UTAMA      UPSR      UPSR 2013
untitle1

BERSAMA KAMI DI 

IKIM FM 


PADA PUKUL 11.00 PAGI

DI BULAN JULAI 2019
 
31 JULAI 2019Dimana anda boleh dapatkan produk-produk kami. 

Sila hubungi kami di:
 
FORTUNE RESOURCES
   3 PESARA MAHSURI 
5, 
  11900, BAYAN BARU, 
PULAU PINANG
   Fax - 04-644 7414 

  HOTLINE / SMS:
017 437 9124 (WApps)
017 479 1274 (WApps)
012 507 1411 (WApps)
012 557 1411 (Call)


No. Akaun Syarikat di Maybank:

FORTUNE MUNAWWARAH SDN BHD
5571 5730 9846
 
anak syarikat FORTUNE RESOURCES
 
EMAIL:
marketing@fortuneresources.com.my
 
 
UPSR 2013
 NURDIYANAH BINTI IDRIS
SK RANTAU PETRONAS, KERTEH, TERENGGANU
 

Sebelum ini saya amat lemah dalam matapelajaran matematik dan sains , tetapi setelah saya mengambil SmartCoco A+ mata pelajaran saya semakin meningkat sedikit demi sedikit terutamanya matematik dan sains.Perubahan semakin ketara apabila peperiksaan percubaan UPSR saya memperolehi 5A.Saya amat bersyukur mengamalkan minuman SmartCoco A+ dan Jus Al-Khaira.Saya ingin merakamkan jutaan terima kasih kepada Fortune Resources.Sekian terima kasih.

Saya mendapatkan produk ini daripada Puan Narizan Bt Mohamad di Kemaman , Terengganu. No H/P 014-820 8186.

UPSR 2013  
NUR DANIA AQILAH BINTI MOHD SHAIR
SK TMN INDRAPURA 1, KULAI JAYA, JOHOR
 
Selepas saya mengamalkan peminuman Smart Coco A+ setiap pagi sebelum ke sekolah dan malam, saya dapati banyak perubahan pada diri saya. Saya berasa sentiasa cergas dan bertenaga sepanjang hari. Selain itu, saya juga mudah untuk mengingati matapelajaran dan dapat memberi sepenuh tumpuan ketika guru mengajar. Alhamdulillah syukur kepada Allah saya telah mendapat 5A dalam UPSR  pada tahun 2013. Saya akan jadikan minuman Smart Coco A+ sebagai minuman harian saya. Terima kasih Smart Coco A+.

STOKIS - N A SINAR MARKETING, 
4939, JALAN MERBAU 1, BANDAR PUTRA 81000, KULAIJAYA, JOHOR. TEL : 012-775 8848

UPSR 2013
  

 NUR SYAFIQAH BINTI REZZUAN SHAH
SK SERI TEBRAU, TEBRAU, JOHOR
 
ALHAMDULILLAH. SAYA BERSYUKUR MENDAPAT KEJAAYAN CEMERLANG UPSR 5A 2013. DISAMPING BELAJAR, SAYA MENGAMBIL MINUMAN SMART COCO A+, PAGI SEBELUM KE SEKOLAH, DAN MALAM SEBELUM TIDUR. SAYA MERASA BERGITU BERTENAGA, SEWAKTU PEMBELAJARAAN SEHINGGA KE PETANG. SAYA JUGAK TELAH MENGESYORKAN SMART COCO NI PADA KAWAN-KAWAN. TERIMA KASIH SMART COCO A+ , MEMANG SUPER LAH.....

TELEFON STOKIS : 07-235 0807, WAWASAN PUNCAK GEMILANG, NO 9-G, JALAN SUSUR PERDANA 1, LARKIN PERDANA, 80350, JOHOR BAHRU

 
 
 
UPSR 2013
  

PUTERI HARIZA DARWISYA BINTI AZHAR
SK SERI KUNDANG, RAWANG, SELANGOR
 
Assalamualaikum w.b.t. Terlebih dahulu saya dengan rendah hatinya ingin memanjatkan kesyukuran yang tidak terhingga kepada Allah atas kurnia dan keizinanNya memberikan keputusan 5A kepada anak sulung saya…Puteri Hariza Darwisya bt. Azhar. Saya juga ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada pihak syarikat yang begitu komited untuk mengeluarkan produk yang berasaskan makanan sunnah yang terbaik ini. Alhamdulillah, dengan mengamalkan produk ini sebelum tidur dan semasa sarapan pagi ia dapat membantu memberikan tenaga kepada anak saya yang bersekolah seharian. la juga menyelesaikan masalah keletihan yang dialami oleh anak saya yang terlalu letih untuk membuat kerja sekolah apatah lagi untuk mengulangkaji pelajaran pada waktu malam. Syukur kepada Allah , terima kasih tidak terhingga kepada para guru dan kepada seluruh warga kerja Fortune Resources, semoga terus berjaya mengeluarkan produk yang boleh membantu ramai ibubapa dan pelajar yang memerlukan serta semoga terus bersemangat dalam menyumbang kepada pembangunan ummah samada secara rohani mahupun jasmani.

STOKIS:- Puan Azizah, Saujana Utama, Sg. Buloh, Selangor,  No. Telefon : 016-8588470

UPSR 2013
  

ZAHRA ALYA BINTI ZAHARI
SK KERANDANG, JERTEH, TERENGGANU
 
Saya mula mengambil minuman ini pada tahun 2012. Dengan berkat mengamalkan pemakanan sunnah ianya amat berkesan untuk minda dan menguatkan daya ingatan. Selain itu, ianya juga menambahkan kecergasan tubuh badan saya.

Nama, alamat dan no telefon  kedai yang saya selalu membeli barang smart coco A+;- 
GALERI HIDAYAH, BERSEBELAHAN BANK BSN, JALAN TANGKI AIR, 22000, JERTEH, TERENGGANU. NO TEL;-0179710960
UPSR 2013
  

MUHAMMAD AIMAN BIN HAKIM
SK TELUK KUMBAR, TELUK KUMBAR, PULAU PINANG
 
Assalamualaikum, Alhamdulilah setelah menggunakan produk Smart Coco A+, saya merasa lebih fokus dan lebih cepat meng hafal latihan-latihan yang dibuat. Saya dapat merasakan lebih bertenaga dan rajin dalam mengulangkaji mata pelajaran berbanding tahun dahulu. Hasilnya saya mendapat keputusan yang cemerlang 5A dalam peperiksaan UPSR tahun 2013 ini. Ibu saya akan terus melanggan minuman ini dan memberikan kepada saya dan adik beradik saya yang lain. Ini kerana sudah terbukti kehebatannya yang banyak membantu kami. Terima kasih Smart Coco A+ dan kami akan mempromosikan kepada anak jiran-jiran kami tentang keberkesanannya.

PENGEDAR - Yho penang - Aida  017-290 1518 &  Butik Salju Teluk Kumbar, Saodah 019-454 6521

UPSR 2013
  
 JULIANA BINTI BAIHEKI
 
 
 
UPSR 2013
  

NURUL SHAFIQAH BINTI MOHD AZMAN
SK SRI PULAI PERDANA, JOHOR BAHRU, JOHOR

Assalamualaikum, Syukur kepada Allah kerana telah menemukan saya dengan produk smart koko A+ yang banyak membantu saya "sentiasa fokus" dalam kelas & tidak mudah ngantuk didalam kelas . Saya mengambil minuman Smart Coco A+ pada setiap pagi sebagai sarapan dengan harapan minuman ini mampu memberi kecergasan pada minda dan fizikal saya.Dengan meminum Smart Coco A+ ini juga , saya mudah ingat akan formula formula yang diberikan oleh guru guru & dan mudah faham akan ilmu yang diajar. Alhamdulillah , dengan berkat meminum Smart Coco A+ ini , saya telah pun mendapat 5A dalam UPSR 2013 walaupun ketika percubaan UPSR hanya mendapat 4A 1B . Insyallah saya akan terus minum Smart Coco A+ ini. Terima kasih kepada Fortune Resources kerana telah menghasilkan Smart coco A+ ini .Terima Kasih juga kepada keluarga yang banyak memberi sokongan kepada saya terutamanya kepada Ibu saya Puan Anita yang merupakan Staff Sahabat Roselle Marketing yang telah memperkenalkan kepada saya produk berkhasiat ini. Terima Kasih.

Alamat Kedai Di mana Diperolehi : Kedai Sahabat Roselle, Taman Universiti, Johor Bahru. (Encik Yusof : 019-7703029)

UPSR 2013
  

HARIS WILDAN BIN MOHD RUSLAN
SK BUKIT JELUTONG, SELANGOR 

Syukur ..alhamdulillah..anak saya Hariz Wildan telah mendapat 5A dalam UPSR 2013 selepas mengambil smartCoco A+ selama lebih kurang setahun..pengambilan smartCoco secara berterusan dan konsistent telah menampakkan perubahan yang positif dari masa kesemasa..Anak saya pada mulanya mempunyai masalah kurang focus dan cepat penat...tetapi masalah tersebut telah dapat diatasi..kini saya juga telah membekalkan produk tersebut kepada anak saya yang berada di asrama yang mana sedang menduduki SPM ..wasalam.. Rizati, shah alam

Nama penjual smart coco A+, Siti Hajar 016 224 3838

UPSR 2013
  

HAFEE MUHAIMIN BIN YANIAZIT
SK AMPANG CAMPURAN, AMPANG, SELANGOR

Anak saya Hafee telah berjaya memperoleh 5A dalam UPSR 2013. Peningkatan prestasi dalam ujian/peperiksaan telah menunjukkan keberkesanan dengan berkat menggunakan produk SMARTCOCO A+ dari awal tahun. Peperiksaan percubaan Hafee hanya mendapat 5B. Semasa hari pengumuman keputusan, dalam perjalanan ke sekolah, Hafee maklumkan pada saya, jika dia dapat 5A, perkara pertama dia minta ialah supaya saya tuntut hadiah dari SMARTCOCO A+ sebab saya selalu ingatkan dia, kalau dapat 5A, Fortune Resources bagi saguhati. Alhamdulillah, dia berjaya dan syukur dapat gembirakan hati ibu bapanya.
Saya beli produk SMARTCOCO A+ di Hasiah Pharmacy, Dayabumi Complex (016-958 3226).

UPSR 2013
 
 AQILAH HUSNA
SK SENA, KEDAH
 
Kini saya lebih fokus untuk belajar selepas menggunakan produk Fortune,Smart Coco A+.Ingatan saya lebih tajam terhadap pelajaran yang disampaikan.Saya berbangga dan berpuas hati dengan hasilnya.

Pelangi Kosmetik enterprise No 35 & 37 Wisma Sharani Lrg Raja Bot, Kpg Baru, Kuala Lumpur 03-2698 2888 

UPSR 2013
  

M DANIEL ASHRAF BIN MOHD ISA
SK PANGLIMA ADNAN, NEGERI SEMBILAN

 Produk Fortune Resources Smart Coco A+ merupakan minuman saya dan juga kedua-dua kakak saya, dan seperti mereka saya juga berjaya mendapat 5A dalam peperiksaan UPSR tahun 2013. Tiap-tiap pagi, saya minum Smart Coco A+, dan ia membuat saya lebih bertenaga, meningkatkan daya ingatan dan konsentrasi ketika pembelajaran di dalam kelas. Saya minum minuman berkhasiat ini sejak 2010 dan terbukti member kesan positif terhadap prestasi pelajaran saya. Sekarang, ramai sepupu saya telah mula menggunakan produk ini hasil dari kejayaan adik beradik saya. Akhir kata, Smart Coco A+ pasti menjadi minuman saya setiap pagi. Terima kasih 

 TEMPAT PEMBELIAN PRODUK : KOMPLEKS GIANT, LUKUT, PORT DICKSON

UPSR 2013
  

 NURHIDAYAH BINTI SUARDY
SRK GOMBAK 1, GOMBAK, SELANGOR


 
 
 
UPSR 2013
  

CHE KU M AIMAN BIN CHE KU ABU BAKAR
SK KEPONG, TERENGGANU 

Assalamualaikum wbt, Saya telah menggunakan produk  minuman “Smart Coco A+”  selama 3-4 tahun hingga sekarang , setelah diperkenalkan oleh sahabat abang  saya.   Sebelum ini saya agak keletihan, mengantuk dalam kelas. Markah terutama Bahasa Inggeris lemah. Selepas menggunakan “ Smart Coco A +”  setiap hari pada tahun 6 untuk menghadapi peperiksaan UPSR,  saya juga sentiasa membaca  Al Quran disamping mengulangkaji, berdoa… saya rasa lebih cergas, tidak lagi mengantuk dalam kelas.. kerja rumah yang diberi oleh guru hanya sikit sahaja yang tak siap. Ia juga sedap diminum dan dapat  tahan lapar,jadi saya boleh simpan duit belanja saya.Yang sebenarnya saya tak membaca buku sangat tetapi Alhamdulillah setiap kali peperiksaan saya biasa mendapat no.3 teratas. Alhamdulillah dengan izin Allah dan berkat dorongan dan sokongan ibu bapa, saya dapat meraih kejayaan pada tahun ini :- Tempat 1 Peperiksaan Akhir Tahun 2013, UPSR : 5 A dan Anugerah Tokoh Akademik 2013 SK Kepong. Terima kasih Allah, terima kasih emak/abah, terima kasih SmartCoco A+. Ibu saya mendapatkan bekalan “ SmartCoco A+”  dari pengedar berikut :-  

IZFAX TRADING, Pasar Raya GIANT K. Trg Tel : 019 985 8733 (Wan Farah), GEDUNG DIN COLLECTION,Chabang Tiga, K. Trg Tel : 09 - 623 9786

UPSR 2013
  

NURFARADHILA NABILA BINTI ZULKIPLI
SK TITI GANTONG, BOTA, PERAK
 
Dengan minum Smart  Koko A+, saya dapat memberi lebih tumpuan semasa belajar. Saya mudah faham apa yang dipelajari dan berasa tenang bila berhadapan masalah. Prestasi pembelajaran saya meningkat dari masa ke semasa dan mendapat 5A dalam setiap kali ujian.  Semasa ujian sebenar UPSR, saya lebih fokus dan dapat menjawab dengan tenang di samping doa daripada kedua ibu bapa dan guru-guru. Terima kasih SMART COCO A+.


 
 
UPSR 2013
  

 UMUL SYAZA AMANI BINTI SHA'ARI
SK PAGAR MUSEH, KULIM, KEDAH
 
Pengalaman saya menggunakan produk SmartCoco A++ semenjak ibu saya memperkebalkan produk tersebut, saya tidak pernah minum milo yang dijual di kedai. Saya akan minum setiap hari kerana rasanya yang sedap. Sebelum ini ibu saya pernah membeli macam-macam jenama coklat tetapi setelah mencuba SmartCoco A++ saya meminta ibu saya mengekalkan minuman itu di rumah dan tidak ada lama jenama coklat lain di rumah. Saya suka SmartCoco A++ kerana kerana rasanya yang enak dan berkrim. Apabila minum SmartCoco A++ saya rasa puas dan membantu saya untuk lebih tenang apabila menjawap peperiksaan dengan izin Allah. Berkat doa dan usaha dari ibu, saya bersyukur mendapat 5A. Terima kasih kepada Fortune Resources kerana mengeluarkan produk yang sangat membanggakan. Teruskan usaha anda.

PENGEDAR - Dr Hasanah Binti Abd Khafidz 019 400 3202

 
UPSR 2013
  

 AERINA SHUHADA BINTI HAMDAN
SK ABDUL SAMAT, KAPAR, KLANG, SELANGOR
 
IBU SAYA MENYURUH SAYA MENCUBA PRODUK FR IAITU SMART COCO DAN JUS AL-KHAIRA.SETELAH MENCUBA BEBERAPA KOTAK SAYA DAPATI ADA PENINGKATAN DALAM PEMBELAJARAN DAN ALHAMDULILLAH  SAYA DAPAT MENGHAFAL PELAJARAN DI SEKOLAH AGAMA DENGAN BAIK.SELAIN ITU,KESIHATAN SAYA JUGA SEMAKIN BAIK PADA SETIAP HARI. TAHUN INI SAYA DIIKTIRAF MENJADI TOKOH MURID UNTUK TAHUN 2013 DI ATAS KERJASAMA YANG BAIK KEPADA PIHAK SEKOLAH TETAPI SAYANG, SAYA HANYA MENDAPAT 3A 2B SAHAJA  DALAM UPSR, TAPI KESEDIHAN ITU DAPAT DIUBATI DENGAN KEJAYAAN SAYA DI DALAM PEPERIKSAAN PSRA DENGAN MENDAPAT MUMTAZ(SANGAT CEMERLANG) DI DALAM PEPERIKSAAN SEK.RENDAH AGAMA IAITU 91.8%. TERIMA KASIH FORTUNE RESOURCES KERANA MEMBANTU KAMI DENGAN IZIN ALLAH PELAJAR SEKOLAH MENGINGATI PELAJARAN DENGAN BAIK DAN MENDAPAT KEJAYAAN YANG CEMERLANG. TERIMA KASIH IBU!!!!     

KEDAI SIHAT JELITA,KAPAR, H&A PERSONAL AND HEALTHCARE SB. 017-260 7227

 UPSR 2013
  

NOOR FARIHIN BINTI MOHD ZUKI
SK TAMAN DAYA 3, JOHOR BHARU, JOHOR
 
Alhamdulillah dengan berkat kesungguhan, doa dan disamping meminum smartcoco A+ anak saya telah mendapat 5A didalam keputusan UPSR 2013. Anak saya sangat suka dan tidak jemu dengan rasanya yang sedap. Selama 2 tahun anak saya dan keluarga minum smartcoco A+. Rasa bertenaga dan tidak mudah mengantuk semasa belajar disekolah kebangsaan sesi pagi dan sekolah agama sesi petang. Terimakasih kepada produk fortune resources.

Ali Sahabat Roselle (HP-019 7703029)

 
 
UPSR 2013
  

NUR AIN NADHIRAH BINTI MOKHTAR
SK BDR BARU SENTUL, KUALA LUMPUR
 
PADA AWAL BULAN FEBUARI 2013, SAVA TELAH MEMPERKENALKAN SATU PRODUCT FR KEPADA ANAK SAUDARA SAYA NUR AIN NADHIRAH DENGAN MENAJA SMART COCO A+ DAN MENJADIKAN BELIAU SEBAGAI “TESTIMONI” SEHINGGA PEPERIKSAAN UPSR TAMAT DAN KINI. DENGAN MEMINUM PERASA COKLAT YANG MENJADI KEGEMARAN NYA ,SECARA KONSISTEN, ISTIQAMMAH, & KESUNGGUHAN. BeLIAU TELAH RERJAYA MEMPEROLEHI KEPUTUSAN UPSR 5A DAN MENDAPAT KELAS PERTAMA DAN SEKOLAH AGAMA DENGAN 7A, 2013. SAYA BERASA AMAT GEMBIRA DENGAN KEAJAIBAN & KEBERKESANAN PRODUK YANG BERBENTUK MAKANAN SUNNAH, SUCI BERSIH, HALAL & TOYIBBAH DAN BERSYUKUR KEPADA ALLAH BERKAT USAHA DAN TAJAAN TELAH MENGHASILKAN KFJAYAAN. KINI SAVA TELAH MEMPERKENALKAN PRODUCT FR KEPADA ADIK BERADIK & RAKAN SEPEJABAT TERUTAMA ANAK2 MEREKA YANG BAKAL MFNDUDUKI APA JUA UJIAN ATAU PEPERIKSAAN. TAHNIAH KEPADA PENGASAS SERTA KAKITANGAN2 FR DFNGAN USAHA & KEJAYAAN MENGHASILKAN PRODUCT MUSLIM DAN AMAT BERTEPATAN DENGAN COGAN KATA FR UMMAH CERMELANG”.

Binary Herb Shop (M) Sdn Bhd. Tel. 603-2693 2206/ 603-2693 2207
 
 
 
UPSR 2013
  

DAYINI BINTI SAIFUL NORDIN A
SJK(T) METHODIST, KLANG, SELANGOR
 
Saya Dayini binti Saiful Nurdin A, merupakan pelajar Sekolah Jenis Kebangsaan (Tamil) Methodist Kapar, Klang, Selangor. Saya adalah salah seorang pelajar top 10 dan seorang pengawas di sekolah ini. Saya telah dianugerahkan Pencapaian Terbaik Keseluruhan 2013 (Anugerah Guru Besar). Saya juga bergiat aktif dalam aktiviti kokurikulum iaitu mewakili sekolah dalam pertandingan bola jaring dan merupakan pengerusi kelab bola jaring sekolah. Saya adalah AJK Kelab Doktor Muda dan ahli biasa Tunas Puteri. Saya telah memenangi johan Ujian Bertulis Bahasa Melayu peringkat daerah dan mendapat tempat ke-5 di peringkat negeri dalam Piala Perdana Menteri Ujian Bertulis Bahasa Melayu.  Alhamdulillah, berkat doa ibu bapa dan amalan minuman Smartcoco A+, membantu saya menerima pelajaran diajar oleh guru dengan sepenuhnya. Saya telah berjaya mendapat keputusan UPSR 2013 yang cemerlang iaitu 7A. ( Tambahan Bahasa Tamil Kertas 1 dan Bahasa Tamil Kertas 2. Kecemerlangan ini dibantu dengan minuman berkhasiat Smartcoco A+ yang terbukti berkesan mencerdaskan minda. Kini saya lebih bersedia untuk mengekalkan kecemerlangan saya di tingkatan.

ECONSAVE ALAM JAYA, PUNCAK ALAM, SELANGOR, NORIAH DAN JUMBRI -01115743361

UPSR 2013
  

NUR AQILAH BINTI MOHD KHIR
SK SRI DAMANSARA 1, DAMANSARA, KUALA LUMPUR
 
Alhamdulillah saya rasa bersyukur sangat kerana telah berjaya mendapat 5A dlm UPSR 2013. Tentunya kejayaan saya ini adalah dengan izin Allah swt, doa dari ibu ayah dan guru-guru , dan dari amalan minuman smart coco A+ yg telah saya amalkan sejak setahun yg lalu. Perubahan yg ketara adalah saya tidak lagi berasa mengantuk di dlm kelas dan boleh fokus sepenuhnya terhadap pelajaran yg diajar oleh guru di sekolah. Terima kasih buat ibu saya yg membelikan minuman ini buat kami adik beradik dan terima kasih tentunya kepada Smart coco A+... 

Hashimah bt Ibrahim, no tel 019 384 2150.
 
UPSR 2013
  

NURSHAFIQAH BINTI AMIRUDDIN
SK TAMAN EHSAN, KEPONG, SELANGOR
 
Assalamualaikum,salam sayang buat semua penggemar smart coco A +. Syukur Alhamdulillah berkat usaha beliau dan doa dari keluarga anak saya Nursyafiqah binti Amirudin mendapat 5A pada peperiksaan UPSR 2013 yang lalu. Disamping semua usaha tersebut pemakanan sunnah dan pemakanan yang baik amat penting bagi memastikan anak-anak saya sentiasa focus dan sihat dari segi kesihatan. Kami sekerluarg ingin mengucapakan syabas dan terima kasih kepada kepada Puan Murni dan Fortune Resourses kerana mengeluarkan produk-produk yang hebat seperti smart koko, smart sweet dan Jus Al khairah.  Anak-anak saya telah mengamalkan produk Fortune Resources semenjak 3 tahun yang lalu. Kedua-dua anak saya sangat cemerlang disekolah.  Saya ingin mengucapkan terima kasih buat Ibu saya Puan Mazlifah kerana memperkenalkan kepada kami produk Fortune Resources kepada cucu-cucu beliau.  Kini kami sekeluarga mengamalkannya. Semoga Allah merahmati kita semua dengan memberi kekuatan mencari ilmu dan rezeki yang halal.

STOKIS:- Puan Azizah, Saujana Utama, Sg. Buloh, Selangor,  No. Telefon : 016-8588470
 
UPSR 2013
  

MUHAMMAD HAQEEM BIN RAHIM
SK TAMAN TASIK, AMPANG, SELANGOR
 
Assalamu'alaikum.. Alhamdulillah selepas satu tahun setengah saya mengambil minuman “Smart Coco A+”, saya mendapati ada perubahan dalam diri saya di mana saya berasa lebih cergas dan bertenaga.Kesan yang lebih ketara ialah saya mampu berpuasa dengan hanya bersahurkan “Smart Coco A+”. Dengan demikian, saya lebih bersemangat untuk meningkatkan ibadah kepada Allah. Hasil daripada meminum “Smart Coco A+” juga saya lebih aktif dalam bersukan dan sekali gus telah membuatkan saya memperoleh kejayaan straight's A di dalam peperiksaan UPSR serta Mumta'z di dalam peperiksaan UPKK. Guru-guru di sekolah juga tidak menyangka saya akan mendapat keputusan sebegitu. Alhamdullillah!  Syukur ke hadrat Ilahi..

Pengedar daerah Ampang ~ Taman Saga: Puan Rozita binti Ahmad (012-9034125)
UPSR 2013
  

MOHAMAD HAFIEZ BIN SAMAH
SK KG CHERAS BARU, CHERAS, KUALA LUMPUR
 
Sy mula minum smartcoco A+ pada bulan Januari tahun 2013. Sebelum ini, sy selalu saja rasa letih dan mengantuk semasa berada dlm kelas. Dan bila saja pulang dari kelas pagi (sek keb) sy pasti akan tidur dahulu sebelum ke kelas ptg (sek agama). Tapi selepas mengamalkan Smartcoco A+, sy tidak rasa mengantuk atau letih lagi dan dapat tumpukan sepenuh perhatian sy sepanjang pembelajaran baik sewaktu kelas pagi ataupun kelas petang.

Membeli produk di:-Aljabal Enterprise, Tesco Extra, Tmn Midah Cheras, Ust. Hj. Husni Harun. H/P: 016-278 3653 
UPSR 2013
  

 PUTERI UMIRA NATASHA BINTI HUZAIRI
SK DENGKIL, DENGKIL, SELANGOR
 
saya dan keluarga memuji produk ini kerana kualitinya yang bagus dan enak. Boleh diminum oleh pelbagai peringkat usia.  

PENGEDAR - Pn Norizan (012-4878 971)

 
 
 
 
UPSR 2013
  

MUHAMMAD LUTFI ANAS BIN ZAWAWI
SK PADANG AIR, KUALA TERENGGANU, TERENGGANU
 
Semua ibubapa ingin melihat kejayaan anak-anak mereka. Termasuklah saya sebagai ibu kepada Muhammad Lutfi Anas bin Zawawi.  Semasa  tahun 5 (2012), keputusan peperiksaan beliau agak mendebarkan kerana selalu mendapat markah C bagi subjek Matematik dan B.Inggeris.  Dia juga selalu kurang tumpuan kerana memikirkan sukan bola sepak sahaja. Pada akhir tahun 5 (cuti sekolah), saya mulakan dengan produk Smart Coco A+ dengan melihat testimoni ibubapa lain di Internet.  Saya berusaha dan bertawakal kerana saya fikir faktor pemakanan juga memainkan peranan yang penting. Selama 6 bulan saya mencubanya dengan memberi Smart Coco A+ sebagai minuman sarapan pagi, berlaku perubahan apabila anak saya ini menunjukkan kecekapan minda, rajin dan sekaligus menghasilkan keputusan peperiksaan percubaan UPSR 3A2B. Lebih membanggakan cikgu-cikgunya ialah anak saya berjaya  mendapat 5A peperiksaan sebenar UPSR 2013. Kejayaan ini menjadi inspirasi kepada rakan-rakannya yang lain bahawa walaupun mewakili Bolasepak Peringkat Negeri, sukan tidak menghalang untuk berjaya dalam akademik juga.  Yakinlah, pemakanan juga salah satu faktor penting dalam pertumbuhan akal yang cemerlang.   Pn Ros, Terengganu. 

Pn Norlili binti Omar (Kuala Terengganu), No HP: 012-901 7887
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
UPSR 2013
  
  

NUR ALIAH BINTI MUHAMMAD RADZI
SK ZAINAB 1, KOTA BHARU, KELANTAN
 
Assalamualaikum wbt..Saya Nik Rosmawati bt Abdul Karim, ibu kepada Nur Aliah..pengguna produk smartcoco..Alhamdulillah, syukur kepada Allah swt yang telah merezkikan bagi anak saya memperoleh kejayaan dalam UPSR baru - baru ini, dia telah mendapat 5A dalam peperiksaan tersebut. Terima kasih saya ucapkan kepada pihak fortune resources, kerana telah mengorak langkah untuk mengeluarkan produk makanan sunnah yang sangat berkhasiat..saya amat menyokong usaha dan produk Muslim, kerana ia umpama menyahut sunnah Nabi Muhammad s.a.w iaitu berniaga, malah dinyatakan sembilan daripada sumber rezeki itu datangnya datang dari usaha perniagaan. Kami pengguna produk fortune resources mendoakan agar syarikat tuan / puan akan terus diberi peluang untuk membantu masyarakat mencontohi amalan pemakanan sunnah.

Ingin saya kongsikan kepada semua, saya telah menggunakan produk smartcocoa ini sejak anak sulung saya, Nur A'isyah menduduki SPM 2011 (yang kini sedang belajar di Pusat Asasi Universiti Islam Antarabangsa dalam bidang pergigian ), malah penggunaan minuman smartcocoa dinikmati oleh semua anak-anak saya.  Setiap pagi sebelum ke sekolah, kebiasaannya jika terdapat stok smartcocoa di rumah, saya akan membancuhnya buat mereka. Perbezaan yang saya dapat lihat apabila Nur Aliah minum smartcocoa ialah, dia kekal cergas pada malam hari, tidak mengantuk, walaupun setelah seharian berada di sekolah. Alhamdulillah dia dapat sambung ulangkaji di rumah dengan berkualiti, ada kalanya, dia cukup segar untuk berjaga malam mengulang kaji pelajaran. Anak - anak saya yang lain juga turut mengakui manfaat positif yang didapati setelah menggunakan produk dari smartcocoa..

Anak saya Nur Aisyah juga sangat suka untuk menggunakan produk tersebut, malah dia sudah beberapa kali membuat pembelian sendiri melalui pengedar produk smartcocoa di sekitar Petaling Jaya, katanya, apabila dia perlu mengulangkaji pelajaran sehingga lewat malam / ke pagi, apabila dia mengantuk dan rasakan perut agak kosong, pastinya minuman coklat smartcocoa yang menjadi pilihan. Jus Al-khaira yang dipaket dalam bentuk sachet sangat memudahkannya apabila tidak sempat mengambil sarapan dan bergegas ke kelas. InsyaAllah, dengan izin Allah, manfaat yang dapat kami perolehi dengan penggunaan produk puan akan sentiasa meyakinkan kami untuk terus menggunakan produk fortune resources. Tahniah juga diucapkan atas keluaran produk terbaru, colla cocoa yang berkhasiat untuk kulit, anak saya yang sulung itu sudah tidak sabar untuk mencuba produk tersebut, sebagai salah satu usaha dan tawakkal nya untuk menjaga kesihatan dan kecantikan kulit.

Buat pengetahuan, kami membeli produk smartcocoa dariCempaka Trading, cawangan Kota Bharu 09-7483051

UPSR 2013
  
  

NURUL NAJWA NABILA BINTI
SK TAMAN SRI PULAI, SKUDAI, JOHOR
 
Saya mula minum Smart Coco A+ pada bulan Mac yang lalu. Banyak perubahan yang berlaku sebelum dan selepas minum antaranya ialah: - lebih bersemangat untuk belajar - lebih memberi perhatian dalam pelajaran - tidak mengantuk - mudah memahami mata pelajaran yang dipelajari - tidak mudah letih.

Kosmetik Shadira bersebelahan Maybank Taman Universiti

UPSR 2013
  

 MUHAMAD RUSYDI BIN RADIAN
SK MENJALARA, SEGAMBUT, KUALA LUMPUR
 
Adik Rusydi telah menggunakan Smart Coco A+ sejak lima tahun yang lepas. Sebelum menggunakan Smart Coco A+, adik Rusydi tidak menunjukkan sebarang minat untuk pergi ke sekolah. Namun setelah menngunakan Smart Coco A+ setiap pagi secara konsisten, adik Rusydi tiada lagi Menunjukkan sebarang masalah bangun ke sekolah dan memberi 100% tumpuan di dalam kelas. Dengan memberi tumpuan di dalam kelas, adik Rusydi telah berjaya mendapat 5A dengan cemerlangnya!

PENGEDAR - Kalthom Binti Abdullah,  Taman Sri Sinar 51200 Segambut KL.

 
UPSR 2013
  

MOHAMAD ZAQWAN BIN ALI KHAN
SK SERI KELANA, SIKAMAT, NEGERI SEMBILAN
 
SAYA MUHAMMAD ZAQWAN ALI KHAN BIN NAWAB ALI KHAN MERASA SUNGGUH  BERSYUKUR KEPADA ALLAH SWT KERANA TELAH  MENGGERAKKAN  HATI SAYA UNTUK MENCUBA PRODUK SNART COCO A+. DAHULU SEBELUM MENCUBA PRODUK INI SATA SELALU MERASA LETIH DAN KURANG FOKUS DI DALAM KELAS. SETELAH MENCUBA LEBIH KURANG 2 KOTAK SMART COCO A+ INI SAYA BERASA SUNGGUH BERTENAGA DAN LEBIH FOKUS DIDALAM SETIAP UJIAN DAN PEPERIKSAAN  YANG  SAYA HADAPI. SAYA SUNGGUH BERSYUKUR DENGAN PENINGKATAN YANG SAYA PEROLEHI DI DLAMA SETIAP PELAJARAN SAYA. ALHAMDULLILLAH  SAYA TELAH MENDAPAT KEPUTUSAN 5A DIDALAM PEPERIKSAAN UPSR YANG BARU-BARU INI ( 2013 ) DAN SAYA INGIN MENGESYORKAN KAWAN-KAWAN SAYA UNTUK MENCUBA SMART COCO A+ TANPA RAGU-RAGU  DAN INSYAALLAH  KEJAYAAN AKAN BERADA DI DALAM GENGGAMAN KITA.

Tamita Jaya Enterprise, Plaza KM, Seremban  Tel: 011-12858536 Nama : En. Din / En Iwan.
UPSR 2013
  

FATIN AMIRAH BINTI IZAHA
SK KETENGAH JAYA, PAKA, DUNGUN, TERENGGANU
 
Assalamualaikum wrbh..Keluarga saya memang menggemari Smart coco A+. Saya dapati dengan menggamalkan minuman ini sebelum ke sekolah saya lebih fokus, bersemangat dan lebih cergas. Mengambil sebagai sarapan sebelum ke sekolah dapat menghilangkan perut kosong. Alhamdulillah, mengambil minuman Smart coco A+ sebagai makanan tambahan dapat meningkatkan kecemerlangan saya dalam peperiksaan UPSR baru-baru ini. Terima Kasih Smart coco A+.

Saya mengambil produk dari stokis Kemaman: Puan Norizan Binti Mohammad,Tel : 0148208186.
F
UPSR 2013
  

 MUHAMMAD KHAIRUL HISAN BIN MOHAMAD IKHWAN
SRA BERSEPADU, BATU PAHAT, JOHOR
 
Alhamdulillah, selepas saya menggunakan produk Futuresources Coco Minda A+, saya dapat memahami setiap pelajaran dengan mudah. Tambahan pula, saya dapat merasa mempunyai semangat yang tinggi untuk belajar tanpa disuruh oleh ibu saya. Selepas meminumnya, saya mendapat keyakinan dan berazam untuk untuk mendapat kejayaan yang cemerlang dalam peperiksaan UPSR atau lebih tepat lagi untuk mendapat 5A. Apabila keputusan keluar, saya bersyukur kerana dinobatkan antara calon yang mendapat 5A dalam UPSR. Saya berterima kasih kepada Allah kerana menemukan produk yang bagus dan halal ini.

PENGEDAR - BAJRAI 013 710 7642UPSR 2013
  

NAJWA BINTI ALI
SK TERENTANG, JASIN, MELAKA
 
Ini adalah testimonial dari adik saya (Najwa Bt Ali) tentang penggunaan Smart Coco A+ sepanjang tahun 2013.

" Sebelum ini prestasi saya (Najwa Bt Ali) agak kurang memberangsangkan, terutamanya Bahasa Inggeris yang digelar ‘killer paper’.Hal ini membuatkan saya risau kerana pada tahun ini saya akan menduduki peperiksaan UPSR. Sehinggalah pada suatu hari ibu saya telah membeli sekotak Smart Coco A+. Ibu saya telah membancuh 3 paket Smart Coco A+ pada setiap pagi untuk saya dan adik – beradik sebagai sarapan pagi kami. Saya berasa sangat teruja untuk minum Smart Coco A+ kerana sebelum ini saya selalu mendengar testimonial yang positif di radio Ikim yang mengatakan Smart Coco A+ ini sangat bagus untuk pelajar terutamanya pelajar yang akan menduduki peperiksaan seperti saya. Alhamdulliah,selepas seminggu minum air Smart Coco A+, saya mendapati prestasi saya sudah bertambah baik. Selain itu, saya juga mendapati perubahan pada diri saya yang selalu mengulang kaji pelajaran kerana sebelum ini saya agak malas untuk membaca buku yang berkaitan dengan pelajaran. Terima kasih , Fortune Resources kerana telah mengeluarkan produk yang bermutu tinggi dan harga yang berpatutan. Terima kasih, sekali lagi kerana produk anda yang bernama ‘Smart Coco A+’ ini telah membantu saya untuk mencapai kejayaan ini. Saya akan terus mengamalkan Smart Coco A+ ini."

Produk Smart Coco A+ yang diminum di rumah kami di beli di kedai "Nadira Shoppe" di : Tesco Melaka (06 - 286 6558), AEON Bandaraya (06 - 286 7558), Mydin MITC (06 - 231 7558).

UPSR 2013
  

 
AHMAD ASYRAF BIN ADANAN
SK DATO RAJA, MELAKA
 
Saya amat bersyukur  kepada Allah SWT dengan berkat doa ibu bapa ,tunjuk ajar guru-guru,,usaha yang  tidak pernah mengalah dan amalan meminum Smart Coco A+,Alhamdullillah!saya  berjaya mendapat FIVE-A dalam UPSR. Terima kasih kepada semua pihak yang terlibat dalam kejayaan ini. 

Saya telah membeli Smart Coco A+ dari En. Hj. Mohd Nor. B. Maarom Masbukti ,Ampangan 013 343 1105 
UPSR 2013
  

HANISAH HAAZIQAH BINTI ABDUL JALIL
SK BDR SERI ALAM, PASIR GUDANG, JOHOR
 
Saya telah menggunakan Smart Koko A+ sejak berusia sebelas tahun lagi . Alhamdulillah dengan seizin Allah , selepas menggunakan Smart Koko A+ , terdapat perubahan dalam diri saya . Saya rasa semakin bertenaga dan kurang mengantuk semasa di dalam kelas , berbanding sebelum saya menggunakan Smart Koko A+ .

PENGEDAR - Kedai D'Anugerah Muslim, PASIR GUDANG -  019-7655476
UPSR 2013
  
MUHAMMAD ZULHELMI BIN HELMI
SK TENGKERA 2, TENGKERA, MELAKA
 
Saya telah mengamalkan minuman  Smart Coco A+ dari awal tahun 2012.Setiap pagi sebelum ke sekolah, saya mengambil satu sachet Smart Coco A+ sebagai sarapan pagi.Saya berasa tenaga,mudah menerima pelajaran, tidak mengantok dan kekal aktif hingga ke petang. Alhamdulillah dengan izin Allah juga melalui pengamalan minuman Smart Coco A+ keluaran Fortune Resources, saya berjaya mendapat keputusan yang cemerlang di dalam UPSR (5A), UPKK(8A) dan Amali Tahun 6(4A).Saya juga berazam untuk meneruskan pengamalan  minuman yang penuh berkhasiat ini.

Nadira Shoppe, TESCO BRANCH, Lot 56,TESCO Melaka, Jalan Tun Abdul Razak, 75400 Melaka. Tel : 06 - 286 6558
 
 
 
UPSR 2013
  

MUHAMMAD FAIZ NAJMIE BIN ROSLI NIZAM
SK METHODIST, IPOH, PERAK
 
Besarlah harapan saya abang Roslan dan ibunya Kak Saliza, ingin memaklumkan untuk memperkenal anak kami Muhammad Faiz Najmie, yang berumur 12 tahun dan kini telah menamatkan tahun enam (6) – Tahun 2013. Kami telah memberi Muhammad Faiz untuk minum koko A+ Plus selepas mendengar siaran melalui radio IKIM  yang di sarankan oleh  wakil marketing ‘Fortune Resources’ pada ketika itu anak saya dalam tahun empat. Kami dapat melihat perkembangan anak kami semasa belajar dan menghafal dan terus menerus memberi  minum koko A+. Hasilnya, alhamdullillah beliau mendapat keputusan 5A dalam peperiksaan UPSR Tahun 2013. Tetapi yang paling kami berbangga adalah beliau dapat menghafal juzu’ Amma (Muqadam) dan pernah mewakili sekolahnya (SK Methodist) pada majlis Intifal sehingga ke peringkat negeri. Buat masa ini anak kami meyertai kem Tahfiz Perdana anjuran Pusat ‘Bimbingan Ummah’ (Ustaz Mahfuz) di Bandar Baru, Kampar, Perak. Bukan lah tujuan kami untuk mendapatkan hadiah dari pihak ‘Fortune Resources’ tetapi untuk berkongsi pengalaman kami mengenai keberkesanan meminum koko A+ secara berterusan. Selepas ini juga kami akan terus memberi anak kami untuk minum koko A+, agar dia terus segar menghadapi pelajarannya yang mendatang. Semoga masyarakat diluar sana khususnya anak-anak orang melayu yang masih belum lagi mencuba, agar jangan teragak-agak untuk memberi minum koko A+ tanpa rasa was-was lagi. Inshaallah, wassallam.

PENGEDAR - KOHALAL TAQWA, MEDAN GOPENG - NIZU 016 513 9744
 
 
 
UPSR 2013
  

UNGKU MUHAMMAD KAMAL HAZIQ
SK BANDAR UDA 2, JOHOR BHARU, JOHOR
 
Assalamualaikum. Saya, Ungku Muhammad Kamal Haziq bersekolah di SKBBU 2, Johor Bahru.  Saya telah lebih dua tahun meminum minuman Smartcoco A+ keluaran Fortune Resources.  Dahulu, sebelum saya meminum  air Smartcoco A+, saya seorang yang kurang bersemangat untuk belajar dan selalu tidak focus semasa belajar di dalam kelas.  Saya cepat jemu  untuk mengulangkaji pelajaran dan akibatnya keputusan saya sederhana sahaja. Walau bagaimanapun, semenjak ibu saya memberikan minuman Smartcoco A+ (yang diketahuinya melalui Radio IKIM) sejak saya berada di Tahun 5, saya telah merasai perbezaannya.  Ibu memberikan minuman tersebut pada setiap pagi sebelum pergi ke sekolah.  Saya dapat rasakan daya ingatan saya juga bertambah dan saya sentiasa seronok dan bersemangat  untuk belajar.    Ini disebabkan kandungan minuman tersebut yang mempunyai campuran kurma dan kismis yang amat membantu minda kita.  Pelajaran saya semakin meningkat dari 3A 2B ke 4A 1B dan seterusnya pada tahun 2013 saya mendapat 5A dalam  peperiksaan percubaan UPSR 2013. Alhamdullilah dengan izin Allah swt dan dari khasiat minuman Smartcoco A+  yang banyak membantu, saya memperoleh 5A dalam keputusan UPSR 2013 baru-baru ini.  Terima kasih Allah dan Fortune Resources!! 

SAHABAT ROSELLE, Bandar Baru Uda, Johor Bahru,. HP: 019-7773022/019-7187596
 
 
UPSR 2013
  

MOHAMAD FARHAN BIN  FADZIL
SK BINJAI, JITRA, KEDAH
 
Alhamdulillah, segala puji bagi Allah kerana dengan izinNya, anak saya Muhammad Farhan bin Fadzil  telah mendapat kejayaan yang cemerlang di dalam Ujian Penilaian Sekolah Rendah (UPSR) baru-baru ini. Sebenarnya, setelah mendapat tahu mengenai produk  keluaran Fortune Resources khususnya mengenai Smart CocoA+ melalui siaran Radio IKIM FM pada tahun 2011, saya tidak membuang masa lagi untuk memberi anak-anak saya mencubanya termasuk kepada anak-anak saya yang sedang belajar di IPTA. Saya membeli produk Smart Coco A+ daripada  pengedar bernama Ustazah Fatimah Bt Ismail di Taman Suria 2, Jitra, Kedah. (no. telefon  019 4773884). Setelah meminum Smart Coco A+, prestasi anak saya makin meningkat dalam semua aspek sehingga beliau mendapat pelbagai anugerah seperti Tokoh Nilam, Tokoh Murid dan Tokoh Ma’al Hijrah 1435 H di sekolahnya. Anak saya juga berjaya mendapat 8A di dalam peperiksaan Ujian Penilaian Kelas KAFA (UPKK) dan  mendapat 5Adalam UPSR. Terima kasih Smart CocoA+. In Sya Allah saya akan terus memberikan anak saya Smart CocoA+ sehingga beliau melanjutkan pelajaran ke IPT nanti. Amiin. Sekian, Wassalam.

 
 
 
UPSR 2013
  

NURUL HUWAYDA BINTI DAUD
SK TAMAN RASAH JAYA, SEREMBAN, NEGERI SEMBILAN
 
Assalamualaikum. Saya mula menggunakan minuman Smart Coco A+ dan jus Al-Khaira sejak berada di tahun lima apabila ibu saya mendengar iklan di radio ikim. Saya minum Smart Coco A+ dan jus Al-Khaira setiap pagi sebelum pergi ke sekolah. Rasanya amat lazat dan mengenyangkan. Setelah mengamalkannya selama seminggu saya dapati saya amat bertenaga dan mudah fokus ketika berada di kelas.  Saya juga mampu untuk belajar sehingga lewat malam ketika berada di tahun enam. Walaupun menghadapi kelas tambahan dan kerja sekolah yang banyak saya masih mampu menelaah pelajaran hingga pukul 11.30 setiap malam. Selain itu, saya juga mengamalkan memakan Smart Sweet A+ bagi membantu mengurangkan rasa stress dan gemuruh ketika menghadapi peperiksaan dan juga ketika memasuki pertandingan hafazan, syarahan dan tilawah. Alhamdulillah, akhirnya saya berjaya mendapat keputusan yang cemerlang untuk UPSR. Saya masih meneruskan menggunakan Smart Coco A+, jus Al-Khaira, dan Smart Sweet A+ bagi meningkatkan tahap hafalan Al-Quran dan kecergasan tubuh badan.  

Ampangan    Hj Mohd Noor         013 343 1105
UPSR 2013
  

M SYAFEEQ HAKIMI BIN MOHD MUSTAZZAR
SK TUNKU TUANKU JAAFAR, SEREMBAN, NEGERI SEMBILAN
 
Alhamdulilah, sejak saya mengamalkan smartcoco A+ saya rasa lebih bertenaga dan fokus dalam kelas. Hal ini membantu saya dalam proses ulangkaji . Dengan izin allah saya mendapat 5A dalam UPSR yang lepas. Alhamdulilah. Terima kasih allah, terima kasih smartcoco A+. 

Beli smart cocoA+ di Kiosk di giant, senawang, Negeri Sembilan Zarina 012 272 3263
UPSR 2013
  

MUHAMMAD AFIF SYAUKI BIN JAMALUDDIN
SK DATO NANING, MELAKA
 
Sebelum menggunakan smart koko A+ saya sering mengantuk dalam kelas. Tak bersemangat untuk ke sekolah. Apabila belajar saya kurang memberi tumpuan. Setelah menggunakan produk ini secara istiqamah. Alhamdulillah. Masalah ini dapat diatasi. Akhirnya saya berjaya mendapat 5A dalam UPSR. Terima kasih Fortune Resources atas bantuan ini. Saya akan terus menggunakan produk ini. InsyaAllah.

DEALER - NADIRA SHOPPE MYDIN AYER KEROH 019 367 3951
 
 
 
 
 
UPSR 2013
  

AWANG FAIZ ISKANDAR BIN AWANG KAMARUDDIN
SK GREEN ROAD, KUCHING, SARAWAK
 
Assalamualaikum, Saya Awg Faiz Iskandar B Awg Kamarruddin yang bersekolah di SK GREEN ROAD , Kuching, Sarawak adalah pengguna tegar produk Fortune Resources semenjak berumur 8 tahun lagi yang secara kebetulan ibu saya Rahayu Emelia bt Abdul Rahman merupakan stokis pertama produk Fortune Resources di Sarawak yang beralamat di D' Ayu Trading, Choice Ria Matang Kuching. Saya bersarapan hampir setiap pagi dengan minuman Smart CocoA+ yang amat membantu saya untuk terus bertenaga sepanjang hari dan menumpukan sepenuh perhatian semasa berada di dalam kelas. Saya juga mangambil Smart Sweet A+ yang Alhamdullillah dapat membantu saya dalam hafalan. Saya mewakili sekolah untuk pertandingan Hafazan peringkat sekolah dan sepanjang cuti sekolah baru ini Alhamdullillah saya berjaya menghafal Juz 30, Surah Yassin, As sajaddah dan Al mulk. Disamping itu, ibu saya juga  memberikan saya Jus Al Khaira yang Alhamdulliah banyak membantu untuk mengekalkan kesihatan tubuh badan saya. Yang amat mengembirakan saya ialah saya berjaya mendapat keputusan cemerlang UPSR yang lepas dengan keputusan 5A dan Alhamdulillah saya juga berjaya mendapat A1 dalam mata pelajaran Bahasa Arab yang saya duduki secara persendirian kerana saya bersekolah di sekolah bukan aliran agama. Tiga orang adik-adik saya juga mengamalkan produk Fortune Resources. Awang Ameer Zikri (9 tahun)  menerima anugerah Pelajar Cemerlang Tahun 3 di sekolah nya 2013. Awang Ihsanuddin(6 tahun) dan Awang Zahiruddin (5 tahun)  menuntut di Tadika Tahfiz Tun Abd Rahman Yaakub. Di mana Awang Ihsanuddin alhamdulillah telah dapat menghafaz Juzuk 30. Saya akan terus mengamalkan produk-produk  Fortune Resources dan mengucapkan jutaan terima kasih kepada pihak Fortune Resources yang mengeluarkan produk yang amat bermanfaat dan juga merupakan makanan Sunnah ummah cemerlang.

RAHAYU EMELIA BT ABDUL RAHMAN KUCHING, SARAWAK  Tel no: 012 8912875

UPSR 2013
  

 NURUL IZZAH BINTI JAMALUDDIN
SK BATANG KALI, BATANG KALI, SELANGOR
 
Saya sangat suka Smart coco A+.. Rasanya sedap,  enak dan menyegarkan.  Smart Coco A+ menjadi minuman  pagi dan petang..Dengan izin Allah.. Alhamdulillah selepas mengamalkan minum smart coco A+ konsentrasi, daya ingatan dan daya berfikir saya semakin kuat mantap dan bersemangat untuk belajar.  Akhirnya berkat usaha dan  doa keluarga saya berjaya menggapai 5A dalam UPSR dan Mumtaz dalam PSRA. Terima Kasih…. Allah. Terima kasih semua….Terima kasih Smart Coco A+….. smart Coco A+ Terbaiiiiiik…..  

HASLYNDA AMYRA BEAUTY HOUSE,  Econsave , Batang kali, Tel. 017 9055458

UPSR 2013
  

MUHAMMAD HAFIZI BIN MOHD ZAKI
SK BUKIT NANING, AYER HITAM, MUAR, JOHOR
 
Saya Muhammad Hafizi Bin Mohd Zaki.Nama sekolah saya Sekolah Kebangsaan Bukit Naning.Ujian peperiksaan tahun ini (upsr) telah memperoleh keputusan 5A. Sudah tiga tahun lebih saya telah mengambil produk Smart Coco. Hasil yang saya perolehi ialah saya sentiasa cergas bersukan sehinggalah saya berjaya memanah sampai peringkat daerah.Sebelum mengambil Smart Coco dan tidak kenal lagi produk ini saya sering demam dan batuk apabila aktif bersukan.Terima kasih pada Fortune Resourses kerana dapat membantu masalah saya.Produk ini saya perolehi dari Stokis Parit Raja dan dijual di Parit Sulang.Nama pengedarnya ialah En.Faris     
UPSR 2013
  

AHMAD SHUKRI BIN MOHD FAUZI
SK TMN MUTIARA RINI, JOHOR BHARU, JOHOR
 
Allamdulillah syukur pada Allah s.w.t kerana dengan izinnya saya perolehi keputusan upsr 5A. Saya bukannya dari golongan pelajar yang cemerlang dan tidak pernah mendapat 5A sebelum ini dalam ape jua peperiksaan. Usaha tangga kejayaan dan ibu telah membeli smartcoco a+ dari awal persekolahan 2013 dan allamdulilah saya mula memberi fokus dalam pelajaran dan badan tak letih walaupun pada sesi petang saya bersekolah agama.Terima kasih ibu & ayah, cikgu2 sktmr & smartcoco a+ kerana dengan izinnya saya berjaya, terima kasih FR terima kasih byk2. Saya doakan semoga apa jua yang pihak fortune resources usahakan akan diberkati & dipermudahkan oleh Allah s.w.t.

Nama pembekal smart cocoa a+: pn.zara (no.tel : 0195959181)
 
 
 
UPSR 2013
  

NUR ATHIRAH BINTI MOHD TZANTAWI
SK RASA, HULU SELANGOR, SELANGOR
 
Pengalaman menggunakan Smart Coco A+. Saya bersekolah di SK Rasa, Hulu Selangor. Semenjak umur saya 10 tahun saya telah mengamalkan Smart Coco A+.  Saya selalu mendapat tempat pertama di dalam kelas. Saya juga merupakan ketua murid di SK Rasa, Hulu Selangor.  Saya mengenali produk ini melalui opah saya. Opah selalu mendengar radio IKIM. Opah saya tinggal di Bagan Datoh ,Perak. Peringkat permulaan opah memberikan 2 kotak untuk saya dan adik-adik mengamalkan. Produk ini saya ambil setiap malam sebelum tidur. Tidak puas rasanya tidak minum smart coco sebelum tidur. Saya dapat merasakan perubahan terutama minum waktu malam sebelum peperiksaan keesokkannya. Otak rasa cergas , mata tidak mengantuk dan perut tidak lapar.  Ibu terus menyuruh opah membeli produk ini memandangkan Opah sudah biasa dengan tauke / ejen yang menjual poduk ini. Kata ibu ia bagus. Opah membelinya di kedai Barada, Teluk Intan. Peperiksaan percubaan UPSR saya memperolehi 5A dan Alhamdulillah peperiksaan UPSR 2013 saya juga memperolehi 5A. Saya juga telah mendapat tawaran untuk bersekolah di Sekolah Menengah Sains, Bagan Datoh, Perak.  Sehingga sekarang saya dan adik-adik masih terus mengamalkan produk  SmartCocoA+. Terima Kasih SmartCocoA+. Kedai Barada Teluk Intan, Perak Darul Ridzuan
UPSR 2013
  
NUR AISYAH AMNI BINTI AZMI
SK SULTAN IBRAHIM 2, PASIR MAS, KELANTAN
 
Saya Nur Aisyah Amni Binti Mohd Azmi,pelajar S.K Sultan Ibrahim (2),Pasir Mas bersyukur kepada Allah kerana mengurniakan kejayaan 5A dalam UPSR baru-baru ini.Selain usaha yang gigih,pemakanan sihat dan seimbang sangat penting lebih-lebih lagi minuman Smart Coco A+ yang disediakan oleh ummi saya setiap pagi dan malam membantu kejayaan saya.Selain saya,abang dan dua adik perempuan saya mengamalkan minuman Smart Coco A+.Terima kasih ummi dan terima kasih Smart Coco A+.
UPSR 2013
  

NUR KHADIJAH BINTI YUSAINI
SK TMN UNIVERSITI 1, SKUDAI, JOHOR
 
Ibu saya telah memperkenalkan produk Smart Coco A+, Smart Sweet A+ dan Jus Al-Khaira kepada saya sejak dari awal tahun ini. Alhamdulillah, saya telah mendapat keputusan yang cemerlang. Ibu saya telah membelinya di Sahabat Roselle Taman Impian Emas, Skudai. Terima kasih di atas produk berkualiti keluaran Fortune Resources.
 
 

UPSR 2013
  

NURUL SYAMIMI HANA BINTI NGAINI
SK PUTRAJAYA PRESCINT 9, PUTRAJAYA, SELANGOR
 
Pengalaman Saya Dengan SMART COCO A+. Saya kurang berselera untuk mengambil sarapan pagi. Keadaan ini menyebabkan saya lemah dan kurang tumpuan semasa di bilik darjah. Selepas memperoleh hanya 1A 4B dalam peperiksaan percubaan UPSR, ibu saya menyediakan minuman Smart Coco A+ kepada saya setiap hari sebelum ke sekolah. Oleh kerana Smart Coco A+ dalam paket kecil dan senang di bawa ke mana sahaja, saya juga membawa satu paket setiap hari ke sekolah. Smart Coco A+ telah membantu saya lebih fokus di dalam pembelajaran. Alhamdulillah dengan bimbingan guru-guru sekolah yang dedikasi, doa dari ibu bapa dan serta ahli keluarga dan izin Allah juga, Smart Coco A+ membantu saya mencapai keputusan cemerlang dalam UPSR 2013. Kini, bukan saya sahaja yang menikmati keistimewaan Smart Coco A+. Ahli keluarga saya juga menikmati Smart Coco A+ bersama saya setiap hari. Peluang ini merapatkan hubungan kami sekeluarga. Sekarang bukan sahaja di rumah, Smart Coco A+ sentiasa bersama kami ke mana jua kami pergi. Smart Coco A+ adalah sokongan untuk perjalanan saya dan keluarga ke arah kecemerlangan. Terima kasih Allah kerana Smart Coco A+ berjaya membantu kejayaan saya. Smart Coco A+ boleh membantu perjalanan kecemerlangan anda juga, cubalah!

Salamah Abdul Wahid, Putajaya. Telefon: 017-221 1237

UPSR 2013
  

NUR SHAFIQAH BINTI SUPERANI
SK BUKIT SOGA, BATU PAHAT, JOHOR
 
Assalamualaikum wbt, percapaian anak saya, Nur Shafiqah, semasa ditahun 5 ialah Penggal 1 - 3A1B1C, dipenggal 2 - 3A1B1C. Alhamdulillah....selepas menggunakkan produk FORTUNE RESOURCES pada tahun 2013, dia telah menujukkan peningkatan iaitu 4A1B dalam pertengahan tahun, seterusnya dalam peperiksaan percubaan telah mendapat 5A. Dia juga telah memberi tumpuan lebih semasa belajar dikelas, baik disekolah rendah mahupun disekolah agama - Ibu Suparni Maát.

Dibeli di kedai SRI TANJUNG

UPSR 2013
  

MUHAMMAD ARIF ZIKRI BIN MOHD AFIZI
SK KONGSI, BALIK PULAU, PULAU PINANG
 
Pendapat saya mengenai minuman SMARTCOCO A+. Saya seorang pelajar di Sekolah Rendah Kebangsaan Kongsi, Balik Pulau, Pulau Pinang. Saya telah mengambil SMARTCOCO A+ mini sejak tahun 4 ke tahun 6 setiap pagi semasa sarapan sebelum ke sekolah. Saya dapati minuman ini mengukuhkan fokus saya semasa pembelajaran, meningkatkan tahap kesihatan saya dan membuat badan saya berasa segar setiap hari. Keputusan ujian bulanan dan peperiksaan tahunan saya juga meningkat dari masa ke semasa dan mendapat keputusan cemerlang. Alhamdulilah dengan izin Allah swt, saya telah mendapat 5A dalam peperiksaan UPSR yang lepas

STOKIS - SAL BEAUTY, KOMPLEK BALIK PULAU - 016 410 2495 KAK MIN

UPSR 2013
  

NURULAIN NAJIHAH BINTI MOHD SAULI
SK BUKIT GADING, TANAH MERAH, KELANTAN
 
Saya memang suka dangan makanan dan minuman yang berasaskan koko, jadi emak saya memperkenalkan kepada saya SMARTCOCO A+. Saya minum SMARTCOCO A+ sejak tahun 2012. Saya minum sMARtCOCO A+ setiap hari sebelum bersarapan dan pergi kesekolah. Alhamdulilah dengan meminum SMARTCOCO A+ saya lebih fokus ketika belajar. Badan saya amat segar apabila memenum SMARTCOCO A+. Saya amat bersyukur kepada Allah, dengan meminum SMARTCOCO A+ saya mendapat keputusan cemerlang dalam UPSR. Adik beradik saya juga turut menggunakkan produk ini. Sekarang saya belajar di Maahad Tahfiz Sains dan akan terus menggunakkan produk ini. Terima kasih SMARTCOCO A+. Terima kasih juga kepada pengeluar produk FR.

MASYRIK, TANAH MERAH, KELANTAN 019 939 2786


UPSR 2013
  

NUR BALQIS BINTI MOHD NIZAM
SK TAMAN RIA, PADANG SERAI, KEDAH

Saya Nur Balqis Binti Mohd Nizam, berumur 12 tahun merupakan pengguna SMARTCOCO A+. Saya mula mengunakan SMARTCOCO A+ pada hujung tahun lepas  (30.12.2013). Ibu merupakan pendangar setia radio IKIM. Semua siaran iklan turut ibu dengari termasuklah segmen tajaan dari Fortune Resources yang disampaikan oleh Puan Aida Murni sendiri. Disebabkan rasa kagum ibu terhadap maklum balas ramai pengguna yang mengakui keberkesanannya. Maka kami sekeluarga berbincang dan sepakat untuk mencubanya. Ibu membeli SMARTCOCO A+ disebuah pusat kosmetik yang turut menjual tudung dan produk kesihatan berdekatan tempat kami tinggal, Ibu mengesyorkan saya minum SMARTCOCO A+ bersama dengan sarapan pagi sebelum ke sekolah.
Sebelum ini, saya tidak fokus ketika guru mengajar kerana keletihan disebabkan jadual waktu belajar yang padat dengan aktiviti pada waktu pagi dan petang. Apatah lagi pada tahun ini saya akan menduduki peperiksaan UPSR. Satelah menggunakkanya, saya amat berpuas hati dengan keberkesanannya. Saya tidak lagi keletihan dan mengantuk ketika guru mengajar, malah saya semakin cergas, bersemangat dan fokus ketika belajar.
Pada percubaan UPSR, saya telah memperolehi 2A3B. Alhamdulilah dengan izin Allah SWT satelah menggunakkan SMARTCOCO A+ secara istiqamah. Baru-baru ini saya memperolehi keputusan 5A dalam keputusan UPSR. Saya berterima kasih kepada kedua ibubapa, guru-guru yang mendoakan kejayaan saya, Malah kami sekeluarga amat berterima kasih kepada Puan Aida Murni yang berjaya mengeluarkan produk sunnah seumpama ini. Insya Allah berkesan dari sudut rohani dan jasmani. kami sekeluarga akan terus mengunakkan dan turut memperkenalkan kepada sanak saudara dan rakan taulan. Bagi mempetingkatkan ummah cemerlang dan gemilang, Insya Allah.

AN NUR RIA COSMESTICS, ARKED AN NUR, PEKAN LAMA, PADANG SERAI. 019 471 7198 / 017 459 3358

UPSR 2013
  

W AMIRUL RASYEED BIN WAN HUSAIN
SK SG KOROK LAMA, ALOR STAR, KEDAH

UPSR 2013
  

WAN NOORRIZAH FASIHAH BINTI SULAIMAN
SK PERMATANG BADAK, KUANTAN, PAHANG
 
Saya Wan Noorizzah Fasihah Binti Sulaiman merupakan seorang pelajar yang sederhana. Saya mula menggunakan Produk FR iaitu SMART COCO A+ bermula dari darjah 4 setelah diberi oleh ibu saya.  Perubahan kali pertama nampak bila mana saya berjaya masuk ke kelas 5A sewaktu darjah 5. Seterusnya apabila keputusan akhir tahun amat memberangsangkan sekali lagi saya Berjaya melangkah ke kelas 6A sewaktu darjah 6.  Alhamdulillah berkat pertolongan dari ALLAH dan juga khasiat yang terkandung dalam SMART COCO A+ memberikan saya keyakinan yang tinggi dan semangat yang kuat untuk mencapai kecemerlangan. Selain itu,tumpuan saya sewaktu belajar juga semakin meningkat dan semakin mudah memahami ajaran guru. Saya juga sangat gembira apabila diberi kepercayaan oleh guru untuk memegang jawatan penolong ketua pengawas perpustakaan bagi sesi 2013.  Seterusnya saat yang paling menggembirakan saya ialah apabila mendapat keputusan cemerlang iaitu 5A dalam UPSR 2013 yang tentunya ia sangat menggembirakan saya dan keluarga. Saya sangat bersyukur kepada ALLAH S.W.T. dan sangat berterima kasih kepada Produk FR kerana memperkenalkan dan berkongsi minuman yang berkhasiat dan bertenaga iaitu SMART COCO A+. Semoga Produk FR terus maju kehadapan demi melahirkan ummah cemerlang dan gemilang.Sekian…

FAHMI NETWORK 019-9960251 (En.Hilmi)
UPSR 2013
  

MUHAMMAD MIRZA BIN AZMI
SK KING GEORGE V, SEREMBAN, NEGERI SEMBILAN
 
Anak saya Muhammad Mirza mula mengambil minuman Smart Coco sejak awal tahun lagi. Sejak menggunakannya, dia mengakui yang dia lebih bertenaga dan lebih fokus semasa belajar. Mirza memperolehi 2A 3B semasa pra-UPSR dan 4A 1B semasa ujian pertengahan tahun. Akhirnya, dengan izin Allah SWT dan penggunaan yang istiqamah, Mirza berjaya mendapat 5A dalam UPSR 2013. Alhamdullillah!

Saya menjadi pelanggan tetap kepada stokis Tuan Hj. Mohd Nor, Syarikat Mas Bukti Ampangan. (013-3431105).             
UPSR 2013
  

NUR BATRISYA BINTI MOHAMAD NIZAM
SK GREEN ROAD, KUCHING, SARAWAK

Testimoni:Saya adalah seorang penyakit thalesemia major yang turut mengguna produk smart koko.saya mula mengamal smart koko sejak bulan April 2013 atas saranan Ibu.Sebagai pesakit thalassemia saya selalu mengalami keletihan dan agak Sukar untuk belajar dengan lancar.Alhamdulilah setelah mula mengamal produk smart koko saya mula merasai perbezaan iaitu tidak Mudah letih,Mudah untuk belajar dan berasa cergas.Saya yakin dengan Doa,usaha dan bantuan smart koko saya telah mendapat keputusan 5A dalam UPSR.Saya hanya Ingin berkongsi pengalaman ini kerana saya bukanlah pelajar biasa yang sihat tetapi pesakit yang juga mampu berjaya seperti pelajar biasa yang lain.Terima kasih Smart koko..

Tempat membeli produk:d'Ayu trading,contact no: 012-891 2875
UPSR 2013
  

MARSYA MAISARAH BINTI MOHD AFFANDI
SK PUCHONG UTAMA 2, PUCHONG, SELANGOR
 
Nama saya Marsya Maisarah bte Mohd Afandi. Saya telah menggunakan smart coco A+ bermula julai 2012. Sebulan selepas menggunakannya saya dapati tahap kecergasan badan bertambah baik dan tidak rasa mengantuk di dalam kelas. Ini memudahkan saya menerima ilmu yang diberikan oleh guru-guru. Terima kasih smart coco A+. Saya akan terus menggunakan produk ini.

PT widuri Sdn Bhd, Lot G05, Carrefour Shoping Centre, Jln Puchong Utama,Puchong. No.tel : 017-3384658 (Cik Anum)
 
 
UPSR 2013
  

AMIRAH SYAHIDAH BINTI MOHD SHAH
SRA BERSEPADU, KOTA TINGGI, JOHOR
 
Saya Amirah Syahidah binti Mohd Shah bersekolah di Sekolah Rendah Agama Bersepadu, Kota Tinggi, Johor. Saya mempunyai tiga orang adik beradik. Auah saya bekerja sebagai peniaga pasar malam. ibu saya tidak bekerja. Saya mula minum SMARTCOCO A+ pada akhir tahun 2012. Oleh sebab kekangan kewangan keluarga, kami minum satu paket berkongsi 3 beradik setiap pagi. Pada peperiksaan UPPM1 saya cuma memperolehi keputusan 3A2B. Pada peperiksaan UPPM2 saya memperolehi keputusanrcubaan UPSR saya mebdapat 4A1B. Namum pada peperiksaan percubaan saya mebdapat 5A. Alhamdulilah berkat meminum SMARTCOCO A+ secara istiqamah saya berjaya memperolehi keputusan 5A dalam peperiksaan UPSR. Adik saya yang berada pada tahun 4 juga menunjukkan peningkatan prestasi dengan memperolehi tempat ke 2 didalam kelas, manakla adik saya yang berumur 6 tahun mendapat tempat pertama didalam kelas. Oleh itu saya ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada Fortune resources atas keberkesanan produk SMARTCOCO A+ yang membantu saya menjadi lebih baik.

UPSR 2013
  

AISYAH BINTI ROSLAN
SK CONVENT, MUAR, JOHOR
 
Sebelum : Saya selalu berasa letih di dalam kelas. Semasa ujian bulanan saya hanya mendapat Dua A sahaja.Saya juga selalu dimarahi oleh guru kerana kelihatan mengantuk dan keputusan yang tidak memuaskan. Ibu dan ayah saya juga memarahi saya kerana mendapat keputusan yang teruk.  Selepas: Keputusan percubaan UPSR  saya mendapat Empat A. Ujian bulanan saya mendapat mendapat keputusan  yang sangat memuaskan.Guru saya sangat terkejut dengan perubahan yang sangat mendadak.Guru-guru saya juga mengatakan saya  sangat fokus di dalam kelas . Alhamdulilah saya juga mendapat Lima A di dalam UPSR.
 
 
 
 
UPSR 2013
  

ANIESA NUR ILYANI BINTI HUSAIN AHMAD
SK SEREMBAN 2A, SEREMBAN, NEGERI SEMBILAN
 
Salam, saya merupakan salah seorang calon UPSR 2013. Syukur ke hadrat Ilahi, saya telah mendapat keputusan cemerlang 8A, baru baru ini. Saya telah menggunakan produk minuman Smart Coco A+ dan jus Al-Khaira sejak enam tahun yang lalu. Alhamdulillah, kedua-dua produk ini dapat membantu saya menjalani akitivi harian dengan sempurna. Minuman Smart Coco A+ dan jus Al-Khaira juga dapat meningkatkan kosenterasi saya di dalam kelas. Minuman ini sangat membantu kerana ia kekal memberikan tenaga berpanjangan untuk saya meneruskan kelas tambahan selepas waktu sekolah. Selain itu, saya dapat melakukan aktiviti harian dengan tubuh badan yang cergas serta bertenaga memandangkan kedua-dua produk ini dapat meningkatkan daya tahan tubuh saya. Jus Al-Khaira juga membantu saya tidur dengan lena serta dapat bangun pagi dengan badan yang segar. Hanya dengan minum 1 paket Smart Coco A+ sebelum ke sekolah dan satu sudu jus Al-Khaira sebelum tidur, kini saya boleh menjalani kehidupan saya dengan kesihatan yang elok, tubuh badan yang cergas serta dengan minda yang cerdas. Kini dengan Smart Coco A+ Kurang Manis, saya boleh terus menggunakannya tanpa ragu atau risau mengenai kesihatan saya. Saya percaya Fortune Resources akan sentiasa tampil hebat dengan produk baru mereka. InsyaAllah. Terima kasih Smart Coco A+ dan jus Al-Khaira.
 
Pn. Sakiah, Gadong Jaya, N.Sembilan - 0193581351
UPSR 2013
  

NURUL SYAHMIN BINTI SUHAIMI
SK TAMAN BUKIT RAMBAI, MELAKA
 
Assalamualaikum. Alhamdulillah saya berjaya memperoleh 5A dalam Upsr 2013. Saya mula meminum Smart Coco A+  ketika berumur 10 tahun. Pada masa tersebut , prestasi pembelajaran saya adalah sederhana. Saya sering letih dan kurang fokus semasa belajar di dalam kelas. Apabila saya mula meminum Smart Coco A+, saya mula rasa perubahan pada diri saya. Saya rasa lebih cergas dan dapat memberi tumpuan semasa belajar. Pencapaian saya juga lebih baik dan saya selalu mendapat kedudukan 10 terbaik di dalam kelas. Apabila berada di tahun 6, saya rasa lebih yakin dan bersemangat. Terbukti saya berjaya. Saya bersyukur kepada Allah dan berterima kasih kepada Fortune Resources.

Stokis : Aktif Rich Shoppe , Masjid Tanah , Melaka . 06-3843131

 
UPSR 2013
  

MAIZATUL FARAH AQILAH BINTI MAZLAN
SK TAMAN UNIVERSITI 3, SKUDAI, JOHOR
 
Alhamdulillah dengan izin Allah, anak saya telah memperoleh 5A dalam peperiksaan UPSR nya. Sebelum ini, dia mengalami masalah untuk memberi tumpuan penuh di dalam kelas, sering mengantuk tak kira sewaktu pembelajaran mahupun peperiksaan dan mudah bosan. Bimbang dengan pencapaiannya, saya mula memberi dia minum smart coco A+ setiap pagi sebelum ke sekolah kerana abang-abangnya juga pernah mengalami masalah yang sama dan saya membekalkan mereka smart coco sebagai bekalan di asrama. Alhamdulillah, mereka berjaya memperoleh 9A dan 5A di dalam PMR serta UPSR. Mereka berdua juga pernah memperoleh hadiah daripada pihak Fortune Resources. Sekarang, saya mula membekalkan keenam-enam anak saya dengan smart coco A+ sebagai makanan tambahan mereka dan mereka menyukainya. Mereka juga menunjukkan prestasi yang baik setelah penggunaan yang berterusan. Terima kasih Fortune Resources. :)

WAWASAN PUNCAK GEMILANG 07 235 0807
 
 
 
 
 
 
 
 
UPSR 2013
  

NADZRATUL FARIEHA BINTI NORDIN
SK SEKSYEN 27 (1), SHAH ALAM, SELANGOR
 
Walaupun saya tidak berkesempatan untuk mengambil bahagian dalam pencapaian anak saya di Fortune Resources baru-baru ini, Saya ingin berkongsi cerita supaya dapat dimanfaatkan oleh pengguna yang lain. Walaubagaimanapun saya ingin mengucapkan terima kasih kepada Fortune Resources kerana telah  menerima testimoni anak saya Siti Aisyah Noordin yang cemerlang dalam PMR 2013 baru-baru ini.

Anak bongsu saya telah disahkan oleh doktor  menghidap tongsil sejak berumur 4 tahun. Boleh dikatakan setiap bulan anak saya mengalami demam panas yang tinggi. Anak saya juga mesti mengambil antibiotik  pada setiap bulan. Anak saya juga tidak boleh minum air ais dan aiskrim. Keadaan ini amat membimbangkan saya. Sehinggalah pada tahun 2011 saya mendengar khasiat SMART COCO A+ di radio IKIM . Pada mulanya saya membeli 2 kotak SMART COCO A+.  Saya cuba memberhentikan minuman MILO dalam keluarga saya. Anak-anak saya amat menyukainya.  saya mendapati anak saya tidak lagi sakit tekak apabila makan aiskrim.  Oleh kerana anak-anak saya yang lain juga menyukainya, Sejak hari itu setiap kali saya membeli SMART COCO A+, saya  akan membelinya 1 Karton. Walaupun agak mahal pelaburan yang saya buat tetapi saya amat berpuashati kerana kesihatan keluarga saya baik dengan izin Allah. Saya juga mendapati kekerapan anak saya demam berkurangan. Bukan saja anak bongsu saya tetapi anak-anak saya yang lain juga jarang-jarang demam.

Sejak dari itu prestasi anak bongsu saya meningkat dan mendapat tempat pertama dan 5A pada setiap kali peperiksaan. Sehingga anak saya berjaya meraih 5A dalam UPSR dan 97.2%  dalam PSRA 2013 yang lalu. Pada tahun ini anak saya telah ditawarkan ke Maahad Tahfiz Integrasi Sains dan Teknologi di Klang untuk tingkatan 1 2014. Begitu juga dengan anak-anak saya yang lain yang sering menjadi wakil sekolah dalam kokurikulum. Kekerapan anak-anak saya mendapat selsema juga berkurangan dan Alhamdulillah, mereka tidak perlu mengambil ubat selsema tetapi hanya meminum  SMART COCO A+  dan Jus Alkhaira sahaja. Bagi saya SMART COCO A+  bukan sahaja minuman tambahan tetapi  juga minuman kesihatan yang baik untuk seisi keluarga. Semoga Perniagaan Fortune Resourses berkembang dan bertambah maju dan mendapat kebaikan untuk semua pengguna.

Terima kasih. Pn. Adilah bt. Abu Yazid

 
UPSR 2013
  

MUHAMMAD SIDDIQ BIN KHAMIS
SK TAMAN IMPIAN EMAS, JOHOR BHARU, JOHOR
 
Assalam.anak saya telah mula mengambil smart coco a + bermula pertengahan tahun 2011.sebelum ini dia kerap kali ponteng sekolah kerana kepenatan.tetapi alhamdulillah setelah mula mengambil smart coco ni dia kurang letih tetapi masalah lain timbul bermula dlm bulan januari 2013 yang menyebabkab dia kerap kali tak dpt hadir kesekolah disebabkan sakit tonsil,yang kerap kali mc selama 1 minggu.ini menyebabkan selalu tertinggal pelajaran.tetapi alhamdulillah berkat mengambil smart coco ni dan juga dgn izin Allah dia dapat keputusan yg cemerlang dlm upsr 2013.bukan sahaja kami ibu dan ayahnya tak sangka malahan guru yg mengajar dia juga spt tidak percaya yg dia dapat 5 A.maklumlah dialah juara yg kerap kali tak kesekolah.apa pun terima kasih kpd pihak anda kerana mengeluarkan produk yg terbaik ini.
 
   نَّ الَّذِيْنَ قَالُوا رَبُّنَا اللهُ ثُمَّ اسْتَقَامُوا تَتَنَزَّلُ عَلَيْهِمُ الْمَلَائِكَةُ أَنْ لَا تَخَافُوا وَلَا تَحْزَنُوا وَأَبْشِرُوا بِالْجَنَّةِ الَّتِي كُنْتُمْ تُوْعَدُوْنَ (30)

Sesungguhnya orang-orang yang mengatakan : "Tuhan kami ialah Allah", kemudian mereka istiqamah (meneguhkan pendirian mereka), maka malaikat akan turun kepada mereka dengan mengatakan : "Janganlah kamu takut dan janganlah merasa sedih ; dan bergembiralah kamu dengan jannah (syurga) yang telah dijanjikan Allah kepadamu". (Fussilat : 30)