UTAMA      PT3/PMR      PT3 2016
untitle1

BERSAMA KAMI DI 

IKIM FM 


PADA PUKUL 11.00 PAGI

DI BULAN JULAI 2019
 
31 JULAI 2019Dimana anda boleh dapatkan produk-produk kami. 

Sila hubungi kami di:
 
FORTUNE RESOURCES
   3 PESARA MAHSURI 
5, 
  11900, BAYAN BARU, 
PULAU PINANG
   Fax - 04-644 7414 

  HOTLINE / SMS:
017 437 9124 (WApps)
017 479 1274 (WApps)
012 507 1411 (WApps)
012 557 1411 (Call)


No. Akaun Syarikat di Maybank:

FORTUNE MUNAWWARAH SDN BHD
5571 5730 9846
 
anak syarikat FORTUNE RESOURCES
 
EMAIL:
marketing@fortuneresources.com.my
 
 
KEJAYAAN ANAK-ANAK PENGUNA SMARTCOCO A+
PT3 2016

 
 
 
 
 
Wan Nur Athirah Abdul Hanin 
SMK Sultan Azlan Shah
Lenggong, PERAK

Saya telah mengambil produk Smart Coco A+ sejak saya berusia 11 tahun lag. Hasilnya memang memuaskan. Kandungannya yang bauyak khasiat menjadikan saya lebih aktif dalam bidang kokorikulum dan akademik. Ibu saya selalau menyediakan smartCoco ini setiap kali saya ingin memulakan aktiviti mengulang kaji dirumah.Selepas saya mengambil produk ini, saya terdapat kesan-kesan yang sangat positif.Saya telah mendapat 4A 1B dalam UPSR pada tahun 2013. Alhamdulillah, tahun ini saya mengambil PT3, saya telah mendapat 9A 1B. Alhamdulillah hasilnya memang memuaskan. Saya mudah mengingati sesuatu perkara, ini sangat mmbantu saya dalam akademik. Saya dapat menghafal surah-surah lazim dengan mudah. Saya juga tidak mudah mengantuk pada waktu malam sekiranya saya ingin mengulang kaji mata pelajaran, tambahan apabila saya ingin membaca buku. Saya rasa begitu bertenaga. Saya juga sentiasa tenang apabila menghadapi sesuatu perkara. Saya dapat berfikir dengan lebih mendalam dan lebih bijak setelah mengamalkan produk ini. Walaupun saya hanya ambil produk SmartCoco A+ dan tidak mengamalkan produk lain, hasilnya tetap memuaskan. Bagi saya,cukup produk ini untuk saya amalkan. 

Saya memang suka akan khasiat dan kesannya. Alhamdulillah
.


 
 
 
 
 
Aerina Syuhada Bt Hamdan
SAM Jeram
Kuala Selangor, SELANGOR

Saya Aerina Syuhada bt Hamdan berumur 15 tahun dan telah menduduki peperiksaan PT3 pada tahun 2016 ini. Saya telah Berjaya mmendapat 9A dalam peperiksaan PT3 tahun ini.Alhamdulillah. Selama saya minum SmartCocoA+ ini memang terbaik. Saya ambil bersama Jus Alkhaira juga. Ibu saya memang mengalakkan saya mengambilnya setiap hari. Saya tidak merasa penat  walaupun pergi dan balik menaiki bas setiap hari. Saya juga merasa cergas ketika belajar di dalam kelas dan bersemangat jika guru memberikan kerja berkumpulan. Saya mengamalkan produk ini semenjak sekolah rendah lagi. Fortune Resources memang terbaik. Terima Kasih pada Puan Murni kerana mengeluarkan produk yang terbaik ini. Saya harap Puan Murni terus mengeluarkan produk makanan minda yang terbaik ini sampai bila bila…Sampai saya ke Universiti.Aminn…Kakak saya pun menggunakannya, walaupun dia telah ke menara gading. 

Thank You Puan Murni.

 
 
 
 

 
Nurfaradhila Nabila Bt Zulkipli                                                    
SM Sains Teluk Intan
Teluk Intan, PERAK

Bismillahirrahmanirrahim…Saya bersyukur ke hadrat Illahi kerana telah mengurniakan keputusan PT3 yang cukup membuatkan saya gembira iaitu 9A dan 1B. Saya percaya bahawa smartcocoA+ banyak membantu saya untuk focus dalam pembelajaran. Semenjak saya di sekolah rendah lagi saya sudah dikenalkan dengan smartcocoA+ ini. Jadi saya masih amalkan sehingga kini kerana saya dapat merasakan sendiri perbezaannya di sebalik rasanya yang lazat, tenaga saya bertambah untuk terus belajar. Dengan harga yang berpatutan, saya percaya bahawa produk ini dapat membantu pelajar-pelajar lain untuk Berjaya dengan izin-Nya. 

Terima Kasih

 
 
 
 
 
Nadzratul Farieha Bt Noordin                                                
Maahad Intergrasi Tahfiz
Klang, SELANGOR

Kami sekeluarga telah mula mengambil minuman SMART COCO A+ sejak tahun 2011 sejak mula dengar dalam radio IKIM. Semua anak-anak saya amat  menyukainya. Sejak mengamalkan SMART COCO A+ dan Jus Alkhaira, anak saya jarang demam dan sentiasa aktif dan mempunyai daya hafalan yang kuat. Dia juga dapat memberi fokus dan jarang mengantuk dalam kelas.  Setiap hari dia akan mengambil 2 sachet Smart Coco A+ untuk sarapan dan sebelum tidur. Saya juga membekalkan SMART COCO A+ kepada anak saya di asrama. Kawan-kawannya juga menyukainya dan mereka juga  megamalkan minuman ini menggantikan minuman Milo. Alhamdulillah, anak  saya telah mendapat 9A dalam peperiksaan PT3 baru-baru ini. Dia juga telah berjaya menghabiskan 30 juzuk Al Quran dalam tempoh 3 tahun di Maahad Tahfiz Integrasi Sains dan Teknologi Klang, Alam Impian. Bagi saya SMART COCO A+  bukan sahaja minuman tambahan tetapi  juga minuman kesihatan yang baik untuk seisi keluarga. 

Semoga Perniagaan Fortune Resourses berkembang dan bertambah maju dan mendapat kebaikan untuk semua pengguna.

 

 
 
 
 
 
Nur Ikmal Hakim Bin Khalid                                                   
SMK (Felda) Besout,
Sungkai, PERAK

Saya, Puan Rohaya Binti Abdul Rahim, ibu kepada Nur Ikmal Hakim Bin Khalid. Anak saya telah minum Smart Coco A+ sejak dari sekolah rendah. Baru baru ini anak saya telah mendapat keputusan cemerlang dengan mendapat 10 A dalam PT3. Produk ini telah membantu anak saya lebih fokus dalam menelaah pelajaran dan dapat mengingati apa yang dipelajari dengan mudah. Dari segi perlakuan, anak saya amat mendengar kata dan senang untuk menasihati beliau. Saya amat berterima kasih dengan produk ini. Secara tidak langsung, dapat membantu anak saya dalam pembelajran beliau. 

TERIMA KASIH SMART COCO A+. 


 
 
 
 

 
Mohamad Aimran Bin Mohamad Zawawi                                                    
Maahad AR Rahmah Kenali
KELANTAN

SmartCocoA+ saya merasakan perubahan pada diri saya.Saya kini merasa lebih bertenaga dan tidak cepat mengantuk didalam kelas.Saya juga dapat menumpukan perhatian dgn lebih baik berbanding sebelum mengamalkan SmartCocoA+.Selain itu,ia memberi kesan kepada daya ingatan saya.Saya kini lebih mudah untuk menghafal ayat ayat Al Quran dan hadis kerana saya merupakan pelajar sekolah agama.Setelah mengamalkan SmartCocoA+ selama 3 tahun ini saya telah mendapat kajayaan Straight A dalam PT3 2016 disamping dorongan daripada ibu bapa dan guru guru.

Terima Kasih SmartCocoA+ Fortune Resources.
 
 
 
Amru Harraz Bin Rahmat                                               
SM Sains Tengku Abdullah  

Assalam, syukur Alhamdulillah ke hadrat Illahi. Dengan izinnya anak-anak saya mendapat keputusan cemerlang sejak mengamalkan SmartcocoA+. Baru baru ini, anak kedua saya mendapat 10A dalam PT3 2016. SmartCocoA+ diakui sangat bagus sebagai makanan tambahan untuk minda selain menyihatkan badan di Alaf ini. 

Terima Kasih Fortune Resources!!!
 
 
 
 
Haziq Hakimi Pua’at                                                 
MRSM Gemencheh
NEGERI SEMBILAN 

Alhamdulillah, sejak minum smartcocoA+ saya lebih focus dalam pembelajaran saya,badan juga terasa lebih bertenage sepanjang waktu persekolahan.

Terima Kasih kepada SmartCocoA+
 
 
 
 
 
Muhammad Noor Azaim Azhari                                                          
Sek Maktab Mahmud 
Yan, KEDAH  

Saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada Fortune rescources kerana telah menyokong saya dengan produk SmartCocoA+. Alhamdulillah,setelah saya mengamalkan produk ini banyak perubahan positif yang terkesan pada diri saya.Antaranya, saya lebih bertenaga dan bersemangat untuk belajar terutamanya pada waktu pagi. Selain itu, saya tidak mudah untuk rasa mengantuk ketika belajar didalam kelas. Sekarang, inilah hasilnya selepas saya mengamalkan produk SmartCocoA+ini.

Alhamdulillah,saya mendapat 11A dalam Pentaksiran Tingkatan 3 (PT3) 2016.

 
 
 
 
Muhammad Haziq Bin Maizudin                                                 
SM Sains Tuanku Jaafar,
Kuala Pilah, NEGERI SEMBILAN  

Assalamualaikum semua. Saya , Muhammad Haziq Bin Maizudin dari Sekolah Menengah Sains Tuanku Jaafar,Kuala Pilah ( SMSTJ) . Alhamdulillah pada exam PT3 2016 yang lepas, saya telah memperoleh semua A (10A) untuk semua subjek Tingkatan 3. Sebagai seorang pelajar Sekolah Berasrama Penuh, jadual saya amat padat bermula selepas Subuh dengan aktiviti sekolah dan kelas tambahan pada sebelah malam diikuti bengkel subjek pada hari minggu amat meletihkan saya. Syukur ke hadrat Ilahi, dalam kesibukan saya tidak lupa untuk mengambil Smart Coco A Plus sebelum kelas dan saya sering membaca dengan selawat . Saya mula minum Smart Coco A plus sejak dari tahun 6 lagi dan turut memperoleh 5A (2013). Minuman ini dapat mengelakkan keletihan melampau dan memberi tenaga untuk kekal fokus dalam kelas kerana kelas saya hingga jam 4.30 petang dan perlu mengikuti aktiviti rekreasi di padang selepas Asar. Tenaga yang dibekalkan minuman ini telah banyak membantu saya untuk kekal cergas pada sebelah malam bagi kelas tambahan .Tidak dinafikan, ramuan dalam produk ini banyak membantu saya untuk mengingat fakta hingga banyak kali mendapat anugerah kecemerlangan akademik di sekolah. 

Terima kasih tidak terhingga kepada Fortune Resources dan minuman Smart CocoA Plus kerana telah banyak membantu saya ketika di sekolah.Produk ini sangat bagus untuk diamalkan terutamnya pelajar sekolah yang padat jadualnya bagi kekal cergas sepanjang hari. Produk ini sangat saya galakkan.

 
 
 
 
 
Nur Yasmin Amani Bt Mohd Amir                                                   
SMK Bandar Rinching
Semenyih, SELANGOR
 
Assalamualaikum, saya mengucapkan berbanyak terima kasih kepada Fortune Resources kerana menciptakan SmartCocoA+. Selepas menggunakan SmartCocoA+ ini anak saya lebih bersemangat untuk ke sekolah tidak lagi malas2.Semakain lama pelajaran nya semakain meningkat sehingga Berjaya mendapat 10A dalam PT3 2016. Syukur Alhamdulillah.Disamping itu juga penyakit batuk asma nya bertambah baik dan tidak perlu menggunakan inhaler lagi. Sehingga kini dah 3 tahun lebih anak saya minum SmartCocoA+ dan saya akan terus memberikan nya kerana banyak kebaikkannya pada anak saya. 

Saya berharap lebih ramai lagi ibubapa yang akan memberikan pada anak2 mereka untuk masa hadapan yang lebih cemerlang. Terima Kasih SmartCocoA+.
 
 
 
 
Nur Amira Bt Mohd Yusoff                                                      
SMK Dato Mahmud Paduka Raja (1)
Tanah Merah, KELANTAN
 
Selepas seminggu mengamalkan smart koko A+ ini, saya rasa lebih rajin daripada sebelum ini dan membantu saya dalam menghafal serta mudah untuk mengingatinya. Minuman ini juga sangat sedap rasanya dan mendorong saya untuk minum selalu setiap hari.

Produk ini juga membantu saya bersemangat dalam pelajaran dengan izin Allah..terima kasih
 
 
 
 
Nur Khaddijah Bt Yusaini                                                 
SMKA Johor Bahru  

Assalamualaikum, Terlebih dahulu saya mengucapakan syukur Alhamdulillah kepada AllahSWT dengan keizinan nyasaya mendapat keputusan 10A 1B di dalam PT# 2106. Saya juga merakamkan setinggi penghargaan kepada ibubapa,datuk dan nenek serta guru2 diatas kejayaan ini. Tidak lupa kepada pihak Fortune Resources Resources yang telah mengeluarkan produk SmartCocoA+ dimana saya telah mengambilnya sejak di tahun 5 sekolah rendah untuk makluman, saya pernah mendapat hadiah produk SmartCocoA+ dari Fortune Resources diatas kejayaan saya mendapat 5A didalam UPSR 2013. Insyaallah saya juga akan terus istiqamah untuk mengambil SmartCoco sebagai persediaan menhadapai SPM pula. 

Mohon doakan saya untuk mendapat keputusan yang lebih cemerlang didalam SPM 2018 dan menjadi ummah cemerlang sejajar dengan Fortune Resources.

 
 
 
 
 
Firas Amzar Bin Arbain                                                 
SMK Agama Slim River
Slim River, PERAK 

Saya telah menggunakan produk SmartCocoA+ semenjak saya berada di sekolah rendah lagi. SmartCocoA+ memberikan impak yang begitu memberangsangkan. Saya menjadi lebih focus ketika belajar dan mudah menghafal serta lebih aktif sama ada didalam mahu pun diluar kelas. Alhamdulillah, saya telah mendapat keputusan yang cemerlang dalam PT3.

Terima Kasih SmartCocoA+.
 
 
 
 

Che Fatin Amalia Bt Che Min                                                       
SMA Maarif
Besut, TERENGGANU
 
Alhamdulillah, Alhamdulillah, Alhamdulillah Syukur kepada Allah SWT diatas nikmat pemberian nya yang tiada sempadan nya. Terima Kasih kepada Fortune Resources, dengan Izin nya saya Cik Fatin Amaliaberjaya perolehi 9Adalam PT3 2016. Saya akan minum segelas smartcoco setiap pagi sebelum ke sekolahsupaya saya menjadi lebih cergas untuk belajar disekolah. Pada awal nya saya hanya mendapat 3A dalam percubaan PT3 tetapi berkat usaha yang tanpa jemu mengamalkan smartcocoA+ yang mengandungi bahan2 fokus minda seperti kismis,madu,tamar dan gingko biloba saya Berjaya. Saya tidak berapa suka bersarapan pagi tetapi dengan ada nya malt terkandung dalam smartcoco memberi kekenyangan kepada saya. Maka diharap kan kepada kawan2 yang lain supaya terus minum smartcocA+ untuk mendapat ketajaman minda dan semua ini pasti berlaku dengan izin Allah S.W.T. jua. Akhir sekalai amalkan lah apa yang saya kongsikanini D.U.I.T. Pertama berdoa agar kita mendapat kecemerlangan.Kedua kita mestilah berusaha untuk mendapatkan ilmu kerana ianya tidak datang bergolek. Ketiga kita mestilah ikhtiar seperti yang saya lakukan ialah dengan mengamalkan SmartCocoA+. Yang keempat setelah berusaha, berdoa dan berikhtiar kita bertawwakal kepada Allah SWT semoga setiap usaha yang kita lakukan diberkati dan dirahmati oleh  NYA.

 
 
 
 
Sharifah Syarafana Bt Syed Abd Aziz                                                       
SMK Bdr Kota Tinggi
JOHOR
 
Assalamualaikumwarahmatullah, saya SHARIFAH SYARAFANA BT SYED ABDUL AZIZ calon PT3 2016 yang telah memperoleh keputusan yang alhamdullilah telah membanggakan kedua ibu bapa saya. Saya telah memperoleh 9A 1B. Keputusan yang telah saya peroleh adalah berkat sama usaha saya,doa kedua ibu bapa saya dan juga pengamalan makanan Sunnah dimana salah satunya ialah produk Smart Coco A+ Fortune Resources. Saya telah menggunakan produk ini sejak saya berumur 9 tahun. Sejujurnya produk ini sangat membantu saya dari segi memberi tenaga dan kecerdasan minda. 4 bulan sebelum saya menghadapi Pentaksiran Tingkatan 3, saya telah bangun seawal 3 pagi untuk beramal dan mengulangkaji pelajaran dimana saya hanya mempunyai 5 jam untuk merehatkan jasmani dan rohani saya. Namun penggunaan produk Smart Coco A+ telah membantu saya memberi tenaga dan kecerdasan minda untuk kekal segar tanpa merasa mengantuk pada waktu sekolah. Kehebatan produk ini telah dapat saya buktikan apabila pada suatu hari itu keluarga saya tidak mempunyai bekalan Smart Coco A+ dan saya bersama adik saya terpaksa minum milo yang hanya memberi tenaga pada awal pagi dan membuatkan saya rasa mengantuk apabila hari menjelang tengah hari. Tercetusnya idea ibunda saya untuk mengamalkan produk ini adalah apabila ibunda saya terdengar beberapa testimoni di Ikim FM yang telah menarik perhatian ibunda saya. Sewaktu berumur 9 tahun,saya terpaksa berkongsi 1 sachet Smart Coco A+ bersama 2 adik beradik yang saya lain oleh kerana kos kelangsungan hidup yang ada turun dan naiknya. Namun , perkongsian itu bukanlah tanda noktah untuk sesuatu produk itu berkesan. 

Disini dapat saya simpulkan selama 7 tahun penggunaan produk Smart Coco A+, kejayaan inilah sebagai bukti yang harapnya dapat membuka mata orang ramai untuk menggunakan produk yang mempunyai banyak khasiat dan sesuai digunakan oleh semua lapisan umur. Terima kasih.

 
 
 
 
 
Awg Faiz Iskandar Bin Awg Kamarruddin
SMK Agama Tun Ahmad Zaidi,
Kuching, SARAWAK

Asslamualaikum wbt & salam keceriaan daripada saya penggemar tegar Produk2 FORTUNE RESOURCES terutama SMARTCOCO A+. Saya Awg Faiz Iskandar telah ditemukan dengan minuman SmartCoco ketika berusia 8tahun lagi, dimana disyorkan oleh ibu saya Puan Rahayu @ Stokist Sarawak. Semenjak hari itu, saya  telah jatuh hati dengan minuman SmartCoco dan seboleh2nya saya akan mengambil SmartCoco sekurang2nya sekali sehari. Syukur Alhamdulillah,setelah mendapat keputusan yang cemerlang dalam UPSR 2013 @ 5A, sekali lagi pada 2016 sejarah berulang lagi, dimana saya mendapat 9A2B dalam ujian PT3. Saya berazam untuk mengamalkan minuman SmartCoco A+ ini untuk mencapai matlamat saya iaitu menjadi HAMBA ALLAH yang Berjaya Duniawi & Ukhrawi. Dikesempatan ini juga,saya mencadangkan sekiranya pihak Pengurusan FR dapat memberi tajaan kepada saya @pelajar2 lain yang cemerlang untuk keperingkat yang lebih tinggi.

Terima Kasih yang tak terhingga kepada Pihak Fortune resouces atas pengeluaran Produk yang terbaik. In shaa ALLAH…
 
 
 
 
 
Nur Balqis Bt Mohd Nizam                                                        
SMK Agama Baling
Baling, KEDAH

Assalamualaikum wbt. Saya Nur Balqis Bt Mohd Nizam dari Padang Serai, Kedah. Saya merupakan pelajar di SMK Agama Baling. Alhamdulillah pada tahun 2013 saya mendapat 5A dalam UPSR dan pada 2016 yang lalu saya memperolehi 9A dalam PT#. Saya menharapkan doa semua untuk kejayaan yang seterusnya dalam SPM. Kejayaan saya ini turut dibantu oleh minuman SmartCocoA+ yang dibekalakan ibu kepada saya. Ibu membeli SmartCoco dari An Nur Ria One Stop Centre. Syukur dengan izin nya semenjak mengamalkan SmartCoco A+ secara istiqomah dari 2012 shingga sekarang, selain keberkatan usaha dan doa.Inilah hasilnya yang saya perolehi. SmartCocoA+ membantu mengurangkan rasa mengantuk, lebih bersemangat dan minda rasa focus ketika guru mengajar didalam kelas. Masyaalllah terima kasih pada Puan Hajjah Aida Murni Bt Dato Hj Ismail kerana Berjaya mengeluarkan produk sunnah seumpama ini.

Ianya terbukti dpat membantu dalam pembelajaran, disamping merialisasikan Ummah Cemerlang,Gemilang dan Terbilang Fiddunya Wal Alkhirat. InsyaAllah.

 
 
 
 
 
Nur Athirah Br Muhammad Tzantawi                                                       
SM Sains Bagan Datoh
PERAK

Anak saya Nur Athirah telah mengamalkan smartcoco sejak dari sek rendah lagi….Alhamdulillah semasa beliau UPSR memperolehi 5A dan mendapat penghargaan dari pihak smartcoco. Amalan meminum smartcoco siteruskan terutama dorongan kuat dari opahnya yg berada di Bagan Datok..Perak…yang selalu mendengar radio Ikim berkenaan kebaikan mengamalkan SmartCocoA+..Ini lah hasilnye…amalan sejak di usia 10 tahun.
 
 
 
 
 
Che Ku Muhammad Aiman Bin Che Ku Abu Bakar
SMA(atas) Sultan Zainal Abidin
Kuala Terengganu, TERENGGANU

Saya dan keluarga telah mengunakan produk SmartCocoA+ sejak di sekolah rendah lagi, dimana minuman SmartCocoA+ telah membantu saya menjadi cergas dan aktif. Alhamdulillah saya Berjaya memperolehi pencapaian 5A dalam ujian UPSR tahun 2013. Fokus saya kepada pelajaran semakin khususnya Bahasa Inggeris. Tahun 2016 saya menduduki peperiksaan PT3 dan Alhamdulillah dengan izin Allah saya Berjaya memperolehi 9Adan 1B. Saya terus menjadikan minuman harian saya smartcoco termasuklah Abang saya yang telah mengunakan SmartCocoA+ sejak di kolej Universiti TATIUC sehingga tamat pengajian tahun 2016 dan telah bekerja tetapi sehingga kini masih menggunakan SmartCocoA+. 

Terima Kasih kepad Fortune Resources kerana Berjaya menghasilkan produk minumankesihatan yang baik dan berkualiti untuk membantu kecemerlangan UMMAH.

 
 
 
 
 
Nurul Izzah Bt Jamaluddin
SM Sains Hulu Selangor
SELANGOR

TESTIMONI: SAYA TELAH MENGAMALKAN MEMINUM AIR SMART COCO SEJAK DARI SAYA DARJAH ENAM SEHINGGALAH KINI. ALHAMDULILLAH SAYA SEMAKIN DAPAT MENUMPUKAN PERHATIAN KETIKA BELAJAR DALAM KELAS DAN DAPAT MENGINGATI DENGAN BAIK APA YANG TELAH DI AJAR OLEH GURU SAYA. HASILNYA, ALHAMDULILLAH DENGAN IZIN ALLAH SAYA TELAH MENDAPAT KEPUTUSAN YANG CEMERLANG DALAM PT3 SAYA IAITU SAYA MENDAPAT 9A. 

TERIMA KASIH KEPADA FORTUNE RESOURCES KERANA MENGHASILKAN MINUMAN INI YANG TELAH MEMBANTU RAMAI PELAJAR UNTUK BERJAYA. 

TERIMA KASIH SAYA UCAPKAN PADA FORTUNE RESOURCES.
 
 
 
 
 
 
Amira Najiha Bt Md Ismail                                                     
SMK Sultan Abdul Jalil
Kluang, JOHOR
 

Salam, sebelum saya mengenali smartCocoA+ melalui IKIM FM, saya mempunyai daya ingatan yang kurang kuat. Alhamdulillah dgn izin Nya, selepas mengamalkan minuman SmartCocoA+ sebagai sarapan, saya menjadi lebih focus dalam kelas dan tidak mengantuk malah lebih bersemangat untuk kesekolah. Akhirnya saya Berjaya memperolehi keputusan 9A 2Bdalam PT3 2016. Dan sekarang saya layak ke Sekolah Kluster. 

Terima Kasih kepad Fortune Resources kerana membantu generasi pelajar masa kini.

 
 
 
 
 
Muhammad Amirul Shafiq Bin Ariffin                                                 
SMK Agama Tun Ahmad Zaidi
Kuching, Sarawak

Semenjak pengambilan produk smartcoco & goat A+ badan anak saya semakin cergas dan dapat memberikan tumpuan penuh serta focus semasa dlm kelas. Ingatan beliau semakin hebat semasa membuat hafalan terutama ayat2 Al Quran. 

Terima Kasih kerana mengeluarkan produk hebat ini. Semoga anak saya akan Berjaya menjadi genius dan Berjaya d dunia dan Akhirat.

 

 
 
 
 
 
Wan Amirul Rasyeed
SMK AGAMA
Alor Star, KEDAH   
 
Anak saya mula minum SmartCocoA+ ni dari darjah 2 thn 2009. Saya mula mengenali nya dari radio Ikim. Anak saya Wan amirul mangalami byk perubahan dan mula menunjukakan perningkatan dalam pelajaran, kurang demam dan akan menjalani operation Tonsil. Bila dia mula minum SmartcocoA+ ni dan jus alkhaira tonsil dia hilang dan x perlu menjalani operation. Masa thn 6, Wan Amirul dpt 5A. Rezeki dia masuk sek Agama dimana Sekolah yg amat diidamkan, kami tidak hantar mana2 tuition kerana tak mampu. Ayah nya Siak Masjid dan saya cuma buka kedai jahit secara kecil2lan. PT3 Wan amirul mendapat 11A mmg tak di sangka. Saya Cuma nk berkongsi kegembiraan ini, terima kasih kerana memperkenalkan produk yang terbaik ni, semoga puan lebih Berjaya dan mengeluarkan lagi makanan sunnah ini. 
 
Insyaallah ,Amin, mohon doa anak saya menjadi tahfiz di mana sekarang dia telah melepasi juzuk 20.
 
 
 
 
 
Nur Syafiqah Bt Zaimusakhir                                                        
SMK Taman U
Skudai, JOHOR

Assalamualaikum, saya Nur Syafiqah bt Zaimusakhir bersyukur kepada ALLAH SWT dan berkat doa ibubapa serta mengamalkan pengambilan SmartCocoA+ setiap harisaya telah mendapat 8A dalam PT3.Setelah mengamalkan SmartCocoA+ badan dan fikiran sya menjadi cergas dan dapat focus dalam pembelajaran. Alhamdulillah….

 

 
 
 
 
 
Humaira Binti Mohd Asri                                                        
SMK Convert Jalan Peel
KUALA LUMPUR

Assalamualaikum, Saya telah mencuba SmartCocoA+ dan SmartSweetA+ pada penghujung 2015 yang lalu. Sebelum saya mengamalkan SmartCocoA+ dan Smart Sweet saya cepat berasa letih dan kurang menumpulkan perhatian semasa pembelajaran kerana cepat mengantuk.Keputusan peperiksaan saya juga tidak begitu baik. Dalam percubaan PT3, saya hanya memperoleh 2A sahaja. Alhamdulillah setelah ibu saya mengesyorkan produk ini, saya kurang berasa letih dan lebih focus semasa pembelajaran. Produk ini juga dapat meningkatkan prestasi akademik mahupun kokurikulum saya disekolah. Alhamdulillah dengan izin Allah dan berkat usaha saya serta doa dari ibu bapa saya, saya mendapat 8A 1B 1C di dalam PT#. 
 
Syukur ke hadrat Illahi dan terima kasih kepada Fortune Resources kerana menghasilkan produk yang berkualaiti.
 
 
 
 
 
Siti Hajar Bt Maznan                                                 
SMKA Sheikh Hj Mohd Said  
 
Assalamualaikum, saya Azizah bt Aziz merupakan ibu kepada Siti Hajar bt Maznan. Baru baru ini saya mendengar radio Ikim dan pada slot puan Aida Murni. Anak saya merupakan pengguna tegar smart coca+ sejak berada disekolah rendah lagi dan saya dapati ianya berkesan dan begitu serasi dengan anak saya. Anak saya selalu kebiasaannya akan memberitahu bahawa dia begitu segar dengan pengambilan smartCocoA+ dan mudah focus serta mudah ingat apa yang dipelajari. Sehubungan dengan itu, anak saya Berjaya memperolehi 8A dalam peperiksaan PT3 pada tahun 2016 dan Berjaya mendapat 5A dalam UPSR thn 2013.
 
Sekian, Terima Kasih
 
 
 
 
Nursyahindah Bt Shahrul                                                     
SMK Riam, 
Miri, SARAWAK   
 
Saya mula minum SmartCocoA+ tahun 2013.Semenjaka itu saya tidak menghadapi masallah kurang tidur di sebelah malam dan keadaan ini telah membuatkan saya dapat memberi perhatian didalam kelas. Ini sangat membantu dalam peningkatan pelajaran saya.
 
 
 
 
Mohamad Faris Bin Shukri                                                      
SMA Yayasan Khairiah
Sitiawan, PERAK  
 
Assalamualaikum, saya merupakan pelajar PT3 pada tahun 2016. Saya telah mengamalkan SMART COCO A+ dari tingkatan 1 sehingga kini. Alhamdulillah dengan izin Allah, saya berjaya mendapat 8A ketika PT3. Sejak saya menggunakan produk ini saya dapat merasai beberapa perubahan pada diri saya terutamanya semasa sesi pembelajaran sedang berlangsung. Saya lebih fokus didalam kelas dan kurang mengantuk ketika sesi pembelajaran. 
 
Saya bersyukur kerana umi saya memperkenalkan produk ini kepada saya dan saya juga berdoa agar syarikat fortune resources dapat memajukan lagi produk islamik ini sehingga ke pasaran antarabangsa. Terima kasih.

Siti Raudhah binti Mohamad Saufi
SMK Taman Sri Rampai
Setapak, KUALA LUMPUR 
 
Saya merupakan salah seorang pengguna produk smart cocoa A+ sejak dari sekolah rendah lagi. Smart cocoa A+ banyak membantu saya lebih kekal bertenaga sepanjang hari dan menangkis rasa mengantuk saya. Maka, saya dapat memberi sepenuh perhatian kepada guru yang mengajar. Syukur alhamdulillah dengan izin Tuhan, melalui bantuan smart cocoa A+, saya telah mendapat 7A dalam peperiksaan PT3 2016.

 

 
 
 
 
Che Fatin Amirah Bt Mohd Ali                                                     
SMK Sierramas
Sungai Buloh, SELANGOR

Semenjak makan produk Smart Coco A+ pembelajaran anak saya semakin meningkat. Dia tidak lagi mengantuk didalam kelas dan dapat menumpukan perhatian kepada apa yang diajar dan ingatannya juga semakin baik. 
 
Terima kasih kepada FORTUNE.
 
 
 
 
Hariz Wildan Bin Mohd Roslan                                                       
SBPI Selandar
Shah Alam, SELANGOR

Assalam, saya Hariz Wildan.I’ve been dringking smartCocoA+ since UPSR lagi dan Alhamdulillah 5A (2013). Saya secara beterusan mengamalkan pengambilan smartCoco yang dibekalkan oleh ibu saya sepanjang berada diasrama. Kesan daripada pengambilan smartcoco secara konsisten sangat baik dan positif. Saya boleh lebih focus sewaktu belajar dan ia banyak memudahkan hafalan saya dalam subjek2 yang tertentu dalam exam PT3 dan Alhamdulillah mendapat 7A dlm PT3.
 
 
 

 
Muhammad Aiman Bin Romli                                                  
SM Agama Al Khairiah Al Islamiah
Yong Peng, JOHOR  

Di Asrama susah nak bancuh air jadi saya makan begitu sahaja pada setiap hari . Lagi pun SMARTCOCOA+ sedap dan tidak memudaratkan kalau makan macam tu je.
 
 
 
 
Shah Nazim Bin Rashid Mohd                                                         
SMK Serendah
SELANGOR
 
Saya Shah Nazim B. Rasid Mohd telah menggunakan produk FORTUNE RESOURCES selama 5-6 tahun….saya dapati bahawa selama saya mengambil jus al-khaira dan smart cocoa+ tonsil/sakit tekak saya semakin berkurangan…..kalau tidak setiap saya makan ais krim sakit tekak/tonsil saya amt teruk dan kerap demam…
 
Saya bersyukur kepada ALLAH dan berterima kasih kepada FORTUNE RESOURCES kerana mendapat keputusan cemerlang.
 
 
 
 
Nur Farzana bte Hj Abdullah Pirus  
SM Ibnu Khaldun
Shaha Alam, SELANGOR
 
Alhamdulillah bila minum Koko Minda A+ badan rasa bertenaga, otak cergas dan tidak mengantuk.Mudah menghafal dan sistem sekolah saya Integrasi dari pagi hingga ke petang. Memang sentiasa cergas Insha Allah.
 
Allah kurnia saya result cemerlang semua Mumtaz dengan markah keseluruhan 94.7% Alhamdulillah.
   نَّ الَّذِيْنَ قَالُوا رَبُّنَا اللهُ ثُمَّ اسْتَقَامُوا تَتَنَزَّلُ عَلَيْهِمُ الْمَلَائِكَةُ أَنْ لَا تَخَافُوا وَلَا تَحْزَنُوا وَأَبْشِرُوا بِالْجَنَّةِ الَّتِي كُنْتُمْ تُوْعَدُوْنَ (30)

Sesungguhnya orang-orang yang mengatakan : "Tuhan kami ialah Allah", kemudian mereka istiqamah (meneguhkan pendirian mereka), maka malaikat akan turun kepada mereka dengan mengatakan : "Janganlah kamu takut dan janganlah merasa sedih ; dan bergembiralah kamu dengan jannah (syurga) yang telah dijanjikan Allah kepadamu". (Fussilat : 30)