UTAMA      UPSR      UPSR 2012
untitle1

BERSAMA KAMI DI 

IKIM FM 


PADA PUKUL 11.00 PAGI

DI BULAN JULAI 2019
 
31 JULAI 2019Dimana anda boleh dapatkan produk-produk kami. 

Sila hubungi kami di:
 
FORTUNE RESOURCES
   3 PESARA MAHSURI 
5, 
  11900, BAYAN BARU, 
PULAU PINANG
   Fax - 04-644 7414 

  HOTLINE / SMS:
017 437 9124 (WApps)
017 479 1274 (WApps)
012 507 1411 (WApps)
012 557 1411 (Call)


No. Akaun Syarikat di Maybank:

FORTUNE MUNAWWARAH SDN BHD
5571 5730 9846
 
anak syarikat FORTUNE RESOURCES
 
EMAIL:
marketing@fortuneresources.com.my
 
 
UPSR 2012
UMMI NABILAH MD KHIR
SK TAMAN NIRWANA, HULU LANGAT, SELANGOR

 Terlebih dahulu saya bersyukur ke hadrat Ilahi dengan limpah kurnianya anak saya dapat keputusan yang cemerlang (UPSR 5A) berkat minuman sunnah Smart Coco A+ dan Jus Al Khaira yang enak lagi berkhasiat diamalkan. Hampir 2 tahu anak-anak saya mengamlkan produk Fortune Resource, ternyata kesannya tidak menghampakan. Terima kasih kerana memperkenalkan kepada saya 
anak saya mengamlakan produk Fortune Resource, ternyata kesannya tidak menghampakan.
 
UPSR 2012
  
NUR FARAH ATHIRAH BINTI WAN MOKHTAR
SK BUKIT MENTOK, KEMAMAN, TERENGGANU
 
Saya menrupakan pengguna TEGAR Smart Coco A+, ibu saya merupakan seorang stokis. Setiap pagi ibu saya tidak pernah lupa untuk bancuh untuk saya. Dia memberi saya minum secara istiqamah. Saya sangat suka dan tidak pernah jemu dengan rasanya yang sedap. Apabila didalam kelas saya tidak akan mengantuk, lebih focus dan senang menerima ajaran guru. Sudah lebih 3 tahun saya mengamalkannya. Syukur kehadrat Ilahi, dengan usaha yang gigih dan doa yang berterus
an daripada kedua ibubapa, saya berjaya memperolehi 5A dalam pepriksaan UPSR 2012.
UPSR 2012
  
NUR UMAIMAH BINTI ASRAF ALI
SK LKTP KOTA GELANGGI 2, JERANTUT, PAHANG

 
Sebelum menggunakan Smart Coco A+, anak saya mudah berasa mengantuk dan susah memberi perhatian semasa cikgu mengajar didalam kelas. Selepas tiga minggu menggunakan produk ini, saya Nampak perubahan yang ketara pada anak saya. Anak saya mudah merima apa yang disampiakan oleh cikgu. Anak saya juga mampu untuk mengulangkaji pelajaran sehingga lewat malam.
UPSR 2012  
NUR NABILA BINTI ZAINUDIN
SK TAMING JAYA, HULU LANGAT, SELANGOR

Assalamualaikum! Saya Hasnah binti Dahlan, ibu kepada Nur Nabila binti Zainudin telah memberikan Smart Coco A+ seawal usia 10 tahun. Saya bersyukur kerana dipertemukan Allah dengan produk ini. Amalan pengambilan produk ini berlanjutan sehingga sekarang. Saya dapati ramuan dalam Smart Coco A+ ini amat baik untuk seisi keluarga terutamanya untuk ibu dan anak-anak kerana baik untuk kecerdasan minda dan meningkatkan kesihatan.


UPSR 2012
  
NURUL TASNIM BINTI MOHAMAD KHAIRI
SK SUNGKAI, SUNGKAI, PERAK

Saya amat bersyukur kehadrat Allah, berkat doa mama dan babah, tunjuk agar guru-guru, usaha yang tidak pernah jemu dan amalan meminum Samart Coco A+, saya Berjaya mendapat 5A dalam UPSR.

UPSR 2012
  
NURUL ALIAH BINTI OMAR ZAI
SK SEREMBAN JAYA, SEREMBAN, NEGERI SEMBILAN

Alhamdulillah, berkat usaha, doa dan pemakanan sihat dengan mengambil Smart Coco A+ setiap pagi sebelum ke sekolah saya telah berjaya mendapat keputusan cemerlang 5A didalam peperiksaan UPSR. Saya juga mengamalkan pengambilan Smart CocoA+ setiap pagi apabila bangun dari tidur pada hari cuti sekolah. Saya lebih merasa berkeyakinan dan dapat memberi tumpuan di dalam pelajaran di sekolah. Dengan pengambilan minuman berkhasiat Smart Coco A + ini badan saya lebih bertenaga dan juga aktif di dalam kegiatan kokurikulum yang diadakan disekolah. Saya juga tidak merasa lesu apabila pulang kerumah dan lebih bersemangat untuk terus pergi mengaji Al-Quran pada sebelah petang. Saya akan terus mengambil Smart Coco A + sebagai sebahagian daripada minuman utama saya setiap pagi dan petang. Terima kasih Mama kerana memberi saya pemakanan sihat bersama Smart Coco A+.
UPSR 2012
  
NUR AQILAH BTE HJ. MOHD SHOKRI
SK BUKIT RAMBAI, MELAKA

Saya Nur Aqilah, Merupakan Pelajar Sek Kebangsaan Bukit Rambai, Saya Adalah Pelajar Cemerlang  Di Sekolah Ini, Saya Amat Berminat Untuk Melanjutkan Pelajaran Dalam Bidang Agama Sehingga Ke Universiti Di Timur Tengah. Sejak Saya  Mengamalkan Smartcoco A+ Sebagai Minuman Harian, Ia Telah Banyak Membantu Saya Untuk Menghafaz. Al-Quran. Alhamdulillah, Berkat Doa Ibu Bapa Dan Amalan Minuman Smartcoco A+, Kecemerlangan Saya Terus Digilap, Saya Dianugerahkan Tokoh Pelajar Di Sekolah Rendah Agama Jaim Bukit Rambai  Kerana Berjaya Mendapat 8a Dalam Peperiksaan Upkk 2011 Dan Di Sekolah Harian Saya Mendapat Keputusan Upsr 5a. Saya Sangat Berharap Akan Ditawarkan Ke Tingkatan Satu Sekolah Menengah Agama Persekutuan Labu. Insya Allah.

 
UPSR 2012
  
NUR NAJIHA HUDA BINTI NOR AZMI
SK BUKIT RAWANG JAYA, GOMBAK, SELANGOR

Saya Puan Zai dari Rawang. Saya telah menggunakan produk Smart Koko A+, Jus Al-Khaira serta Smart Sweet A+ sejak awal tahun 2012 untuk anak saya yang akan menghadapi UPSR.  Pada awalnya anak saya sentiasa berasa letih dan kurang tumpuan dalam kelas. Tetapi sejak menggunakan produk tersebut, tiga bulan pertama anak saya telah menun jukkan sedikit perubahan. Dia tidak lagi cepat letih dan sentiasa mempunyai semangat. 3 bulan berikutnya anak saya telah menunjukan peningkatan yang baik dalam mata pelajarannya. Selepas beristiqomah mengambil produk ini, alhamdulillah anak saya berjaya mendaapat 5A dalam UPSR 2012. Terima kasih Allah kerana telah memberi ilham kepada Puan Murni untuk menghasilkan produk yang memberi manfaat kepada semua pengguna.
UPSR 2012

  
MUHAMMAD ZAMIR HUMAIDI BIN MUZAMIR
SK PUCHONG UTAMA 2, PETALING PERDANA, SELANGOR

Saya memberikan anak saya minum Smart Coco A+ sebanyak dua kali sehari (pagi sebelum ke sekolah dan malam sebelum tidur) selama dua bulan sebelum peperiksaan UPSR. Selain menambahkan tenaga dan kecergasan anak saya, ia juga meningkatkan daya ingatan dan menajamkan fikiran anak saya. Dengan izin Allah swt anak saya mendapat 5A dalam UPSR 2012. Hari ini kami sekeluarga minum Smart Coco A+ dan kami merasa lebih bertenaga dan yakin.


UPSR 2012
  
NURAUNI NADHIRA BINTI AHMAD FAUZI
SK JERANTUT PAHANG
 
Syukur ke hadrat Allah, anakanda yang sulung telah Berjaya mendapat 5A dalam peperiksaan UPSR 2012. Sesungguhnya usaha gigih dan dorongan guru-guru tahun 6 yang tidak pernah memberi erti jemu dan penat dalam memberi pendidikan. Oleh itu, sebagai ibubapa yang tidak mahu melihat anaknya kecundang ditengah jalan, kami membekalkannya dengan minuman berkhasiat Smart Coco A dan jus Al Khaira. Belaiu mengamalkan dua kali sehari. Selepas seminggu, saya dapati beliau lebih bertenaga dan sentiasa focus dalam pelajarannya. 
UPSR 2012
  


MUHAMMAD NAZIR ZAKARIA
SK TENGKU BUDRIAH, ARAU, PERLIS
 
Saya, Puan Noraini, pemborong Fortune Resources dari Arau, Perlis berasa amat bersyukur atas kejayaan anak saya Muhammad Nazir Zakaria yang mendapat 5A dalam UPSR 2012. Setelah menggunakan Smartcoco A+, Smart chocolate A+ dan Smart sweet A+ secara istiqamah, prestasi akademiknya telah meningkat. Prestasinya meningkat dari 4A semasa Tahun 5 dan awal Tahun 6 ke 5A semasa trial dan UPSR. Dia juga dapat fokus semasa belajar. Alhamdulillah, kejayaan itu dengan izin ALLAH jua.Terima kasih Fortune Resources.
 

UPSR 2012
  
SALMAN ALFARISI BIN NAWAWI
SK SERI PERDANA, KEDAH
 
Assalamualaikum, saya PN.NOR ASHIMAH BT HJ. ISHAK. Saya mempunyai enam orang anak. Dua orang anak saya telah menduduki peperiksaan UPSR dan PMR pada tahun ini. Hampir kesemua anak-anak telah mengambil SmartCocoA+ sebagai minuman harian sejak dua tahun lepas. Anak pertama saya  kini belajar di UiTM Arau,yang kedua sedang belajar di UIA Gombak,yang ketiga pula belajar di Kolej Matrikulasi Kedah, yang keempat pula sedang menunggu keputusan peperiksaan PMR pada tahun ini,manakala yang kelima telah menduduki peperiksaan UPSR dan Alhamdulilah dia telah memperoleh keputusan yang cemerlang iaitu 5A dan yang keenam berumur 7 tahun. Alhamdulilah , dengan izin Allah,setelah anak-anak mengambil minuman tersebut,mereka berasa lebih tenang dan mudah fokus di dalam pelajaran dan prestasi mereka juga telah meningkat dari semasa ke semasa. Terima kasih diucapkan kepada pihak Fortune Resources kerana telah mengeluarkan produk tersebut.

 
 
UPSR 2012
  
NIK MUHAMMAD LUQMAN HAKIM BIN MOHD ROZAKI
SK BUKIT DAMANSARA, DAMANSARA, KUALA LUMPUR
 
Assalamualaikum wrb. wbt, saya Puan Nik. Saya mempunyai dua orang anak. Anak-anak saya telah mengamalkan pemakanan SmartCoco A+ bermula 2009. Saya tahu banyak khasiat yang tersirat di sebalik SmartCoco A+ menerusi Radio IKIM, terima kasih diucapkan. Tidak sia-sia saya menjadi peminat setia Radio IKIM. Anak pertama dan kedua saya masih lagi bersekolah. Sebelah pagi sekolah kebangsaan manakala sebelah petang ke sekolah agama. Setiap hari saya pastikan mereka minum SmartCoco A+ sebelum ke sekolah sebagai minuman rutin harian menggantikan minuman lain. Kakak sekolah menengah dan adik sekolah kebangsaan. Sebagai usaha dan ikhtiar kami demi kejayaan mereka bagi menghadapi peperiksaan UPSR. Alhamdulillah saya amat berpuas hati dengan apa yang saya belanjakan, di mana anak pertama dan kedua saya yang bekerja kini tidak lagi berasa letih dan lesu setiap kali pulang kerja. Sebaliknya mereka kelihatan sentiasa segar dan cergas sepanjang hari.Saya berasa amat gembira dengan berita mengejutkan, di mana anak ketiga saya telah mendapat keputusan 10A, 1B dalam peperiksaan SPM 2010 yang lalu dan kini telah melanjutkan pelajarannya dalam bidang Undang-Undang Syariah di Universiti Islam Sains Malaysia (USIM). Manakala anak keempat saya telah mendapat keputusan cemerlang 9A+ dalam PMR 2011 yang telah diumumkan baru-baru ini. Saya juga turut berbangga kerana anak bongsu saya yang baru di tahun dua (2) telah lulus cemerlang dalam peperiksaan akhir Sekolah Rendah Agama KAFA dengan mendapat pangkat A dalam kesemua 11 mata pelajaran. Di samping kejayaan mereka dalam pelajaran, mereka turut menunjukkan sikap rajin dan akhlak yang baik serta tidak pernah meninggalkan solat-solat sunat di waktu malam. Terima kasih kepada pengusaha dan pengasas produk smartcoco A+ kerana telah membantu kejayaan anak-anak saya. Wassalam. produknya memang tiada tandingan amat berkesan untuk system imun kita. Setiap kali pelanggan membeli produk Smartcoco A+ pastinya mendapat maklum balas yg positif kerana kesanya ternyata berbaloi-baloi. Testimoni dari pengguna.

UPSR 2012
  
MUHD TAUFIK BIN IBRAHIM
SK UNDANG JELEBU, KUALA KLAWANG, NEGERI SEMBILAN
 
Anak saya, Muhammad Taufik bin Ibrahim, 12 tahun mangambil SmartCoco A+ antara 2 hingga 3 kali sehari semenjak awal tahun 2012 lagi. Antara perubahan yang saya dapati, dia masih tekun mengulangkaji pelajaran serta menyiapkan kerja sekolah walaupun penat bersekolah seharian kerana kedudukan sekolah yang agak jauh dari rumah (15 km), dia terpaksa ke sekolah seawal jam 6.30 am dan pulang ke rumah hampir jam 6.00 pm. Alhamdulillah, dengan izin Allah anak saya mendapat keputusan yang cemerlang (5A) UPSR 2012 serta dinobatkan sebagai Tokoh Akedemik sekolah tersebut.

 
 
UPSR 2012
  
 
NUR AQILAH BINTI MOHD KAMARUL
SK PUTRAJAYA, PUTRAJAYA, SELANGOT
 
Assalamu’alaikum warahmatullah, nama saya En. Mohd Kamarul bin Nawawi. Semasa balik kampung untuk berhari raya pada tahun 2010 saya ada mendengar mengenai SmartCoco A+ menerusi Radio IKIM ketika di dalam kereta. Isteri saya Puan Hasliza bt Abdullah tertarik dengan penerangan oleh Puan Murni dan mencadangkan saya membelinya apabila balik Putrajaya nanti, saya juga tertarik memandangkan anak saya Nur Aqilah adalah seorang ‘slow’ sedikit. Saya telah membelinya dari stokis di Putrajaya dan telah menjadi amalan keluarga saya meminum SmartCoco A+. Anak saya asalnya sukar mengingati apa yang di pelajari, sering mengantuk dan sukar fokus semasa belajar. Nur Aqilah memang seorang yang suka membancuh minuman sendiri, dia selalu membancuh  SmartCoco A+ tanpa mengharapkan ibunya. Alhamdulillah dengan izin Allah, saya dapat perhatikan perubahan padanya iaitu mudah mengingati pelajaran, mudah memberi tumpuan kepada pelajaran dan Alhamdulillah Nur Aqilah mendapat keputusan 5A dalam peperiksaan UPSR 2012 baru-baru ni.
 
UPSR 2012
  
SITI ZULAIKHA BT ZAMRI
SK SELANDAR, MELAKA
 
Setelah saya minum SMART COCO A+ selama 8 bulan, saya dapati banyak perubahan pada diri saya. Ia dapat memberi tenaga pada minda dan tubuh saya. Ia juga dapat menguatkan daya ingatan saya dan dapat memberi sepenuh tumpuan saya ketika guru mengajar. Setelah saya inum SMART COCO A PLUS, saya sering mendapat tempat pertama ketika peperiksaan dan mendapat markah tertinggi dalam semua mata pelajaran. Saya juga semakin aktif dalam bidang kokurikulum. Terima kasih SMART COCO..

UPSR 2012
  
MARDHIAH BINTI RAMLAN
NEGERI SEMBILAN
 
Alhamdulillah, selepas mengamalkan peminuman smart koko pencapaian keputusan pelajaran bertambah baik, mendapat 5A dalam UPSR, bertambah rajin belajar, bertambah bagus dalam semua hal, pernah mendapat dapat no.1 dalam percubaan upsr antara 150 calon yang lain, lebih cergas dan bersemangat dalam melakukan semua aktiviti.

 
 
 
 
 
 
 
 
UPSR 2012
   
FARAH DIYANA & MUHD AKMAL
SK JALAN PEGAWAI, ALOR SETAR, KEDAH

Saya Muhammad Nazri Bin Zakaria, beralamat di Alor Setar, Kedah adalah bapa kepada sepasang anak kembar tak seiras, Muhammad Akmal Bin Muhammad Nazri dan Farah Diyana binti Muhammad Nazri yang baru-baru ini telah mendapat keputusan 5A dalam peperiksaan awam UPSR tahun 2012 ini. Kedua-dua anak kembar saya belajar di Sekolah Kebangsaan Jalan Pegawai, Alor Setar, Kedah. Kami (khususnya anak kembar saya) adalah pengguna minuman smartcoco A+ yang mana saya telah memberi mereka minum samartcocoA + sejak pertengahan tahun 2011 setelah kerapkali mendengar siaran tajaan Fortune Resources dalam radio IKIM. Sebelum saya beri anak-anak saya minum minuman smartcoco, kami sekeluarga memang meminum minuman popular MILO. Tetapi bertukar kepada smartcoco untuk mencubanya pada peringkat awal dan terus membelinya sehingga kini. Sebelum mengambil smartcoco anak saya Farah Diyana semasa di sekolah boleh dikatakan pelajar yang agak fokus dan baik sejak dari darjah satu lagi manakala abang kembarnya Muhammad Akmal agak ketinggalan di belalang sejak dari darjah satu lagi, malah tidak menunjukkan dia seorang yang fokus dalam kelasnya. Walaubagaimanapun dia adalah tergolong dalam pelajar sederhana dalam keseluruhan pelajar tahunnya. Sebelum ini jika diberi minum Milo setiap pagi mereka berdua akan mengadu sakit perut (tak selesa) apabila di sekolah. Tetapi setelah meminum smartcoco setiap pagi sebelum ke sekolah dan memakan kismis (kadang-kadang kurma juga), saya tidak lagi mendengar mereka mengadu sakit perut di sekolah. Sejak meminum smartcoco setiap pagi, secawan setiap seorang sejak pertengahan tahun 2011, anak-anak saya tidak berasa letih di sekolah walaupun ada kelas tambahan pada waktu petang. Anak perempuan saya Farah Diyana nampak agak stabil dan fokus dalam pelajarannya dan sentiasa maintain top 3, setiap kali peperiksian. Pada peperiksaan penggal pertama 2012 dia agak menurun sedikit: berada dalam top 10 sahaja. Tetapi berkat kesabaran dan ketekunan, semasa peperiksaan percubaan UPSR dia mendapat 5 A dan dapat top 1 dalam keseluruhan pelajar tahun 6. Saya teruskan supaya dia minum smartcoco setiap pagi sehingga ke Peperiksaan sebenar UPSR tahun 2012 dan hasilnya dia Berjaya memperolehi 5A. Manakala abang kembarnya sejak awal tahun 2012 telah meningkat sedikit demi sedikit. Saya terus galakkan dia minum smartcoco setiap pagi. Jika sebelum 2012 dia hanya dapat 1A sahaja, tetapi sejak itu dia telah meningkat A nya. Pada penggal pertama tahun 2012 dia mendapat 2 A, selepas itu dalam ujian bulanan mendapat 2 A juga. Smartcoco terus diminum setiap pagi. Pada peperiksaan percubaan UPSR dia mendapat 3 A, tetapi dalam peperiksaan sebenar UPSR dia melonjak terus mendapat 5 A. Kesimpulannya saya berasa amat bersyukur atas kejayaan anak-anak saya itu. Selain usaha mereka, guru-guru sekolah mereka amat bersungguh-sungguh dalam mendidik dan membimbing mereka. Kami sebagai ibubapa hanya mendorong dan berdoa kepada Allah. Peranan smartcoco dalam kejayaan anak-anak saya, pada hemat saya adalah kerana bahan (makanan) sunnah yang terkandung di dalamnya dan coklat yang diketahui memberi ketenangan kepada pengambilnya, selain ia telah membantu perkembangan minda dan menyihatkan minda dan badan mereka. Selain anak-anak kembar saya itu, kakak mereka yang merupakan anak sulung saya, Farah Husna Binti Muhammad Nazri juga telah berjaya mendapat 9A dalam Peperiksaan PMR 2012 yang baru diumumkam.

UPSR 2012
  
NURSYAHIRAH BINTI MUHAMAD ASRI
SK ISLAM DARUL AMAN, KEDAH
 
Sebelum ini,saya merupakan pelajar yang cepat mengantuk dan kurang bertenaga ketika belajar.Lebih-lebih lagi ketika di dalam kelas.Tetapi,dengan izin Allah S.W.T,setelah saya mencuba minuman ‘SMART COCO A’PLUS’ ini,saya menjadi lebih cergas dan bertenaga serta yg paling penting,saya juga jarang mengantuk ketika belajar.Ramai yang menyedari akan perubahan saya itu.Alhamdulillah,saya berjaya memperoleh keputusan yang cemerlang dalam UPSR.Terima kasih ‘SMART COCO A’PLUS

UPSR 2012
  
MUHAMMAD ZULHILMI
SK TAMAN KENARI, KULIM, KEDAH

Saya merupakan pelajar lepasan UPSR 2012.Sebelum ini,saya selalu mendapat keputusan yang tidak memuaskan dan kurang tumpuan di dalam kelas.Alhamdulillah,selepas saya meminum Smart Coco dan Jus Al-Khaira yang disyorkan oleh seorang jiran saya.Terbukti kedua-duanya berkesandengan izin allah.Akhirnya,saya mendapat 5A dalam UPSR.Terima kasih Smart Coco.Smart Coco yang terbaik.Sekian.
UPSR 2012
  
MUHAMMAD INAMUL
SK FELDA TENGAROH 1, MERSING, JOHOR

Pada tahun 2011, peperiksaan akhir tahun darjah 5, saya telah mendapat 3A 2B. Pada tahun 2012, saya mula mengambil Smart Coco A+. Pada UPPM 3 saya mendapat 4A 1B dan dalam percubaan UPSR saya mendapat 5A. Saya semakin bersungguh-sungguh sehingga UPSR saya mendapat 5A, syukur kepada Allah dan Smart Coco A+ juga telah membantu saya dalam mencerdaskan otak, saya tidak berasa penat apabila saya minum Smart Coco A+ setiap pagi sebelum ke sekolah. Saya selalu aktif dalam kelas dan juga di padang walaupun ketika saya berpuasa. Selain itu juga, Smart Coco A+ telah membantu saya dalam pertandingan Tilawah Al-Quran dan juga pertandingan Hafazan sehingga memasuki ke peringkat negeri.
 
 
 
UPSR 2012
   
BALQIS UMAIRA
SK SURA, DUNGUN, TERENGGANU
 

Saya memberikan anak saya meminum Smart Coco A+ dan Jus Al Khaira sebulan sebelum beliau menduduki peperiksaan UPSR . Beliau merupakan pelajar yang pintar namun apa yang merisaukan saya ialah beliau tidak pernah mendapat A dalam subjek matematik dalam peperiksaan di tahun 6 bermula dari OT1 hinggalah ke peperiksaan percubaan UPSR .

     Daripada pemerhatian saya , masalah beliau di dalam subjek matematik adalah penyelesaian masalah (problem solving) dan juga masalah tumpuan atau fokus . Bagi soalan yang bersifat straight foward seperti round off , place value atau digit value beliau tidak mempunyai masalah tetapi apabila melibatkan problem solving , beliau seperti tidak memahami kehendak soalan . Beliau juga banyak melakukan kesilapan yang mudah yang tidak sepatutnya beliau lakukan .

     Dengan jadual beliau yang ketat seperti persekolah pagi , kelas tambahan sebelah petang , tuisyen serta kelas malam di sekolah membataskan usaha saya untuk membantunya . Namun alhamdulillah , apabila tibanya bulan Ramadhan , segala aktiviti tuisyen dan kelas malam beliau terhenti seketika memberikan saya sedikit ruang untuk memperbaiki kelemahannya . 

    Selain daripada mengajar beliau matematik , saya juga berpendapat beliau memerlukan makanan tambahan berkhasiat yang boleh membantu meningkatkan daya ingatan serta tahap kecerdasan minda serta mampu mempertingkatkan konsentrasi minda beliau agar lebih fokus terutama ketika menjawab soalan peperiksaan . Bagi menghadapi soalan yang bersifat penyelesaian masalah , kecerdasan minda amatlah penting . Bagi membantu beliau mengurangkan melakukan kesilapan yang mudah , beliau perlu kepada pemakanan yang boleh mempertingkatkan konsentrasi minda beliau . Atas pertimbangan inilah maka saya tidak teragak-agak untuk memberikan beliau 2 jenis makanan kesihatan yang berkhasiat ini , sekalipun masa yang ada sudah terlalu suntuk bak kata pepatah Inggeris , better late than never .

      Alhamdulillah , walaupun hanya berkesempatan memberikan beliau minuman berkhasiat daripada Fortune Resources hanya sebulan sebelum beliau menduduki peperiksaan UPSR , ternyata ianya banyak membantu beliau terutama dari aspek keyakinan diri serta  konsentrasi minda beliau . Alhamdulillah , dengan izin Allah , akhirnya beliau mendapat 5A dalam UPSR yang lalu , iaitu turut mendapat A dalam subjek matematik yang tidak pernah beliau memperolehinya sebelum ini . 

     Syukur kepada Allah , terima kasih tidak terhingga kepada para guru serta terima kasih yang teramat sangat kepada seluruh warga kerja Fortune Resources atas produk yang amat bermutu ini yang turut menyumbang kepada pembangunan ummah samada secara rohani mahupun jasmani . 

 

UPSR 2012
  
MUHAMMAD AMIRUL ASHRAF
SK BUKIT BERUNTUNG, HULU SELANGOR, SELANGOR
 
Saya sekeluarga telah menggunakan produk SMART COCO A+  dan SMART SWEET A+ semenjak 2 tahun yang lepas. Saya menjadikan minuman ini sebagai sarapan kepada ketiga-tiga anak saya yang berumur 12 tahun. 8 tahun., dan 4 tahun. Mereka menyukai minuman ini dan  menunjukan prestasi akademik yang sangat bagus , dan mempunyai daya ingatan yang luar biasa  .Alhamdulillah, hasil minum minuman ini anak saya telah mendapat keputusan yang cemerlang di dalam UPSR 2012.
UPSR 2012
  
HAMDI HADI
SR AL-AZHAR, JITRA, KEDAH
 
Alhamdulillah Smart Coco A + menjadi minuman kegemaran saya sejak 2009 . Di rumah emak saya tidak menyediakan minuman m*** atau teh . Kami adik beradik hanya minum Smart Coco A + . Dengan  meminum Smart Coco A+ kami lebih cergas , lebih kuat ingatan dan lebih fokus kepada pelajaran . Saya mewakili sekolah di dalam aktiviti hafazan , kuiz agama dan sukan . Paling mengembirakan , saya memperolehi 5 A di dalam peperiksaan UPSR dan 6 A dalam SPPIM (peperiksaan agama). Akhir kata saya akan terus meminum Smart Coco A + . Terima kasih kepada syarikat yang memberi hadiah kepada pelajar yang cemerlang . Semoga Allah membalas budi baik tuan .
 
UPSR 2012
  
MUHAMMAD FARIS
SK BANDAR SERI PUTRA, HULU LANGAT, SELANGOR
 
Ibu : Anita binti Abdullah, Anak saya Muhammad Faris bin Fauzi sangat cerewet  dari segi makanan sehinggakan saya bimbang dia tidak mendapat khasiat secukupnya dan mengganggu fokusnya  kepada pembelajaran.  Pelbagai usaha telah saya buat bagi membantu Muhammad Faris mendapat khasiat secukupnya untuk dia menghadapi peperiksaan UPSR 2012.  Antaranya adalah memberinya  minuman smartcoco pada setiap pagi dan petang.  Saya mendapat tahu mengenai smartcoco melalui radio IKIM pada akhir tahun 2011 dan segera mendapatkannya melalui pengedar terdekat.  Muhammad Faris nampaknya begitu gemar dengan rasa minuman smartcoco tersebut dan akan mengingatkan saya bila saya lupa menyediakan minuman tersebut untuknya.  Dengan izin Allah, dia nampak lebih fokus dan cepat faham dengan apa yang diajar  dan pada masa yang sama saya sentiasa mendoakan kejayaannya.  Alhamdulilah Muhammad Faris mendapat 5A dalam UPSR 2012.  Saya  terus mengambil  smartcoco ini untuk Muhmammad Faris dan juga dua anak saya yang masih belajar.

UPSR 2012
  
NURUL IZZAH FARHANI
SK SUNGAI PASIR, SUNGAI PETANI, KEDAH
 
SEJAK BULAN FEBRUARI TAHUN LEPAS.SAYA DAPATI IANYA SANGAT BERKESAN.IA MEMBANTU SAYA MUDAH MENGHAFAL DAN CEPAT MEMAHAMI APA YANG SAYA BELAJAR.IA JUGA MEMBANTU MENCERGASKAN BADAN DAN MINDA SAYA,SERTA MENGHILANGKAN RASA MENGANTUK KETIKA SAYA BELAJAR.SMART COCO A+ TELAH MEBANTU SAYA MENDAPAT KEPUTUSAN YANG CEMERLANG DI DALAM UPSR BARU-BARU INI.RASANYA JUGA SANGAT LAZAT DAN SAYA AKAN TERUS MENGGUNAKANNYA UNTUK MENGEKALKAN PRESTASI SAYA DALAM PELAJARAN KHUSUSNYA.SAYA AKAN JADIKAN MINUMAN SMART COCO A+ SEBAGAI MINUMAN HARIAN SAYA.TERIMA KASIH SMART COCO A+.

UPSR 2012
  
SITI NAZIHAH
SK KAMIL 2, KOTA BHARU, KELANTAN 
 
SAYA  AMAT BERSYUKUR DENGAN ADANYA  SMARTCOCO A+ MEMBERI TENAGA DAN KOSENTRASI MINDA.
UPSR 2012
  
NAJAT RUHI
SK TOH PADUKA RAJA, SERI ISKANDAR, PERAK
 
smart koko a plus sangat membantu proses peningkatan minda anak-anak saya dalam menghadapi pelajaran.terima kasih di atas penghasilan produk yang sangat berkesan ini.
UPSR 2012
  
NUR NAILI
SK KOTA, PASIR PUTEH, KELANTAN
 
ASSALAMUALAIKUM WBT...SAYA MULA MENGUNAKAN SMARTCOCO A+ PADA TAHUN 2012. DIMANA SEMASA BERADA DIDALAM KELAS SAYA SENTIASA MENGANTUK, KEMUDIAN IBU SAYA TELAH MENYEDIAKAN MINUMAN TERSEBUT. SAYA BEGITU MENYUKAI MINUMAN TERSEBUT KERANA RASANYA YANG SEDAP DAN SAYA TIDAK LAGI RASA MENGANTUK DIDALAM BILIK DARJAH DAN BERTENAGA SEPANJANG PEMBELAJARAN, SEKIAN.
 
UPSR 2012
  
MUHAMMAD IDHAM HAZIQ
SK SERI PERDANA, KEDAH
 
Assalamualaikum, Alhamdulillah syukur kepada Allah SWT, saya Muhammad Idham Haziq bin Izhar telah berjaya mencapai 5A dalam UPSR 2012. Saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada guru-guru dan ibu bapa saya serta Fortune Resources yang menghasilkan produk Smart Coco A+ ini di mana telah banyak membantu dalam aktiviti seharian saya. Sebelum saya mengamalkan produk ini, tahap kecerdasan minda dan tubuh badan saya agak lemah sehingga setiap kali peperiksaan sekolah, saya pasti membawa pulang keputusan yang sangat mengecewakan ibu bapa saya, namun semuanya telah berubah sejak ibu saya mula menyediakan Smart Coco A+ pada setiap pagi dan malam. Tahap kecerdasan minda dan tubuh badan saya semakin hari semakin baik begitulah dengan prestasi peperiksaan saya meningkat sehinggalah saya berjaya dengan cemerlang. Sekian terima kasih.
 
UPSR 2012
  
SITI NURHIDAYAH
SK PUNCAK ALAM 2, SELANGOR
 
Sebelum minum smart coco A+ anak saya selalu keletihan bila pulang dari sekolah di waktu petang.Alhamdulillah selepas minum smart coco A+ dia lebih bertenaga dan lebih fokus terhadap pelajarannya.Dengan berkat Ilahi  usaha gigihnya dia mencapai 5A dalam peperiksaan UPSR dan Mumtaz 90.4% dalam PSRA walaupun sebelum ini dia tidak berapa konsisten dalam peperiksaan yang lepas-lepas.Kami sekeluarga amat bersyukur kepada Allah dan berterimakasih kepada Fortune Resources 
UPSR 2012
  
NURZAHIDATUL KHALISA
SK PARIT BUNGA, MUAR, JOHOR
 

Saya mula menggunakan produk Smart Coco A+ pada tahun 2011...Pada setiap waktu pagi , ibu saya  selalu menyediakan segelas Smart Coco A+ untuk  diminum sebelum pergi ke sekolah......Semenjak itu ,  saya berasa lebih fokus ketika guru mengajar dan berasa lebih cergas  ketika di sekolah...... Alhamdulillah....berkat saya mengambil produk ini , saya telah berjaya mendapat 5A dalam UPSR baru- baru ini...

 
UPSR 2012  
NIK ARTHYAH
SK PADANG MOKAN, KOTA BHARU, KELANTAN
 
Setelah saya mengamalkan Smart Coco A+, saya berasa sangat segar dan fikiran terasa tenang. Saya juga tidak mudah berasa letih dan lesu. Selain daripada itu, saya lebih fokus akan sesi pembelajaran di dalam kelas. Sebelum ini, saya sering berasa letih dan tidak bermaya setelah pulang dari sekolah. Memandangkan sekarang banyak aktiviti di sekolah seperti latihan unit beruniform , kelas tambahan, fardu ain dan sebagainya membuatkan saya berasa amat letih. Saya mengambil minuman Smart Coco A+ semenjak tahun 5. Sebelum ini, saya jarang mendapat 5A dalam setiap ujian. Tetapi, Alhamdulillah sekarang ada peningkatan dan mudah mengingati apa yang telah dipelajari. Sepanjang tahun 6 saya sering mendapat 5A dalam setiap ujian. Alhamdulillah syukur kepada Allah saya telah mendapat 5A dalam UPSR  pada tahun 2012.
 
 
UPSR 2012
  
IRFAN ISKANDAR
SK SAUJANA UTAMA, SG BULOH, SELANGOR
 

Assalamualaikum wtb, Syukur Alhamdulillah dengan izin Allah SWT anak saya telah berjaya mendapat 5 A dalam UPSR dan mumtaz dalam PSRA (Penilaian Sekolah Rendah Agama). Berkat minum Smart coco A+ bersama Smart Sweet A+ dan Jus Al –Khaira’ yang diamalkan setiap pagi dan malam.  Kami sekeluarga  mula menggunakan produk Furtune Resourses pada hujung tahun 2010.  Kejayaan turut dikecapi oleh adik-adiknya  yang berumur 10 tahun, 8 tahun dan 5 tahun. Adik beradik saya juga mula menggunakan produk yang sama untuk anak-anak mereka. Terima kasih kepada Fortune Resourses kerana menghasilkan produk yang berkualiti.

UPSR 2012
  
SOFEA BALQIS
SK JALAN BAHAGIA, TEMERLOH, PAHANG

Dari Pn Saba’aton Hj Yaakob.

Alhamdulillah selepas anak saya menggunakan produk Smartchoco  A+ secara intensif prestasi anak saya dari segi akademik sangat memuaskan. Selain dari itu rasa produk ini sangat sedap dan anak saya tiada masalah untuk meminum produk ini setiap  hari. Selain dari itu keluarga saya juga tidak perlu lagi membeli m*** atau sebagainya.

 
UPSR 2012
  
 
NUR ISYIRAH NAJAH
SK SUNGAI SOI, KUANTAN, PAHANG
 

Saya sangat mengimpikan untuk memasuki sekolah Tahfiz dan bercita-cita menjadi seorang Hafizah. Keputusan 5A baru-baru ini tidak menjamin saya untuk diterima ke sekolah tersebut kerana saya beserta ratusan pelajar yang juga mendapat 5A perlu menghadiri sesi temuduga yang salah satunya berupa temuduga menghafal ayat Al-Quran. Kelemahan saya selama ini adalah menghafal dan mengingat. Alhamdulillah pada awal pertengahan tahun 2012 ini saya diperkenalkan dengan Smartcoco. Agak menakjubkan saya lebih mudah mengingat serta menghafal. Dan Alhamdulillah saya telah Berjaya mencapai impian melanjutkan pelajaran dalam bidang tahfiz di Imtiaz Kemaman . terima kasih Smartcoco. Smartcoco ternyata menguatkan ingatan saya.

 
UPSR 2012
  
NAQIB AHMAD GHAZALI
SK TAMAN RASAH JAYA, NEGERI SEMBILAN
 
Saya seorang pelajar yang sangat aktif dalam bidang kokurikulum. Sejak awal tahun 2012, saya banyak terlibat dengan latihan bola sepak dan bola baling. Emak risau dengan pencapaian akademik saya yang merosot. Saya selalu leka dan lewat menyiapkan kerja rumah. Emak menghadiahkan saya Smart Coco A+. Saya minum sebelum dan selepas pulang dari sekolah. Saya sangat sukakan rasanya yang sedap. Selain itu, saya dapat memberikan lebih tumpuan di dalam kelas dan kerja sekolah siap pada waktu yang sepatutnya. Akhirnya saya berjaya mendapat 5A dalam peperiksaan UPSR. Saya dan keluarga akan terus minum Smart Coco A+.
 
 
 
 
 
UPSR 2012
   
THARIQ NUR SHAHABUDDIN
SK LEREH. MELAKA

Assalamualaikum wbt..Alhamdulillah, anak saya Thariq telah mendapat keputusan 5A di dalam peperiksaan UPSR 2012. Anak saya telah mula minum/makan Smart Coco A+ bersama-sama jus Al Khaira dan Smart Sweet semenjak dari tahun 5 sehinggalah menjelang peperiksaan UPSR di tahun 6. Sehingga kini, anak saya masih mengambil minuman/makanan 3 serangkai tersebut sebagai persiapan mental dan fizikal. Saya sentiasa memastikan stok Smartcoco A+ , jus Al Khaira dan Smart Sweet ada di rumah kerana ia penting dan menjadi keperluan terutama untuk persekolahan anak-anak saya.  Sebagai contoh, untuk Thariq yang menghadapi peperiksaan UPSR 2012 yang lalu, saya telah memberikan dia dari tahun 5, Smart Coco A+ setiap pagi dan malam bersama Smart Sweet, diselang-selikan dengan jus Al Khaira bergantung kepada keadaan dan keperluan anak. Menjelang dua tiga bulan sebelum peperikasaan, setiap pagi saya memberikan Smart Sweet atau Jus Al Khaira atau kadang-kala kedua-duanya sekali sebaik sahaja dia bangun dari tidur sebelum solat Subuh/mengulangkaji pelajaran. Selepas bersiap-siap ke sekolah, saya memberikan Smart Coco A+ sebelum pergi ke sekolah dan bergantung kepada keperluan, saya membekalkan jus Al Khaira untuk dimakan semasa waktu rehat di sekolah atau selepas waktu persekolahan sebelum makan tengahari (apabila ada kelas tambahan selepas sesi persekolahan). Pada waktu malam pula, selalunya saya akan memastikan anak saya minum Smart Coco A+  atau jus Al Khaira (sebelum mengulangkaji pelajaran, bergantung kepada keadaan anak iaitu jika berasa sangat kenyang dan letih selepas makan malam, saya sarankan dia makan jus Al Khaira dahulu, selepas ulangkaji baru makan Smart Coco A+ dan sebaliknya). Sebelum tidur pula, saya memberikan dia Smart Sweet sekali lagi. Begitulah rutin harian pemakanan produk tiga serangkai iaitu Smart Coco A+, Smart Sweet dan jus Al Khaira yang saya telah berikan kepada anak saya. Saya bersyukur kerana telah mengetahui cara penggunaan produk-produk Fortune Resources ini dan kesan-kesan positif yang boleh diperolehi. Ini kerana saya telah memberikan produk-produk yang sama tersebut kepada anak sulung saya sebagai persediaan peperiksaan UPSR 2011 pada tahun lepas dan hasilnya dengan izin Allah anak sulung saya juga memperoleh keputusan 5A. Saya dapati bahawa produk tiga serangkai ini amat berkesan dalam membantu anak saya Thariq menjalani jadual persekolahan yang padat disamping kelas tambahan yang diatur dari pagi sehingga petang setiap hari pada tahun ini. Selain itu, anak saya juga menghadiri kelas tuisyen di waktu malam 3 kali seminggu. Semestinya, jadual sedemikian amat meletihkan sesiapa sahaja. Namun, dengan izin Allah, dengan berkat kesabaran anak saya dan penggunaan produk Fortune Resources tiga serangkai ini membantu anak saya mendapatkan bekalan tenaga tambahan, menguatkan dan menjana minda, menjadi sumber supplemen yang berkhasiat serta dapat mengatasi masalah tekanan emosi dan fizikal, keletihan dan mengantuk.
   نَّ الَّذِيْنَ قَالُوا رَبُّنَا اللهُ ثُمَّ اسْتَقَامُوا تَتَنَزَّلُ عَلَيْهِمُ الْمَلَائِكَةُ أَنْ لَا تَخَافُوا وَلَا تَحْزَنُوا وَأَبْشِرُوا بِالْجَنَّةِ الَّتِي كُنْتُمْ تُوْعَدُوْنَ (30)

Sesungguhnya orang-orang yang mengatakan : "Tuhan kami ialah Allah", kemudian mereka istiqamah (meneguhkan pendirian mereka), maka malaikat akan turun kepada mereka dengan mengatakan : "Janganlah kamu takut dan janganlah merasa sedih ; dan bergembiralah kamu dengan jannah (syurga) yang telah dijanjikan Allah kepadamu". (Fussilat : 30)