UTAMA      UPSR      UPSR 2015
untitle1

BERSAMA KAMI DI 

IKIM FM 


PADA PUKUL 11.00 PAGI

DI BULAN JULAI 2019
 
31 JULAI 2019Dimana anda boleh dapatkan produk-produk kami. 

Sila hubungi kami di:
 
FORTUNE RESOURCES
   3 PESARA MAHSURI 
5, 
  11900, BAYAN BARU, 
PULAU PINANG
   Fax - 04-644 7414 

  HOTLINE / SMS:
017 437 9124 (WApps)
017 479 1274 (WApps)
012 507 1411 (WApps)
012 557 1411 (Call)


No. Akaun Syarikat di Maybank:

FORTUNE MUNAWWARAH SDN BHD
5571 5730 9846
 
anak syarikat FORTUNE RESOURCES
 
EMAIL:
marketing@fortuneresources.com.my
 
Tahniah kepada pelajar-pelajar UPSR 2015
yang menggunakan produk Fortune Resources
 
 
 

NUR FARTHIHAH HUDA
SK PADANG MIDIN, KUALA TERENGGANU, TERENGGANU
 
Assalaimualaikum...Syukur Ke hadrat Ilahi kerana telah memenuhi impian anak saya untuk mendapat 5A dalam peperiksaan UPSR. Berkat doa, usaha, ikhtiar dan tawakal akhirnya anak saya berjaya memperolehi kejayaan ini. Smart coco A+ dan smart sweet A+ yang telah keluarga saya gunakan telah banyak membantu anak saya dalam mengulangkaji pelajaran. Produk ini telah berjaya meningkatkan tumpuan dalam pelajaran dengan izin Allah. Alhamdulillah...terima kasih fortuneresources
 
 
   
HARIS FADHILLAH SHAH
SK ALAM MEGAH 3, SHAH ALAM, SELANGOR
 
Kami sekeluarga menggunakan dan mengamalkan pemakanan product smart coco A+ dan lain-lain sejak saya berumur 6 tahun lagi. Setiap pagi smart coco A+ menjadi minuman sarapan kami  sebelum ke sekolah. Alhamdulillah minuman ini dapat membantu kecergasan dan fokus pada pembelajaran kami. Setiap tahun peperiksaan sekolah saya memperolehi markah yang kosisten dan menduduki tempat yang baik di dalam kelas. Keputusan peperiksaan sekolah agama tahun 5 (UPKK) saya memperolehi 8A, tahun 6 (PSRA) saya mendapat gred MUMTAZ. Alhamdulillah peperiksaan UPSR saya juga mendapat keputusan cemerlang 5A. Sehingga kini kami sekeluarga masih mengamalkan minuman dan produk fortune resource. Saya berharap dapat meneruskan mendapat kecemerlangan di masa depan untuk menghadapi PT3, SPM dan keperingkat yang lebih tinggi. Sekian terima kasih.
 
 
  
AHMAD ADAM
SK BALOK, KUANTAN, PAHANG
 
Saya Mula minum smart coco A+  kira-kira 4 bulan sebelum upsr. Saya minum sebelum sarapan Satu dan malam lagi Satu gelas. Saya Rasa lebih bertenaga, tidak mengantuk dalam Kelas dan senang nak fokus. Saya juga jarang demam.  Percubaan upsr saya juga dapat 5A. sebelum percubaan, saya Selalu dapat 4a. Tidak pernah dapat 5a sebelum percubaan tu.
 

   
NUR HANANI
SK KOTA WARISAN, SEPANG, SELANGOR
 
Saya mula mengambil SMARTCOCO A+ sejak saya berumur enam tahun lagi. Alhamdulillah, berkat istiqamah mengamalkan minuman ini saya berasa sihat dan cerdas serta tidak mengantuk di dalam kelas. Saya boleh fokus di dalam kelas. Alhamdulillah 5A UPSR dalam genggaman saya sekarang.
 
 
   

ADAM BIN ANUAR
SK SR IBN GAYYIM, MARANG, TERENGGANU
 
'Saya Adam bin Anuar. Saya bersekolah di Sekolah Rendah Ibn Qayyim. Saya sudah mengamalkan Minuman SMARTCOCO A+ ini sejak darjah satu.Minuman ini sangat lazat. Disamping itu, Ianya berbaloi untuk saya kerana ia membantu saya dalam pembelajaran harian. Saya akan meminumnya setiap pagi sebelum pergi ke sekolah. Minuman ini membuatkan saya lebih aktif dan cergas di sekolah. Selain itu, saya boleh menumpukan perhatian lebih fokus semasa guru mengajar. Saya boleh menghafal banyak formula-formula pelajaran kerana Minuman SMARTCOCO A+ ini boleh menguatkan fikiran dan minda saya. Sebelum tidur, emak saya juga menyediakan Minuman SMARTCOCO A+ untuk saya. Alhamdulillah, saya amat berpuas hati dengan kesan dan hasil produk ini....InsyAllah saya akan terus mengamalkan Minuman SMARTCOCO A+ setiap hari. 
 
 
   

MUHAMMAD ISYRAQ FARIHIN
SR AGAMA JAIM SELANDAR, JASIN, MELAKA 
 
Saya belajar di sekolah rendah arab yang memerlukan saya mengambil peperiksaan 14 matapelajaran. Keadaan ini agak memenatkan kerana saya juga perlu bangun pukul 5 pagi untuk ke sekolah dan balik ke rumah hampir pukul 4 petang.Ibu saya telah memberikan SMART COCO A+ semasa saya berusia 8 tahun (tahun 2). Selepas mengambil SMART COCO A+ sahaja semasa sarapan pagi, saya mendapati perut saya tidak lapar sehingga waktu rehat. Saya lebih fokus dalam pelajaran dan cergas hingga ke petang. Prestasi dalam pelajaran lebih baik dan saya dapat mengekalkan pencapaian lebih 85% dalam setiap peperiksaan. Alhamdulillah, pengambilan SMART COCO A+ secara berterusan selama 5 tahun dan dengan izin Allah saya berjaya mencapai 5A dalam UPSR dan MUMTAZ dalam Sijil Rendah Arab. Saya akan meneruskan pengambilan SMART COCO A+ kerana SMART COCO A+ menjadikan saya lebih cergas dan cerdas. Terima kasih Fortune Resources yang mengeluarkan produk terbaik ini.Bersama emel ini disertakan salinan keputusan UPSR, SRA, IC dan gambar bersama produk.
 
   

MUHAMMAD AQIEL DANIAL
SK TUN ABDUL AZIZ MAILID, HULU LANGAT, SELANGOR
 
ALHAMDULILAH dengan limpah kurnia ALLAH swt saya berjaya meraih 5A dalam UPSR 2015. SMART COCO adalah menjadi makanan rutin pagi dan malam saya yang amat membantu dalam sessi pembelajaran dan ulangkaji. Secara peribadi saya syor kan pada semua kerana ini adalah pengalam  peribadi saya yang amat membanggakan diri serta keluarga saya. Mulai  tahun lepas da seterusnya SMART COCO adalah makanan rutin keluarga kami.
 
 
 
  

AHMAD HAMIZAN
SK PUCHONG UTAMA 2, PUCHONG, SELANGOR
 
ADIK HAMIZAN ADALAH PEMAIN BOLA SEPAK WAKIL KEBANGSAAN , OLAHRAGA WAKIL DAERAH , OLAHRAGAWAN SEKOLAH PUCHONG UTAMA 2 SERTA SEBAGAI PENGERUSI PERSATUAN BAHASA MALAYSIA. DENGAN KESIBUKAN INI ADIK HAMIZAN MASIH LAGI MAMPU UNTUK MEMBERI TUMPUAN UNTUK BELAJAR WALAUPUN SECARA LOGIK NYA KITA RASA KAN IANYA TERLALU LETIH. TETAPI ALHAMDULILLAH ADIK HAMIZAN MENGAMALKAN SMARTCOCO A+ DENGAN CARA MEMBAWA BEKAL KESEKOLAH DAN MEGAMALKANNYA SETIAP KALI SARAPAN PAGI, KELETIHAN ITU SEPERTI TIDAK WUJUD DALAM DIRINYA. MALAH PENCAPAINYA SEMAKIN MENINGKAT DARI MASA KE SEMASA. YANG PALING MEMBANGGAKAN ADIK HAMIZAN TIDAK SUKAR UNTUK BANGUN PAGI UNTUK BERSAMA AYAH NYA PERGI SOLAT SUBUH BERJEMAAH DISURAU. SAYA MENGENALI SMARTCOCO A+ MELALUI SIARAN IKIM. TERIMA KASIH DI UCAPKAN KEPADA FORTUNE RESOURCES DENGAN IZIN OLEH ALLAH SWT  MEMBANTU MEMBERI JALAN DIATAS KEJAYAAN INI. UNTUK BERGIAT AKTIF DENGAN MEMPUNYAI MINDA YANG CERGAS DAN BERNAS SERTA SIHAT AMALKAN LAH SMARTCOCO A+ INSYAALLAH IA BENAR-BENAR MEMBANTU UNTUK MENCAPAI KEJAYAAN,
 
 
  

YUSRI ATIF
SR MUTIARA PERDANA, BAYAN LEPAS, PULAU PINANG
 
Saya mula minum Smart Coco A+ sejak 2014. Setiap pagi sebelum pergi ke sekolah saya amalkan minum secawan Smart Coco A+. Sejak minum Smart Coco A+ saya mula focus apa yang di ajar cikgu dan lebih pantas memahami serta ingatan saya lebih tajam untuk mengingati apa yang saya pelajari. Badan saya juga lebih cergas dan bertenaga serta tidak mengantuk ketika di dalam kelas mahupun di pusat tuisyen. Alhamdulillah akhirnya saya telah berjaya memperolehi keputusan yang cemerlang iaitu 5A dalam UPSR 2015 berbanding dalam penilaian 3A, 2B dan menjadi seorang pemain bolasepak bagi kelab Penang Panther.
 
 
  

SITI SADIQAH
SK WANGSA MAJU ZON R10, SETAPAK,KUALA LUMPUR
 
Saya merupakan salah seorang pengguna produk smart cocoa A+ sejak dari darjah satu. Smart coco A+ membantu saya menangkis rasa mengantuk saya jadi saya boleh memberi sepenuh perhatian kepada guru yang sedang mengajar. Syukur alhamdulillah dengan izin Tuhan melalui bantuan smart coco A+, saya telah mendapat 5A dalam peperiksaan UPSR baru ini.
 
 
  
  
  

NUR KHAIRATUL MAWARDAH
SK KOK KELI, TUMPAT, KELANTAN
 
Alhamdulillah dengan izin Allah serta kesungguhan ibubapa saya yang memberi Smartcoco A + sebagai makanan tambahan saya sejak di darjah 3 telah menunjukan perubahan yang positif buat diri saya. Saya menjadi lebih bertenage,penuh bersemangat serta lebih focus dalam kelas sewaktu ulangkaji. Keputusan 5A UPSR 2015 pasti membuat saya lebih bermotivasi untuk terus melakar kejayaan di masa hadapan dengan izin Allah.
 
 
  

MUHAMMAD AL IREZZA
SK KOK KELI, TUMPAT, KELANTAN
 
Saya telah menggunakan Smart Coco A+ sejak saya darjah 4 lagi. Alhamdulillah produk ini telah banyak membantu saya sebagai makanan minda yang baik. Selain itu juga, produk ini sesuai untuk saya yang tinggal  bersama keluarga kerana mudah disediakan. Semasa tahun 2015, saya telah berjaya memperoleh keputusan yang baik dalam UPSR iaitu 5A.
 
 
 
  

MUHAMMAD AKMAL
SK KAMIL 1, PASIR PUTEH, KELANTAN

Saya telah menggunakan Smart Coco A+ sejak anak saya darjah 4 lagi. Alhamdulillah produk ini telah banyak membantu anak saya sebagai makanan minda yang baik. Saya usahakan membeli smartcoco pada bln 3 bmula kerana bln 3 kelas mlm diadakan di sekolah. Abang2 nya lain memang penat dan lapar bila balik kelas. Walaupun pergi kelas di paksa2, balik saya suruh dia kacau sendiri minuman ini, senang bagi saya x perlu sediakan mkn lewat  malam utk nya. Mudah sangat nak sediakan,kenyang,bertenaga untuk esoknya.Yang paling bahagia dia telah berubah sikap kepada menyejukkan hati kami sefamily.Terserlah kematangan, keyakinan dan ketenangan. Rajin dan soleh,Insyaallah mudah2an berkekalan. Moga anak2 yang lain juga turut cemerlang dunia akhirat  Aamiin.  Selain itu juga, produk ini sesuai untuk saya yang tinggal  bersama keluarga kerana mudah disediakan. Semasa tahun 2015, saya telah berjaya memperoleh keputusan yang baik dalam UPSR iaitu 5A.Dia lah yg sy bersusah beli produk tambahan dgn sikap baran,pendiam,keras hati dh mnjadi ank soleh, Alhamdulillah. 
   
 
 
  

NUR IMAN MYSARAH
SK TAMAN EHSAN, KUALA LUMPUR
 
Pertama sekali syukur Alhamdulillah diatas rezeki yang biberikan oleh Allah s.w.t diatas kejayaan anak saya mendapat 5A pada UPSR tahun 2015 baru baru ini.Kejayaan diatas bukanlah saja dari usaha anak saya, tapi banyak faktor yang membantu. Pemakanan sunnah adalah salah satu faktor yang membuahkan kejayaan.  Smart Koko adalah minuman harian anak-anak saya sebelum pergi sekolah dan sebelum tidur.  Semenjak dari anak sulong saya kami sekerluarga & ibu bapa saya mengamalkan makanan sunnah. Produk Fortune Resourses adalah pilihan kami sekeluarga.  Terima kasih tak terhingga kepada Puan Murni & team diatas produk-produk yang ‘awesome’.Kami sekeluarga mendoakan agar syarikat Puan sentiasa dirahmati Allah dan berjaya mengeluarkan lebih banyak produk-produk yang baik yang dapat membantu masyarakat.
 
 
  

AHMAD FITRI HAKIM
SK SRI TANGKAK, LEDANG, JOHOR
 
Saya telah mengunakan smartcoco A+ sejak anak saya darjah 1 lg. Alhamdulillah sejak mengunakan prestasi anak membanggakan walaupun keputusan exam turun naik tetapi setaip tahun peningkatan pelajaran nya agak cemerlang. Kecermelangannya sehingga keputusan exam tahun 6 mendapat 5A dalam UPSR.Smartcoco A+ terbukti bagus untuk otak…hafalan anak saya ini..memberi kejayaan dia dalam tilawah Quran …Johan negeri Johor.Sekarang dia terpilih untuk temuduga sek Maahad Muar..Ulul Albab
 
 
 
  
NOR AKMAL SALIHAH
SK BUKIT WAN, KUALA NERUS, TERENGGANU

Nor Akmal Salihah adalah kakak. Semenjak tahun 5 dia tidak pernah mendapat sebarang A dalam peperiksaan.Pada bulan 2tahun 2015 saya memberi mereka Smartcoco A+ secara istiqamah sebelum sarapan pagi dansebelum tidur.Pertengahan tahun, Alhamdulillah  ada peningkatan dari segi pembelajaran mereka. Mereka rajin menelaah pelajaran disamping study group bersama rakan2 sekelas. Selama ini mereka kurang dari segi itu.Dia telah mendapat 5A dalam UPSR.                      
Nor Akmal Salmiah adalah adik. Dia seorang yang bermasalah sejak lahir lagi.Tahun 1 dan 2 dia dalam kelas Linus. Masuk tahun 3 baru boleh membaca, Alhamdulillah setelah mengambil smartcocoA+ peningkatan dalam pelajarannya semakin menyerlah. 2015 membuktikan pencapaian dalam UPSR nya walaupun memperoleh 1A,1B,3C. Kami bersyukur kerana dia juga boleh dikatakan Berjaya, kerana selama ini setiap ujian x pernah lulus

 
  

NUR MAISARAH
SK GONG BADAK, KUALA TERENGGANU, TERENGGANU
 
Emak saya telah membeli smartcoco A+ beberapa tahun lalu. Saya jarang bersarapan namun emak menyediakan smartcoco sebagai ganti sebelum ke sekolah. Badan saya lebih bertenaga dan tidak mengantuk dalam kelas. Saya dapat menumpukan perhatian semasa guru mengajar. Sebelum tidur saya mengambil seuncang lagi smartcoco A+. Saya juga mensyorkan kepada rakan diluar sana supaya menggunakan produk ini.
 
 
 
  

NUR ATIQAH MISSRIA JEMAIN
SK TAMAN SELESA JAYA, SKUDAI, JOHOR

Syukur Alhamdulillah dgn izin Allah, anak saya mendapat 5A dalam UPSR 2015 lantaran dengan minum smartcoco A+. Semasa trial yg pertama anak saya hanya mendapat 3A 2B saja. Saya hanya beri minum smartcoco A+  pada waktu pagi saja. Pada trial yg terakhir dia mendapat 4A 1B. Saya memberi minum smartcoco pada waktu pagi dan petang. Alhamdulillah dengan istiqamah manakala minum smartcoco A+ pada waktu pagi dan petang juga dengan latih tubi di rumah saja dan bimbingan guru2 di sekolah rendah Keb Tmn Selesa Jaya pada petang dan malam akhirnya Alhamdulillah anak saya Berjaya mendapat 5A dalam UPSR 2015. Saya amat bersyukur kepada Allah dan amat berterima kasih kepada smartcoco A+ kerana memberi kepuasan kepada saya.Terima Kasih Fortune Resources.

 
 
  

NOR ALISYA HANA
SK SERI NILAM, KUALA LUMPUR
 
Nama saya Nor Alisya Hana bt Mohd Hilmy. Saya bersekolah Kebangsann pada seisi pagi dan menyambung sekolah Agama dan mengaji pada seisi petang sehingga 6.30ptg. Ibu saya mula menghidangkan saya minuman Smartcoco A+ pada waktu pagi sejak bulan Julai 2013 sewaktu saya darjah 3. Sejarah dalam hidup saya mendapat hadiah di hari anugerah cemerlang dengan mendapat ke 3 terbaik dan 2 lagi matapelajaran terbaik. Begitu juga di Sek Agama saya mendapat pelajar sahsiah terbaik 2013. Syukur Alhamdulillah dengan izin Allah SWT. Pada tahun 2014 saya juga mendapat keputusan cemerlang UPKK dengan 8A dan sewaktu darjah 6, ibu saya telah menambahkan jadual minuman saya iaitu pagi dan malam sebelum saya ke kelas tuisyen. Sekali lagi Alhamdulillah saya telah mendapat keputusan cemerlang juga untuk kedua2 persekolahan saya iaitu 5A UPSR dan 7A, 2 lulus cemerlang dalam UPSRA. Dengan itu saya membuat kesimpulan bahawa SmartCoco A+ adalah minuman terbaik bagi saya yang memberikan ketahanan fizikal dan mental untuk perjuangan pembelajaran saya tanpa letih dan bosan. Saya merasa bersemangat lebih2 lagi sewaktu mendekati hari2 peperiksaan. Alhamdulillah saya di rezeki kan dengan kejayaan cemerlang dan kini saya sudah merasai erti sebuah kebahagiaan, kejayaan pada peringkat rendah ini. Terima Kasih Allah SWT, ibu bapa saya, guru2 dan rakan2 seperjuangan serta Syarikat Fortune Resources.
 
 
  

NUR AZWA ANISA
SK SRI BUKIT PASIR, BUKIT PASIR, JOHOR
 
SMARTCOCO A+ adalah satu produk yang terbaik untuk minda. Saya telah menggunakannya  sejak saya berumur 6 tahun. Setelah saya menggunakan produk tersebut, pencapaian pelajaran saya semakin meningkat dan cemerlang dari tahun ke tahun. Dan sekarang, saya telah memperolehi 5A dalam Peperiksaan UPSR. Terima Kasih ALLAH dan SMARTCOCO A+.
    
 
 
  

MUHAMMAD FARIS OMERA
SR ARAB JAIM TUN RAZAK, BUKIT KATIL, MELAKA
 
Saya telah mengamalkan meminum SMART COCO A+  sejak darjah tiga lagi. SMART COCO A+ sangat membantu minda dan fizikal saya terus cerdas dan cergas seharian. Saya mengucapkan ribuan terima kasih kepada Fortune Resources kerana membantu saya menjadi ummah cemerlang. Alhamdulillah….. saya telah Berjaya mendapat 5A semasa peperiksaan sebenar UPSR  tahun 2015. Syukur kepada Allah dan Terima Kasih Smart Coco A+.
 
 
 
  

NASHA BINTI NASIR
SK GREEN ROAD, KUCHING, SARAWAK
 
Semenjak mengambil Smart A+ kira-kira dua tahun lepas, anak saya tidak lagi berasa letih mahupun mengantuk untuk melakukan aktiviti harian samada di sekolah atau diluar waktu sekolah. Selain memberi tumpuan kepada pelajaran di dalam kelas dan di rumah, anak saya turut lebih bertenaga sewaktu melakukan aktiviti ko-kurikulum sekolah. Selain berkat usaha dan berdoa kepada Allah swt, smart cocoa A+ telah membantu memberi tenaga tambahan kepada anak saya . Insha Allah saya akan tetap memberikan pengambilan Smart Cocoa A+ kepada anak saya walaupun dia akan bersekolah di sekolah berasrama penuh nanti. Ini kerana saya amat yakin yang minuman ini boleh mambantu anak saya agar sentiasa cergas dan aktif di dalam pembelajaran dan aktiviti luar sekolah. Oleh itu, saya mencadangkan ibu-ibu di luar sana yang masih belum membeli minuman Smart Cocoa A+ ini agar bertindak sekarang kerana saya pasti anda semua akan teruja dengan perubahan kepada anak-anak anda semua nanti
 
 
 
  

NUR ALIA AFRINA
SK SRI WIRA, KUANTAN, PAHANG 
 
Saya seorang yang sangat aktif menyertai aktiviti kokorikulum di sekolah . Pada setiap waktu ptg, saya akan menyertai latihan hoki dan bola jaring untuk mewakili sekolah. Manakala selepas waktu sekolah saya terpaksa bekejar untuk latihan pancaragam. Malam pula saya tumpukan sepenuhnya untuk menyiapkan kerja sekolah dan membuat sedikit latihan. Kesannya , saya seperti tidak cukup rehat dan lesu untuk memulakan persekolahan pada keesokkan harinya dan menjadi tidak tumpu didalam kelas. Melihat keadaan saya dan risau, ibu bertindak untuk membeli smart coco A+ selepas mendengar tentangnya didalam radio dan melihat segala testimoni rakan rakan yang lain yang telah menerima kesan positif daripada produk ini sebagai satu usaha. Selepas mengamalkan produk ini, diwaktu pagi saya di sekolah kembali bertenaga dan saya semakin tumpu apa yang di ajar. Alhamdulillah saya telah mendapat 5A dalam UPSR 2015.
 
 
  

 
MUHAMMAD FARIS ABDUL SYUKOR
SEK TAHFIZ AL ISLAH, TASEK GELUGOR, PULAU PINANG
 
Smartcoco membantu menjadi segar walaupun belajar dan menghafal sehingga tamat sesi persekolahan sebelah petang. Mudah kenyang ketika diambil sebagai serapan pagi.
 
 
 
  

NUR IFFAH
SR IBNU QAYYIM, KUALA TERENGGANU, TERENGGANU
 
Saya sekeluarga telah menggunakan produk Fortune Resources sejak 5 tahun yang lalu. Melihat kecermelangan kakak saya yang telah mendapat keputusan cemerlang dalam peperiksaan UPSR & telah Berjaya menghafal Al Quran dalam masa 2 tahun, saya sekeluarga terus istiqamah menggunakan produk syarikat ini. Saya mengamal 3 jenis produk utama iaitu smartcoco A+, smart sweet dan Jus Alkhaira. Cara pengambilan kesemua produk ini ialah pada setiap waktu pagi dan malam.Dengan amalan menggunakan produk ini saya sentoasa rasa bertenaga, ceria & lebih focus terhadap pelajaran didalam kelas dan juga mengulangkaji pelajaran di rumah. Sejak menggunakan produk ini juga badan saya sentiasa sihat dan jarang sekali menghadapi masalah kesihatan. Alhamdulillah syukur kepada Allah dan terima kasih kepada Fortune Resources kerana saya telah mendapat keputusan cemerlang dalam UPSR baru2 ini.
 
 
 
  

AZRI ATHMAR
SK DEWAN BETA, KOTA BHARU, KELANTAN
 
Assalamualaikum wbt. Minuman SmartCoco A+ adalah sangat berkhasiat dan lazat.Saya telah mengamalkan minuman ini sejak darjah 1 lagi dab ternyat dengan izin Allah peningkatan dalam pelajaran amat ketara sekali.Saya seringkali mendapat tempat pertama dalam setiap peperiksaan dan Alhamdulillah saya mendapat 5A selain itu saya juga dianugerahkan tokoh pelajar terbaik 2015.Minuman ini memberi kesan yang positif dalam kehidupan seharian saya dan keluarga.
 
 
 
  

NUR ATHIRAH FARHANA
SK BELIMBING DALAM, DURIAN TUNGGAL, MELAKA
 
Saya mula mengambil smartcoco semasa saya memasuki tahun 6. Minuman ini mula diperkenalkan oleh ibu saya stelah mendengar radio IKIM. Semasa saya didalam darjah 4 dan 5 saya selalu mendapat keputusan yg agak baik 3A dan 2B…tetapi x pernah mencapai 5A. Ibu saya mula risau sebab saya masih belum Berjaya mencapai 5A dlm setiap kali peperiksaan. Setelah saya minum smartcoco pada awal tahun..keputusan ujian pertama saya mula menunjukkan perubahan buat pertama kali saya Berjaya mencapai 4A 1B dlm ujian 1..Ibu dan saya sangat gembira…ibu saya akan sediakan minuman ini setiap pagi sblm sya ke sekolah. Saya x perlu bersarapan dgn makanan lain. Minuman ini membuat saya rasa cergas sepanjang masa didalam kelpeperiksaan pertengahan thn percubaan dan seterus UPSR saya Berjaya mencapai 5A. Berkat usaha saya dan minuman smartcoco yg membantu mencergaskan saya untuk terus belajar dengan bersungguh2. Terima kasih guru,ibu bapa dan smartcoco. Saya akan terus minum smartcoco ini sebagai makanan tambahan buat saya.
 
 
 
  

MUHAMMAD HAZEEQ
SK BANDAR UDA 2, KEMPAS BARU, JOHOR
 
Anak saya mula mengambil  smart coco A+ sejak  beliau dalam darjah 2 lagi. Beliau mengambilnya bersama sama dengan smart sweet.  Pengambilan sebanyak 3 biji sebelum ke sekolah dan smart coco  2 paket sehari (pagi dan malam). Sejak mula mengambil smart coco anak saya sudah tidak mahu lagi mengambil M*** untuk sarapan paginya. Dia sudah pandai membezakan rasa smart coco dan m***. Keputusan peperiksaan  setiap tahun amat memberangsangkan. Dengan izin Allah anak saya begitu cemerlang dalam subjeck Matamatik. Dia selalu mengambil bahagian dalam pertanding Matamatik peringkat antarabangsa di sekolahnya. Alhamdullillah  pencapaiannya dalam OLYIMPIAD  MATHS amat membanggakan saya dan sekolahnya. Kemahirannya menguasai matapelajaran matamatik ini membolehkan beliau mendapat tempat " TOP TEN" STUDENT di peringkat Antarabangsan bagi katagori umur 11-12 tahun. Alhamdullillah. Jadi saya mengambill smart coco A+ ini secara istiqamah. Tetapi bagi smart sweet saya selalu tidak mendapat stok daripada sahabat roselle kerana keputusan bekalan katanya.Saya akan teruskan menggunakan produck daripada fortune Resources Smart coco A+ dan smart sweet untuk anak-anak saya dan keluarga.
 
 
  

MUHAMMAD NADZRIN
SR AGAMA BERSEPADU, KOTA TINGGI, JOHOR
 
Saya minum smartcoco sejak berusia 9 tahun. Pada mula minum saya merasa mengantuk  tapi lama kelamaan saya merasa segar dan cergas. Semangat berusaha Alhamdulillah mendapat 5A dlm UPSR. 
 
Alhamdulillah dan terima kasih Smartcoco A+.
 
 
 
  

MUHAMMAD QURRATUL AQYUN
SK SERDANG, KAJANG, SELANGOR
 
Alhamdulillah Muhammad Qurratul Aqyun telah mendapat keputusan 5A UPSR, 8A UPKK dan Jayyid Jidan PSRA (mumtaz bagi Sirah & Tahid Fekah). Aqyun telah menggunakan produk Smart Coco A+ semenjak beliau Darjah 3. Alhamdulillah bermula Darjah 3 hingga Darjah 6, Aqyun berada di kedudukan 5 teratas di dalam darjah. Setiap pagi Aqyun akan mengambil satu sachet Smart Coco A+. Alhamdulillah beliau akan memulakan pengajian Tingkatan Satu di The Malay College Kuala Kangsar pada 6 Januari 2016. Minum Smart Coco A+ membuatkan Aqyun sentiasa bertenaga walaupun seharian bersekolah dan tuisyen di sebelah malam. Beliau akan minum Smart Coco A+ setiap hari bagi menghadapi PT3 (2018) dan SPM (2020).
 


  

AISYAH MAISARAH
SK MINDEN HEIGHT, GELUGOR, PULAU PINANG
 
Assalamualaikum wbt, anak saya adalah penguna tegar Smartcoco A+, Jus Alkhaira dan Smart Sweet A+ (3 serangkai), dia memulakan pengunaan produk FR ini daripada tahun 2009 diwaktu anak saya disekolah Tadika lagi. Pengunaan Smartcoco A+, Jus Alkhaira dan Smart Sweet A+ adalah sebelum ke sekolah dan untuk Smartcoco A+ sekali lagi selepas solat isyak. Kejayaan anak saya dalam bidang pelajaran amat membanggakan merupakan antara 3 pelajar terbaik keseluruhan darjah setiap tahun dari darjah 1 hingga darjah 6, bagi darjah 2 dan darjah 5 merupakan pelajar di tempat pertama. Alhamdulilah beliau telah berjaya mendapat 5A dalam peperiksaan UPSR baru-baru ini. Terima kasih Fortune Resources kerana menzahirkan produk-produk ini yang berdasarkan permakanan islam bagi menjana Ummah yang cemerlang.
 
 
  
 
AHMAD DANIAL
SK UNIVERSITI 3, SKUDAI, JOHOR
   نَّ الَّذِيْنَ قَالُوا رَبُّنَا اللهُ ثُمَّ اسْتَقَامُوا تَتَنَزَّلُ عَلَيْهِمُ الْمَلَائِكَةُ أَنْ لَا تَخَافُوا وَلَا تَحْزَنُوا وَأَبْشِرُوا بِالْجَنَّةِ الَّتِي كُنْتُمْ تُوْعَدُوْنَ (30)

Sesungguhnya orang-orang yang mengatakan : "Tuhan kami ialah Allah", kemudian mereka istiqamah (meneguhkan pendirian mereka), maka malaikat akan turun kepada mereka dengan mengatakan : "Janganlah kamu takut dan janganlah merasa sedih ; dan bergembiralah kamu dengan jannah (syurga) yang telah dijanjikan Allah kepadamu". (Fussilat : 30)