UTAMA      PT3/PMR      PT3 2017
untitle1

BERSAMA KAMI DI 

IKIM FM 


PADA PUKUL 11.00 PAGI

DI BULAN JULAI 2019
 
31 JULAI 2019Dimana anda boleh dapatkan produk-produk kami. 

Sila hubungi kami di:
 
FORTUNE RESOURCES
   3 PESARA MAHSURI 
5, 
  11900, BAYAN BARU, 
PULAU PINANG
   Fax - 04-644 7414 

  HOTLINE / SMS:
017 437 9124 (WApps)
017 479 1274 (WApps)
012 507 1411 (WApps)
012 557 1411 (Call)


No. Akaun Syarikat di Maybank:

FORTUNE MUNAWWARAH SDN BHD
5571 5730 9846
 
anak syarikat FORTUNE RESOURCES
 
EMAIL:
marketing@fortuneresources.com.my
 
 
 
 
PT3 2017

Kepada para pelajar yang telah mendapat keputusan cemerlang dalam PT3  dan telah berkongsi dengan pihak FORTUNE RESOURCES, kami berbesar hati memberi hadiah kepada adik-adik semua dan kami doakan supaya terus cemerlang dalam bidang agama dan akademik. Berikut adalah senarai adik- adik yang berjaya mendapat keputusan  cemerlang dalam PT3.
 
  

MOHAMAD KHAIRUL HAFIZ B.MOHAMAD ZAWAWI
MAAHAD MUHAMMADI LELAKI, KELANTAN

Alhamdulillah,  selepas saya mengamalkan Smart Coco A+, saya merasakan perubahan berlaku pada diri saya. Saya kini merasa lebih bertenaga dan tidak cepat mengantuk di dalam kelas. Saya juga dapat menumpukan perhatian dengan dengan lebih baik berbanding sebelum saya mengamalkan SmartCoco A+. Selain itu, ia memberikan kesan kepada daya ingatan saya. Saya kini lebih mudah untuk menghafalkan ayat-ayat Al Quran dan hadis kerana saya merupakan pelajar sekolah agama. Setelah mengamalkan Smart CocoA+ selama 3 tahun ini, saya telah mendapat kejayaan 'straight A's' dalam PT3 2017 di samping dorongan daripada ibu bapa dan guru guru. Terima Kasih Smart Coco A+.Terima Kasih Fortune Resources.  

MUHAMMAD AIMAN BIN HAJI MOHD KALID
KOLEJ YAYASAN SAAD, AYER KEROH, MELAKA

MELAKASaya amat bersyukur pada Allah SWT kerana anak saya Muhd Aiman B Mohd Kalid berjaya mencapai 10 A dalam pelajaran.  Berkat saya memberinya minum produk Smartcoco A+ ini, supaya dia dapat fokus semasa belajar dan aktif di kolejnya dgn baik. Saya mula memberinya ketika dia memasuki tahun 1 lagi ketika itu saya memang pendengar setia Ikim FM. Bermula dari situ, saya berkata dalam hati ingin mencuba untuk memberi minum pada anak saya , dia pun sangat suka minum milo jadi saya cuba tukar pada Smartcoco A+ ini. Alhamdulillah, dia sangat gemar rasanya katanya lagi sedap dari air Milo yang selalu saya buat untuk nya jadi saya teruskan dengan produk ini hingga sekarang. Benar lah kata pepatah kita hanya mampu berusaha dan berdoa tetapi Allah saja yang menentukan segalanya. Alhamdulillah, saya bersyukur pada Allah memberi keputusan yang cemerlang pada anak saya ini, anak saya telah berusaha sebaik yang termampu oleh nya. Saya sebagai seorang ibu dan ayah mengucapkan terima kasih kepada Fortune Resources kerana telah mengeluarkan produk yang terbaik untuk kami sekeluarga. Saya bersyukur produk ini dapat membantu anak saya fokus dalam pembelajarannya dimasa depan hingga ke akhirnya. Saya akan terus menyokong produk ini.  


 MUHAMMAD IRSYAD BIN MUHD ALI
KOLEJ INTERGRASI TAHFIZ TUNAS ILMUWAN, SELANGOR

Assalamualaikum.Nama saya Muhammad Irshad bin Muhammad Ali. Saya merupakan seorang pelajar tingkatan 3 di Kolej Integrasi Tahfiz Tunas Ilmuwan Selangor. Di samping itu,saya juga merupakan seorang pengguna tegar hasil keluaran produk Fortune Resources seperti Smart Coco A+,Smart Sweet A+,Jus Al-Khaira dan berbagai-bagai lagi. Alhamdulillah, kesemua produk tersebut berjaya membuahkan hasil. Walaupun pada permulaannya saya enggan dan tidak berminat untuk mencuba produk-produk ini. Namun, ibubapa saya berjaya meyakinkan saya tentang keberkesanan produk-produk ini.Untuk pengetahuan umum, sebelum saya mengamalkan produk-produk ini,saya sering tertidur, kurang fokus dan tidak bersemangat untuk menghadiri kelas. Walaubagaimanapun, semuanya berubah selepas mengamalkan produk-produk ini. Produk-produk Fortune Resources yang mengandungi bahan-bahan sunnah dan berkhasiat dapat meningkatkan daya ingatan, memberikan tenaga untuk menjalani rutin yang lebih sistematik. Alhamdulillah, segalanya terbukti apabila saya berjaya meraih 10A 3B dalam PT3 2017 selain kualiti hafazan al-quran yang meningkat secara mendadak. Oleh itu saya menggalakkan sekalian calon UPSR, PT3 dan SPM bagi tahun-tahun akan datang supaya mengamalkan produk-produk keluaran Fortune Resources. Belum cuba belum tahu. Sudah cuba pasti nak lagi!! Konklusinya, saya lebih yakin setelah apa yang telah saya tempuhi bersama produk-produk Fortune Resources. 

Majulah Fortune Resources untuk kecemerlangan ummah.  Sekian, terima kasih.

 
  


NURUL'AIN SYAHMINA BT SHAMSUDDIN
MRSM BENTONG, PAHANG

PAHANGAssalamualaikum . Pertama sekali saya mengucapkan setinggi-tinggi kesyukuran ke hadrat Allah SWT kerana dengan sifatNya yang Maha Pemurah dan Maha Penyayang, saya di beri rezeki menjadikan smart coco A+ sebagai minuman harian saya di rumah dan di asrama. Saya juga berterima kasih kepada ayah dan ibu saya yang telah memperuntukan perbelanjaan untuk membeli smart coco A+. Disamping rasanya yang sedap, smart coco A+ telah memberi tenaga kepada fizikal dan minda saya ketika menjalani kehidupan di asrama yang memenatkan. Kawan-kawan ada juga yang mencuba  kerana mereka melihat pencapaian saya di dalam kurikulum dan kokurikulum yang baik. 

Alhamdulillah....saya juga telah mendapat keputusan PMR yang cemerlang. Akhir sekali terima kasih saya ucapkan kepada pihak Fortune Resources kerana mengeluarkan produk yang berkualiti dengan harga yang berpatutan. Wassalam. 

 
  


MUHAMMAD HAIKAL BIN MOHD ZAKI
SMK BUKIT NANING

Saya Muhammad Haikal Bin Mohd Zaki,saya bersekolah di SMK BUKIT NANING,pada ujian PT3 yang lalu saya telah memperolehi 10A. Abang saya turut mengamalkannya dan memperoleh keputusan 7A dalam pt3 2017. Saya mengambil produk smartcoco sudah hampir 8 tahun, hasil yang saya perolehi sejak mengamalkan produk ini setiap pagi adalah daya tahan badan lebih kuat, lebih bersemangat di sekolah dan saya kurang lesu.sebelum mengamalkan produk ini saya sering demam dan masalah tonsil saya agak teruk sehingga hendak dibuat pembedahan tetapi alhamdulilah semua dapat diatasi dengan berkat penggunaan produk ini secara berterusan ,kebelakangan ini saya sibuk dengan aktiviti di sekolah ,walaupun begitu saya kurang berasa penat dan masih mampu menyelesaikan semua tugasan di rumah pada waktu malam .

Produk ini diperkenalkan oleh ibu saya sewaktu mendengar radio IKIM FM…sejak itu saya sentiasa mengamalkannya , bahan bahan sunnah dalam produk ini banyak menajamkan fikiran saya dan membolehkan saya menghasilkan sesuatu yang menarik dalam setiap tugasan saya .harga produk ini juga sungguh berpatutan dan mudah didapati di kawasan saya Bagi saya produk ini adalah yang terbaik bagi semua adik beradik saya..adik saya yang berumur kurang 2 tahun juga sudah diberi minum dalam kuantiti sedikit sahaja..

Saya akan sentiasa meneruskan pengambilan produk ini.. 
 
  


HANIF RIDWAN BIN AHMAD RODZI
SEK MEN AGAMA AL MAARIF

Saya Hanif Ridzwan Bin Ahmad Rodzi telah pun mendapat keputusan PT3 tahun 2017. Alhamdulillah saya mendapat keputusan yang cemerlang dalam peperiksaan tersebut. Sebenarnya saya telah mengamalkan minuman SMART COCO A+ ini sejak saya di sekolah rendah lagi.  Amalan ini telah berjaya menunjukkan hasil apabila saya memperolehi keputusan semua A dalam UPSR dan UPKK (ujian penilaian kelas kafa).

Keluarga saya telah diperkenalkan kepada SMART COCO A+ ini melalui siaran Radio IKIM FM. Selepas cemerlang dalam UPSR saya berjaya melanjutkan persekolahan di sebuah Sekolah Agama (berasrama) di Bandar Kuantan.  Saya terus mengamalkan SMART COCO A+ secara istiqamah samada di rumah atau di asrama. Ibubapa saya sentiasa membeli SMART COCO A+ di kedai yang berhampiran untuk saya jadikan teman ketika belajar di asrama terutama semasa musim peperiksaan. Bungkusannya yang mudah dibawa dan disimpan serta mudah digunakan dapat menjimatkan masa untuk dibancuh sebelum belajar  atau mengulangkaji pelajaran.

Mata pelajaran yang banyak dan tambahan penghafalan Quran memerlukan tenaga yang maksima sepanjang masa persekolahan. Daya ingatan yang kuat juga amatlah diperlukan. Fokus kepada pembelajaran guru dalam kelas juga dapat diberikan sepenuhnya tanpa rasa mengantuk dan keletihan. Alhamdulillah dengan izin ALLAH dan menjadikan SMART COCO A+ sebagai asbabnya saya dapat  menghadapi semuanya itu dengan jayanya. Insha ALLAH saya akan terus menjadikan minuman SMART COCO A+ sebagai teman saya di sepanjang persediaan untuk menghadapi peperiksaan SPM nanti. Syukur kepada ALLAH dan terima kasih Fortune Resources kerana mengeluarkan produk  SMART COCO A+ yang amat bermanafaat ini.

 

  


SAIFUL EZMIR SAFWAN BIN SAIFUL AZLAN & NUR ILYA NADHIRAH BT SAIFUL AZLAN

Kami adalah adik beradik kembar. Kami mula minum minuman berkhasiat Smart Coco A+ sejak kami darjah 4. Rahsia minuman berkhasiat ini telah diberitahu oleh jiran kami kepada nenek kami sejak tahun 2012 ketika  kami  darjah 4. Bermula dari tarikh itu, nenek kami sentiasa membeli Smart Coco A+  untuk minuman kami sebelum ke sekolah. Kami berasa cergas, dan bertenaga serta dapat menumpukan perhatian kepada pelajaran dengan cemerlang. Rasanya sangat sedap dan pernah sekali nenek membeli produk yang lain tetapi ianya tidak sama dengan Smart Coco A+. Kami meminta nenek meneruskan pembelian Smart Coco A+ sehingga kini. Alhamdulillah, dengan izin Allah dalam peperiksaan UPSR kami berdua berjaya mendapat straight A dan kini dalam peperiksaan PT3 kami berdua terus mendapat straight A. Pada pendapat kami , insyaAllah, minuman Smart Coco A+ yang lazat dan berkhasiat membantu menjana minda kami. Terima kasih kepada ibu bapa kami iaitu Mila binti Mustafa dan Saiful Azlan bin Sidek serta Maznah binti Awang, nenek kami yang dikasihi. Seterusnya, saya juga mengucapkan terima kasih kepada  Fortune Resources kerana mengeluarkan produk makanan tambahan Smart Coco A+  yang berkhasiat dengan harga yang berpatutan. Kami merasa bangga kerana Fortune Resources telah memberi hadiah kepada kami di atas kejayaan  kami dan sehingga kini  masih bermurah hati memberi hadiah kepada para pelajar cemerlang pengguna setia Smart Coco A+. Kepada semua ibu bapa, belilah Smart Coco A+ keluaran Fortune Resources sebagai makanan tambahan bagi menjana minda anak-anak.

Sekian terima kasih.

 
 
  
 

NURSYAMIMI BT ZAHRI

Assalamualaikum,pertama sekali saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada pengasas produk Smartcoc A+, Puan Hajjah Aida Murni kerana telah menghasilkan produk yang amat berkualiti dan memberikan manfaat besar kepada penggunanya.Saya akui SmartcocoA+ ini banyak membantu saya dalam pelajaran dan kehidupan seharian saya.Saya telah mengamalkan minuman ini selama 4 tahun berturut turut.

Saya sering mengalami masalah keletihan pada waktu malam untuk belajar kerana saya pulang ke rumah daripada sekolah agak lewat. Jadi bagi mengatasi masalah ini, saya mengambil minuman SmartCocoA+ agar terus bertenaga melakukan ulangkaji ataupun kerja rumah yang dibeikan oleh guru pada waktu malam.

Saya juga menaiki van untuk ke sekolah.Pakcik van saya juga menjemput kami pada awal pagi iaitu pada jam 6.15 am kerana rumah saya agak jauh daripada sekolah,oleh itu sudah semestinya saya memerlukan sarapan yang dapat membekalkan saya tenaga mencukupi di sekolah.Maka saya telah memilih minuman ini sebagai satu alternative untuk kekal aktif dan cergas sentiasa pada setiap hari.

Sekali lagi saya ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada pengasas produk ini.Saya amat mengalu-alukan kepada measyarakat tidak kira umur yang tua mahupun yang muda untuk menjadikan SmartcocoA+ sebagai minuman harian mereka.Insyaallah masalah kelesuan badan yang dihadapi seperti saya sendiri dapat diatasi dengan hanya mengamalkan minuman ini.Setkat itu sahaja coretan saya sebagai tanda penghargaan atas manfaat yang telah saya perolehi dan produk ini

Sekian Terima Kasih

 
  


FAHMIE BIN HASHIM
MRSM BATU PAHAT

Saya Fahmi bin Hashim pelajar MRSM Batu Pahat telah memperolehi 7A 3B dalam peperiksaan PT3 2017. 
Keluarga saya telah menggunakan produk fortune resources terutama smart coco A+ sejak saya berada di sekolah rendah lagi. Saya anak bongsu dalam keluarga. Setelah melihat semua abang saya berjaya dalam pelajaran setelah mengamalkan minum smart koko A+, saya pun menjadikan ia sarapan pagi dan ketika bersahur. Ini membuatkan saya bertenaga dan cergas sepanjang hari walaupun dalam keadaan berpuasa. 
Terima kasih.

 


  


INTAN ANEESHA BINTI HAMRAN
SEK.MEN.SAINS SELANGOR

Assalamualaikum w.b.t. Nama saya Intan Aneesha Binti Hamran dan berumur 15 tahun pada tahun 2017. Saya merupakan pelajar yang mengambil peperiksaan PT3 pada tahun lepas. Saya mula mengambil Smart Cocoa A+ ketika saya berumur 11 tahun lagi. Emak saya mengetahui tentang produk ini melalui radio Ikim FM. Beliau akan memberi saya minuman ini setiap kali sarapan pagi dan sebelum tidur. Pada mulanya, saya berasa amat mengantuk apabila meminum Smart Cocoa A+ ini tetapi saya tetap mengamalkannya. Setelah 2-3 minggu saya meminumnya, saya mula berasa bahawa badan saya lebih cergas dan bertenaga. Seterusnya, saya mula tidak tidur di dalam kelas. Alhamdulillah, saya mendapat keputusan 5A bagi peperiksaan UPSR. Saya masih meminum Smart Cocoa A+ semasa berada di sekolah berasrama (kini). Syukur Alhamdulillah, saya mendapat keputusan 7A3B dalam peperiksaan PT3. Walaupun saya tidak mendapat straight A tetapi saya tidak berputus asa untuk mencapai keputusan yang lebih cemerlang untuk peperiksaan SPM yang akan datang. 

Akhir kalam, saya ingin berterima kasih kepada Fortune Resources kerana mengeluarkan produk yang amat membantu ramai pelajar, termasuk saya untuk terus fokus dan cemerlang dalam pelajaran. Sekian daripada saya, terima kasih.

 


  

 
MOHAMAD AMIRUL MUKHLIS BIN AHMAD LUTEPI 
SMK JALAN TIGA AHMAD

Assalamualaikum..Bismillahirahmanirrahim..

Saya Mohamad Amirul Mukhlis bin Ahmad Lutepi  ,saya telah menggunakan produk fortune resources  iaitu smart coco A+ sejak sekolah rendah lagi. Produk ini banyak membantu saya dalam menumpukan perhatian di dalam kelas semasa guru mengajar. Saya bersyukur kepada  Allah kerana telah mengurniakan keputusan yang baik kepada saya.

Saya percaya smart coco banyak membantu saya untuk focus dalam pembelajaran dan badan lebih bertenaga.Selain itu saya tidak cepat penat dan mengantuk ketika mengulangkaji pelajaran. Walaupun tidak mendapat straight As untuk PT3 ,saya berbangga dengan pencapaian 7A saya.Tidak dinafikan ,ramuan dalam produk ini banyak membantu saya mengingat fakta .

 Terima kasih Fortune Resources  kerana telah mengeluarkan produk ini dan ianya banyak membantu saya, juga dengan izin Allah saya telah meperolehi kejayaan ini.Produk ini sangat bagus untuk diamalkan terutamanya pelajar sekolah yang padat jadualnya bagi kekal cergas sepanjang hari.

In Shaa Allah, saya akan terus minum smart coco ini kerana ibu saya sentiasa memastikan stok smart coco ini ada di rumah kami. Terima Kasih.  

NUR MARISSA UMAIRAH BT NASARUDDIN
MRSM BATU PAHAT

Assalamualaikum. Saya telah menggunakan produk Fortune Resources sejak berumur 9 tahun lagi. Antara produk yang paling saya gemari adalah Smart Coco A+ dan Jus Al-Khaira. Setelah saya mengamalkan Smart Coco A+, saya tidak berasa letih dan lesu. Tambahan pula, saya adalah seorang pelajar yang aktif dalam bidang kokorikulum. Sebelum ibu saya menemukan produk Fortune Resources, saya sentiasa mengalami demam dan selesema. Ibu saya  mengesyorkan agar saya mengambil Jus Al-Khaira. Kakak saya juga menggunakan Jus Al-Khaira. Semasa kakak saya berumur 10 tahun, dia mengalami tonsel yang teruk sehingga perlu dibedah. Sehinggalah ibu saya menemui Jus Al- Khaira dengan izin Allah kaka saya tidak perlu dibedah kerana tonsel yang dialaminya sembuh serta merta.Memandangkan saya sekolah berasrama penuh,saya tidak dapat lari daripada jadual waktu yang padat dan memenatkan.Alhamdulillah setiap kali saya mengambil minuman Smart Coco A+, badan saya tidak lagi lesu dan dapat melaksanakan tanggungjawab saya sebagai seorang palajar tanpa sebarang masalah dan ada peningkatan dalam pelajaran saya serta saya mudah memahami apa yang diajar oleh guru saya.Terima kasih kepada Fortune Resources kerana menghasilkan produk yang berkualiti.

 

 


  

NURIN FAKHIRAH HASSANAH BT MOHAMAD HATTA

SMK PADANG TEMBAK

Assalamualaikum, terlebih dahulu saya memperkenalkan diri, nama saya Nuri dari Datuk Keramat , Kuala Lumpur ingin mengucapkan syukur Alhamdulillah kehadrat ILLAHI serta berterima kasih kepada FORTUNE RESOURCES kerana mengeluarkan produk SmartCoco A+ yang sangat berkhasiat dengan gabungan Kurma, Kismis,Madu dan Gingko Biloba. Untuk maklumat semua sebelum mama saya memperkenalkan minuman ini kepada saya, saya selalu merasa mengantuk, tidak bertenaga, mengantuk dan susah untuk  fokus dan mudah lupa apa yang diajar oleh guru.

Alhamdulillah setelah saya mengamalkan minum SmartCocoA+ yang lazat ini saya rasa ada perubahan yang sangat luar biasa seperti MAGIC. Saya rasa bertenaga,otak saya rasa tenang, mudah untuk focus, memahami apa yang guru ajar, tidak mudah mengantuk dan semakin rajim beribadah.Saya rasa bertuah dan berterima kasih kepada mama kerana selalu memberi sokongan dan menyediakan minuman Smartcoco yang lazat dan berkhasiat.

Mama juga adalah pengemar minum Kopi Barli Munawwarah, saya juga tidak menyangka dengan mendapat 7A keputusan PT3 membuat Mama dan Abah sangat gembira dan bersyukur kepada Ilahi serta terima kasih tida terhingga kepada pengasas Fortune Resources iaitu Puan Hajjah AIDA MURNI kerana membantu kami sekeluarga dalam menyelesaikan kesihatan saya dan Mama. Saya bertambah semangat menempuh berbagai cabaran.

  


HAZIM FIKRI BIN AZMAN
SM INTEGRASI SAINS TAHFIZ

Mama saya telah memberi saya dan adik beradik saya minum Smart Coco A+ sejak saya di tahun 4 sekolah rendah lagi. Rasanya sedap dan saya percaya ia berkhasiat sebab mama masih istiqamah membekalkan Smart Coco A+ untuk kami bawa pulang ke asrama setiap minggu. Dengan izin Allah kami empat (4) beradik semua berjaya dalam peperiksaan UPSR (5A), PMR/PT3 dan SPM.

Saya yakin antara asbabnya selain usaha dan doa, Smart Coco A+ membantu daya ingatan yang kuat untuk membolehkan kami belajar dengan baik dan mendapat keputusan yang baik. Semasa UPSR 2014 saya mendapat 'straight A's' 5A, dan keputusan PT 3 2017 yang baru lalu saya mendapat 11A. 

Alhamdulillah dan terima kasih Fortune Resources. Selain membantu subjek akademik Smart Coco A+ juga membantu saya dan kakak saya yang bersekolah di sekolah tahfiz untuk dapat menghafal ayat-ayat Al-Quran dengan baik. Semoga Smart Coco A+ dapat mengekalkan dan menambah baik khasiatnya untuk memberi kebaikan yang banyak kepada lebih ramai pelajar dan seisi keluarga."

 
  

ALYA NABILAH BINTI ADNAN

SK MEN. KEB.  AGAMA SEGAMAT, JOHOR

Kami menjadi pelanggan setia SmartCoco A+ sejak tahun 2013 lagi.  Setiap pagi anak-anak saya minum SmartCoco A+ ini tanpa rasa jemu. Alhamdulillah kerana keyakinan dengan bantuan Allah dan konsisten bersarapan bersama SmartCoco A+ ini, anak-anak saya sentiasa berjaya dalam peperiksaan yang mereka tempohi.

Anak pertama saya, Ahmad Azizi bin Adnan, bersekolah di Sekolah Agama Menengah Al Khairiah, Segamat, telah menduduki Peperiksaan Sijil Menengah Agama Negeri Johor pada tahun 2017 dan telah berjaya mendapat Mumtaz.  Manakala adiknya, Alya Nabilah binti Adnan, yang bersekolah di Sekolah Menengah Kebangsaan Agama Segamat, juga telah berjaya mendapat 8A dalam PT3 pada tahun 2017.Terima kasih Allah dan  terima kasih SmartCoco A+.Moga terus maju.

 
  

MOHAMAD FARIS AIMAN BIN MOHD AZAHRI

SM SAINS, TAPAH

Assalamualaikum , saya telah mengambil Smart Coco A+ ni sejak saya berusia 11 tahun lagi dan alhamdulillah dengan izin Allah saya telah mendapat keputusan yang cemerlang untuk UPSR dengan memperolehi 5A . Sehingga kini, saya masih lagi mengambil Smart Coco A+ ini dan sekali lagi saya memperolehi keputusan yang cemerlang untuk PT3 dengan memperolehi 10A . Selain itu, saya berasa segar dan lebih aktif dalam menjalani kehidupan seharian saya sebagai seorang pelajar. Malah, saya tidak rasa mengantuk didalam kelas dan lebih fokus dalam pembelajaran. Saya akan terus mengamalkan minuman Smart Coco A+ ini dalam kehidupan seharian saya .​

 
  

AHMAD ANSORUDDEEN BIN  ABDULL LATIF

SAM BESTARI

Sebagai seorang pelajar, proses pembelajaran amatlah mencabar dan ianya memerlukan kekuatan dari aspek mental dan fizikal. Bagi seorang pelajar seperti saya yang belajar di sekolah berasrama penuh (Sekolah Agama Menengah Bestari:SAMBestari, USJ 5, saya perlu bijak menguruskan masa untuk belajar serta melibatkan diri dalam pelbagai aktiviti sekolah. Kebiasaannya, rasa penat serta mengantuk sering mengganggu tumpuan dan konsentrasi saya semasa di kelas. Di samping itu, rasa penat ini juga kadangkala mengganggu saya ketika terlibat dengan pelbagai aktiviti kelab dan persatuan. Walaubagaimanapun, Alhamdulillah, setelah mengamalkan minuman tambahan Smartcoco A+ semasa sarapan , saya dapat merasakan perubahan yang amat ketara. Saya tidak lagi letih dan mengantuk, malah saya menjadi semakin bertenaga dan ini banyak membantu saya untuk kekal fokus ketika belajar, begitu juga ketika terlibat dengan aktiviti ko-kurikulum. Alhamdulillah, berkat doa ibubapa, para guru serta ikhtiar saya untuk meminum minuman Smartcoco A+ ini, saya telah berjaya memperolehi 9A,3B,1C di dalam Peperiksaan PT3 2017 yang lalu. Oleh kerana itu, saya amat mengesyorkan agar semua pelajar di pelbagai peringkat untuk mengamalkan minuman Smartcoco A+ sebagai minuman tambahan. Ini adalah kerana;  minuman Smartcoco A+ mengandungi pelbagai makanan sunnah serta bahan-bahan yang sangat baik untuk otak seperti ginkgo biloba, kismis, madu dan sebagainya. Semua bahan ini amatlah diperlukan untuk terus bertenaga, fokus dan aktif dalam aktiviti ko-kurikulum dan kurikulum. Saya telah mengambil Smartcoco A+ sebagai minuman harian sejak Darjah 4(2012)  sudah 5  tahun.

 
  

WAN NUR IMAN KAMILAH BINTI WAN MOHD FAIZOL

SMA KAMPUNG LAUT 

Saya Wan Nur Iman Kamilah Binti Wan Mohd Faizol  dari SMA Kampung Laut  merupakan salah seorang daripada calon PT3 2017. Disini saya teruja untuk  turut sama   berkongsi kebaikan produk keluaran Fortune Resouces. Sebelum 2017 ibu selalu membekalkan produk 3 serangkai  kepada saya diasrama,namun sikap saya yang acuh tidak acuh serta tidak istiqomah dalam pengambilannya mungkin kurang menampakkan hasil, saya masih ditahap dan sikap yang lama kurang fokus ketika guru mengajar, selalu tidur di dalam kelas  juga seorang pelajar yang mendapat gred ‘F’ untuk mata pelajaran Sains dan Matametik.

 Ibu saya runsing melihat perangai  dan juga keputusan peperiksaan akhir tahun tingkatan 2  saya.Bermula dengan result akhir tahun yang teruk saya terpanggil untuk membaca brosur yang selama ini memang telah tersedia ada bersama-sama saya diasrama,bermula saat itulah  saya terus tertarik dan bertekad cuba untuk memenuhi  segala nasihat untuk mengamalkan produk fortune serta menggunakan sebaik mungkin peluang yang Allah berikan kepada selama ini yang saya tidak hargai.Bermula Januari 2017 saya merasa ada perubahan yang sangat ketara dari sudut focus saya dalam pelajaran dan juga tahap hafazan saya semakin baik. Produk tiga serangkai ini membantu meningkatkan daya ingatan dan juga tahap kecerdasan dan konsterasi minda serta membantu mengekalkan bahan keperluan dalam badan yang amat diperlukan bagi setiap pelajar..Saya terus istiqomah mengamalkan segelas Smart Coco A+ , 2 biji Smart Sweet setiap pagi dan juga jus alkhaira dan  telah menjadi rutin harian saya.

 Saya merasakan perubahan yang berlaku pada diri saya selepas penggunaan Smart Coco A+ , Smart Sweet dan jus alkhaira.Sewaktu peperiksaan percubaan PT3,saya mendapat 1A 5B 1F  telah menunjukkan sedikit peningkatan,Alhamdulilah berkat doa,usaha yang tidak pernah jemu serta ikhtiar melalui pemakanan produk fortune ini Allah telah bagi kurnian yang sangat berharga buat saya.semua ni kurnia dari Ilahi,syukur saya telah mendapat keputusan yang amat mengejutkan saya sendiri  iaitu 7A dalam PT3 2107 dengan 13 juz hafazan al-Quran.Syukur padaMu ya Allah..Rezeki dariNya saya juga telah terpilih untuk melanjutkan ke tingkatan 4 ke Maahad Tahfiz AL-Quran Terenganu sesi 2018. Saya berazam akan terus istiqomah mengamalkan produk keluaran fortune kerana yakin dengan perubahan yang saya alaminya sendiri.InsyaAllah saya akan cuba berkongsi kebaikan produk ini dengan rakan-rakan saya di MTQT.Sekalung terima kasih khas buat ummi tersayang.maafkan anakmu kerana kurang menghargai peluang yang telah ummi sediakan buat kakak selama ini,,terima kasih semua guru yang telah mendidik saya dari tulis baca hingga saat ini .Doakan impian saya menjadi hafizah tercapai seterusnya beroleh kejayaan dunia dan akhirat.

Juga jutaan terima kasih tidak terhingga  khas untuk  Fortune Resources kerana telah mengeluarkan produk yang luar biasa  menggunakan makanan sunnah yang sangat  lazat kearah menjana ummah  cemerlang .Moga usaha murni ini dinilai sebagai satu ibadat dan ada ganjaran disisNya mudah-mudahan..aamiin…..Syukur padaMU Ya Allah..

 
  

AMIRUL HAKIM BIN MOHD YUSRI

SMAP BENTONG

Assalammualaikum,

Syukur Alhamdulillah atas anugerah tuhan, diberi kesihatan dan sempurna fizikal dan mental. Diberi keupayaan untuk membahagiakan ibubapa dan guru-guru. Syukur juga dikurniakan semangat untuk berjuang demi agama, bangsa dan negara. Jutaan terima kasih saya ucapkan kepada Fortune Resources kerana mencipta minuman coklat Smart Coco A+.

Saya merupakan seorang pelajar di SMAP Bentong sejak 2015. Sekolah tersebut merupakan sekolah berasrama penuh aliran Ulul Albab. Selain daripada perlu fokus dengan pembelajaran subjek akademik, saya juga  perlu menghafal al-Quran. Setiap hari, jadual kehidupan saya di asrama sangat padat. Saya perlu belajar, menghafal dan menguruskan keperluan diri. Pada awal persekolahan saya rasa agak tertekan dengan perubahan suasana dari rumah ke sekolah berasrama penuh. Namun, pada suatu hari teradapat seorang hamba Allah telah menghadiahkan sekotak Smart Coco A+ kepada setiap seorang pelajar di sekolah saya. Bermula daripada hari itu, ibu saya mula membeli Smart Coco A+ untuk saya dan adik beradik yang lain. Setiap pagi, saya akan memastikan diri saya mengambil minuman Smart Coco A+ sebagai minuman pagi supaya saya kekal bertenaga sepanjang hari. Rasanya yang sedap membuatkan saya tidak jemu untuk mengambilnya setiap hari.

Insha Allah, saya akan mengamalkannya secara konsisten, dan mula fokus untuk peperiksaan SPM yang akan datang. Tolong doakan saya ya untuk lebih cemerlang dalam peperiksaan SPM supaya saya dapat mencapai cita-cita saya iaitu untuk menjadi seorang engineer yang berjaya.

Terima kasih Fortune Resources.

Smart Coco A+ terbaik

 
  

NUR HUSNA FATIHAH BTE MUSTAFA

SEK AGAMA MEN CHERAS 

Assalamualaikum.Saya Nur Husna Fatihah calon PT3 2017 telah memperolehi keputusan yang baik.Alhamdulillah saya telah membanggakan kedua ibu bapa saya . Saya telah memperolehi 7A 5B 1C. Keputusan yang saya memperolei adalah berkat sama usaha saya, doa kedua ibu bapa sya dan juga mengamalkan makanan sunnah dimana salah satunya produk SmartCoco A+ dari Fortune Resources.Saya telah mengunakan produk ini sejak saya berumur 10 tahun.sejujur nya produk ini telah membantu saya dari segi memberi tenaga dan kecerdasan minda , 6 bulan sebelum saya menghadapi Pentaksiran Tingkatan 3, saya telah bangun seawal 4 pagi untuk beramal dan mengulangkaji pelajaran dimana saya mempunyai 4 jam sahaja untuk merehatkan jasmani dan rohani saya.Namun pengunaan minuman SmartCoco A+ telah membantu saya bertenaga dan kecerdasan minda saya untuk kekal segar tanpa merasa mengantuk pada waktu sekolah. Kehebatan produk ini telah dapat saya buktikan apabila pada suatu hari itu keluarga saya tidak mempunyai bekalan Smartcoco A+ dan saya bersama adik saya terpaksa minum Ovaltine atau Milo yang hanya memberi tenaga pada awal pagi dan membuat saya rasa mengantuk apabila menjelang tengah hari Tercetusnya idea ibunda saya untuk mengamalkan produk ini adalah apabila ibunda saya mendengar berapa testimony di radio IKIM FM yang telah menarik perhatian ibunda saya. Sewaktu umur 10 tahun saya telah berkongsi 1 sachet bersam adik lelaki saya oleh kerana kos sara hidup yang meningkat.Namun begitu perkongsian itu bukan tanda noktah untuk sesuatu produk itu berkesan.

Terima Kasih kepada Fortune Resources kerana berjaya menghasilkan produk minuman kesihatan yang baik dan berkualiti untuk membantu kecermerlangan UMMAH. Kesimpulan selama 5 tahun mengunakan produk Smart Coco A+ , kejayaan cemerlang inilah sebagai bukti yang dapat membuka mata orang ramai untuk menggunakan produk yang mempunyai bauyak khasiat dan sesuai digunakan oleh semua lapisan umur. Terima Kasih FORTUNE RESOURCES.

 
  

NUR DALILAH ANISHAH BT MOHD SHAH

SMK ALAM MEGAH 2

Assalamualaikum.Kami sekeluarga menggunakan dan mengamalkan pemakanan produk Smart Coco dan Smart Sweet sejak berumur 6 tahun.Setiap pagi, Smart Coco menjadi minuman sarapan kami sebelum ke sekolah.Alhamdulillah, minuman ini dapat membantu kecergasan dan fokus pada pembelajaran kami. Setiap tahun peperiksaan sekolah saya memperolehi markah yang konsisten dan menduduki tempat yang baik di dalam kelas.Keputusan peperiksaan sekolah agama tahun 5 (UPKK) saya memperolehi 8A, tahun 6 (PSRA) saya mendapat gred MUMTAZ. Alhamdulillah, peperiksaan UPSR saya mendapatkan keputusan 4A 1B dan saya juga telah memperoleh dalam 10A PT3 2017. Sehingga kini, kami sekeluarga masih mengamalkan minuman dan produk Fortune Resources. Saya berharap dapat meneruskan mendapat kecemerlangan di masa depan untuk menghadapi SPM dan keperingkat yang lebih tinggi.

Sekian terima kasih.

 
  

MUHAMMAD ZARIF BIN AMDAN

SEK. BERASRAMA PENUH INTERGRASI TEMERLOH

Assalamualaikum…saya mengenali Smartcoco A+ melalui radio IKIM..lama…masa anak2 sekolah rendah…3 permata hati saya.. Muhammad Zukhairi,Muhammad Zarif n satu2nya puteri kesayangan..Adila Aisyah…sekarang si sulung sedang melanjutkan pelajaran di UUM sintok Kedah…Alhamdulillah antara..berkat kebaikan smartcoco..dapat keputusan peperiksaan yang membanggakan. Si bongsu…memang hingga kini membawa bekalan smartcoco nya ke sekolah berasrama penuh integrasi Temerloh…mendapat keputusan UPSR..dgn 5A…alhamdulillah ..dulu..masa dia orang kecik2 saya bancuh 1 paket smartcoco utk 3 orang adik beradik ini..maklumlah…nak jimat…tapi tetap mempercayai ada kebaikan dgn meminum minuman smartcoco ni..itulah satu jenama smartcoco yang termurah d pasaran..tetapi khasiatnya amat tinggi..dan amat berterima kasih pada Puan Aida Murni..dapat mengekalkan harga sebegitu sehingga sekarang…Tahniah puan ...ya..rezeki Allah…orang yang baik and rajin berinfak ini akan ditambah rezeki.

 
  

MUHAMMAD MUNZIR BIN MD ZAIN

MAAHAD TAHFIZ SAINS YAYASAN KHAIRIAH, KUPANG

Minuman Smart Coco A+ keluaran Fortune Resources menjadi pilihan kami sekeluarga kerana ianya suplemen yg sangat berkhasiat selain mudah disediakan. Sepanjang mengamalkan minuman tersebut  saya lebih senang untuk mengadaptasi proses pembelajaran yang padat ditambah dengan waktu pembelajaran yang panjang untuk kehidupan seharian.


        Saya telah menggunakan produk SmartCoco A+ semenjak saya berada di sekolah rendah lagi. SmartCoco A+ memberikan impak yang begitu memberangsangkan. Saya menjadi lebih fokus ketika belajar dan mudah membantu untuk hafazan serta lebih aktif sama ada didalam mahu pun diluar kelas. Alhamdulillah, saya telah mendapat keputusan yang cemerlang dalam PT3 pada tahun 2017.
 
   Saya berharap lebih ramai lagi ibubapa yang akan memberikan pada anak2 mereka untuk masa hadapan yang lebih cemerlang dan juga akan memperkenalkan produk ini kepada kawan kawan saya.
 
   نَّ الَّذِيْنَ قَالُوا رَبُّنَا اللهُ ثُمَّ اسْتَقَامُوا تَتَنَزَّلُ عَلَيْهِمُ الْمَلَائِكَةُ أَنْ لَا تَخَافُوا وَلَا تَحْزَنُوا وَأَبْشِرُوا بِالْجَنَّةِ الَّتِي كُنْتُمْ تُوْعَدُوْنَ (30)

Sesungguhnya orang-orang yang mengatakan : "Tuhan kami ialah Allah", kemudian mereka istiqamah (meneguhkan pendirian mereka), maka malaikat akan turun kepada mereka dengan mengatakan : "Janganlah kamu takut dan janganlah merasa sedih ; dan bergembiralah kamu dengan jannah (syurga) yang telah dijanjikan Allah kepadamu". (Fussilat : 30)