UTAMA      SPM      SPM 2014
untitle1

BERSAMA KAMI DI 

IKIM FM 


PADA PUKUL 11.00 PAGI

DI BULAN JULAI 2019
 
31 JULAI 2019Dimana anda boleh dapatkan produk-produk kami. 

Sila hubungi kami di:
 
FORTUNE RESOURCES
   3 PESARA MAHSURI 
5, 
  11900, BAYAN BARU, 
PULAU PINANG
   Fax - 04-644 7414 

  HOTLINE / SMS:
017 437 9124 (WApps)
017 479 1274 (WApps)
012 507 1411 (WApps)
012 557 1411 (Call)


No. Akaun Syarikat di Maybank:

FORTUNE MUNAWWARAH SDN BHD
5571 5730 9846
 
anak syarikat FORTUNE RESOURCES
 
EMAIL:
marketing@fortuneresources.com.my
 
 
PELAJAR CEMERLANG SPM 2014
TAHNIAH...TAHNIAH...TAHNIAH

 
KEDAH
NUR AZMINA BINTI NAWAWI
SMK SULTANAH ASMA

Assalamualaikum..saya merupakan seorang calon Sijil Pelajaran Malaysia 2014. Saya telah mengamalkan produk Fortune Resources iaitu Smart Coco A+ sejak berada di Tingkatan 1  hingga sekarang. Semasa saya berada di Tingkatan 3, Alhamdulilah saya mendapat keputusan yang cemerlang iaitu 8A dalam peperiksaan PMR.Saya terus mengamalkan minuman Smart Coco A+ secara konsisten setiap kali sarapan.Alhamdulilah dengan izin Allah saya berjaya memperoleh keputusan yang cemerlang dalam peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia iaitu 10 A. Bukan saya sahaja yang mengamalkan minuman ini,tetapi semua adik-beradik saya mengamalkan produk ini. Bagi pendapat saya testimoni-testimoni positif yang dikemukakan oleh pengguna-pengguna Smart Coco A+ itu memang terbukti kebenarannya. Apabila saya minum minuman Smart Coco A+, Alhamdulilah dengan izin Allah saya rasa tenang dan berasa kurang stress dan dapat menumpukan perhatian sewaktu guru mengajar.

 
  
TERENGGANU
 

AISYAH BINTI MD YUSOF
SMKA SHEIKH ABDUL MALEK

Saya merupakan pengguna SMARTCOCO A+ sejak tahun 2011. Saya sering mengambil minuman SMARTCOCO A+ sebagai peneman saya semasa belajar pada waktu malam. Alhamdulillah, dengan izin ALLAH, saya telah berjaya mendapat 9A dalam PMR pada tahun 2012 dan 11A dalam SPM 2014. Pelbagai jenis produk minuman coklat telah saya gunakan, namun hanya SMARTCOCO A+ yang saya gemari kerana ia mempunyai rasa yang lazat dan enak. Selain itu, ahli keluarga saya juga telah mengambil Kopi Barli Munawwarah sebagai minuman harian dan dengan izin ALLAH, kopi barli ini ternyata amat berkesan untuk mencegah demam. Saya doakan syarikat FORTUNE RESOURCES mampu melangkah lebih jauh dan berjaya membentuk sebuah empayar perniagaan Muslim yang cemerlang. 


  

KEDAH


ANIS SHAHIRAH BINTI SHARUDIN
SMK AGAMA, YAN

Anis shahirah binti sharuddin pelajar SPM 2014. Alhamdulillah saya telah mendapat keputusan yang terbaik berbanding keputusan peperiksaan percubaan. Saya pelajar asrama dan tahu2 la kalau tinggal di asrama ni confirm tidur tidak cukup tetapi setelah saya mengambil SMART COCO A+, saya rasa lebih bertenaga ketika berada di dalam kelas. Minuman ini juga membantu saya mencerdaskan otak saya kerana ramuan-ramuannya. Terima kasih kepada ibu bapa saya yang memperkenalkan minuman ini setelah mendengar dari radio IKIM.  

  

SELANGOR


HASYIMAH BINTI HASSAN 
SK IBN KHALDUN, KLANG

Alhamdulillah dengan izin Allah, sejak mengamalkan smart coco A+ saya lebih fokus di dalam kelas serta mudah faham dalam sesuatu pelajaran. Saya mengamalkan smart coco A+ ketika mengambil PMR dan berjaya mendapat 9A dan saya meneruskan pengambilan produk ini sehingga SPM . Alhamdulillah saya berjaya mendapat keputusan yang cemerlang iaitu 11A (6A+,5A,1B+). Walaupun telah tamat sesi persekolahan saya masih meneruskan  pengambilan minuman smart coco A+ kerana meyakini keberkesanan dan khasiat yang terkandung pada makanan sunnah dalam minuman ini.
                

  

SELANGOR


FARHA BINTI MAJAHAR 
MRSM TUN GHAFFAR BABA

Saya selalu minum smart cocoA+ ketika sedang belajar kerana minuman ini bukan sahaja berkhasiat tetapi ia menangkis rasa mengantuk. Allhamdullilah, dengan izin Allah, saya dapat menumpukan perhatian dalam pelajaran . Saya telah menggunakan produk ini selama 6 tahun, allhamdullilah hasilnya mengagumkan.

  

KEDAH


NOR FATHIN NAJWA BT MAT FAUZI 
SM SAINS KUBANG PASU

Assalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh , saya merupakan pelajar dari Sekolah Menengah Sains Kubang Pasu, Jitra, Kedah. Saya mula menggunakan produk ini sebelum peperiksaan SPM bermula dan ibu saya mengesyorkan saya menggunakan produk ini. Smart oco A+ ini membantu meningkatkan kecerdasan dan merangsangkan minda saya agar saya sentiasa cergas dan aktif semasa di dalam kelas mahupun diluar kelas. Alhamdulillah saya telah berjaya mendapat 9A dalam peperiksaan SPM 2014. Syukur kepada Allah dan terima kasih Fortune Resources

  

N. SEMBILAN


AIDA INANI BINTI KAMARUDIN
MRSM ALOR GAJAH

Saya telah menggunakan Smart Coco A+ sejak saya tingkatan 1 lagi. Alhamdulillah produk ini telah banyak membantu saya sebagai makanan minda yang baik. Selain itu juga, produk ini sesuai untuk saya yang tinggal di asrama kerana mudah disediakan. Semasa tahun 2012, Saya telah berjaya memperoleh keputusan yang baik dalam PMR iaitu 8A dan yang terkini saya telah mendapat 9A dalam SPM 2014

 
  

SELANGOR
 
 
NURUL IZZIANY BINTI RAMLI
SM SAINS SULTAN ISKANDAR
 
Saya mula menggunakan produk-produk daripada syarikat Fortune Resources sejak masuk ke alam sekolah menengah. Saya mengamalkan produk Smart Coco A+ sebelum memulakan pembelajaran pada setiap pagi. Disebabkan kehidupan asrama yang tidak mempunyai masa yang cukup untuk membancuh air, kebiasaannya saya akan makan begitu sahaja. Dengan mengamalkan produk ini, saya mampu untuk terus fokus di dalam kelas tanpa rasa mengantuk dan penat sepanjang hari. Terima kasih Fortune Resources 
 
  

KUALA LUMPUR
 
 
MUHAMMAD FADHIL BIN JOHAN
SM SAINS ALAM SHAH
 
Smart coco telah membantu saya mencapai keputusan yang cemerlang di dalam peperiksaan SPM rahun 2014. Dengan adanya minuman smart coco, saya mendapati diri saya kurang mengantuk ketika mempelajari matapelajaran. Saya juga dapat memberikan lebih perhatian ketika guru sedang mengajar. Terima kasih smart coco.
 
  

KUALA LUMPUR
 
 
IFFAH BINTI MOHAMAD SAUFI 
KOLEJ TENGKU KURSHIAH, NILAI, NEGERI SEMBILAN
 
Saya merupakan salah seorang pengguna produk smart cocoa A+. Buat pengetahuan semua, saya mula minum smart cocoa A+ sejak tingkatan 1. Saya sangat menyukai Smart cocoa A+ kerana kesedapan cocoa tersebut. Saya merupakan seorang pelajar asrama, jadi saya akan minum smart cocoa pada setiap pagi atau sebelum tidur. Ternyata Smart Cocoa A+ ini memberikan tenaga kepada saya menyebabkan saya yang sering mengantuk di dalam kelas menjadi segar. Malah, jika saya tidak sempat bersarapan, saya akan minum smart cocoa A+ sahaja kerana hanya dengan segelas smart cocoa A+, saya sudah kenyang. Syukur alhamdulillah dengan izin Yang Maha Esa melalui bantuan smart cocoa A+, saya telah berjaya mendapat keputusan yang cemerlang iaitu 9A bagi SPM. Syukran kepada pihak Fortune Resources. 
 
  

JOHOR
 
 
NIK FATIHAH BINTI AHMAD JUHARI
MRSM, BATU PAHAT, JOHOR
 

SEDIKIT PENGALAMAN YANG SAYA DAPAT KONGSIKAN SELAMA SAYA MENGAMALKAN PENGAMBILAN MINUMAN SMART COCO A+ INI IALAH MINUMAN INI SERING MEMBEKALKAN TENAGA KEPADA AYA TATKALA SAYA KELETIHAN . SAYA ADALAH SEORANG PELAJAR SEKOLAH YANG TINGGAL DI ARAMA PENUH .KEKANGAN MASA DALAM MENJALANI KEHIDUPAN SEHARIAN KETIKA BERADA DI ASRAMA MEMBUATKAN SAYA SERING LETIH DAN MENGANTUK SEMASA BERADA DI DALAM KELAS .DENGAN PENGAMBILAN PRODUK SMART COCO A+ INI ,ALHAMDULILLAH MASALAH SAYA DAPAT DIATASI DALAM JANGKA MASA YANG SINGKAT .ALHAMDULILLAH JUGA AYA TELAH BERJAYA MEMPEROLEH KEPUTUSAN 9A DI DALAM PEPERIKSAAN SPM . SYUKUR KEPADA ALLAH DAN TERIMA KASIH FORTUNE RESOURCES .

 
  

PAHANG
 
NUR SYAFIQAH BINTI NOR AZIZAM
SBP INTEGRASI TUN ABD RAZAK, PEKAN, PAHANG

Assalamualaikum wbt , sebagai seorang pelajar yang bakal menduduki peperiksaan spm , jadual harian saya sangat sarat dengan kelas  kelas tambahan pada hujung minggu sehingga masa untuk berehat pun tidak cukup . Memang tidak dinafikan , begitulah kehidupan seorang pelajar .Tambahan pula saya seorang pelajar asrama . Biasalah aktiviti asrama mana yang tidak padat . disebabkan semangat ingin menduduki spm sangat tinggi , saya mengorbankan sedikit waktu tidur saya untuk berjaga di tengah malam menelaah buku walaupun setelah seharian penat disekolah . Lebih lebih lagi setelah keputusan percubaan saya yang agak mengecewakan ( 4A 3B 1C 1D)  Hasilnya , saya akan berasa begitu lesu dan penat ketika sesi persekolahan kerana tidak cukup tidur . Dengan bantuan ibu bapa saya , mereka telah membekalkan SMART COCO A+ ini kepada saya yang mereka dengari khasiatnya di ikim fm . Alhamdulillah , setelah mencuba dan bertawakal Smart coco A+ ini serba sedikit berjaya mengembalikan tenaga saya . saya dapat menumpukan lebih perhatian terhadap guru di kelas dan kembali aktif merespond soalan guru . dengan berkat , pertolongan guru , rakan rakan dan ibu bapa yang membekalkan smart coco A+ ini saya telah berjaya mendapat 8A1B didalam spm 2014. 
   نَّ الَّذِيْنَ قَالُوا رَبُّنَا اللهُ ثُمَّ اسْتَقَامُوا تَتَنَزَّلُ عَلَيْهِمُ الْمَلَائِكَةُ أَنْ لَا تَخَافُوا وَلَا تَحْزَنُوا وَأَبْشِرُوا بِالْجَنَّةِ الَّتِي كُنْتُمْ تُوْعَدُوْنَ (30)

Sesungguhnya orang-orang yang mengatakan : "Tuhan kami ialah Allah", kemudian mereka istiqamah (meneguhkan pendirian mereka), maka malaikat akan turun kepada mereka dengan mengatakan : "Janganlah kamu takut dan janganlah merasa sedih ; dan bergembiralah kamu dengan jannah (syurga) yang telah dijanjikan Allah kepadamu". (Fussilat : 30)