UTAMA      UPSR      UPSR 2011
untitle1

BERSAMA KAMI DI 

IKIM FM 


PADA PUKUL 11.00 PAGI

DI BULAN JULAI 2019
 
31 JULAI 2019Dimana anda boleh dapatkan produk-produk kami. 

Sila hubungi kami di:
 
FORTUNE RESOURCES
   3 PESARA MAHSURI 
5, 
  11900, BAYAN BARU, 
PULAU PINANG
   Fax - 04-644 7414 

  HOTLINE / SMS:
017 437 9124 (WApps)
017 479 1274 (WApps)
012 507 1411 (WApps)
012 557 1411 (Call)


No. Akaun Syarikat di Maybank:

FORTUNE MUNAWWARAH SDN BHD
5571 5730 9846
 
anak syarikat FORTUNE RESOURCES
 
EMAIL:
marketing@fortuneresources.com.my
 
 
UPSR 2011
Mohamad Najmi
SKJC Desa Jaya 2, Petaling Jaya, SelangoR

Saya mula menggunakan produk minuman Smart Coco A+ pada tahun 2010. Disamping rasanya yang sedap dan lazat, selepas meminumnya , saya rasa sangat bertenaga dan bersemangat untuk menjalani kehidupan seharian sebagai seorang pelajar.

UPSR 2011
  
Siti Nadiatul Nadhirah Mohamad Saifudin Shah
SK Puchong Utama 3, Petaling Perdana, Selangor

Saya mula mengamalkan memberi Smart Coco A+ dan Jus Alkhaira kepada anak-anak saya pada setiap pagi dan petang bermula tahun 2010. Alhamdulillah, antara perubahan yang ketara dapat saya perhatikan pada anak-anak saya ialah tumpuan mereka dalam pelajaran menjadi lebih fokus serta tahap kecergasan mereka juga meningkat, walaupun anak-anak saya terutama anak saya yang sulung dipenuhi dengan aktiviti pembelajaran yang ketat. Aktiviti pembelajaran anak saya yang sulung ini dipenuhi dengan sekolah kebangsaan pada waktu pagi hingga tengahari, kemudian bersekolah agama pula hingga jam 6 petang dan menghadiri kelas tambahan pada waktu malam hingga jam 10 malam serta meneruskan pembelajaran sendiri di rumah hingga jam 11.30 malam. Saya mendapati anak saya dapat mengekalkan kecergasannya dan tidak mudah letih. Alhamdulillah dengan berkat usahanya serta dibantu oleh pemakanan tambahan Smart Coco A+ dan Jus AlKhairah, Allah swt telah mengizinkan anak saya mendapat keputusan 5A dalam UPSR baru-baru ini, walaupun anak saya ini bukanlah daripada kelompok pelajar-pelajar yang cemerlang pada asalnya. Sekian, Siti Fatimah Abdullah, Puchong, Selangor

UPSR 2011
  
Ahmad Radhi Bin Mohamad Aziz.
SK Tanjong Gading, Muar, Johor
 
Smart Coco A+ menjana kecergasan di sepanjang hari. Ibu saya mengenali Smart Coco A+ melalui radio Ikim pada bulan Januari 2011 . Semenjak dari itu , saya telah mula mengambil minuman Smart Coco A+ di waktu pagi sebelum ke sekolah. Minuman ini telah membantu saya mengekalkan kecergasan di sepanjang waktu persekolahan dan saya tidak berasa lapar ketika didalam kelas. Smart Coco A+ juga telah menyebabkan perut saya kenyang dengan nutrient  dan karbohidrat yang terkandung dalam minuman ini. Selain itu adunan madu , tamar dan kismis yang terdapat dalam minuman ini juga telah membantu otak saya cerdas ketika belajar. Alhamdulillah berkat usaha semua pihak dan pengambilan makanan yang baik saya dapat mencapai keputusan 5A didalam UPSR baru-baru ini. Sebelum mengamalkan minuman Smart Coco A+ , saya akan mengambil sarapan di waktu pagi dan ia telah menyebabkan saya mengantuk dan hilang fokus sewaktu sesi pembelajaran. Ini telah menjejaskan keputusan saya setiap kali ujian berlangsung, namun kehadiran Smart Coco A+ telah membantu mengubah gaya pemakanan saya di pagi hari dan alhamdulillah ia memberikan kesan yang sangat baik. Terima Kasih Smart Coco A+!!
 
UPSR 2011
  
 
UPSR 2011
  
Kamilia Syasya Bakry
SK Bukit Jenun, Kedah 

Saya adalah penguna Smartcoco A+ yang tegar, selalu mengunakkannya sebagai minuman tambahan daripada meminum minuman koko yang was-was tak sure halal. Dengan adanye Smartcoco saya dapat tambahan tenaga dan kosentrasi minda yang lebih. saya dapat belajar dengan bagus untuk mendapat kejayaan ini.
UPSR 2011
  
Alieya Nur Najieha Hussein Ahmad
SK Seremban 2, Negeri Sembilan

Ibu saya selalu mendapatkan smartcoco A+ setiap pagi untuk sarapan dan saya telah mendapat khasiat yang bagus dengan kelebihan dalam pembelajaran saya.
   نَّ الَّذِيْنَ قَالُوا رَبُّنَا اللهُ ثُمَّ اسْتَقَامُوا تَتَنَزَّلُ عَلَيْهِمُ الْمَلَائِكَةُ أَنْ لَا تَخَافُوا وَلَا تَحْزَنُوا وَأَبْشِرُوا بِالْجَنَّةِ الَّتِي كُنْتُمْ تُوْعَدُوْنَ (30)

Sesungguhnya orang-orang yang mengatakan : "Tuhan kami ialah Allah", kemudian mereka istiqamah (meneguhkan pendirian mereka), maka malaikat akan turun kepada mereka dengan mengatakan : "Janganlah kamu takut dan janganlah merasa sedih ; dan bergembiralah kamu dengan jannah (syurga) yang telah dijanjikan Allah kepadamu". (Fussilat : 30)