UTAMA      SPM      SPM 2011
untitle1

BERSAMA KAMI DI 

IKIM FM 


PADA PUKUL 11.00 PAGI

DI BULAN JULAI 2019
 
31 JULAI 2019Dimana anda boleh dapatkan produk-produk kami. 

Sila hubungi kami di:
 
FORTUNE RESOURCES
   3 PESARA MAHSURI 
5, 
  11900, BAYAN BARU, 
PULAU PINANG
   Fax - 04-644 7414 

  HOTLINE / SMS:
017 437 9124 (WApps)
017 479 1274 (WApps)
012 507 1411 (WApps)
012 557 1411 (Call)


No. Akaun Syarikat di Maybank:

FORTUNE MUNAWWARAH SDN BHD
5571 5730 9846
 
anak syarikat FORTUNE RESOURCES
 
EMAIL:
marketing@fortuneresources.com.my
 

SPM 2011

 
Mohd Aflah Lokeman
SM SAINS JOHOR, JOHOR

Pn Dariah bte Jaffar - Saya sekeluarga telah menggunakan produk SMARTCOCO A+ sejak anak-anak saya sekolah rendah lagi. Mereka amat menyukai produk ini kerana rasanya yang sedap lagi berkhasiat. Anak saya yang belajar di Politeknik, Mohamad Zabidi Lokeman memberitahu saya produk ini membantunya belajar setiap hari. Dia sudah tidak mengantuk dan sentiasa bersemangat untuk belajar. Kini, walaupun sudah bekerja, dia masih mengamalkan minum SMARTCOCO A+ kerana ia membantunya fokus di tempat kerja pula. Seorang lagi anak saya, Mohamad Aflah Lokeman pula merupakan pelajar cemerlang di sekolahnya. Mendapat 5A dalam UPSR, 8A dalam PMR dan 10A+ dalam SPM baru-baru ini, saya amat berbangga dengannya. Sewaktu bersekolah dahulu, saya memastikan dia mengambil SMARTCOCO A+ walaupun tinggal di asrama ketika di sekolah menengah. Dia mengakui SMARTCOCO A+ membantunya fokus di dalam kelas dan mengelakkannya dari berasa lesu berbanding rakan-rakannya yang lain.

 
Nur Hazirah Mohammad Aziz
SMK AGAMA MAAHAD, MUAR

Alhamdulillah dan syabas diucapkan pada Fortune Resources kerana telah menghasilkan produk berkualiti tinggi Smart Coco A+. Saya mengambil minuman Smart Coco A+ pada setiap pagi sebagai sarapan dengan harapan minuman ini mampu memberi kecergasan pada minda dan fizikal saya. Ternyata Smart Coco A+ tidak mengecewakan kerana sejak mengamalkan Smart Coco A+, saya rasa lebih cergas terutama sekali dari sudut mental dan fizikal. Pepatah arab mengatakan akal yang cerdas ada pada badan yang cergas. Alhamdulillah selepas mengamalkan Smart Coco A+ prestasi saya dalam pelajaran juga semakin meningkat sehingga ada rakan-rakan saya yang bertanya apa rahsia disebalik kecemerlangan saya dalam akademik disamping sentiasa cergas dan bersemangat semasa guru sedang mengajar. Kehidupan sebagai pelajar sememangnya sanagat sibuk hinggakan kadangkala tidak sempat untuk mengambil sarapan. Namun sejak menjadikan Smart Coco A+ sebagai pilihan utama,saya tidak perlu risau lagi kerana minuman yang cukup berkhasiat ini mampu memberi kecergasan sepanjang hari disamping rasanya yang enak. Alhamdulillah akhirnya saya berjaya memperoleh 11A dalam peperiksaan SPM 2011. Pada para ibu yang berhasrat untuk menjadikan minuman berkhasiat ini sebagai menu utama sarapan anak-anak anda  sememangnya anda telah melakukan pilihan yang tepat dan bijak demi memastikan kecergasan dan kemerlangan anak-anak anda. Minumlah Smart Coco A+!
 
    
Mohamad Azim Che Min
SM SULTAN MAHMUD, KUALA TERENGGANU

Syukur Alhamdulillah anak saya memperoleh keputusan cemerlang dalam SPM 2011 iaitu 6A+ dan 3A.Dia mula menggunakan Smart Coco A+ sejak bulan Febuari 2011.Keputusannya mula meningkat secara mendadak dan bertambah memberangsangkan apabila dia dari mulanya hanya mendapat 1A+ kepada 6A+.Alhamdulillah, dia sekarang sedang menunggu tawaran dan penajaan untuk melanjutkan pelajaran ke universiti terkemuka dalam dan luar negara.

 
Mohamad Zamir Ghazali
MRSM TUN GHAFFAR BABA, MELAKA

Alhamdulilah, Alhamdulillah, Alhamdullilah. Syukur kurniaan Allah S.W.T yang tiada sempadannya.Terima kasih Fortune Resouses, dengan izin-Nya saya Muhammad Zamir bin Ghazali berjaya peroleh 10 A dalam SPM 2011 lalu. Beristiqamah dengan Smartcoco A+ dapat menjana minda saya. Hanya 4 A dalam percubaan SPM, saya terus berusaha tanpa  strees dengan  mengamalkan minum Smartcoco A+ yang mengandungi bahan-bahan focus minda seperti kismis, madu, tamar dan Ginkgo Biloba . Saya tidak berapa suka bersarapan pagi tetapi dengan adanya Malt dapat memberikan kekenyangan.Maka, diharapkan yang lain terus minum Smartcoco A+ untuk ketajaman minda dengan izin Allah S.W.T jua.  Berdoa, berusaha akhirnya bertawakal KEPADA ALLAH S.W.T  itulah resepi kejayaan.

 
Khairul Hariz Maharani
SM TENGKU MUHAMMAD FARIS PETRA, KOTA BHARU
 
Saya Maharani daripada Kelantan. Anak-anak saya telah menggunakan produk Fortune Resources sejak tiga tahun dahulu, iaitu semasa anak saya belajar di tingkatan 3 dan satu lagi di darjah 4. Kedua-duanya pada tahun 2011 telah mengambil peperiksaan SPM dan UPSR. Semenjak mengamalkan produk Smartcoco A+ dan Smart Sweet A+, keputusan peperiksaan anak-anak saya semangkin meningkat. Dimana keputusan SPM yang telah diumumkan pada bulan Mac lalu anak saya  telah mendapat keputusan 9A. Bagitu juga anak saya yang mengambil peperiksaan UPSR, beliau telah mendapat keputusan 5A, dimana sekarang beliau sedang menuntut di MRSM. Terima kasih kepada Fortune Resourcers. Kami akan terus menggunakan produk Fortune Resources. Produk ini saya perolehi daripada pengedar FAUZIAH di Ketereh. Kejayaan memang sebenarnya daripada Allah SWT, tapi Allah SWT menyuruh kita berusaha untuk mendapat kejayaan. Berkat usaha yang diberi kepada anak-anak saya dan pemakanan tambahan, saya bersyukur kepadaNya tentang apa yang diperolehi.Bersama-sama ini saya sertakan keputusan SPM anak saya KHAIRUL HARIZ beserta dengan gambarnya dan salinan kad pengenalan. 
 
 
Nabilah Ismail
SMK SULTAN ISMAIL, JOHOR BHARU
 
Saya Nabilah Binti Ismail, pelajar di Sekolah Kluster Kecemerlangan Sekolah Menengah Kebangsaan Sultan Ismail, Johor Bharu telah mengunakan produk keluaran Fortune Resources ini iaitu Smartcoco A+ sejak tingkatan  satu lagi.Pemilihan penggunaan produk ini sebagai minuman berkhasiat yang juga boleh dijadikan “supplement” harian, ternyata amat berbaloi, kerana minuman ini, dapat membekalkan tenaga untuk belajar walaupun tempoh masa persekolahan selama 6 jam yang ada di isi dengan komitmen saya sebagai pengawas sekolah telah habis digunakan hal ini kerana ketika di tingkatan 5, kelas tambahan kerap diadakan yang kadang kala tamat pada jam 5 petang. Dalam jangka masa ini, minda kita pasti letih begitu juga tubuh kita, namum minuman berkhasiat ini mampu mengekalkan tenaga saya pada tahap maksimum.Produk ini juga membolehkan saya untuk terus mengulangkaji pelajaran pada waktu malam tanpa rasa terlalu letih dan mengantuk. Pada waktu pagi sebelum ke sekolah malah sewkatu peperiksaan SPM juga minuman ini dijadikan salah satu menu sarapan saya kerana dengan minumannya minda akan berasa tenang dan fokus terhadap apa sahaja yang dilakukan seperti menjawab soalan-soalan peperiksaan.
 
 
Wan Nor Syariatul Shakira Wan Abdullah
SMK CHUKAI, KEMAMAN, TERENGGANU
 
Saya merasa amat berbesar hati dan teruja untuk memberitahu akan khasiat minuman smart coco A+ yang saya Puan Salmiah binti Ahmad berikan kepada anak-anak saya dan setakat ini alhamdulillah terbukti membawa perubahan yang besar dari segi minda dan pembelajaran mereka dan baru-baru ini anak saya yang menduduki SPM 2011 telah berjaya mendapat 9A seperti lampiran yang disertakan. Saya juga amat berterimakasih kepada stokist kawasan saya iaitu Puan Norizan Kg.Bukit Mentok Kemaman yang telah memperkenalkan produk smart coco A+ ini kepada saya. Anak saya juga ada memberitahu tentang perubahan yang berlaku pada situasi diri beliau yakni setelah 2 ke 3 bulan mengamalkan minuman smart coco, rasa mengantuk dan letih menjadi berkurangan yang sebelumnya beliau sentiasa saja merasa lesu dan kuat tidur. Dari segi pelajaran beliau dapat menerima dengan baik tanpa rasa bosan dan mengantuk walaupun pada bulan puasa. Untuk itu sebagai seorang ibu saya syorkan ibu-ibu di luar sana berilah anak-anak anda minuman tambahan yang amat berkhasiat iaitu smart coco dan anda pasti teruja dengan perubahan pada anak anda nantinya. 
 
Muhammad Rusydan Taqwa Harun
 KOLEJ ISLAM SULTAN ALAM SHAH, SELANGOR
 
Assalamualaikum. saya seorang calon spm 2011 di sebuah sekolah berasrama penuh. walaupun sibuk dengan aktiviti sekolah dan kelas tambahan yang padat, saya masih berasa segar dan dapat memberi tumpuan kepada pembelajaran di dalam kelas. saya mengamalkan smartcocoA+ sebagai minuman semasa ulangkaji pelajaran dan sebagai bekal ke kelas persediaan malam.stok sachet smartcocoA+ tidak pernah kering kerana umi saya sentiasa membekalkn smartcocoA+ yang dibelinya di pasaraya giant, kuala terengganu sebelum pulang ke asrama. hasilnya alhamdulillah, saya mendapat keputusan 11A dalam spm2011.
 
 
Nurul Husna Muhammad Abduh
KOLEJ ISLAM SULTAN ALAM SHAH, SELANGOR
 
Sebelum : Saya sering tidur didalam kelas, ia menyebabkan fokus saya didalam kelas hilang, kadang-kadang saya tiada semangat untuk kesekolah.
Selepas : Selepas mencuba beberapa peket Smartcoco A+, saya semakin bersemangat untuk kesekolah dan semakin fokus didalam kelas, saya juga menjadi kutang mengantok. Selain keberkatan usaha dan doa saya kepada Allah SWT, Smartcoco A+ telah membantu saya dalam mencapai kejayaan salam SPM, Alhamdulilah. 
 
 Nur Sarah Fatihah Tamsi
SMK AGAMA SYEIKH HAJI MOHD SAID, SEREMBAN
 
Bismilahirahmannirahim, Assalamualaikum wbt, pertama sekali saya ingin mengucapkan tahniah dan terima kasih kepada Fortune Resources kerana telah mengeluarkan produk Smartcoco A+. Alhamdulialh satelah memberikan produk Smartcoco A+ kepada anak saya, saya perhatikan ada perubahan baik pada dirinya. Dia lebih fokus dan cergas dalam pembelajarannya. Secara tidak lansung dapat membantu meningkatkan kemajuan anak saya dalam pelajarannya. Syukur, lahamduliah anak saya telah mendapat 11A dalam SPM 2011. Kejayaan tersebut telah mengembirakan seluruh ahli keluarga saya. Saya telah mebeli produk Sartcoc A+ ini dari stokis Ampangan, Seremban, Haji Mohd Nor. Terima kasih sekali lagi kepada Fortune Resources.  
 
Eiffah Munirah Heider
MRSM, LANGKAWI, KEDAH
 
   نَّ الَّذِيْنَ قَالُوا رَبُّنَا اللهُ ثُمَّ اسْتَقَامُوا تَتَنَزَّلُ عَلَيْهِمُ الْمَلَائِكَةُ أَنْ لَا تَخَافُوا وَلَا تَحْزَنُوا وَأَبْشِرُوا بِالْجَنَّةِ الَّتِي كُنْتُمْ تُوْعَدُوْنَ (30)

Sesungguhnya orang-orang yang mengatakan : "Tuhan kami ialah Allah", kemudian mereka istiqamah (meneguhkan pendirian mereka), maka malaikat akan turun kepada mereka dengan mengatakan : "Janganlah kamu takut dan janganlah merasa sedih ; dan bergembiralah kamu dengan jannah (syurga) yang telah dijanjikan Allah kepadamu". (Fussilat : 30)