FORTUNE RESOURCES
MENJANA UMMAH CEMERLANG 

   Home      PMR / PT3      PT3 2015

BERSAMA KAMI DI 

IKIM FM 


PADA PUKUL 11.15 PAGI

DI BULAN OGOS
 
RABU 02 OGOS 2017

SELASA 08 OGOS 2017

RABU 16 OGOS 2017

SELASA 22 OGOS 2017

RABU 30 OGOS 2017

 

BERSAMA KAMI JUGA 

DI TV ALHIJRAH

 

 

IKLAN KAMI JUGA DI;

SINAR FM

THR GEGAR

KEDAH FM




Dimana anda boleh dapatkan produk-produk kami. 

Sila hubungi kami di:
 
FORTUNE RESOURCES
   3 PESARA MAHSURI 5,
  11900, BAYAN BARU, 
PULAU PINANG
   Fax - 04-644 7414

  HOTLINE / SMS:
017 437 9124 (WApps)
017 479 1274 (WApps)
012 507 1411 (WApps)
012 557 1411
017 459 7241


No. Akaun Syarikat di Maybank:

FORTUNE MUNAWWARAH SDN BHD
5571 5730 9846
 
anak syarikat FORTUNE RESOURCES
 
EMAIL:
marketing@fortuneresources.com.my

 
BERSAMA FORTUNE RESOURCES 
MENJANA UMMAH CEMERLANG
 
SILA LIHAT AKTIVITI-AKTIVITI KAMI DAN TESTIMONI KAMI
 
PRODUK KAMI

SMARTCOCO A+
SMARTCOCO A+ KURANG GULA
SMART SWEET A+
GOAT A+ UNGGUL
GOAT A+ DENGAN MADU
KOPI BARLI MUNAWWARAH
COLLA COCO A
TALBINAH A+
 

 
 


 
 
 
 
 



PT3 - 2015

TAHNIAH KEPADA SEMUA ADIK-ADIK YANG TELAH BERJAYA MENDAPAT KEMERLANGAN 7A KEATAS DALAM PT3 PADA TAHUN INI DAN TERIMA KASIH KAMI KERANA TELAH MENGHANTAR PERKONGSIAN KEJAYAAN ADIK-ADIK KEPADA KAMI. 


 
Wan Irfan Afifi bin Wan Mohd Khair
Sekolah Agama Menengah Bestari USJ 5
Subang Jaya, SELANGOR 

Alhamdulillah keputusan exam pt3 dpt 10A. Tak sangka..luar jangkaan. Saya selalu mengikuti rancangan ikim ttg produk dr syarikat ini. Sya berdoa agar pilihan produk ini dapat membantu minda agar lebih mantap dan aktif, tidak penat dan lebih peka dan bersedia dalam sesi pembelajaran. Syukur sangat2...anak sya cukup menghargai pilihan produk smart coco A Plus.. Dulunya anak saya cepat rasa penat dan bosan. Sya minum produk ini. Dia cukup suka. Boleh bancuh dengan air atau makan terus. Cukup enalk. Alhamdulillah. Terima kasih Fortune Resourses.




Nur Aqilah Bt Mohd Shokri
SM Agama Persekutuan Labu
NEGERI SEMBILAN

Saya mengamalkan minuman Smartcoco A+ semenjak dari bangku sekolah rendah lagi dan ia banyak membawa perubahan yang memberangsangkan kepada diri saya. Saya merupakan pelajar sekolah berasrama namun kekangan masa yang padat tidak menghalang saya untuk meneruskan amalan meminum Smartcoco A+ pada setiap pagi. Saya  tidak rasa letih dan mengantuk di dalam kelas serta sentiasa aktif di sekolah. Saya sentiasa mendapat keputusan yang cemerlang dalam setiap peperiksaan berkat dari minuman Smartcoco A+. Produk ini banyak membantu saya di dalam aktiviti seharian saya. Saya mengucapkan jutaan terima kasih kepada pihak Fortune Resources yang telah menghasilkan produk Smartcoco yang begitu banyak bermanfaat kepada rakyat Malaysia khususnya yang beragama Islam. Sekian terima kasih





Nur Athyah Bt Muhammad Kamil
SMK Agama Melor
KELANTAN

Assalamualaikum, Saya Nik Athyah dari SMK Agama Melor ingin berkongsi sedikit sebanyak pengalaman sepanjang 5 thn mengamal meminum produk Smart Coco A+ ini. Bermula daripada darjah 5, saya selalu letih dan sering tertidur selepas pulang dari sek. Selepas itu, ibu saya mengesyorkan saya meminum SmartCoco A+ setiap pagi dan malam. Setelah itu saya lebih Aktif dan focus semasa belajar.Saya boleh merasai otak saya lebih pickup. Semasa Darjah 6 saya memperoleh 5A dalam UPSR. Sepanjang tingkatan 3 ini, aktiviti kokurikulum juga tidak dapat dipisahkan. Memang lah ia amat meletihkan tetapi selepas sahaja minum SmartCoco A+, saya rasa bertenaga sangat2 dan mampu mengulangi dirumah pulah selepas balik sekolah yang padat dengan aktiviti. Baru2 ini saya telah menerima PT3 yang cemerlang iaitu 10A 1B. Saya amat bersyukur, ALHAMDULILLAH semua ahli keluarga saya juga meminum SmartCoco A+, Goat A+ dan kopi Barli Munawwarah, rasa nya amat sedap dan menyegarkan. Selain daripada rasanya yang lazat, ia juga mampu membuatkan kami sekeluarga cergas, sihat dan gembira. Oleh itu marilah kita semua mengamalkan produk dari Fortune Resources ini Anda pasti berpuas hati. Jangan lupa pihak Fortune resources untuk mendoakan saya cemerlang 11A dalam SPM 2017 nanti TERIMA KASIH




Nur Aqilah Bt Mohd Kamarul
SMK PUTRAJAYA PRESINT 11(1)
PUTRAJAYA

Assalamu’alaikum warahmatullah, nama saya En. Mohd Kamarul bin Nawawi. Sejak mendengar mengenai SmartCoco A+ menerusi Radio IKIM ketika di dalam kereta Saya tertarik dengan penerangan oleh Puan Murni. SmartCoco A+ telah menjadi amalan keluarga saya meminum SmartCoco A+. Anak saya asalnya sukar mengingati apa yang di pelajari, sering mengantuk dan sukar fokus semasa belajar. Nur Aqilah memang seorang yang suka membancuh minuman sendiri, dia selalu membancuh  SmartCoco A+ tanpa mengharapkan ibunya. Alhamdulillah dengan izin Allah, saya dapat perhatikan perubahan padanya iaitu mudah mengingati pelajaran, mudah memberi tumpuan kepada pelajaran, dia dapat mengulangkaji mata pelajaran dengan teratur dan tidak tertekan. Dia tenang dalam menjawab peperiksaan PT3 dan Alhamdulillah Nur Aqilah mendapat keputusan 7A dalam peperiksaan PT3 tahun 2015 ni.

 
 
 
 

Intan Azureen Bt Hamran
SMK seri Kundang, Rawang
SELANGOR

Assalamualaikum, saya Intan Azureen Binti Hamran. Saya seorang pelajar tingkatan tiga dan baru-baru ini, saya telah mendapat straight A's iaitu 10 A dalam peperiksaan PT3. Saya telah mengambil smartcoco A+ sejak saya berumur 13 tahun lagi. mama saya selalu dengar ikim fm dan pada suatu hari, beliau terdengar tentang produk smartcoco A+ ini. kemudian, beliau mencari supplier bagi smartcoco A+ dan beli satu kotak untuk percubaan. pada awal pengambilan, saya memang rasa mengantuk tetapi selepas seminggu, rasa mengantuk tu hilang. Setiap pagi, saya rasa cerdas. saya pun mudah megingati apa yang cikgu ajar, mudah menghafal nota dan pelbagai lagi kesan yang positif. oh tak lupa juga, kalau saya minum smartcoco A+ ni, saya rasa kenyang like boleh tahan sampai masa rehat. Setelah menjadi pengguna tetap smartcoco A+ selama 3 tahun, saya akhirnya mendapat keputusan yang cemerlang dalam peperiksaan PT3. untuk pengetahun tuan puan, adik saya telah mendapat 5A dalam peperiksaan UPSR pada tahun lepas. kami berdua amat menyukai rasa smartcoco A+ ni. kami memang suka chocolate and we enjoy drinking smartcoco A+ everyday. Akhir kata, saya ingin mengucapkan terima kasih kepada your whole team for inventing this product. Terima kasih juga kerana telah membantu saya dan pelajar-pelajar lain dalam mencapai cita-cita kami. Saya akan terus menjadi pengguna smartcoco A+ sehingga saya berjaya mencapai cita-cita saya.

 
 
 
 

Nur Zarifah Adriana Bt Nasaruddin
SMK Convent Muar
JOHOR

Assalamualaikum.Saya ialah pengguna setia Smart Coco A+ dan Jus Al-Khaira. Sebelum saya mengamalkan Smart Coco A+ dan Jus Alkhaira,saya sering berasa letih dan cepat mengantuk.Keputusan peperiksaan saya juga tidaklah begitu baik.Saya hanya memperoleh 2A sahaja dalam keputusan percubaan PT3.Tambahan pula saya sering mengalami selsema dan demam berserta tonsil.Ibu saya amat risau kerana keputusan peperiksaan saya yang kurang memberangsangkan tambahan pula tarikh peperiksaan yang semakin dekat.Alhamdulillah setelah ibu saya menemukan produk tersebut melalui radio IKIM,saya mencubanya dan berasa amat gembira kerana saya lebih bersemangat untuk belajar kerana tidak berasa letih dan mengantuk lagi.Kesihatan saya juga semakin baik kerana tidak lagi mudah mendapat selsema dan demam dan saya tidak lagi kerap mendapat tonsil.Pelajaran saya semakin baik kerana saya lebih memberi tumpuan semasa guru mengajar dan tidak mengantuk.Alhamdulillah dengan izin Allah dan berkat usaha saya dan ibu bapa saya,saya mendapat keputusan cemerlang 7A 3B di dalam PT3.Terima kasih kepada Fortune Resources kerana menghasilkan produk yang berkualiti.

 
 
 

Wan Nur Farah Athirah Bt Wan Mokhtar  
Sek.Men.Keb.Chukai, Kemaman
TERENGGANU

Saya Athirah adalah pengguna TEGAR Smart CocoA+.saya mengamalkan since march 2009 sehingga kini..tanpa rasa jemu..minuman smartcoco A+ sangat sedap!!saya amat mengemarinya. Pada setiap pagi ibu saya Pn Narizan (stockist Kemaman) yg sangat prihatin akan menghidangkan SmartCocoA+ kpd kami sekeluarga. Minuman SmartCocoA+..menjadi minuman harian kami sekeluarga.Walaupun diluar sana banyak minuman cocoa yg di jual..tapi SmartCocoA+ menjadi pilihan saya sertakeluarga..minuman ini amat efektif utk minda dan terbukti berkesan.Masa trial PT3, saya hanya memperolehi 4A sahaja…tapi saya terus minum dgn mengambil 1 sachet pagi dan malam..Alhamdulillah Nampak lebih improve..akhirnya saya Berjaya memperolehi result yg lebih cemerlang PT3 8A 3B..dgn izin Allah SWT.Syukur2. saya ingin merakamkan..TAHNIAH DAN SYABAS !! kepada FORTUNE RESOURCES kerana mengeluarkan produk minuman minda muslim yg sangat berkesan dan terbaik utk minda.

 
 
 

Nur Zafirah Shazwani Bt Md Zaki
SMK Derma
PERLIS

Assalamualaikum, anak saya Nur Zafirah Shazwani adalah salah seorang pelajar SMK Derma, Perlis telah mendapat 9A 1B dalam PT3 2015. Dia mula minum Smart Koko A+ pada tahun 2013. Alhamdulillah semenjak dia minum Smart Koko A+, dia menjadi seorang yang banyak bertanya dan bau badannya berkurangan serta pelajarannya bertambah baik. Kakak dan abang-abangnya juga minum Smart Koko A+. Mereka juga berjaya dalam pelajaranya. Saya sendiri minum Kopi Barli Munawwarah, saya mengetahui Smart Koko A+ daripada Radio IKIM. Kami membeli Smart Koko A+ dari kedai-kedai jamu di Cmart, Arau, kedai Masarif, Taman Kemajuan dan ISTAFA, Alor Setar. Kami juga pernah membeli Smart Koko A+ daripada Puan Noraini di Arau. Kami juga pernah mendapat pen yang dihadiahkan oleh FORTUNE RESOURCES. Semoga FORTUNE RESOURCES terus cemerlang, gemilang dan terbilang dalam usaha untuk menjana ummah cemerlang.
 
 
 
 

Salmi Ikhwani Bt Selamat
MRSM, Tun Dr Ismail, Pontian
JOHOR

Sy Salmi Ikhwani bte Selamat belajar di MRSM pontian. Ibu tlh memberikn sy Smart Coco A+ n jus AlKhaira sjk d sekolah rendah lagi. Alhamdulillah dgn pengambilannya secara istiqomah tlh bnyk membantu sy mendapat tahap kesihatan , kecergasan dan kecerdasan fizikal dan minda yg sangat cemerlang. Sentiasa mendapat tempat pertama dan yg terbaik DaLaM semua exam dan pertandingan yang sy sertai dan amat membanggakan IBU APA, keluarga dan guru2 samada di peringkat sekolah atau mewakili sekolah. Alhamdulillah sy masih terus mengamalkan pengambilannya harga sy berada d MRSM . Syukur Alhmdulillah sy dapat menempuh PT3 2015 dgn keputusan yang tidak sy duga (10A's). Terima kasih Fortune Resources yg telah menghasilkan Smart Coco A+ dan jus alkhaira yg sgt baik utk sy. Semoga Fortune Resources juga akan terus maju jaya selamanya. Sy akan terus mengamalkn produk ini kerana sy akan menghadapi masa depan hari2 mendatang yg lebih mencabar. In Shaa Allah.
 
 

 
Muhammad Amirul Ashraff Bin Zamil
SM Sains,Kuala Selangor
SELANGOR

Assalamuaikum, Pn Murni..Alhamdulillah syukur pada Allah swt dan terima kasih banyak2 pada puan kerana berjaya mengeluarkan produk yang terbaik untuk minda anak2. Saya bagi anak2 saya Smartcoco A+, Smart Sweet A+ semasa anak sulong saya djh 4(2010) lagi puan. Alhamdullillah UPSR dapat 5A dan sekarang PT3 dapat 8A 2B. Terima Kasih yang tak terhingga kepada puan murni & team diatas produk yg terbaik untuk minda anak2.

 

Muhammad Inamul Husain Bin Mohamad Kassim
SM Sains Sultan Iskandar, Mersing
JOHOR

Alhamdulillah, syukur pada Allah yang telah menghadiahkan kecemerlangan buat anak ke-4 saya Muhammad Inamul Husain yang mana beliau telah mendapat 10A dalam PT3 yang lepas. Terima Kasih kepada Smart CocoA+ yang banyak membantu dalam kecerdasan minda kami sekeluarga. Semoga syarikat Fortune Resources maju dalam keberkatan dan keredhaan Allah S.W.T.

 

 
 

Nurul Izzahany Binti Ramli
SMK Bandar Baru Salak Tinggi
SELANGOR

Assalammualaikum wbt . Pertama sekali , saya sgt bersyukur kepada Allah di atas keputusan yang cemerlang yg telah saya perolehi dalam PT3 pada tahun 2015. Saya juga berterima kasih kepada Fortune Resources kerana memperkenalkan produk Smart Coco ini kepada diri saya . Produk ini banyak membantu saya untuk lebih fokus ketika belajar di dalam kelas mahupun di rumah. Produk ini turut membantu saya untuk kekal aktif selepas menjalani  rutin harian saya yang memenatkan seperti adanya kelas tambahan pada waktu malam dan hujung minggu . Dengan adanya produk ini saya lebih bersungguh-sungguh dan tekun untuk belajar . Terima kasih Fortune Resources !! 
 




Adini Anisah Bt Abdul Razak
Sek.Men.Agama Kerajaan Johor
JOHOR
 
Saya mula minum minuman Smart Coco A+ keluaran Fortune Resources atas saranan ayah dan ibu saya pada tahun 2012. Sebelum ini saya kurang berminat untuk mengulangkaji pelajaran dan sering berasa malas tapi tidak setelah saya meminum produk ini.Kejayaan demi kejayaan telah saya capai antaranya ialah pada tahun 2012 saya telah memperolehi 5A dalam UPSR,pada 2013 saya telah mendapat pangkat 1 dalam sijil darjah khas agama (SDKA),pada 2014 saya telah mendapat mumtaz dalam peperiksaan sijil menengah rendah agama (SMRA).Pada tahun ini saya telah memperolehi 7A dalam PT3. Alhamdulillah dengan izin Allah dan bantuan minuman Smart CocoA+ saya semakain focus bersemangat dan berkeyakinan untuk belajar dengan bersungguh2 sehingga kini saya dan adik beradik saya masih menggunakan produk minuman Smart CocoA+ daripada Fortune Resources. Doakan kejayaan saya dan rakan2 saya untuk menduduki peperiksaan sijil menengah Agama (SMA) serta SPM pada masa akan datang.



Muhammad Syakir Abdul Salam
TERENGGANU

Bismillahirahmanirahim. Saya adalah ibu kepada Muhammad Syakir Abdol Salam ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada pihak Fortune Resources kerana mengeluarkan minuman berkhasiat iaitu SmartCoco A+. Saya telah mengamalkan anak2 minum smartcoco dari awal tahun dan apa yang diperhatikan tahap penguasaannya dalam pelajaran semakin meningkat. Sebelum ini peperiksaan percubaan PT3 dpt 3A sahaja. Alhamdulillah berkat istiqomah minum smartcoco 2 kali sehari anak saya memperolehi 8A dlm PT3 baru2 ini. Satu keputusan yang sangat mengembirakan kami sekeluarga dan saya bertekad akan terus menjadikan Smartcoco A+ sebagai minuman harian semua anak2. Terima Kasih Pn Aida Murnii dari Fortune Resources dan Pn Narizan yang bauyak memberi dorongan.




UMMIE NABILAH BINTI MD KHIR
SEK MRSM JELI
KELANTAN

Saya Ummie Nabilah berasa bersyukur ke hadrat ALLAH SWT yg baru sahaja mendapat keputusan PT3 kerana memperolehi 7A,2B,1C. Alhamdulillah berkat amalan saya mengamalkan pemakanan Sunnah yang dihasilkan oleh Fortune Resoureces selama ini memang berbaloi. Ianya bermula sejak saya amalkan semasa menghadapi UPSR dahulu dimana saya memperolehi keputusan 5A berkat usaha dan sumbangan murni yang diberikan oleh Fortune Resources. Produk SmartCoco A+ dan Kopi Barli Munawwarah sudah sebati menjadi amalan kami sekeluarga..bukan saja badan jadi sihat, otak pun jadi sangat hebat. Terima Kasih saya doakan Fortune Resources terus berkembang dan segala usaha di berkati Allah.Amin




Arif Mustaqim bin Shukri
Sek.Men. Tun Hussein Onn 2, Cheras
SELANGOR

Smart coco A+ sangat bagus. Saya lebih mudah menghafal selepas mengamal smart coco A+.

 




Adila Aisyah Binti Amdan                                                                               
Sek Men Seri Bahagia, Temerloh
PAHANG

Saya telah menggunakan SmartCoco A+ sejak anak saya darjah 1 lagi. 1 sachet dikongsikan dengan 3 org anak2. Alhamdulillah ada keberkesanan. Anak ketiga mendapat 5A dalam UPSR 2015. Alhamdulillah dan banyak2 terima Kasih



NUR NAJIHA HUDA BT NOR AZMI
SBPI Rawang
SELANGOR

SYUKUR ALHAMDULILLAH. ANAK SAYA TELAH MENDAPAT 6A DALAM PT3 2015. SAYA SEKELUARGA TELAH MENGGUNAKAN SMART COCO A+ SEJAK SMART COCO DIERKENALKAN LAGI. ALHAMDULILLAH ANAK SAYA YANG TELAH MENGGUNAKAN SMART COCO A+ INI TELAH MENDAPAT KEPUTUSAN YANG BAIK DALAM UPSR DENGAN 5A DAN KEPUTUSAN 6A DALAM PT3 2015. SEMEMANGNYA MINUMAN SMART COCO A+ INI DAPAT MEMBANTU MEMBERIKAN STAMINA DAN FOKUS DALAM PELALAJARAN SERTA DAPAT MENCERGASKAN MINDA. TAHNIAH KEPADA PIHAK PENGURUSAN FORTUNE RESOURCES YANG TELAH MENGHASILKAN PRODUK INI YANG BANYAK MEMBERI MANFAAT KEPADA PENGGUNANYA. MOGA USAHA BAIK INI MENDAPAT GANJARAN KEBAIKAN DARIPADA ALLAH




Nur Intan Solehah bt Muhd Fadhil Ong
SMK (P) Tmn Petaling
KUALA LUMPUR

Saya telah mengamalkan Smart CocoA+,goat A+ dan smart Sweet A+ sejak awal tahun 2015.Saya dapat tahu tentang produk ini daripada Ikim fm…saya berasa lebih bertenaga semenjak menggunakan produk ini..saya kurang berasa penat dgn aktiviti2 di sekolah..saya juga lebih memahami apa yang diajar oleh guru di sekolah.Keluarga saya juga menggunakan produk ini..mereka berasa cergas dan tidak mudah leteih..kami pasti akan terus menggunakan produk ini untuk seisi keluarga kerana ianya memberi kesan yang baik




Nabihah Husna Bt Razali
Maahad Ehyak Diniah Islamiah
PERAK

Dulu exam pertengahan saya dapat 1 A saja after saya amalkan smartcoco A+ ini secara berterusan, Alhamdulillah saya mendapat result yang cemerlang 7A dalam PT3 2015



Nur Izzah Bt Mohd Azmi
Sek.Men.Imtiaz Kuala Berang
Yayasan Trengganu
TERENGGANU
 
Saya telah menggunakan produk Fortune Resources sejak 5 tahun yang lalu.Saya yang telah mendapat keputusan cemerlang dalam peperiksaan UPSR & telah Berjaya menghafal Al-Quran dalam masa 2 tahun di SM IMTIAZ.Saya sekeluarga terus istiqamah menggunakan produk syarikat ini.Saya mengamal 3 jenis produk utama iaitu SmartCoco A+,Smart Sweet A+ dan Jus Alkhaira. Cara pengambilan kesemua produk ini ialah pada setiap waktu pagi dan malam,dengan amalan menggunakan produk ini saya sentiasa rasa bertenaga,ceria & lebih focus terhadap pelajaran dalam kelas dan menghafal Al-Quran.Sejak menggunakan produk ini juga badan saya sentiasa sihat dan kurang menghadapi masalah kesihatan.Alhamdulillah, syukur kepada Allah dan terima kasih kepada Fortune Resources kerana saya telah mendapat keputusan 11A dalam PT3 2015.




Intan NurBalqis Bt Razali
SMK Sungai Abong, Muar
JOHOR

Alhamdulillah..dengan mengamalkan SmartCoco A+ ini ia dapat membantu saya dalam pembelajaran saya dari exam UPSR hingga ke PT3. Setiap hari 2x sehari saya mesti minum untuk mempertingkatkan daya ingatan dan konsentrasi minda saya..semangat dan tenaga untuk pembelajaran..dengan izin Allah saya mendapat keputusan yang cemerlang dalam PT3 2015..dan saya akan terus mengamalkan minuman SmartCoco A+ ini untuk peperiksaan SPM yang akan datang…Terima Kasih kepada Pn.Aida Murni kerana telah menghasilkan minuman SmartCoco A+…Akhir kata,semoga Fortune Resources dapat terus maju dan dapat menjana ummah yang cemerlang.




Nur Irdina Bt Mohd Fauzi
SMK Temerloh Jaya, Temerloh
PAHANG

Alhamdulillah, dengan izin Allah & usaha ibubapa saya yang sentiasa memberikan sokongan & smartcocoA+ sebagai minuman tambahan akhirnya telah membuahkan hasil. Minuman tambahan ini menjadikan saya lebih fokus didalam kelas, tidak mengantuk dan memahami apa yg diajar. Meskipun tidak memperoleh A didalam dua lagi mata pelajaran, tetapi saya tetap bersyukur & berterima kasih kepada pihak smartcocoA+ yang telah mengeluarkan produk yang sangat berkualiti ini. InshaAllah dengan bantuan minuman smartcocoA+, saya dapat melakar kejayaan yang lebih baik pada masa akan datang. Dengan keputusan 8A dalam pt3 2015, pasti membuatkan saya lebih yakin untuk mengamalkan smartcocoA+.




FARHANI BINTI MOHAMMED ROSLAN
SMK Sultanah Bahiyah, Alor Star
KEDAH

Saya dan keluarga memuji produk ini kerana rasanya yang enak.Produk ini membantu saya untuk menumpukan perhatian di dalam kelas.Saya juga tidak mengantuk di dalam kelas lagi setelah menggunakan produk ini






Nur Alya Syazana Binti Azmi
Sek Men Sains Banting
SELANGOR

Assalamualaikum... Anak adalah calon PT3 tahun 2015, alhamdulilah pencapaian anak saya ialah 9A 1B. Anak-anak saya adalah penguna Smartcoco A+ sejak tahun 2011 lagi..ia terbukti apabila anak saya cemerlang dalam peperiksaan UPSR (5A). Anak sasya telah ditawarkan ke asrama penuh dan terus istiqomah mengunakkan produk Fortune Resources, anak saya minum Smartcoco A+ dan ditambah pula dengan Smart chocolate A+. Siang makan smart chocolate dan malam minum smartcoco. Ia lebih memberi tumpuan didalam kelas dan menjadi pelajar aktif. Ternyata impak lebih positif dalam pembelajaran. Terima Kasih pada Fortune Resources yang telah mengeluarkan produk yang bagus untuk pelajar-pelajar. Anak-anak saya yang lain juga mengunakkan produk Fortune Resources.

Anak sulung mengamalkan minuman Smartcoco dari tahun 2011 bersekolah di sek Men Sains Kepala Batas Pulau Pinang pencapaian SPM 9A. Sekarang menuntut di University of Sheffield UK, masih mengunakkan Smartcoco sehingga kini. Anak yg kedua Sek. Men Alam Shah, SPM 2012 8A 1B, sekarang di Taylor's Universiti. Anak ketiga SM Sains Alam Shah PMR 8A sedang menunggu SPM 2015. Mereka masih mengunakkan smartcoco A+ hingga kini dan yakin akan keberkesanannya.

 
Nur Ain Najihah Abdul Manaf
Sek Men Keb Chukai, Kemaman
TERENGGANU
 
BISMILLAHIRAHMANIRAHIM. Saya adalah ibu kepada Nr Ain Najihah Bt Abdul Manaf ingin merakamkan jutaan terima kasih kepada pihak Fortune Resources kerana mengeluarkan minuman berkhasiat iaitu Smartcoco A+. Dengan Izin Allah swt, anak akak mengamalkan minum Smartcoco A+ dari awal tahun, peperiksaan percubaan PT3 dapat 3A sahaja, Alhamdulilah berkat istiqomah minum Smartcoco anak akak memperolehi 9A dalam PT3 baru-baru ini. Satu keputusan yang sangat mengembirakan kami sekeluarga dan kami sepakat akan terus menjadi peminum tegar Smartcoco A+. Akak mendapat stok Smartcoco dari Puan Narizan di Kemaman. Terima kasih Fortune Resources dan Puan Narizan. FORTUNE TERBAIK.
 
 
 
 
 
Farah Diyana Muhammad Nazri
Sek Men Keb Agama, Alor Star
KEDAH

Anak perempuan kembar saya ini, Farah Diyana sekarang bersekolah di Sekolah Menengah Kebangsaan Agama Kedah(SMKAK) sejak dari Tingkatan 1 lagi selepas mendapat 5 A dalam UPSR yang melayakkannya diterima masuk ke sekolah tersebut. Dia juga menerima hadiah smartcoco A+ daripada Fortune Resources atas kejayaan 5A dalam UPSR. Anak kembar saya ini tinggal di asrama sekolahnya sejak dari Tingkatan 1 hingga sekarang.Sepanjang tempoh 3 tahun sebelum peperiksaan PT3 ,dia akan meminta saya bekalkan sekotak minuman smartcoco apabila bekalan habis di dalam simpanannya. Katanya,dia tidak bancuh/minum smartcoco di asrama kerana minuman telah disediakan di dewan makan. Sebaliknya dia makan smrtcoco dalam bentuk serbuk setiap hari. Sepanjang pemehatian saya terhadapnya, dia seorang yang fokus dalam pelajarannya dan ada kehendak untuk mendapatkan sesuatu. Hasilnya beliau berjaya dipilih menjadi pengawas sekolah dan berjaya mendapat 10 A 1B dalam peperiksaan PT3 yang lepas. Alhamdulillah.

 
 
 
 
Muhammad Akmal Muhammad Nazri
Maktab Mahmud, Alor Star
KEDAH

Anak lelaki kembar saya ini, Muhammad Akmal bersekolah di Maktab Mahmud Alor Setar(MMAS) sejak dari Tingkatan 1 lagi iaitu selepas memperolehi 5A dalam UPSR dan lulus ujian lisan dan bertulis untuk memasuki MMAS.Dia telah diberikan hadiah smartcoco A+ atas pencapaian 5A dalam UPSR oleh Fortune Resources. Muhammad Akmal ini berulang alik ke sekolah dari rumah kerana jarak rumah yang tidak jauh dari sekolahnya, MMAS. Setiap pagi sayalah sebagai bapa yang prihatin yang akan membancuh minuman smartcoco A+ untuk minum paginya bersama  seoarang adiknya yang berada di Darjah 3 sejak sebelum Upsr lagi sehingga sekarang. Sepertimana testimoni saya bagi kejayaan UPSRnya dulu, anak saya ini bermula sederhana dalam pencapaian peperiksaan penggal semasa di Tingkatan 1. Tetapi dia terus mengambil minuman smartcoco setiap pagi sehingga meningkatkan fokusnya dalam pembelajaran seterusnya pencapaian meningkat sedikit demi sedikit dari penggal ke penggal dan sampai kePT3 dia telah berjaya memperolehi 9A 2B. Selain agak baik dalam keputusan PT3,dia bertambah aktif dan cergas dalam sukan futsal di sekolah .Ini menunjukkan dia seorang yang cergas dan cerdas . Alhamdulillah. Amiin.

 
JADUAL PEPERIKSAAN 2017
 
UPSR : 11 SEP - 18 SEP
 
PT3 : 09 OKT - 12 OKT
 
SPM : 06 NOV - 04 DEC
 
STAM : 23 OKT - 01 NOV
 
 
 

نَّ الَّذِيْنَ قَالُوا رَبُّنَا اللهُ ثُمَّ اسْتَقَامُوا تَتَنَزَّلُ عَلَيْهِمُ الْمَلَائِكَةُ أَنْ لَا تَخَافُوا وَلَا تَحْزَنُوا وَأَبْشِرُوا بِالْجَنَّةِ الَّتِي كُنْتُمْ تُوْعَدُوْنَ (30)

Sesungguhnya orang-orang yang mengatakan : "Tuhan kami ialah Allah", kemudian mereka istiqamah (meneguhkan pendirian mereka), maka malaikat akan turun kepada mereka dengan mengatakan : "Janganlah kamu takut dan janganlah merasa sedih ; dan bergembiralah kamu dengan jannah (syurga) yang telah dijanjikan Allah kepadamu". (Fussilat : 30)

 
                                                                                            
 
ANTARA BAHAN-BAHAN ASLI YANG DIGUNAKAN DALAM PRODUK-PRODUK KAMI
 
 BADAM, MADU, DELIMA, KISMIS, KURMA, ALOE VERA, GINKO DAN SEBAGAINYA