UTAMA      SPM      SPM 2013
untitle1

BERSAMA KAMI DI 

IKIM FM 


PADA PUKUL 11.00 PAGI

DI BULAN JULAI 2019
 
31 JULAI 2019Dimana anda boleh dapatkan produk-produk kami. 

Sila hubungi kami di:
 
FORTUNE RESOURCES
   3 PESARA MAHSURI 
5, 
  11900, BAYAN BARU, 
PULAU PINANG
   Fax - 04-644 7414 

  HOTLINE / SMS:
017 437 9124 (WApps)
017 479 1274 (WApps)
012 507 1411 (WApps)
012 557 1411 (Call)


No. Akaun Syarikat di Maybank:

FORTUNE MUNAWWARAH SDN BHD
5571 5730 9846
 
anak syarikat FORTUNE RESOURCES
 
EMAIL:
marketing@fortuneresources.com.my
 
TAHNIAH!!! TAHNIAH!!! TAHNIAH!!!
PELAJAR CEMERLANG SPM 2013.

 
HASIF AZFAR BIN JOHARI
MRSM PENGKALAN HULU, PERAK

SAYA SANGAT GEMBIRA KERANA MEMPEROLEH KEPUTUSAN YANG CEMERLANG UNTUK SPM IAITU 9A. SAYA MULA MENGAMALKAN PRODUK SMART COCO A+ SEJAK SAYA TINGKATAN EMPAT. SAYA MULA MERASAI PERBEZAAN YANG SANGAT KETARA APABILA MENGAMALKANNYA. KEJAYAAN INI BUKAN SAHAJA DISEBABKAN OLEH PRODUK INI, SAYA JUGA BERUSAHA UTK MENCAPAI KEPUTUSAN SEBAIK INI. TERIMA KASIH SMART COCO A+ 

  

FAIZAH BINTI MAJAHAR
S. AGAMA MEN. SUNGAI MERAB LUAR, KAJANG, SELANGOR
 
Bismillahirrahmanirrahim, saya telah mengamalkan smart koko A+ semenjak awal bangku sekolah menengah. Produk ini membantu saya dalam meningkatkan kecergasan badan dan kecerdasan minda secara berterusan. Hasilnya, saya tidak mengantuk sepanjang sesi persekolahan walaupun bergiat aktif dalam kokurikulum yang.memerlukan tenaga dan stamina yang banyak. Produk smart koko.A+ amat mudah untuk diamalkan dan menjimatkan masa kerana boleh dimakan begitu sahaja. Alhamdulillah, dengan izin Allah dan usaha.gigih yang berterusan, saya berjaya memperoleh 10A dalam SPM baru- baru ini. Jutaan terima kasih diucapkan kepada fortune resources, ibubapa dan guru- guru yang banyak membantu menyumbang kepada kejayaan saya dalam kehidupan.
 


  

NORFARANINA SHAHIRA ZULKIFLI
SEK. MEN. AGAMA RAJA PEREMPUAN TAAYAH, IPOH, PERAK
 
SYUKUR ALHAMDULILLAH. SETELAH DIPERKENALKAN DENGAN SMART KOKO A+ SEJAK DUA TAHUN YANG LALU, SAYA SEMAKIN BERSEMANGAT KETIKA BERADA DI DALAM KELAS SEHINGGA MENDAPAT KECEMERLANGAN DENGAN KEPUTUSAN PMR 8A. OLEH ITU, SAYA MENERUSKAN RUTIN MENGAMBIL SEGELAS SMART KOKO A+ PADA SETIAP PAGI UNTUK MENJAMIN KECERGASAN FIZIKAL DAN MENTAL SAYA. WALAUPUN SAYA TINGGAL DI ASRAMA, SAYA TIDAK MENGHADAPI MASALAH MENGANTUK LAGI DENGAN MENGGUNAKAN SMART KOKO A+. RAKAN- RAKAN JUGA SERING BERTANYA RAHSIA KECERGASAN SAYA DI DALAM KELAS LALU MEREKA JUGA TELAH MENGAMALKAN MINUMAN INI. RASANYA JUGA LAZAT DAN MENYEBABKAN SAYA TIDAK JEMU UNTUK MENIKMATINYA PADA SETIAP PAGI. SAYA TERUS MENGAMALKANNYA SEHINGGA TAMAT PEPERIKSAAN SPM 2013. DAN HASILNYA SAYA TELAH MENDAPAT KEPUTUSAN YANG AMAT CEMERLANG IAITU 12A. INI ADALAH DISEBABKAN OLEH MINUMAN SMART KOKO A+ SERTA KEIZINAN ALLAH. TERIMA KASIH SMART KOKO A+. SMART KOKO A+ MENJAMIN KEJAYAAN SAYA.


  


MARYAM SOFIA BT GHAZALI
MRSM TUN GHAFFAR BABA, MELAKA

Alhamdulillah,syukur kepada Allah S.W.T ,dengan izinnya saya berjaya peroleh straight a's dalam SPM 2013. Terima kasih fortune resources,saya bertemu dengan minuman smart coco A+ dan chocolate A+ lantas mengemarinya. Pemakanan ini membantu saya menjadi segar,menajamkan focus,mengenyangkan dan sangat sedap rasanya ditambah dengan ramuan pemakanan sunnah iaitu kismis,kurma dan madu. Saya mengamalkannya secara istiqamah dan akhirnya dengan berkat doa serta usaha yang berterusan saya berjaya memperoleh kejayaan yang diimpikan.              

AIMI SHAHIRAH HALIM
SEK. AGAMA MEN. TINGGI TENGKU AMPUAN JEMAAH, SHAH ALAM, SELANGOR

Saya mula mengamalkan produk  Smart Coco A+  sejak berada di tingkatan 3 lagi. Sebelum mengamalkannya, saya sering berasa lesu dan cepat mengantuk sewaktu sesi pembelajaran didalam kelas.Kemudian, ibu saya mencadangkan agar mengamalkan minuman Smart Coco A+ sebagai minuman harian. Setelah mengamalkan minuman Smart Coco A+ setiap pagi dan malam , saya mula berasa perubahan dalam diri saya, saya berasa lebih cergas dan bertenaga dan lebih mudah menumpukan perhatian sepenuhnya sewaktu guru mengajar. Saya tidak lagi berasa mengantuk malah daya ingatan saya lebih kuat serta saya lebih aktif dan bersemangat dalam melakukan aktiviti harian. Kejayaan saya memperoleh  8 A dalam pmr 2011 memberi semangat kepada saya untuk terus konsisten dalam mengamalkan produk smart coco A+ dan Alhamdulillah berkat doa dan sokongan keluarga, rakan-rakan dan guru, saya berjaya meperoleh keputusan 9A dalam SPM 2013. Saya akan terus mengamalkan Smart Coco A+ sebagai minuman rutin harian saya kerana saya yakin akan khasiat dan keberkesanannya selain ia merupakan produk yang halal tanpa keraguan. Terima kasih Smart Coco A+.

   
 AFIQAH AQILAH NORHISAMSHAH
SMK SAUJANA UTAMA, SUNGAI BULOH, SELANGOR
 
PENGALAMAN MENGGUNAKAN PRODUK FR: SAYA TELAH DAN MASIH MENGGUNAKAN PRODUK FR IAITU SMART COCO A+ SEJAK TUJUH TAHUN YANG LEPAS. IBU SAYA SERING MENGHIDANGKAN MINUMAN SMART COCO A+ SEBAGAI MINUMAN SARAPAN SAYA. SEKIRANYA TIDAK SEMPAT UNTUK MENJAMAH SARAPAN, IBU SAYA TETAP MENYURUH SAYA UNTUK MEMINUM SMART COCO A+ WALAUPUN SETEGUK DUA. SAYA DAPATI WALAUPUN SAYA TIDAK MENJAMAH SARAPAN YANG LENGKAP, NAMUN BADAN SAYA TETAP BERTENAGA SEPANJANG WAKTU PERSEKOLAHAN SAYA.ALHAMDULILLAH SAYA JUGA DAPAT MEMAHAMI APA YANG DIAJAR OLEH GURU DAN MINDA SAYA TIDAK PERNAH BERASA LETIH. SAYA SEMAKIN SUKA BELAJAR DAN AKTIF. ALHAMDULILLAH, KESANNYA SAYA DAPAT MEMPEROLEH KEPUTUSAN YANG CEMERLANG SEPANJANG KEHIDUPAN PERSEKOLAHAN SAYA. TERIMA KASIH FORTUNE RESOURCES!

 
  

MUHAMMAD KHAIRUL MUZAMMIL
SM SULTAN ABDUL HALIM, KUBANG PASU, KEDAH

Saya menggunakan Jus Al-Khairah untuk menambah tenaga sewaktu  belajar lewat malam dan pagi ke sekolah.  Smart CocoA+ pula saya minum waktu pagi ke sekloah sebagai sarapan pagi dan petang . Alhamdulilah saya rasa segar dan tidak megantuk sewaktu belajar

  

NOR JANNAH BINTI ALI KUTTY
SMK BANDAR MAS, KOTA TINGGI, JOHOR

Smart Coco A+ memberi saya tenaga pada waktu pagi untuk terus fokus di dalam kelas  

NUR AQILAH BT SHAÁRI
SBP INTEGRASI SELANDAR, MELAKA

PENGALAMAN : SAYA MENGGUNAKAN PRODUK SMARTCOCO A+ SEJAK TINGKATAN 3. ALHAMDULILLAH, SAYA JUGA BERJAYA DALAM PMR DENGAN MENDAPAT 9A PADA TAHUN 2011 YANG LALU. TAHUN INI, SAYA JUGA MENDAPAT KEPUTUSAN YANG CEMERLANG DALAM SIJIL PELAJARAN MALAYSIA (2013). SEMENJAK SAYA MENGGUNAKAN PRODUK SMART COCO A+, SAYA TIADA MASALAH MENGANTUK DI DALAM KELAS. SEBAGAI PELAJAR SEKOLAH BERASRAMA PENUH, JADUAL YANG PADAT MENJADIKAN KAMI, PARA PELAJAR SERING TIDUR LEWAT MALAM. TETAPI, ALHAMDULILLAH, DENGAN MENGAMBIL MINUMAN SMART COCO A+, SAYA TIADA MASALAH UNTUK BANGUN AWAL PADA WAKTU PAGI. SAYA JUGA SENTIASA BERASA SEGAR UNTUK  BANGUN QIAMULLAIL DAN DENGAN IZIN ALLAH, SAYA TIDAK PULA MENGANTUK SEWAKTU SESI PEMBELAJARAN. PRODUK SMART COCO A+ JUGA TELAH BANYAK MEMBANTU SAYA DALAM MENJANA PENDAPATAN KERANA SAYA JUGA BERJAYA MEMPROMOSIKAN PRODUK INI KEPADA RAKAN-RAKAN DAN MEREKA TELAH MENCUBANYA. DENGAN RASA YANG LAZAT, MEREKA TELAH MEMBELI PRODUK INI DARIPADA SAYA. ALHAMDULILLAH.
 

  


NUR NABILAH BT ZAINAL ABIDIN
SEK. AGAMA MEN. BANDAR BARU SALAK TINGGI, SELANGOR

Saya mula mengambil SMARTCOCO A+ sejak tingkatan 1 (2009) lagi. Alhamdulillah, berkat usaha & konsisten mengamalkan minuman yang mengandungi makanan sunnah, saya berjaya memperoleh 10A dalam SPM. Syukur Allah mempertemukan kami sekeluarga dengan produk buatan orang Islam ini. Kepada semua ibu bapa & pelajar, saya syorkan SMARTCOCO A+ sebagai makanan tambahan harian kerana khasiatnya dan rasanya yang sedap. Semoga produk-produk FORTUNE RESOURCES akan terus mendapat tempat dalam hati umat Islam, inshaaAllah.

  


 MOHD IKRAM HAKIMI AZIZAN
SEK. MEN. AGAMA YAN, GURUN, KEDAH

SAYA TELAH MENGGUNAKAN PRODUK FORTUNE RESOURCES INI SEJAK DARI TINGKATAN TIGA HINGGA SEKARANG. ALHAMDULILLAH, SEJAK MENGAMALKAN PRODUK INI, SAYA JARANG MENGALAMI MASALAH UNTUK FOKUS DALAM PEMBELAJARAN. SEBELUM SAYA MULA MENGAMBIL SMART KOKO A+ INI, SAYA SERING MENGALAMI MASALAH MENGANTUK SEMASA DI DALAM KELAS, TETAPI SEJAK MENGAMALKANNYA, RASA MENGANTUK ITU BERANSUR HILANG SEDIKIT DEMI SEDIKIT. ALHAMDULILLAH, BERKAT DOA DAN USAHA DI SAMPING IKHTIAR MELALUI PENGAMALAN PRODUK INI, SAYA BERJAYA MEMPEROLEH KEPUTUSAN YANG AGAK BAIK, IAITU 9A DALAM PMR DAN 9A 2B DALAM SPM. BIIZNILLAH.
  


NUR NAQWIYAH YASMIN BT YUSUF
SEK. MEN. KEB. MUARA TUANG, SAMARAHAN, SARAWAK

Saya Nur Naqwiyah Yasmin binti Yusuf, pelajar SMK Muara Tuang, Samarahan, Sarawak telah mengunakan produk keluaran Fortune Resources ini iaitu Smartcoco A+ sejak tingkatan dua lagi. Pemilihan penggunaan produk ini sebagai minuman berkhasiat yang juga boleh dijadikan “supplement” harian, ternyata amat berbaloi, kerana minuman ini terbukti dapat membekalkan tenaga untuk belajar walaupun dengan jadual harian yang begitu padat. Tempoh masa persekolahan selama 6 jam diisi dengan komitmen saya sebagai pengawas sekolah ditambah lagi dengan kelas tambahan yang diadakan pada setiap hari sehingga jam 4 petang pasti menjadikan tubuh dan minda letih. Namun begitu, minuman berkhasiat ini mampu mengekalkan tenaga saya pada tahap maksimum untuk melakukan aktiviti harian yang lain terutama sekali yang berkaitan dengan pelajaran.  Produk ini membolehkan saya untuk terus mengulangkaji pelajaran pada waktu malam tanpa rasa terlalu letih dan mengantuk. Pada waktu pagi sebelum ke sekolah malah sewaktu peperiksaan SPM juga minuman ini dijadikan menu sarapan utama saya kerana membantu minda berasa tenang dan fokus terhadap apa sahaja yang dilakukan terutama sekali ketika menjawab soalan-soalan peperiksaan. Jadi, saya mengesyorkan kepada semua pelajar agar menjadikan produk ini sebagai minuman harian untuk mengekalkan kercerdasan minda dan kecergasan tubuh badan, inshaaAllah.
  

KHALEEDA NORA ASMIEDA BT KAMARUDZAMAN
SBP INTEGRASI KUANTAN, KUANTAN, PAHANG

ALHAMDULILLAH...SAYA CEMERLANG DAN BERJAYA SETELAH MENGGUNAKAN PRODUK SMART KOKO A+, SAYA SEMAKIN BERSEMANGAT DAN CERGAS KETIKA BELAJAR. KESUKARAN UNTUK BANGUN PAGI SEBELUM INI DAPAT DIATASI  SETELAH MENGGUNAKAN PRODUK INI. SEBELUM INI SAYA MENGHADAPI KESUKARAN UNTUK MENGHAFAL TETAPI SETELAH MENGGUNAKAN SMART KOKO A+, SEMAKIN MUDAH UNTUK MENGHAFAL. SAYA MULA MENGGUNAKAN PRODUK INI HANYA BERMULA PADA  BULAN MAC 2013. MALAHAN HASILNYA TERBUKTI BERKESAN DALAM  MEMBANTU DALAM PEMBELAJARAN SAYA BAGI MENGHADAPI PEPERIKSAAN SPM. ALHAMDULILLAH SAYA MENDAPAT KEPUTUSAN YANG MEMBERANGSANGKAN IAITU 8A DALAM SPM 2013. RASANYA JUGA LAZAT DAN SEDAP MEMBUAT SAYA SUKA UNTUK MENGGUNAKANNYA SEHINGGA SEKARANG.. PRODUK TERSEBUT BUKAN SAHAJA MEMBANTU DALAM PELAJARAN MALAH MEMBANTU DALAM KEHIDUPAN SEHARIAN. TERIMA KASIH KEPADA IBU SAYA PN NORAINAN YANG MEMBEKALKAN DAN MENYEDIAKAN MINUMAN SMART KOKO A+ UNTUK SAYA.TERIMA KASIH FORTUNE RESOURCES KERANA KEBAGUSAN PRODUK ANDA...


  


MUNIRAH BT NAWI
SEK. MEN. KEB. AGAMA DATO HJ ABU HASSAN HJ SAIL, NEGERI SEMBILAN

Saya Munirah bt Nawi,pengguna kepada produk smartcoco A+ berasa berbesar hati untuk berkongsi pengalaman dalam menggunakan produk ini.Memandangkan cara hidup di asrama yang memerlukan komitmen yang tinggi serta pembelajaran kendiri yang saya praktikkan , saya mengalami masalah mengantuk dan keletihan semasa sesi pembelajaran  di sekolah . Oleh itu , saya mengambil inisiatif untuk menggunakan smartcoco A+ sebagai jalan penyelesaian. Alhamdulillah selepas menggunakan produk ini , saya dapat menyelesaikan  masalah saya .Saya dapat lebih fokus dan bersemangat untuk menjalani sesi pembelajaran. 

  


NUR FARHANI BT MOHD JAILANI
SEK. MEN. KEB. SULTAN SALAHUDDIN ABDUL AZIZ SHAH, SELANGOR

Saya telah,mengunakan produk ini selama 2 tahun dan ianya amat berkesan. Saya telah mengambil smart coco A+ dan jus alkhaira setiap pagi sebelum ke sekolah. Hasilnya saya lebih bertenaga dan bersemangat serta kurang mengantuk ketika menjalani pembelajaran di dalam kelas, Terima kasih Fortune Resources!
  


ASYIAH BT ZOLKIPLI
SEK. MEN. AGAMA KHARIAH, KUALA TERENGGANU, TERENGGANU

Saya telah menggunakan smart coco A+ lebih kurang satu tahun. Alhamdulliah, saya mendapat kesan yang amat positif sepanjang pengambilan produk ini. Saya tertarik untuk menggunakan produk ini selepas mendengar ramai testimoni yang berjaya menerusi radio IKIM dan maklum balas dari keluarga terdekat. sebelum pengambilan smart Coco A+ saya seringkali mengantuk di dalam kelas dan tumpuan di dalam kelas agak terganggu. Selepas pengambilan smart coca A+ ini saya rasa lebih cergas dan lebih fokus di dalam kelas. Rasanya yang enak mengandungi ramuan yang berkhasiat mendorong saya untuk terus mengamalkannya sehingga ke hari ini. Alhamdulliah berkat doa dan pengambilan yang berterusan saya telah mendapat keputusan yang cemerlang dalam peperiksaan SPM 2013 baru-baru ini. Saya tidak pernah menduga untuk mendapat keputusan seperti ini kerana sebelum ini keputusan peperiksaan saya tidaklah begitu menonjol. Saya yakin pengambilan smart coco A+ ini adalah pemangkin utama kejayaan saya kerana dengan nya badan saya sihat dan otak semakin cergas. saya mengesyorkan pelajar-pelajar lain untuk mengamalkan smart Coco A+.Insyaallah dengan izinNya dan berkat istiqamah dalam pengambilan produk pemakanan tambahan muslim kita akan berjaya.Terima Kasih smart Coco A+..Saya Sangat Yakin Dengan produk Keluaran Fortune Resources. Sekian Terima Kasih. Ikhlas Dari Saya Pengguna Setia Produk Fortune Resources.

 
 
 
  

 
MOHAMAD AMIRUL SOLIHIN BIN MAZLAN
SEK. MEN. SAINS SULTAN ISKANDAR, JOHOR

Alhamdulillah dengan izin Allah, anak saya telah memperoleh 11A dalam peperiksaan SPM nya. Sebelum ini, dia mengalami masalah untuk memberi tumpuan penuh di dalam kelas, sering mengantuk tak kira sewaktu pembelajaran mahupun peperiksaan dan mudah bosan. Bimbang dengan pencapaiannya, saya mula membekalkannya dengan smart coco A+ setiap pagi sebelum ke sekolah bermula daripada umurnya 12 tahun lagi. Adik-beradiknya juga pernah mengalami masalah yang sama dan saya membekalkan mereka smart coco sebagai bekalan harian. Alhamdulillah, adiknya berjaya memperoleh 5A di dalam UPSR yang lepas. Dia juga pernah memperoleh hadiah daripada pihak Fortune Resources atas pencapaiannya di dalam PMR pada tahun 2011. Sekarang, saya sentiasa membekalkan keenam-enam anak saya dengan smart coco A+ sebagai makanan tambahan mereka dan mereka menyukainya. Mereka juga menunjukkan prestasi yang baik setelah penggunaan yang berterusan.

 
  

 
MUHAMMAD UMAR ALI BIN BAHARUDDIN
SM SAINS KUBANG PASU, JITRA, KEDAH

Assalamualaikum wbt..Alhamdulillah syukur,saya salah seorang pelajar cemerlang SPM2013 di sekolah saya tahun ini. Terima kasih buat kak cik yang memberi saya smart koko sebagai bekalan ke asrama. Alhamdulillah resdung saya semakin sembuh, saya juga bertenaga untuk terus menjalankan aktiviti seharian sebagai seorang pelajar n ketua badar. Terima kaseh Fortune Resources. InsyaAllah kami sekeluarga akan terus menikmati khasiat smart koko dan jus alkhaira.

 

 
 
 
 
 
  
 
MUHAMMAD FARIDWAJDI BIN JAFFARY
SEK. MEN. AGAMA PERSEKUTUAN, KAJANG, SELANGOR

Assalamualaikum Pn Murni. Pertama sekali penuh kesyukuran saya ke hadrat Ilahi kerana dengan limpah rahmatNya saya salah seorang yang dipilih Allah SWT memperoleh keputusan cemerlang dalam peperiksaan SPM 2013. Terima kasih yang tidak terhingga juga buat Pn Murni kerana memasarkan produk yang betul-betul dapat merangsang minda agar lebih cerdas dan sihat. Saya mengamalkan Jus al-Khaira dan Smart Coco A+ sejak berusia 12 tahun lagi. Alhamdulillah daripada peperiksaan UPSR sehingga SPM saya sentiasa memperoleh straight A cuma ini adalah kali pertama saya berkongsi testimoni  dengan masyarakat lain. Terima kasih juga kepada ibu saya Hapizah yang tidak pernah jemu-jemu mendorong kami enam beradik mengamalkan smart coco dan jus al-Khaira. Beliau seorang ibu yang sangat prihatin. Setiap kali sebelum kami pulang ke asrama pasti smart coco dan jus alKhaira dibekalkan. Dalam perbualan telefon pasti akan diingatkan mengenai pemakanan sunnah tersebut. Setiap bulan ibu saya akan mengambil bekalan Smart Coco di Khalifah Shoope sekurang-kurangnya tiga carton untuk diagihkan kepada kawan-kawan di sekolahnya. Sekarang saya sedang menyambung pengajian di Darul Quran, Kuala Kubu Baru bagi memperoleh sijil tahfiz. Baru sahaja selesai menjalani temuduga untuk memohon biasiswa MARA atau JPA untuk menyambung pengajian ke peringkat yang lebih tinggi. Doakan kejayaan saya. Semoga  Fortune Resources akan terus berkembang bagi menjana Ummah Gemilang. Sekali lagi terima kasih Fortune Resources.  


MUHAMMAD NASRUL AMIN BIN ABDUL KHILID
SM SAINS KUALA TERENGGANU, TERENGGANU

Pengalaman menggunakan produk FR: Selepas menggunakan produk ini, saya merasakan diri lebih bertenaga daripada sebelumnya. Ini kerana saya mengambil produk ini sebagai sarapan pagi pada setiap hari. Selain itu, saya jarang berasa mengantuk di dalam kelas selepas menggunakan produk ini.
 
  


MOHAMMAD HAZIQ MOHD ISHAK
SEK. MEN. KEB. IMPIAN EMAS, SKUDAI, JOHOR

Pengalaman dan impak dari pengambilan smart coco A+ pada diri saya. :
Pada awalnya, saya rasa keberatan untuk menghantar kiriman ini kerana saya rasa malu untuk menyertai sumbangan dari pihak fortune resources. Hal ini kerana saya tidak menepati syarat-syarat yg ditetapkan, iaitu 9A. Tetapi saya yakin dengan prestasi peningkatan pembelajaran saya sebagai perkongsian kpd sahabat-sahabat diluar sana. Saya mula mengambil produk smart coco A+ apabila mendapati keputusan peperiksaan percubaan spm saya tidak memuaskan.
Namun, sebenarnya tujuan utama saya ialah untuk berkongsi pengalaman kepada sahabat-sahabat diluar sana mengenai produk ini untuk membuka minda mereka agar yakin dengan keberkesanan produk ini.
Sebenarnya, saya sedar bahawa saya merupakan calon spm. Namun, dengan kesibukkan untuk membantu ayah saya bekerja sebagai buruh binaan, saya tidak sempat untuk memfokuskan diri dgn mengulangkaji pelajaran. Hal ini kerana ayah saya adalah seorang yg kurang upaya. Dia hanya cuma ada sebelah tangan untuk bekerja dan menyara keluarga. saya sebagai seorang anak seharusnya rasa bertanggung jawab dalam hal ini walaupun saya anak yg ke-4 dalam keluarga. Keadaan ibu pula terpaksa bercuti panjang disebabkan kemalanggan ditempat kerja, yang mana menyebabkan kecederaan di tangannya. Ekonomi keluarga mula terjejas sedikit.
Impak yg saya dapat dari pengambilan produk ini amatlah terbukti pada diri saya dan adik beradik walaupun ibu membancuh cuma satu saches didalam jug.
Pertama, saya rasa segar untuk bangun pagi, saya menjadi lebih fokus dengan pembelajaran di sekolah, saya rasa bersemangat untuk membuat kerja-kerja rumah yg diberi oleh guru walaupun sampai ke lewat malam, ibu nampak perubahan dalam diri saya iaitu lebih cergas dan cerdas, ibu rasa bangga kerana perubahan kerohanian saya bertambah baik khususnya dalam perubahan sahsiah diri. Dan yang terakhir sekali, saya berterima kasih kpd fortune resources yang dapat memberi impak didalam keputusan spm saya ini.
Bukan itu sahaja, masalah ibu saya yg kecederaan tisu  di bahagian tangannya telah dapat diatasi dengan pengambilan colla cocoA. Alhamdulillah. Terima kasih smart cocoA+ kerana keikhlasan dan pengisian dalamannya membuahkan kecemerlangan kami generasi pelajar dan kebijaksanaan serta kesucian hati smartsweet puan Murni, semurni namanya, memurnikan hati kami juga. Terima kasih colla cocoA, kerannya ibu dapat pulih seperti biasa. Ibu menjadi yakin untuk mengesyorkan produk fortune resources ini kepada rakan-rakan.

 
   نَّ الَّذِيْنَ قَالُوا رَبُّنَا اللهُ ثُمَّ اسْتَقَامُوا تَتَنَزَّلُ عَلَيْهِمُ الْمَلَائِكَةُ أَنْ لَا تَخَافُوا وَلَا تَحْزَنُوا وَأَبْشِرُوا بِالْجَنَّةِ الَّتِي كُنْتُمْ تُوْعَدُوْنَ (30)

Sesungguhnya orang-orang yang mengatakan : "Tuhan kami ialah Allah", kemudian mereka istiqamah (meneguhkan pendirian mereka), maka malaikat akan turun kepada mereka dengan mengatakan : "Janganlah kamu takut dan janganlah merasa sedih ; dan bergembiralah kamu dengan jannah (syurga) yang telah dijanjikan Allah kepadamu". (Fussilat : 30)