpuan semasa di bilik darjah. Selepas memperoleh hanya 1A 4B dalam peperiksaan percubaan UPSR, ibu saya menyediakan minuman Smart Coco A+ kepada saya setiap hari sebelum ke sekolah. Oleh kerana Smart Coco A+ dalam paket kecil dan senang di bawa ke mana sahaja, saya juga membawa satu paket setiap hari ke sekolah. Smart Coco A+ telah membantu saya lebih fokus di dalam pembelajaran. Alhamdulillah dengan bimbingan guru-guru sekolah yang dedikasi, doa dari ibu bapa dan serta ahli keluarga dan izin Allah juga, Smart Coco A+ membantu saya mencapai keputusan cemerlang dalam UPSR 2013. Kini, bukan saya sahaja yang menikmati keistimewaan Smart Coco A+. Ahli keluarga saya juga menikmati Smart Coco A+ bersama saya setiap hari. Peluang ini merapatkan hubungan kami sekeluarga. Sekarang bukan sahaja di rumah, Smart Coco A+ sentiasa bersama kami ke mana jua kami pergi. Smart Coco A+ adalah sokongan untuk perjalanan saya dan keluarga ke arah kecemerlangan. Terima kasih Allah kerana Smart Coco A+ berjaya membantu kejayaan saya. Smart Coco A+ boleh membantu perjalanan kecemerlangan anda juga, cubalah!

Salamah Abdul Wahid, Putajaya. Telefon: 017-221 1237

UPSR 2013

NUR SHAFIQAH BINTI SUPERANI
SK BUKIT SOGA, BATU PAHAT, JOHOR
 
Assalamualaikum wbt, percapaian anak saya, Nur Shafiqah, semasa ditahun 5 ialah Penggal 1 - 3A1B1C, dipenggal 2 - 3A1B1C. Alhamdulillah....selepas menggunakkan produk FORTUNE RESOURCES pada tahun 2013, dia telah menujukkan peningkatan iaitu 4A1B dalam pertengahan tahun, seterusnya dalam peperiksaan percubaan telah mendapat 5A. Dia juga telah memberi tumpuan lebih semasa belajar dikelas, baik disekolah rendah mahupun disekolah agama - Ibu Suparni Maát.

Dibeli di kedai SRI TANJUNG

UPSR 2013

MUHAMMAD ARIF ZIKRI BIN MOHD AFIZI
SK KONGSI, BALIK PULAU, PULAU PINANG
 
Pendapat saya mengenai minuman SMARTCOCO A+. Saya seorang pelajar di Sekolah Rendah Kebangsaan Kongsi, Balik Pulau, Pulau Pinang. Saya telah mengambil SMARTCOCO A+ mini sejak tahun 4 ke tahun 6 setiap pagi semasa sarapan sebelum ke sekolah. Saya dapati minuman ini mengukuhkan fokus saya semasa pembelajaran, meningkatkan tahap kesihatan saya dan membuat badan saya berasa segar setiap hari. Keputusan ujian bulanan dan peperiksaan tahunan saya juga meningkat dari masa ke semasa dan mendapat keputusan cemerlang. Alhamdulilah dengan izin Allah swt, saya telah mendapat 5A dalam peperiksaan UPSR yang lepas

STOKIS - SAL BEAUTY, KOMPLEK BALIK PULAU - 016 410 2495 KAK MIN

UPSR 2013

NURULAIN NAJIHAH BINTI MOHD SAULI
SK BUKIT GADING, TANAH MERAH, KELANTAN
 
Saya memang suka dangan makanan dan minuman yang berasaskan koko, jadi emak saya memperkenalkan kepada saya SMARTCOCO A+. Saya minum SMARTCOCO A+ sejak tahun 2012. Saya minum sMARtCOCO A+ setiap hari sebelum bersarapan dan pergi kesekolah. Alhamdulilah dengan meminum SMARTCOCO A+ saya lebih fokus ketika belajar. Badan saya amat segar apabila memenum SMARTCOCO A+. Saya amat bersyukur kepada Allah, dengan meminum SMARTCOCO A+ saya mendapat keputusan cemerlang dalam UPSR. Adik beradik saya juga turut menggunakkan produk ini. Sekarang saya belajar di Maahad Tahfiz Sains dan akan terus menggunakkan produk ini. Terima kasih SMARTCOCO A+. Terima kasih juga kepada pengeluar produk FR.

MASYRIK, TANAH MERAH, KELANTAN 019 939 2786


UPSR 2013

NUR BALQIS BINTI MOHD NIZAM
SK TAMAN RIA, PADANG SERAI, KEDAH

Saya Nur Balqis Binti Mohd Nizam, berumur 12 tahun merupakan pengguna SMARTCOCO A+. Saya mula mengunakan SMARTCOCO A+ pada hujung tahun lepas  (30.12.2013). Ibu merupakan pendangar setia radio IKIM. Semua siaran iklan turut ibu dengari termasuklah segmen tajaan dari Fortune Resources yang disampaikan oleh Puan Aida Murni sendiri. Disebabkan rasa kagum ibu terhadap maklum balas ramai pengguna yang mengakui keberkesanannya. Maka kami sekeluarga berbincang dan sepakat untuk mencubanya. Ibu membeli SMARTCOCO A+ disebuah pusat kosmetik yang turut menjual tudung dan produk kesihatan berdekatan tempat kami tinggal, Ibu mengesyorkan saya minum SMARTCOCO A+ bersama dengan sarapan pagi sebelum ke sekolah.
Sebelum ini, saya tidak fokus ketika guru mengajar kerana keletihan disebabkan jadual waktu belajar yang padat dengan aktiviti pada waktu pagi dan petang. Apatah lagi pada tahun ini saya akan menduduki peperiksaan UPSR. Satelah menggunakkanya, saya amat berpuas hati dengan keberkesanannya. Saya tidak lagi keletihan dan mengantuk ketika guru mengajar, malah saya semakin cergas, bersemangat dan fokus ketika belajar.
Pada percubaan UPSR, saya telah memperolehi 2A3B. Alhamdulilah dengan izin Allah SWT satelah menggunakkan SMARTCOCO A+ secara istiqamah. Baru-baru ini saya memperolehi keputusan 5A dalam keputusan UPSR. Saya berterima kasih kepada kedua ibubapa, guru-guru yang mendoakan kejayaan saya, Malah kami sekeluarga amat berterima kasih kepada Puan Aida Murni yang berjaya mengeluarkan produk sunnah seumpama ini. Insya Allah berkesan dari sudut rohani dan jasmani. kami sekeluarga akan terus mengunakkan dan turut memperkenalkan kepada sanak saudara dan rakan taulan. Bagi mempetingkatkan ummah cemerlang dan gemilang, Insya Allah.

AN NUR RIA COSMESTICS, ARKED AN NUR, PEKAN LAMA, PADANG SERAI. 019 471 7198 / 017 459 3358

UPSR 2013

W AMIRUL RASYEED BIN WAN HUSAIN
SK SG KOROK LAMA, ALOR STAR, KEDAH

UPSR 2013

WAN NOORRIZAH FASIHAH BINTI SULAIMAN
SK PERMATANG BADAK, KUANTAN, PAHANG
 
Saya Wan Noorizzah Fasihah Binti Sulaiman merupakan seorang pelajar yang sederhana. Saya mula menggunakan Produk FR iaitu SMART COCO A+ bermula dari darjah 4 setelah diberi oleh ibu saya.  Perubahan kali pertama nampak bila mana saya berjaya masuk ke kelas 5A sewaktu darjah 5. Seterusnya apabila keputusan akhir tahun amat memberangsangkan sekali lagi saya Berjaya melangkah ke kelas 6A sewaktu darjah 6.  Alhamdulillah berkat pertolongan dari ALLAH dan juga khasiat yang terkandung dalam SMART COCO A+ memberikan saya keyakinan yang tinggi dan semangat yang kuat untuk mencapai kecemerlangan. Selain itu,tumpuan saya sewaktu belajar juga semakin meningkat dan semakin mudah memahami ajaran guru. Saya juga sangat gembira apabila diberi kepercayaan oleh guru untuk memegang jawatan penolong ketua pengawas perpustakaan bagi sesi 2013.  Seterusnya saat yang paling menggembirakan saya ialah apabila mendapat keputusan cemerlang iaitu 5A dalam UPSR 2013 yang tentunya ia sangat menggembirakan saya dan keluarga. Saya sangat bersyukur kepada ALLAH S.W.T. dan sangat berterima kasih kepada Produk FR kerana memperkenalkan dan berkongsi minuman yang berkhasiat dan bertenaga iaitu SMART COCO A+. Semoga Produk FR terus maju kehadapan demi melahirkan ummah cemerlang dan gemilang.Sekian…

FAHMI NETWORK 019-9960251 (En.Hilmi)
UPSR 2013

MUHAMMAD MIRZA BIN AZMI
SK KING GEORGE V, SEREMBAN, NEGERI SEMBILAN
 
Anak saya Muhammad Mirza mula mengambil minuman Smart Coco sejak awal tahun lagi. Sejak menggunakannya, dia mengakui yang dia lebih bertenaga dan lebih fokus semasa belajar. Mirza memperolehi 2A 3B semasa pra-UPSR dan 4A 1B semasa ujian pertengahan tahun. Akhirnya, dengan izin Allah SWT dan penggunaan yang istiqamah, Mirza berjaya mendapat 5A dalam UPSR 2013. Alhamdullillah!

Saya menjadi pelanggan tetap kepada stokis Tuan Hj. Mohd Nor, Syarikat Mas Bukti Ampangan. (013-3431105).             
UPSR 2013

NUR BATRISYA BINTI MOHAMAD NIZAM
SK GREEN ROAD, KUCHING, SARAWAK

Testimoni:Saya adalah seorang penyakit thalesemia major yang turut mengguna produk smart koko.saya mula mengamal smart koko sejak bulan April 2013 atas saranan Ibu.Sebagai pesakit thalassemia saya selalu mengalami keletihan dan agak Sukar untuk belajar dengan lancar.Alhamdulilah setelah mula mengamal produk smart koko saya mula merasai perbezaan iaitu tidak Mudah letih,Mudah untuk belajar dan berasa cergas.Saya yakin dengan Doa,usaha dan bantuan smart koko saya telah mendapat keputusan 5A dalam UPSR.Saya hanya Ingin berkongsi pengalaman ini kerana saya bukanlah pelajar biasa yang sihat tetapi pesakit yang juga mampu berjaya seperti pelajar biasa yang lain.Terima kasih Smart koko..

Tempat membeli produk:d'Ayu trading,contact no: 012-891 2875
UPSR 2013

MARSYA MAISARAH BINTI MOHD AFFANDI
SK PUCHONG UTAMA 2, PUCHONG, SELANGOR
 
Nama saya Marsya Maisarah bte Mohd Afandi. Saya telah menggunakan smart coco A+ bermula julai 2012. Sebulan selepas menggunakannya saya dapati tahap kecergasan badan bertambah baik dan tidak rasa mengantuk di dalam kelas. Ini memudahkan saya menerima ilmu yang diberikan oleh guru-guru. Terima kasih smart coco A+. Saya akan terus menggunakan produk ini.

PT widuri Sdn Bhd, Lot G05, Carrefour Shoping Centre, Jln Puchong Utama,Puchong. No.tel : 017-3384658 (Cik Anum)
 
 
UPSR 2013

AMIRAH SYAHIDAH BINTI MOHD SHAH
SRA BERSEPADU, KOTA TINGGI, JOHOR

Saya Amirah Syahidah binti Mohd Shah bersekolah di Sekolah Rendah Agama Bersepadu, Kota Tinggi, Johor. Saya mempunyai tiga orang adik beradik. Auah saya bekerja sebagai peniaga pasar malam. ibu saya tidak bekerja. Saya mula minum SMARTCOCO A+ pada akhir tahun 2012. Oleh sebab kekangan kewangan keluarga, kami minum satu paket berkongsi 3 beradik setiap pagi. Pada peperiksaan UPPM1 saya cuma memperolehi keputusan 3A2B. Pada peperiksaan UPPM2 saya memperolehi keputusanrcubaan UPSR saya mebdapat 4A1B. Namum pada peperiksaan percubaan saya mebdapat 5A. Alhamdulilah berkat meminum SMARTCOCO A+ secara istiqamah saya berjaya memperolehi keputusan 5A dalam peperiksaan UPSR. Adik saya yang berada pada tahun 4 juga menunjukkan peningkatan prestasi dengan memperolehi tempat ke 2 didalam kelas, manakla adik saya yang berumur 6 tahun mendapat tempat pertama didalam kelas. Oleh itu saya ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada Fortune resources atas keberkesanan produk SMARTCOCO A+ yang membantu saya menjadi lebih baik.

UPSR 2013

AISYAH BINTI ROSLAN
SK CONVENT, MUAR, JOHOR
 
Sebelum : Saya selalu berasa letih di dalam kelas. Semasa ujian bulanan saya hanya mendapat Dua A sahaja.Saya juga selalu dimarahi oleh guru kerana kelihatan mengantuk dan keputusan yang tidak memuaskan. Ibu dan ayah saya juga memarahi saya kerana mendapat keputusan yang teruk.  Selepas: Keputusan percubaan UPSR  saya mendapat Empat A. Ujian bulanan saya mendapat mendapat keputusan  yang sangat memuaskan.Guru saya sangat terkejut dengan perubahan yang sangat mendadak.Guru-guru saya juga mengatakan saya  sangat fokus di dalam kelas . Alhamdulilah saya juga mendapat Lima A di dalam UPSR.
 
 
 
 
UPSR 2013

ANIESA NUR ILYANI BINTI HUSAIN AHMAD
SK SEREMBAN 2A, SEREMBAN, NEGERI SEMBILAN
 
Salam, saya merupakan salah seorang calon UPSR 2013. Syukur ke hadrat Ilahi, saya telah mendapat keputusan cemerlang 8A, baru baru ini. Saya telah menggunakan produk minuman Smart Coco A+ dan jus Al-Khaira sejak enam tahun yang lalu. Alhamdulillah, kedua-dua produk ini dapat membantu saya menjalani akitivi harian dengan sempurna. Minuman Smart Coco A+ dan jus Al-Khaira juga dapat meningkatkan kosenterasi saya di dalam kelas. Minuman ini sangat membantu kerana ia kekal memberikan tenaga berpanjangan untuk saya meneruskan kelas tambahan selepas waktu sekolah. Selain itu, saya dapat melakukan aktiviti harian dengan tubuh badan yang cergas serta bertenaga memandangkan kedua-dua produk ini dapat meningkatkan daya tahan tubuh saya. Jus Al-Khaira juga membantu saya tidur dengan lena serta dapat bangun pagi dengan badan yang segar. Hanya dengan minum 1 paket Smart Coco A+ sebelum ke sekolah dan satu sudu jus Al-Khaira sebelum tidur, kini saya boleh menjalani kehidupan saya dengan kesihatan yang elok, tubuh badan yang cergas serta dengan minda yang cerdas. Kini dengan Smart Coco A+ Kurang Manis, saya boleh terus menggunakannya tanpa ragu atau risau mengenai kesihatan saya. Saya percaya Fortune Resources akan sentiasa tampil hebat dengan produk baru mereka. InsyaAllah. Terima kasih Smart Coco A+ dan jus Al-Khaira.

Pn. Sakiah, Gadong Jaya, N.Sembilan - 0193581351
UPSR 2013

NURUL SYAHMIN BINTI SUHAIMI
SK TAMAN BUKIT RAMBAI, MELAKA
 
Assalamualaikum. Alhamdulillah saya berjaya memperoleh 5A dalam Upsr 2013. Saya mula meminum Smart Coco A+  ketika berumur 10 tahun. Pada masa tersebut , prestasi pembelajaran saya adalah sederhana. Saya sering letih dan kurang fokus semasa belajar di dalam kelas. Apabila saya mula meminum Smart Coco A+, saya mula rasa perubahan pada diri saya. Saya rasa lebih cergas dan dapat memberi tumpuan semasa belajar. Pencapaian saya juga lebih baik dan saya selalu mendapat kedudukan 10 terbaik di dalam kelas. Apabila berada di tahun 6, saya rasa lebih yakin dan bersemangat. Terbukti saya berjaya. Saya bersyukur kepada Allah dan berterima kasih kepada Fortune Resources.

Stokis : Aktif Rich Shoppe , Masjid Tanah , Melaka . 06-3843131

 
UPSR 2013

MAIZATUL FARAH AQILAH BINTI MAZLAN
SK TAMAN UNIVERSITI 3, SKUDAI, JOHOR
 
Alhamdulillah dengan izin Allah, anak saya telah memperoleh 5A dalam peperiksaan UPSR nya. Sebelum ini, dia mengalami masalah untuk memberi tumpuan penuh di dalam kelas, sering mengantuk tak kira sewaktu pembelajaran mahupun peperiksaan dan mudah bosan. Bimbang dengan pencapaiannya, saya mula memberi dia minum smart coco A+ setiap pagi sebelum ke sekolah kerana abang-abangnya juga pernah mengalami masalah yang sama dan saya membekalkan mereka smart coco sebagai bekalan di asrama. Alhamdulillah, mereka berjaya memperoleh 9A dan 5A di dalam PMR serta UPSR. Mereka berdua juga pernah memperoleh hadiah daripada pihak Fortune Resources. Sekarang, saya mula membekalkan keenam-enam anak saya dengan smart coco A+ sebagai makanan tambahan mereka dan mereka menyukainya. Mereka juga menunjukkan prestasi yang baik setelah penggunaan yang berterusan. Terima kasih Fortune Resources. :)

WAWASAN PUNCAK GEMILANG 07 235 0807
 
 
 
 
 
 
 
 
UPSR 2013

NADZRATUL FARIEHA BINTI NORDIN
SK SEKSYEN 27 (1), SHAH ALAM, SELANGOR
 
Walaupun saya tidak berkesempatan untuk mengambil bahagian dalam pencapaian anak saya di Fortune Resources baru-baru ini, Saya ingin berkongsi cerita supaya dapat dimanfaatkan oleh pengguna yang lain. Walaubagaimanapun saya ingin mengucapkan terima kasih kepada Fortune Resources kerana telah  menerima testimoni anak saya Siti Aisyah Noordin yang cemerlang dalam PMR 2013 baru-baru ini.

Anak bongsu saya telah disahkan oleh doktor  menghidap tongsil sejak berumur 4 tahun. Boleh dikatakan setiap bulan anak saya mengalami demam panas yang tinggi. Anak saya juga mesti mengambil antibiotik  pada setiap bulan. Anak saya juga tidak boleh minum air ais dan aiskrim. Keadaan ini amat membimbangkan saya. Sehinggalah pada tahun 2011 saya mendengar khasiat SMART COCO A+ di radio IKIM . Pada mulanya saya membeli 2 kotak SMART COCO A+.  Saya cuba memberhentikan minuman MILO dalam keluarga saya. Anak-anak saya amat menyukainya.  saya mendapati anak saya tidak lagi sakit tekak apabila makan aiskrim.  Oleh kerana anak-anak saya yang lain juga menyukainya, Sejak hari itu setiap kali saya membeli SMART COCO A+, saya  akan membelinya 1 Karton. Walaupun agak mahal pelaburan yang saya buat tetapi saya amat berpuashati kerana kesihatan keluarga saya baik dengan izin Allah. Saya juga mendapati kekerapan anak saya demam berkurangan. Bukan saja anak bongsu saya tetapi anak-anak saya yang lain juga jarang-jarang demam.

Sejak dari itu prestasi anak bongsu saya meningkat dan mendapat tempat pertama dan 5A pada setiap kali peperiksaan. Sehingga anak saya berjaya meraih 5A dalam UPSR dan 97.2%  dalam PSRA 2013 yang lalu. Pada tahun ini anak saya telah ditawarkan ke Maahad Tahfiz Integrasi Sains dan Teknologi di Klang untuk tingkatan 1 2014. Begitu juga dengan anak-anak saya yang lain yang sering menjadi wakil sekolah dalam kokurikulum. Kekerapan anak-anak saya mendapat selsema juga berkurangan dan Alhamdulillah, mereka tidak perlu mengambil ubat selsema tetapi hanya meminum  SMART COCO A+  dan Jus Alkhaira sahaja. Bagi saya SMART COCO A+  bukan sahaja minuman tambahan tetapi  juga minuman kesihatan yang baik untuk seisi keluarga. Semoga Perniagaan Fortune Resourses berkembang dan bertambah maju dan mendapat kebaikan untuk semua pengguna.

Terima kasih. Pn. Adilah bt. Abu Yazid

 
UPSR 2013

MUHAMMAD SIDDIQ BIN KHAMIS
SK TAMAN IMPIAN EMAS, JOHOR BHARU, JOHOR
 
Assalam.anak saya telah mula mengambil smart coco a + bermula pertengahan tahun 2011.sebelum ini dia kerap kali ponteng sekolah kerana kepenatan.tetapi alhamdulillah setelah mula mengambil smart coco ni dia kurang letih tetapi masalah lain timbul bermula dlm bulan januari 2013 yang menyebabkab dia kerap kali tak dpt hadir kesekolah disebabkan sakit tonsil,yang kerap kali mc selama 1 minggu.ini menyebabkan selalu tertinggal pelajaran.tetapi alhamdulillah berkat mengambil smart coco ni dan juga dgn izin Allah dia dapat keputusan yg cemerlang dlm upsr 2013.bukan sahaja kami ibu dan ayahnya tak sangka malahan guru yg mengajar dia juga spt tidak percaya yg dia dapat 5 A.maklumlah dialah juara yg kerap kali tak kesekolah.apa pun terima kasih kpd pihak anda kerana mengeluarkan produk yg terbaik ini.


UPSR 2012


UPSR 2012
UMMI NABILAH MD KHIR
SK TAMAN NIRWANA, HULU LANGAT, SELANGOR

 Terlebih dahulu saya bersyukur ke hadrat Ilahi dengan limpah kurnianya anak saya dapat keputusan yang cemerlang (UPSR 5A) berkat minuman sunnah Smart Coco A+ dan Jus Al Khaira yang enak lagi berkhasiat diamalkan. Hampir 2 tahu anak-anak saya mengamlkan produk Fortune Resource, ternyata kesannya tidak menghampakan. Terima kasih kerana memperkenalkan kepada saya 
anak saya mengamlakan produk Fortune Resource, ternyata kesannya tidak menghampakan.
 
UPSR 2012
WAN 
NUR FARAH ATHIRAH BINTI WAN MOKHTAR
SK BUKIT MENTOK, KEMAMAN, TERENGGANU
 
Saya menrupakan pengguna TEGAR Smart Coco A+, ibu saya merupakan seorang stokis. Setiap pagi ibu saya tidak pernah lupa untuk bancuh untuk saya. Dia memberi saya minum secara istiqamah. Saya sangat suka dan tidak pernah jemu dengan rasanya yang sedap. Apabila didalam kelas saya tidak akan mengantuk, lebih focus dan senang menerima ajaran guru. Sudah lebih 3 tahun saya mengamalkannya. Syukur kehadrat Ilahi, dengan usaha yang gigih dan doa yang berterus
an daripada kedua ibubapa, saya berjaya memperolehi 5A dalam pepriksaan UPSR 2012.
UPSR 2012
NUR UMAIMAH BINTI ASRAF ALI
SK LKTP KOTA GELANGGI 2, JERANTUT, PAHANG

 
Sebelum menggunakan Smart Coco A+, anak saya mudah berasa mengantuk dan susah memberi perhatian semasa cikgu mengajar didalam kelas. Selepas tiga minggu menggunakan produk ini, saya Nampak perubahan yang ketara pada anak saya. Anak saya mudah merima apa yang disampiakan oleh cikgu. Anak saya juga mampu untuk mengulangkaji pelajaran sehingga lewat malam.
UPSR 2012
NUR NABILA BINTI ZAINUDIN
SK TAMING JAYA, HULU LANGAT, SELANGOR

Assalamualaikum! Saya Hasnah binti Dahlan, ibu kepada Nur Nabila binti Zainudin telah memberikan Smart Coco A+ seawal usia 10 tahun. Saya bersyukur kerana dipertemukan Allah dengan produk ini. Amalan pengambilan produk ini berlanjutan sehingga sekarang. Saya dapati ramuan dalam Smart Coco A+ ini amat baik untuk seisi keluarga terutamanya untuk ibu dan anak-anak kerana baik untuk kecerdasan minda dan meningkatkan kesihatan.


UPSR 2012
NURUL TASNIM BINTI MOHAMAD KHAIRI
SK SUNGKAI, SUNGKAI, PERAK

Saya amat bersyukur kehadrat Allah, berkat doa mama dan babah, tunjuk agar guru-guru, usaha yang tidak pernah jemu dan amalan meminum Samart Coco A+, saya Berjaya mendapat 5A dalam UPSR.

UPSR 2012
NURUL ALIAH BINTI OMAR ZAI
SK SEREMBAN JAYA, SEREMBAN, NEGERI SEMBILAN

Alhamdulillah, berkat usaha, doa dan pemakanan sihat dengan mengambil Smart Coco A+ setiap pagi sebelum ke sekolah saya telah berjaya mendapat keputusan cemerlang 5A didalam peperiksaan UPSR. Saya juga mengamalkan pengambilan Smart CocoA+ setiap pagi apabila bangun dari tidur pada hari cuti sekolah. Saya lebih merasa berkeyakinan dan dapat memberi tumpuan di dalam pelajaran di sekolah. Dengan pengambilan minuman berkhasiat Smart Coco A + ini badan saya lebih bertenaga dan juga aktif di dalam kegiatan kokurikulum yang diadakan disekolah. Saya juga tidak merasa lesu apabila pulang kerumah dan lebih bersemangat untuk terus pergi mengaji Al-Quran pada sebelah petang. Saya akan terus mengambil Smart Coco A + sebagai sebahagian daripada minuman utama saya setiap pagi dan petang. Terima kasih Mama kerana memberi saya pemakanan sihat bersama Smart Coco A+.
UPSR 2012
NUR AQILAH BTE HJ. MOHD SHOKRI
SK BUKIT RAMBAI, MELAKA

Saya Nur Aqilah, Merupakan Pelajar Sek Kebangsaan Bukit Rambai, Saya Adalah Pelajar Cemerlang  Di Sekolah Ini, Saya Amat Berminat Untuk Melanjutkan Pelajaran Dalam Bidang Agama Sehingga Ke Universiti Di Timur Tengah. Sejak Saya  Mengamalkan Smartcoco A+ Sebagai Minuman Harian, Ia Telah Banyak Membantu Saya Untuk Menghafaz. Al-Quran. Alhamdulillah, Berkat Doa Ibu Bapa Dan Amalan Minuman Smartcoco A+, Kecemerlangan Saya Terus Digilap, Saya Dianugerahkan Tokoh Pelajar Di Sekolah Rendah Agama Jaim Bukit Rambai  Kerana Berjaya Mendapat 8a Dalam Peperiksaan Upkk 2011 Dan Di Sekolah Harian Saya Mendapat Keputusan Upsr 5a. Saya Sangat Berharap Akan Ditawarkan Ke Tingkatan Satu Sekolah Menengah Agama Persekutuan Labu. Insya Allah.

 
UPSR 2012
NUR NAJIHA HUDA BINTI NOR AZMI
SK BUKIT RAWANG JAYA, GOMBAK, SELANGOR

Saya Puan Zai dari Rawang. Saya telah menggunakan produk Smart Koko A+, Jus Al-Khaira serta Smart Sweet A+ sejak awal tahun 2012 untuk anak saya yang akan menghadapi UPSR.  Pada awalnya anak saya sentiasa berasa letih dan kurang tumpuan dalam kelas. Tetapi sejak menggunakan produk tersebut, tiga bulan pertama anak saya telah menun jukkan sedikit perubahan. Dia tidak lagi cepat letih dan sentiasa mempunyai semangat. 3 bulan berikutnya anak saya telah menunjukan peningkatan yang baik dalam mata pelajarannya. Selepas beristiqomah mengambil produk ini, alhamdulillah anak saya berjaya mendaapat 5A dalam UPSR 2012. Terima kasih Allah kerana telah memberi ilham kepada Puan Murni untuk menghasilkan produk yang memberi manfaat kepada semua pengguna.
UPSR 2012

MUHAMMAD ZAMIR HUMAIDI BIN MUZAMIR
SK PUCHONG UTAMA 2, PETALING PERDANA, SELANGOR

Saya memberikan anak saya minum Smart Coco A+ sebanyak dua kali sehari (pagi sebelum ke sekolah dan malam sebelum tidur) selama dua bulan sebelum peperiksaan UPSR. Selain menambahkan tenaga dan kecergasan anak saya, ia juga meningkatkan daya ingatan dan menajamkan fikiran anak saya. Dengan izin Allah swt anak saya mendapat 5A dalam UPSR 2012. Hari ini kami sekeluarga minum Smart Coco A+ dan kami merasa lebih bertenaga dan yakin.


UPSR 2012
NURAUNI NADHIRA BINTI AHMAD FAUZI
SK JERANTUT PAHANG
 
Syukur ke hadrat Allah, anakanda yang sulung telah Berjaya mendapat 5A dalam peperiksaan UPSR 2012. Sesungguhnya usaha gigih dan dorongan guru-guru tahun 6 yang tidak pernah memberi erti jemu dan penat dalam memberi pendidikan. Oleh itu, sebagai ibubapa yang tidak mahu melihat anaknya kecundang ditengah jalan, kami membekalkannya dengan minuman berkhasiat Smart Coco A dan jus Al Khaira. Belaiu mengamalkan dua kali sehari. Selepas seminggu, saya dapati beliau lebih bertenaga dan sentiasa focus dalam pelajarannya. 
UPSR 2012
MUHAMMAD NAZIR ZAKARIA
SK TENGKU BUDRIAH, ARAU, PERLIS
 
Saya, Puan Noraini, pemborong Fortune Resources dari Arau, Perlis berasa amat bersyukur atas kejayaan anak saya Muhammad Nazir Zakaria yang mendapat 5A dalam UPSR 2012. Setelah menggunakan Smartcoco A+, Smart chocolate A+ dan Smart sweet A+ secara istiqamah, prestasi akademiknya telah meningkat. Prestasinya meningkat dari 4A semasa Tahun 5 dan awal Tahun 6 ke 5A semasa trial dan UPSR. Dia juga dapat fokus semasa belajar. Alhamdulillah, kejayaan itu dengan izin ALLAH jua.Terima kasih Fortune Resources.
 

UPSR 2012 
SALMAN ALFARISI BIN NAWAWI
SK SERI PERDANA, KEDAH
 
Assalamualaikum, saya PN.NOR ASHIMAH BT HJ. ISHAK. Saya mempunyai enam orang anak. Dua orang anak saya telah menduduki peperiksaan UPSR dan PMR pada tahun ini. Hampir kesemua anak-anak telah mengambil SmartCocoA+ sebagai minuman harian sejak dua tahun lepas. Anak pertama saya  kini belajar di UiTM Arau,yang kedua sedang belajar di UIA Gombak,yang ketiga pula belajar di Kolej Matrikulasi Kedah, yang keempat pula sedang menunggu keputusan peperiksaan PMR pada tahun ini,manakala yang kelima telah menduduki peperiksaan UPSR dan Alhamdulilah dia telah memperoleh keputusan yang cemerlang iaitu 5A dan yang keenam berumur 7 tahun. Alhamdulilah , dengan izin Allah,setelah anak-anak mengambil minuman tersebut,mereka berasa lebih tenang dan mudah fokus di dalam pelajaran dan prestasi mereka juga telah meningkat dari semasa ke semasa. Terima kasih diucapkan kepada pihak Fortune Resources kerana telah mengeluarkan produk tersebut.

 
 
 
 
 
 
 
 
UPSR 2012
NIK MUHAMMAD LUQMAN HAKIM BIN MOHD ROZAKI
SK BUKIT DAMANSARA, DAMANSARA, KUALA LUMPUR
 
Assalamualaikum wrb. wbt, saya Puan Nik. Saya mempunyai dua orang anak. Anak-anak saya telah mengamalkan pemakanan SmartCoco A+ bermula 2009. Saya tahu banyak khasiat yang tersirat di sebalik SmartCoco A+ menerusi Radio IKIM, terima kasih diucapkan. Tidak sia-sia saya menjadi peminat setia Radio IKIM. Anak pertama dan kedua saya masih lagi bersekolah. Sebelah pagi sekolah kebangsaan manakala sebelah petang ke sekolah agama. Setiap hari saya pastikan mereka minum SmartCoco A+ sebelum ke sekolah sebagai minuman rutin harian menggantikan minuman lain. Kakak sekolah menengah dan adik sekolah kebangsaan. Sebagai usaha dan ikhtiar kami demi kejayaan mereka bagi menghadapi peperiksaan UPSR. Alhamdulillah saya amat berpuas hati dengan apa yang saya belanjakan, di mana anak pertama dan kedua saya yang bekerja kini tidak lagi berasa letih dan lesu setiap kali pulang kerja. Sebaliknya mereka kelihatan sentiasa segar dan cergas sepanjang hari.Saya berasa amat gembira dengan berita mengejutkan, di mana anak ketiga saya telah mendapat keputusan 10A, 1B dalam peperiksaan SPM 2010 yang lalu dan kini telah melanjutkan pelajarannya dalam bidang Undang-Undang Syariah di Universiti Islam Sains Malaysia (USIM). Manakala anak keempat saya telah mendapat keputusan cemerlang 9A+ dalam PMR 2011 yang telah diumumkan baru-baru ini. Saya juga turut berbangga kerana anak bongsu saya yang baru di tahun dua (2) telah lulus cemerlang dalam peperiksaan akhir Sekolah Rendah Agama KAFA dengan mendapat pangkat A dalam kesemua 11 mata pelajaran. Di samping kejayaan mereka dalam pelajaran, mereka turut menunjukkan sikap rajin dan akhlak yang baik serta tidak pernah meninggalkan solat-solat sunat di waktu malam. Terima kasih kepada pengusaha dan pengasas produk smartcoco A+ kerana telah membantu kejayaan anak-anak saya. Wassalam. produknya memang tiada tandingan amat berkesan untuk system imun kita. Setiap kali pelanggan membeli produk Smartcoco A+ pastinya mendapat maklum balas yg positif kerana kesanya ternyata berbaloi-baloi. Testimoni dari pengguna.

UPSR 2012
MUHD TAUFIK BIN IBRAHIM
SK UNDANG JELEBU, KUALA KLAWANG, NEGERI SEMBILAN
 
Anak saya, Muhammad Taufik bin Ibrahim, 12 tahun mangambil SmartCoco A+ antara 2 hingga 3 kali sehari semenjak awal tahun 2012 lagi. Antara perubahan yang saya dapati, dia masih tekun mengulangkaji pelajaran serta menyiapkan kerja sekolah walaupun penat bersekolah seharian kerana kedudukan sekolah yang agak jauh dari rumah (15 km), dia terpaksa ke sekolah seawal jam 6.30 am dan pulang ke rumah hampir jam 6.00 pm. Alhamdulillah, dengan izin Allah anak saya mendapat keputusan yang cemerlang (5A) UPSR 2012 serta dinobatkan sebagai Tokoh Akedemik sekolah tersebut.

 
 
UPSR 2012
 
NUR AQILAH BINTI MOHD KAMARUL
SK PUTRAJAYA, PUTRAJAYA, SELANGOT
 
Assalamu’alaikum warahmatullah, nama saya En. Mohd Kamarul bin Nawawi. Semasa balik kampung untuk berhari raya pada tahun 2010 saya ada mendengar mengenai SmartCoco A+ menerusi Radio IKIM ketika di dalam kereta. Isteri saya Puan Hasliza bt Abdullah tertarik dengan penerangan oleh Puan Murni dan mencadangkan saya membelinya apabila balik Putrajaya nanti, saya juga tertarik memandangkan anak saya Nur Aqilah adalah seorang ‘slow’ sedikit. Saya telah membelinya dari stokis di Putrajaya dan telah menjadi amalan keluarga saya meminum SmartCoco A+. Anak saya asalnya sukar mengingati apa yang di pelajari, sering mengantuk dan sukar fokus semasa belajar. Nur Aqilah memang seorang yang suka membancuh minuman sendiri, dia selalu membancuh  SmartCoco A+ tanpa mengharapkan ibunya. Alhamdulillah dengan izin Allah, saya dapat perhatikan perubahan padanya iaitu mudah mengingati pelajaran, mudah memberi tumpuan kepada pelajaran dan Alhamdulillah Nur Aqilah mendapat keputusan 5A dalam peperiksaan UPSR 2012 baru-baru ni.
 
UPSR 2012
SITI ZULAIKHA BT ZAMRI
SK SELANDAR, MELAKA
 
Setelah saya minum SMART COCO A+ selama 8 bulan, saya dapati banyak perubahan pada diri saya. Ia dapat memberi tenaga pada minda dan tubuh saya. Ia juga dapat menguatkan daya ingatan saya dan dapat memberi sepenuh tumpuan saya ketika guru mengajar. Setelah saya inum SMART COCO A PLUS, saya sering mendapat tempat pertama ketika peperiksaan dan mendapat markah tertinggi dalam semua mata pelajaran. Saya juga semakin aktif dalam bidang kokurikulum. Terima kasih SMART COCO..

UPSR 2012
MARDHIAH BINTI RAMLAN
NEGERI SEMBILAN
 
Alhamdulillah, selepas mengamalkan peminuman smart koko pencapaian keputusan pelajaran bertambah baik, mendapat 5A dalam UPSR, bertambah rajin belajar, bertambah bagus dalam semua hal, pernah mendapat dapat no.1 dalam percubaan upsr antara 150 calon yang lain, lebih cergas dan bersemangat dalam melakukan semua aktiviti.

 
 
 
 
 
 
 
 
UPSR 2012
 
FARAH DIYANA & MUHD AKMAL
SK JALAN PEGAWAI, ALOR SETAR, KEDAH

Saya Muhammad Nazri Bin Zakaria, beralamat di Alor Setar, Kedah adalah bapa kepada sepasang anak kembar tak seiras, Muhammad Akmal Bin Muhammad Nazri dan Farah Diyana binti Muhammad Nazri yang baru-baru ini telah mendapat keputusan 5A dalam peperiksaan awam UPSR tahun 2012 ini. Kedua-dua anak kembar saya belajar di Sekolah Kebangsaan Jalan Pegawai, Alor Setar, Kedah. Kami (khususnya anak kembar saya) adalah pengguna minuman smartcoco A+ yang mana saya telah memberi mereka minum samartcocoA + sejak pertengahan tahun 2011 setelah kerapkali mendengar siaran tajaan Fortune Resources dalam radio IKIM. Sebelum saya beri anak-anak saya minum minuman smartcoco, kami sekeluarga memang meminum minuman popular MILO. Tetapi bertukar kepada smartcoco untuk mencubanya pada peringkat awal dan terus membelinya sehingga kini. Sebelum mengambil smartcoco anak saya Farah Diyana semasa di sekolah boleh dikatakan pelajar yang agak fokus dan baik sejak dari darjah satu lagi manakala abang kembarnya Muhammad Akmal agak ketinggalan di belalang sejak dari darjah satu lagi, malah tidak menunjukkan dia seorang yang fokus dalam kelasnya. Walaubagaimanapun dia adalah tergolong dalam pelajar sederhana dalam keseluruhan pelajar tahunnya. Sebelum ini jika diberi minum Milo setiap pagi mereka berdua akan mengadu sakit perut (tak selesa) apabila di sekolah. Tetapi setelah meminum smartcoco setiap pagi sebelum ke sekolah dan memakan kismis (kadang-kadang kurma juga), saya tidak lagi mendengar mereka mengadu sakit perut di sekolah. Sejak meminum smartcoco setiap pagi, secawan setiap seorang sejak pertengahan tahun 2011, anak-anak saya tidak berasa letih di sekolah walaupun ada kelas tambahan pada waktu petang. Anak perempuan saya Farah Diyana nampak agak stabil dan fokus dalam pelajarannya dan sentiasa maintain top 3, setiap kali peperiksian. Pada peperiksaan penggal pertama 2012 dia agak menurun sedikit: berada dalam top 10 sahaja. Tetapi berkat kesabaran dan ketekunan, semasa peperiksaan percubaan UPSR dia mendapat 5 A dan dapat top 1 dalam keseluruhan pelajar tahun 6. Saya teruskan supaya dia minum smartcoco setiap pagi sehingga ke Peperiksaan sebenar UPSR tahun 2012 dan hasilnya dia Berjaya memperolehi 5A. Manakala abang kembarnya sejak awal tahun 2012 telah meningkat sedikit demi sedikit. Saya terus galakkan dia minum smartcoco setiap pagi. Jika sebelum 2012 dia hanya dapat 1A sahaja, tetapi sejak itu dia telah meningkat A nya. Pada penggal pertama tahun 2012 dia mendapat 2 A, selepas itu dalam ujian bulanan mendapat 2 A juga. Smartcoco terus diminum setiap pagi. Pada peperiksaan percubaan UPSR dia mendapat 3 A, tetapi dalam peperiksaan sebenar UPSR dia melonjak terus mendapat 5 A. Kesimpulannya saya berasa amat bersyukur atas kejayaan anak-anak saya itu. Selain usaha mereka, guru-guru sekolah mereka amat bersungguh-sungguh dalam mendidik dan membimbing mereka. Kami sebagai ibubapa hanya mendorong dan berdoa kepada Allah. Peranan smartcoco dalam kejayaan anak-anak saya, pada hemat saya adalah kerana bahan (makanan) sunnah yang terkandung di dalamnya dan coklat yang diketahui memberi ketenangan kepada pengambilnya, selain ia telah membantu perkembangan minda dan menyihatkan minda dan badan mereka. Selain anak-anak kembar saya itu, kakak mereka yang merupakan anak sulung saya, Farah Husna Binti Muhammad Nazri juga telah berjaya mendapat 9A dalam Peperiksaan PMR 2012 yang baru diumumkam.

UPSR 2012
NURSYAHIRAH BINTI MUHAMAD ASRI
SK ISLAM DARUL AMAN, KEDAH
 
Sebelum ini,saya merupakan pelajar yang cepat mengantuk dan kurang bertenaga ketika belajar.Lebih-lebih lagi ketika di dalam kelas.Tetapi,dengan izin Allah S.W.T,setelah saya mencuba minuman ‘SMART COCO A’PLUS’ ini,saya menjadi lebih cergas dan bertenaga serta yg paling penting,saya juga jarang mengantuk ketika belajar.Ramai yang menyedari akan perubahan saya itu.Alhamdulillah,saya berjaya memperoleh keputusan yang cemerlang dalam UPSR.Terima kasih ‘SMART COCO A’PLUS

UPSR 2012
MUHAMMAD ZULHILMI
SK TAMAN KENARI, KULIM, KEDAH

Saya merupakan pelajar lepasan UPSR 2012.Sebelum ini,saya selalu mendapat keputusan yang tidak memuaskan dan kurang tumpuan di dalam kelas.Alhamdulillah,selepas saya meminum Smart Coco dan Jus Al-Khaira yang disyorkan oleh seorang jiran saya.Terbukti kedua-duanya berkesandengan izin allah.Akhirnya,saya mendapat 5A dalam UPSR.Terima kasih Smart Coco.Smart Coco yang terbaik.Sekian.
UPSR 2012
MUHAMMAD INAMUL
SK FELDA TENGAROH 1, MERSING, JOHOR

Pada tahun 2011, peperiksaan akhir tahun darjah 5, saya telah mendapat 3A 2B. Pada tahun 2012, saya mula mengambil Smart Coco A+. Pada UPPM 3 saya mendapat 4A 1B dan dalam percubaan UPSR saya mendapat 5A. Saya semakin bersungguh-sungguh sehingga UPSR saya mendapat 5A, syukur kepada Allah dan Smart Coco A+ juga telah membantu saya dalam mencerdaskan otak, saya tidak berasa penat apabila saya minum Smart Coco A+ setiap pagi sebelum ke sekolah. Saya selalu aktif dalam kelas dan juga di padang walaupun ketika saya berpuasa. Selain itu juga, Smart Coco A+ telah membantu saya dalam pertandingan Tilawah Al-Quran dan juga pertandingan Hafazan sehingga memasuki ke peringkat negeri.
 
 
 
UPSR 2012
 
BALQIS UMAIRA
SK SURA, DUNGUN, TERENGGANU
 

Saya memberikan anak saya meminum Smart Coco A+ dan Jus Al Khaira sebulan sebelum beliau menduduki peperiksaan UPSR . Beliau merupakan pelajar yang pintar namun apa yang merisaukan saya ialah beliau tidak pernah mendapat A dalam subjek matematik dalam peperiksaan di tahun 6 bermula dari OT1 hinggalah ke peperiksaan percubaan UPSR .

     Daripada pemerhatian saya , masalah beliau di dalam subjek matematik adalah penyelesaian masalah (problem solving) dan juga masalah tumpuan atau fokus . Bagi soalan yang bersifat straight foward seperti round off , place value atau digit value beliau tidak mempunyai masalah tetapi apabila melibatkan problem solving , beliau seperti tidak memahami kehendak soalan . Beliau juga banyak melakukan kesilapan yang mudah yang tidak sepatutnya beliau lakukan .

     Dengan jadual beliau yang ketat seperti persekolah pagi , kelas tambahan sebelah petang , tuisyen serta kelas malam di sekolah membataskan usaha saya untuk membantunya . Namun alhamdulillah , apabila tibanya bulan Ramadhan , segala aktiviti tuisyen dan kelas malam beliau terhenti seketika memberikan saya sedikit ruang untuk memperbaiki kelemahannya . 

    Selain daripada mengajar beliau matematik , saya juga berpendapat beliau memerlukan makanan tambahan berkhasiat yang boleh membantu meningkatkan daya ingatan serta tahap kecerdasan minda serta mampu mempertingkatkan konsentrasi minda beliau agar lebih fokus terutama ketika menjawab soalan peperiksaan . Bagi menghadapi soalan yang bersifat penyelesaian masalah , kecerdasan minda amatlah penting . Bagi membantu beliau mengurangkan melakukan kesilapan yang mudah , beliau perlu kepada pemakanan yang boleh mempertingkatkan konsentrasi minda beliau . Atas pertimbangan inilah maka saya tidak teragak-agak untuk memberikan beliau 2 jenis makanan kesihatan yang berkhasiat ini , sekalipun masa yang ada sudah terlalu suntuk bak kata pepatah Inggeris , better late than never .

      Alhamdulillah , walaupun hanya berkesempatan memberikan beliau minuman berkhasiat daripada Fortune Resources hanya sebulan sebelum beliau menduduki peperiksaan UPSR , ternyata ianya banyak membantu beliau terutama dari aspek keyakinan diri serta  konsentrasi minda beliau . Alhamdulillah , dengan izin Allah , akhirnya beliau mendapat 5A dalam UPSR yang lalu , iaitu turut mendapat A dalam subjek matematik yang tidak pernah beliau memperolehinya sebelum ini . 

     Syukur kepada Allah , terima kasih tidak terhingga kepada para guru serta terima kasih yang teramat sangat kepada seluruh warga kerja Fortune Resources atas produk yang amat bermutu ini yang turut menyumbang kepada pembangunan ummah samada secara rohani mahupun jasmani . 

 

UPSR 2012
MUHAMMAD AMIRUL ASHRAF
SK BUKIT BERUNTUNG, HULU SELANGOR, SELANGOR
 
Saya sekeluarga telah menggunakan produk SMART COCO A+  dan SMART SWEET A+ semenjak 2 tahun yang lepas. Saya menjadikan minuman ini sebagai sarapan kepada ketiga-tiga anak saya yang berumur 12 tahun. 8 tahun., dan 4 tahun. Mereka menyukai minuman ini dan  menunjukan prestasi akademik yang sangat bagus , dan mempunyai daya ingatan yang luar biasa  .Alhamdulillah, hasil minum minuman ini anak saya telah mendapat keputusan yang cemerlang di dalam UPSR 2012.
UPSR 2012
HAMDI HADI
SR AL-AZHAR, JITRA, KEDAH
 
Alhamdulillah Smart Coco A + menjadi minuman kegemaran saya sejak 2009 . Di rumah emak saya tidak menyediakan minuman m*** atau teh . Kami adik beradik hanya minum Smart Coco A + . Dengan  meminum Smart Coco A+ kami lebih cergas , lebih kuat ingatan dan lebih fokus kepada pelajaran . Saya mewakili sekolah di dalam aktiviti hafazan , kuiz agama dan sukan . Paling mengembirakan , saya memperolehi 5 A di dalam peperiksaan UPSR dan 6 A dalam SPPIM (peperiksaan agama). Akhir kata saya akan terus meminum Smart Coco A + . Terima kasih kepada syarikat yang memberi hadiah kepada pelajar yang cemerlang . Semoga Allah membalas budi baik tuan .
 
UPSR 2012
MUHAMMAD FARIS
SK BANDAR SERI PUTRA, HULU LANGAT, SELANGOR
 
Ibu : Anita binti Abdullah, Anak saya Muhammad Faris bin Fauzi sangat cerewet  dari segi makanan sehinggakan saya bimbang dia tidak mendapat khasiat secukupnya dan mengganggu fokusnya  kepada pembelajaran.  Pelbagai usaha telah saya buat bagi membantu Muhammad Faris mendapat khasiat secukupnya untuk dia menghadapi peperiksaan UPSR 2012.  Antaranya adalah memberinya  minuman smartcoco pada setiap pagi dan petang.  Saya mendapat tahu mengenai smartcoco melalui radio IKIM pada akhir tahun 2011 dan segera mendapatkannya melalui pengedar terdekat.  Muhammad Faris nampaknya begitu gemar dengan rasa minuman smartcoco tersebut dan akan mengingatkan saya bila saya lupa menyediakan minuman tersebut untuknya.  Dengan izin Allah, dia nampak lebih fokus dan cepat faham dengan apa yang diajar  dan pada masa yang sama saya sentiasa mendoakan kejayaannya.  Alhamdulilah Muhammad Faris mendapat 5A dalam UPSR 2012.  Saya  terus mengambil  smartcoco ini untuk Muhmammad Faris dan juga dua anak saya yang masih belajar.

UPSR 2012
NURUL IZZAH FARHANI
SK SUNGAI PASIR, SUNGAI PETANI, KEDAH
 
SEJAK BULAN FEBRUARI TAHUN LEPAS.SAYA DAPATI IANYA SANGAT BERKESAN.IA MEMBANTU SAYA MUDAH MENGHAFAL DAN CEPAT MEMAHAMI APA YANG SAYA BELAJAR.IA JUGA MEMBANTU MENCERGASKAN BADAN DAN MINDA SAYA,SERTA MENGHILANGKAN RASA MENGANTUK KETIKA SAYA BELAJAR.SMART COCO A+ TELAH MEBANTU SAYA MENDAPAT KEPUTUSAN YANG CEMERLANG DI DALAM UPSR BARU-BARU INI.RASANYA JUGA SANGAT LAZAT DAN SAYA AKAN TERUS MENGGUNAKANNYA UNTUK MENGEKALKAN PRESTASI SAYA DALAM PELAJARAN KHUSUSNYA.SAYA AKAN JADIKAN MINUMAN SMART COCO A+ SEBAGAI MINUMAN HARIAN SAYA.TERIMA KASIH SMART COCO A+.

UPSR 2012
SITI NAZIHAH
SK KAMIL 2, KOTA BHARU, KELANTAN 
 
SAYA  AMAT BERSYUKUR DENGAN ADANYA  SMARTCOCO A+ MEMBERI TENAGA DAN KOSENTRASI MINDA.
UPSR 2012
NAJAT RUHI
SK TOH PADUKA RAJA, SERI ISKANDAR, PERAK
 
smart koko a plus sangat membantu proses peningkatan minda anak-anak saya dalam menghadapi pelajaran.terima kasih di atas penghasilan produk yang sangat berkesan ini.
UPSR 2012
NUR NAILI
SK KOTA, PASIR PUTEH, KELANTAN
 
ASSALAMUALAIKUM WBT...SAYA MULA MENGUNAKAN SMARTCOCO A+ PADA TAHUN 2012. DIMANA SEMASA BERADA DIDALAM KELAS SAYA SENTIASA MENGANTUK, KEMUDIAN IBU SAYA TELAH MENYEDIAKAN MINUMAN TERSEBUT. SAYA BEGITU MENYUKAI MINUMAN TERSEBUT KERANA RASANYA YANG SEDAP DAN SAYA TIDAK LAGI RASA MENGANTUK DIDALAM BILIK DARJAH DAN BERTENAGA SEPANJANG PEMBELAJARAN, SEKIAN.
 
UPSR 2012
MUHAMMAD IDHAM HAZIQ
SK SERI PERDANA, KEDAH
 
Assalamualaikum, Alhamdulillah syukur kepada Allah SWT, saya Muhammad Idham Haziq bin Izhar telah berjaya mencapai 5A dalam UPSR 2012. Saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada guru-guru dan ibu bapa saya serta Fortune Resources yang menghasilkan produk Smart Coco A+ ini di mana telah banyak membantu dalam aktiviti seharian saya. Sebelum saya mengamalkan produk ini, tahap kecerdasan minda dan tubuh badan saya agak lemah sehingga setiap kali peperiksaan sekolah, saya pasti membawa pulang keputusan yang sangat mengecewakan ibu bapa saya, namun semuanya telah berubah sejak ibu saya mula menyediakan Smart Coco A+ pada setiap pagi dan malam. Tahap kecerdasan minda dan tubuh badan saya semakin hari semakin baik begitulah dengan prestasi peperiksaan saya meningkat sehinggalah saya berjaya dengan cemerlang. Sekian terima kasih.
 
UPSR 2012
SITI NURHIDAYAH
SK PUNCAK ALAM 2, SELANGOR
 
Sebelum minum smart coco A+ anak saya selalu keletihan bila pulang dari sekolah di waktu petang.Alhamdulillah selepas minum smart coco A+ dia lebih bertenaga dan lebih fokus terhadap pelajarannya.Dengan berkat Ilahi  usaha gigihnya dia mencapai 5A dalam peperiksaan UPSR dan Mumtaz 90.4% dalam PSRA walaupun sebelum ini dia tidak berapa konsisten dalam peperiksaan yang lepas-lepas.Kami sekeluarga amat bersyukur kepada Allah dan berterimakasih kepada Fortune Resources 
UPSR 2012
NURZAHIDATUL KHALISA
SK PARIT BUNGA, MUAR, JOHOR
 

Saya mula menggunakan produk Smart Coco A+ pada tahun 2011...Pada setiap waktu pagi , ibu saya  selalu menyediakan segelas Smart Coco A+ untuk  diminum sebelum pergi ke sekolah......Semenjak itu ,  saya berasa lebih fokus ketika guru mengajar dan berasa lebih cergas  ketika di sekolah...... Alhamdulillah....berkat saya mengambil produk ini , saya telah berjaya mendapat 5A dalam UPSR baru- baru ini...

 
UPSR 2012
NIK ARTHYAH
SK PADANG MOKAN, KOTA BHARU, KELANTAN
 
Setelah saya mengamalkan Smart Coco A+, saya berasa sangat segar dan fikiran terasa tenang. Saya juga tidak mudah berasa letih dan lesu. Selain daripada itu, saya lebih fokus akan sesi pembelajaran di dalam kelas. Sebelum ini, saya sering berasa letih dan tidak bermaya setelah pulang dari sekolah. Memandangkan sekarang banyak aktiviti di sekolah seperti latihan unit beruniform , kelas tambahan, fardu ain dan sebagainya membuatkan saya berasa amat letih. Saya mengambil minuman Smart Coco A+ semenjak tahun 5. Sebelum ini, saya jarang mendapat 5A dalam setiap ujian. Tetapi, Alhamdulillah sekarang ada peningkatan dan mudah mengingati apa yang telah dipelajari. Sepanjang tahun 6 saya sering mendapat 5A dalam setiap ujian. Alhamdulillah syukur kepada Allah saya telah mendapat 5A dalam UPSR  pada tahun 2012.
 
 
UPSR 2012
IRFAN ISKANDAR
SK SAUJANA UTAMA, SG BULOH, SELANGOR
 

Assalamualaikum wtb, Syukur Alhamdulillah dengan izin Allah SWT anak saya telah berjaya mendapat 5 A dalam UPSR dan mumtaz dalam PSRA (Penilaian Sekolah Rendah Agama). Berkat minum Smart coco A+ bersama Smart Sweet A+ dan Jus Al –Khaira’ yang diamalkan setiap pagi dan malam.  Kami sekeluarga  mula menggunakan produk Furtune Resourses pada hujung tahun 2010.  Kejayaan turut dikecapi oleh adik-adiknya  yang berumur 10 tahun, 8 tahun dan 5 tahun. Adik beradik saya juga mula menggunakan produk yang sama untuk anak-anak mereka. Terima kasih kepada Fortune Resourses kerana menghasilkan produk yang berkualiti.

UPSR 2012
SOFEA BALQIS
SK JALAN BAHAGIA, TEMERLOH, PAHANG

Dari Pn Saba’aton Hj Yaakob.

Alhamdulillah selepas anak saya menggunakan produk Smartchoco  A+ secara intensif prestasi anak saya dari segi akademik sangat memuaskan. Selain dari itu rasa produk ini sangat sedap dan anak saya tiada masalah untuk meminum produk ini setiap  hari. Selain dari itu keluarga saya juga tidak perlu lagi membeli m*** atau sebagainya.

 
UPSR 2012
 
NUR ISYIRAH NAJAH
SK SUNGAI SOI, KUANTAN, PAHANG
 

Saya sangat mengimpikan untuk memasuki sekolah Tahfiz dan bercita-cita menjadi seorang Hafizah. Keputusan 5A baru-baru ini tidak menjamin saya untuk diterima ke sekolah tersebut kerana saya beserta ratusan pelajar yang juga mendapat 5A perlu menghadiri sesi temuduga yang salah satunya berupa temuduga menghafal ayat Al-Quran. Kelemahan saya selama ini adalah menghafal dan mengingat. Alhamdulillah pada awal pertengahan tahun 2012 ini saya diperkenalkan dengan Smartcoco. Agak menakjubkan saya lebih mudah mengingat serta menghafal. Dan Alhamdulillah saya telah Berjaya mencapai impian melanjutkan pelajaran dalam bidang tahfiz di Imtiaz Kemaman . terima kasih Smartcoco. Smartcoco ternyata menguatkan ingatan saya.

 
UPSR 2012
NAQIB AHMAD GHAZALI
SK TAMAN RASAH JAYA, NEGERI SEMBILAN
 
Saya seorang pelajar yang sangat aktif dalam bidang kokurikulum. Sejak awal tahun 2012, saya banyak terlibat dengan latihan bola sepak dan bola baling. Emak risau dengan pencapaian akademik saya yang merosot. Saya selalu leka dan lewat menyiapkan kerja rumah. Emak menghadiahkan saya Smart Coco A+. Saya minum sebelum dan selepas pulang dari sekolah. Saya sangat sukakan rasanya yang sedap. Selain itu, saya dapat memberikan lebih tumpuan di dalam kelas dan kerja sekolah siap pada waktu yang sepatutnya. Akhirnya saya berjaya mendapat 5A dalam peperiksaan UPSR. Saya dan keluarga akan terus minum Smart Coco A+.
 
 
 
 
 
UPSR 2012
 
THARIQ NUR SHAHABUDDIN
SK LEREH. MELAKA

Assalamualaikum wbt..Alhamdulillah, anak saya Thariq telah mendapat keputusan 5A di dalam peperiksaan UPSR 2012. Anak saya telah mula minum/makan Smart Coco A+ bersama-sama jus Al Khaira dan Smart Sweet semenjak dari tahun 5 sehinggalah menjelang peperiksaan UPSR di tahun 6. Sehingga kini, anak saya masih mengambil minuman/makanan 3 serangkai tersebut sebagai persiapan mental dan fizikal. Saya sentiasa memastikan stok Smartcoco A+ , jus Al Khaira dan Smart Sweet ada di rumah kerana ia penting dan menjadi keperluan terutama untuk persekolahan anak-anak saya.  Sebagai contoh, untuk Thariq yang menghadapi peperiksaan UPSR 2012 yang lalu, saya telah memberikan dia dari tahun 5, Smart Coco A+ setiap pagi dan malam bersama Smart Sweet, diselang-selikan dengan jus Al Khaira bergantung kepada keadaan dan keperluan anak. Menjelang dua tiga bulan sebelum peperikasaan, setiap pagi saya memberikan Smart Sweet atau Jus Al Khaira atau kadang-kala kedua-duanya sekali sebaik sahaja dia bangun dari tidur sebelum solat Subuh/mengulangkaji pelajaran. Selepas bersiap-siap ke sekolah, saya memberikan Smart Coco A+ sebelum pergi ke sekolah dan bergantung kepada keperluan, saya membekalkan jus Al Khaira untuk dimakan semasa waktu rehat di sekolah atau selepas waktu persekolahan sebelum makan tengahari (apabila ada kelas tambahan selepas sesi persekolahan). Pada waktu malam pula, selalunya saya akan memastikan anak saya minum Smart Coco A+  atau jus Al Khaira (sebelum mengulangkaji pelajaran, bergantung kepada keadaan anak iaitu jika berasa sangat kenyang dan letih selepas makan malam, saya sarankan dia makan jus Al Khaira dahulu, selepas ulangkaji baru makan Smart Coco A+ dan sebaliknya). Sebelum tidur pula, saya memberikan dia Smart Sweet sekali lagi. Begitulah rutin harian pemakanan produk tiga serangkai iaitu Smart Coco A+, Smart Sweet dan jus Al Khaira yang saya telah berikan kepada anak saya. Saya bersyukur kerana telah mengetahui cara penggunaan produk-produk Fortune Resources ini dan kesan-kesan positif yang boleh diperolehi. Ini kerana saya telah memberikan produk-produk yang sama tersebut kepada anak sulung saya sebagai persediaan peperiksaan UPSR 2011 pada tahun lepas dan hasilnya dengan izin Allah anak sulung saya juga memperoleh keputusan 5A. Saya dapati bahawa produk tiga serangkai ini amat berkesan dalam membantu anak saya Thariq menjalani jadual persekolahan yang padat disamping kelas tambahan yang diatur dari pagi sehingga petang setiap hari pada tahun ini. Selain itu, anak saya juga menghadiri kelas tuisyen di waktu malam 3 kali seminggu. Semestinya, jadual sedemikian amat meletihkan sesiapa sahaja. Namun, dengan izin Allah, dengan berkat kesabaran anak saya dan penggunaan produk Fortune Resources tiga serangkai ini membantu anak saya mendapatkan bekalan tenaga tambahan, menguatkan dan menjana minda, menjadi sumber supplemen yang berkhasiat serta dapat mengatasi masalah tekanan emosi dan fizikal, keletihan dan mengantuk.


 
 

 UPSR 2011


UPSR 2011
Mohamad Najmi
SKJC Desa Jaya 2, Petaling Jaya, SelangoR

Saya mula menggunakan produk minuman Smart Coco A+ pada tahun 2010. Disamping rasanya yang sedap dan lazat, selepas meminumnya , saya rasa sangat bertenaga dan bersemangat untuk menjalani kehidupan seharian sebagai seorang pelajar.

UPSR 2011
Siti Nadiatul Nadhirah Mohamad Saifudin Shah
SK Puchong Utama 3, Petaling Perdana, Selangor

Saya mula mengamalkan memberi Smart Coco A+ dan Jus Alkhaira kepada anak-anak saya pada setiap pagi dan petang bermula tahun 2010. Alhamdulillah, antara perubahan yang ketara dapat saya perhatikan pada anak-anak saya ialah tumpuan mereka dalam pelajaran menjadi lebih fokus serta tahap kecergasan mereka juga meningkat, walaupun anak-anak saya terutama anak saya yang sulung dipenuhi dengan aktiviti pembelajaran yang ketat. Aktiviti pembelajaran anak saya yang sulung ini dipenuhi dengan sekolah kebangsaan pada waktu pagi hingga tengahari, kemudian bersekolah agama pula hingga jam 6 petang dan menghadiri kelas tambahan pada waktu malam hingga jam 10 malam serta meneruskan pembelajaran sendiri di rumah hingga jam 11.30 malam. Saya mendapati anak saya dapat mengekalkan kecergasannya dan tidak mudah letih. Alhamdulillah dengan berkat usahanya serta dibantu oleh pemakanan tambahan Smart Coco A+ dan Jus AlKhairah, Allah swt telah mengizinkan anak saya mendapat keputusan 5A dalam UPSR baru-baru ini, walaupun anak saya ini bukanlah daripada kelompok pelajar-pelajar yang cemerlang pada asalnya. Sekian, Siti Fatimah Abdullah, Puchong, Selangor
UPSR 2011

UPSR 2011
Ahmad Radhi Bin Mohamad Aziz.
SK Tanjong Gading, Muar, Johor
 
Smart Coco A+ menjana kecergasan di sepanjang hari. Ibu saya mengenali Smart Coco A+ melalui radio Ikim pada bulan Januari 2011 . Semenjak dari itu , saya telah mula mengambil minuman Smart Coco A+ di waktu pagi sebelum ke sekolah. Minuman ini telah membantu saya mengekalkan kecergasan di sepanjang waktu persekolahan dan saya tidak berasa lapar ketika didalam kelas. Smart Coco A+ juga telah menyebabkan perut saya kenyang dengan nutrient  dan karbohidrat yang terkandung dalam minuman ini. Selain itu adunan madu , tamar dan kismis yang terdapat dalam minuman ini juga telah membantu otak saya cerdas ketika belajar. Alhamdulillah berkat usaha semua pihak dan pengambilan makanan yang baik saya dapat mencapai keputusan 5A didalam UPSR baru-baru ini. Sebelum mengamalkan minuman Smart Coco A+ , saya akan mengambil sarapan di waktu pagi dan ia telah menyebabkan saya mengantuk dan hilang fokus sewaktu sesi pembelajaran. Ini telah menjejaskan keputusan saya setiap kali ujian berlangsung, namun kehadiran Smart Coco A+ telah membantu mengubah gaya pemakanan saya di pagi hari dan alhamdulillah ia memberikan kesan yang sangat baik. Terima Kasih Smart Coco A+!!
 
UPSR 2011
Kamilia Syasya Bakry
SK Bukit Jenun, Kedah 

Saya adalah penguna Smartcoco A+ yang tegar, selalu mengunakkannya sebagai minuman tambahan daripada meminum minuman koko yang was-was tak sure halal. Dengan adanye Smartcoco saya dapat tambahan tenaga dan kosentrasi minda yang lebih. saya dapat belajar dengan bagus untuk mendapat kejayaan ini.
UPSR 2011
 
Alieya Nur Najieha Hussein Ahmad
SK Seremban 2, Negeri Sembilan

Ibu saya selalu mendapatkan smartcoco A+ setiap pagi untuk sarapan dan saya telah mendapat khasiat yang bagus dengan kelebihan dalam pembelajaran saya.

 
JADUAL PEPERIKSAAN 2018
 
UPSR : 20 & 24-27 SEPTEMBER
 
PT3 : 08 - 11 OKTOBER
 
SPM : 13 NOV - 13 DEC
 
STAM : 16 OKT - 23 OCT
 
 
 

نَّ الَّذِيْنَ قَالُوا رَبُّنَا اللهُ ثُمَّ اسْتَقَامُوا تَتَنَزَّلُ عَلَيْهِمُ الْمَلَائِكَةُ أَنْ لَا تَخَافُوا وَلَا تَحْزَنُوا وَأَبْشِرُوا بِالْجَنَّةِ الَّتِي كُنْتُمْ تُوْعَدُوْنَ (30)

Sesungguhnya orang-orang yang mengatakan : "Tuhan kami ialah Allah", kemudian mereka istiqamah (meneguhkan pendirian mereka), maka malaikat akan turun kepada mereka dengan mengatakan : "Janganlah kamu takut dan janganlah merasa sedih ; dan bergembiralah kamu dengan jannah (syurga) yang telah dijanjikan Allah kepadamu". (Fussilat : 30)

 
                                                                                            
 
ANTARA BAHAN-BAHAN ASLI YANG DIGUNAKAN DALAM PRODUK-PRODUK KAMI
 
 BADAM, MADU, DELIMA, KISMIS, KURMA, ALOE VERA, GINKO DAN SEBAGAINYA