UTAMA      UPSR      UPSR 2014
untitle1

BERSAMA KAMI DI 

IKIM FM 


PADA PUKUL 11.00 PAGI

DI BULAN JULAI 2019
 
31 JULAI 2019Dimana anda boleh dapatkan produk-produk kami. 

Sila hubungi kami di:
 
FORTUNE RESOURCES
   3 PESARA MAHSURI 
5, 
  11900, BAYAN BARU, 
PULAU PINANG
   Fax - 04-644 7414 

  HOTLINE / SMS:
017 437 9124 (WApps)
017 479 1274 (WApps)
012 507 1411 (WApps)
012 557 1411 (Call)


No. Akaun Syarikat di Maybank:

FORTUNE MUNAWWARAH SDN BHD
5571 5730 9846
 
anak syarikat FORTUNE RESOURCES
 
EMAIL:
marketing@fortuneresources.com.my
 
SAIFUL EMIR SAFWAN & NUR ILYA NADHIRAH
SK PASIR PANJANG, KUALA TERENGGANU
 
Saiful dan Nur Ilya adalah anak kepada pasangan Encik Saihul Azlan bin Sidek dan Puan Mila binti Mustafa yang merupakan dua beradik ekmbar yang telah mendapat keputusan 5A dalam peperiksaan UPSR 2014.
 
Sejak dua beradik ini berada didalam darjah 4, neneknya telah menydiakan minuman supplement SMRTCOCO A+ untuk kecerdasan minda dan kesihatan fizikal kedua-dua cucunya. Alhamdulilah dengan izin Allah swt, berkat doa, tawakal dengan minuman SMARTCOCO A+ berserta usaha gigih, kedua pelajar ini telah cemerlang dalam peperiksaan UPSR.
 
Kini kedua-dua kembar ini telah berada ditingkatan 1 dan masih meneruskan pengambilan SMARTCOCO A+. Kata mereka minuman ini sungguh lazat dan berkhasiat dan tidak sama dengan minuman lain dari rasanya dan khasiat yang diperolehi.
 
SYABAS kepada FORTUNE RESOURCES pengeluar SMARTCOCO A+. 
         

MOHAMAD FARIS AIMAN BIN MUHD AZAHRI
SK BATU MASJID, KAMPAR, PERAK

Saya telah meminum smart coco A sejak tahun 2013. Selepas meminumnya, saya berasa lebih bertenaga dan lebih cergas. Ilmu yang diturunkan kepada saya lebih cepat diingat. Saya juga berasa tidak cepat lapar selepas meminumnya. Alhamdulillah, setelah meminumnya, saya telah berjaya mendapat 5A dalam peperiksaan UPSR. Sekian sahaja daripada saya.

UPSR 2014
    
  

FAHMIE BIN HASHIM

SK PARIT JAWA MUAR JOHOR  

Syukur Alhamdulillah kehadrat ilahi kerana saya telah mencapai impian saya untuk memperolehi 5A dalam UPSR 2014 seterusnya turut menjejaki kejayaaan abang-abang saya. Faktor utama kejayaan saya adalah berkat doa kedua ibubapa saya selama ini, sokongan dan semangat yang tidak henti serta memastikan saya mendapat makanan berkhasiat setiap hari sebelum ke sekolah. Ibu saya sentiasa menyediakan minuman Smartcoco A+ sebagai sarapan pagi sejak saya berada di Tahun 1. Jika dibulan Ramadhan pula, saya meminumnya semasa bersahur bagi memastikan saya tidak keletihan sepanjang berpuasa. Semua ahli keluarga saya turut menjadikan Smartcoco A+ sebagai minuman harian kami. Terima kasih Allah, terima kasih Smartcoco A+!!! 

UPSR 2014
     

 
MUHAMMAD AMIRUL AFIQ BIN AHMAD NAZIM
SK PADANG MIDIN, KUALA TERENGGANU
 
Assalaimualaikum....syukur Alhamdulillah...anak saya telah mendapat 5A dalam peperiksaan UPSR baru-baru ini. Anak saya telah menggunakan smart coco A+ dan smart sweet A+ sejak awal tahun lagi. Smart coco A+ dan Smart sweet A+ banyak membantu anak saya dalam memberi tumpuan dalam mengulangkaji pelajaran. Ia nya juga berupaya meningkatakan minda dan fizikal yang lebih cergas dengan izin Allah. Malah anak saya yang darjah 5 dan juga darjah satu juga menggunakan produk ini. Alhamdulillah anak saya yang darjah lima telah mendapat nombor 2 di dalam kelas, manakala yang darjah satu telah mendapat tempat pertama dalam kelas. Syukur Alhamdulillah...saya akan terus menggunakan produk ini.
 
UPSR 2014
   

 
SYAHIDATUL ADILAH BINTI ABDUL RAHHIM
SK (P) METHODIST 2, MELAKA 

Alhamdulillah, saya telah menggunakan produk ini sejak saya belajar di tahun 4, saya minum setiap pagi sebelum ke sekolah yang dibancuh oleh ummi kesayangan saya. di sekolah, saya dapat memberi tumpuan kepada guru dan saya juga tidak merasa letih dan mengantuk walaupun satu hari belajar di sekolah pagi dan agama pada belah petang. maka, dengan izin Allah  saya telah mendapat kejayaan di dalam UPSR 2014 "5A" & UPKK 2013 "8A"
UPSR 2014

    
 
 
UWAIS AL-QARANI 
 
 
Anak saya gunakan SmartCoco A+ sejak 2012. Sejak menggunakannya anak saya tidak berasa lapar dan memberi konsenterasi di dalam kelas.
UPSR 2014


    
 
 
NUR MARISSA UMAIRAH BINTI NASARUDDIN
SK CONVENT, MUAR, JOHOR

Assalamualaikum. Saya telah menggunakan produk Fortune Resources sejak berumur 9 tahun lagi. Antara produk yang paling saya gemari adalah Smart Coco A+ dan Jus Al-Khaira. Setelah saya mengamalkan Smart Coco A+, saya tidak berasa letih dan lesu. Tambahan pula, saya adalah seorang pelajar yang aktif dalam bidang kokorikulum. Saya juga adalah seorang penolong ketua pengawas (1) di sekolah saya. Sebelum ibu saya menemukan produk Fortune Resources, saya sentiasa mengalami demam dan selesema. Ibu saya mengesyorkan agar saya mengambil Jus Al-Khaira. Kakak saya juga menggunakan Jus Al-Khaira. Semasa kakak saya berumur 10 tahun, dia mengalami tonsel yang teruk sehingga perlu dibedah. Sehinggalah ibu saya menemui Jus Al- Khaira dengan izin Allah kakaK saya tidak perlu dibedah kerana tonsel yang dialaminya sembuh serta merta. Sebelum menggunakan Smart Coco A+, saya akan berasa keletihan apabila pulang ke rumah. Memandangkan saya bersekolah agama pada waktu petang, membuatkan saya berasa amat letih. Saya juga selalu mengantuk ketika berada di dalam kelas. Sebelum ini, saya jarang mendapat keputusan yang cemerlang dalam setiap ujian. Tetapi, Alhamdulillah selepas saya mengambil minuman Smart Coco A+, sekarang ada peningkatan dalam pelajaran saya dan saya mudah memahami apa yang diajar oleh guru saya. Semasa saya berumur 11 tahun, saya mendapat tempat pertama di dalam kelas dan aliran. Sepanjang tahun 6 pula saya sering mendapat 5A dalam setiap ujian. Saya juga telah mendapat 5A dalam ujian percubaan UPSR dan telah mendapat tempat kedua dalam aliran. Alhamdulillah, syukur kepada Allah saya telah mendapat 5A dalam UPSR pada tahun 2014. Terima kasih kepada Fortune Resources kerana menghasilkan produk yang berkualiti. 
 
 
 
 
UPSR 2014
      

 
INTAN ANEESHA BINTI HAMRAN
SR KEBANGSAAN SERI KUNDANG, RAWANG, SELANGOR
 
Assalamualaikum. Saya, Noraliza Binti Duraman, ibu kepada Intan Aneesha Binti Hamran. Alhamdulillah, anak saya adalah antara calon UPSR yang mendapat keputusan 5A. Ini semua berlaku atas izin Allah dan juga usaha anak saya. Tidak lupa juga kepada produk yang sangat membantu iaitu, Smart Coco A+ dari Fortune Resources.    Saya sememangnya pendengar setia Iklim FM dan di situlah saya mengenali produk Smart Coco A+ ini. Sehinggalah peperiksaan UPSR percubaan, anak saya telah mendapat keputusan 4A1B. Bertambah gembira saya dan suami. Dengan berkat doa saya, suami dan kakak Aneesha, juga usaha gigih Aneesha serta pengambilan Smart Coco A+, Aneesha telah mendapat 5A di dalam UPSR. Syukur kepada Allah S.W.T dan teriman kasih Fortune Resources dan pengasasnya.   Pada hujung tahun 2013, saya telah mengambil keputusan untuk memberi anak saya mencuba produk Smart Coco A+ ini. Pada peringkat awal pengambilan, anak saya kurang bermaya dan sering mengantuk pada waktu siang. Tetapi, selepas 3 minggu pengambilan, anak saya mulai cergas dan berminat untuk mengulangkaji pelajaran. Anak saya juga sering mendapat keputusan peperiksaan bulanan yang cemerlang.   Prestasinya semakin meningkat, Alhamdulillah sehingga mendapat 5A dalam UPSR. Saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada produk Smart Coco A+ dari Fortune Resources
 
 
 
UPSR 2014

  

 
SABRINA NUR BINTI  MOHD TAJUDDIN
SK PARIT ZIN, MUAR, JOHOR  
 
Saya bersyukur kepada Allah SWT kerana, akhirnya saya dapat menikmati dan  mengecapi kemanisan kejayaan 5A dalam peperiksaan UPSR 2014 yang lau. Alhamdulillah.  Saya sangat-sangat bersyukur dengan kejayaan ini kerana belum pernah meraih keputusan 5A dalam mana-mana ujian atau peperiksaan sepanjang tahun 2013 hingga 2014 yang lalu. Emak dan ayah mengatakan ianya adalah keajaiban yang Allah kurniakan kepada mereka yang tidak berputus asa. Pencapaian terbaik saya ialah 3A 2B.  Cikgu membisikkan kepada ayah dan ibu bahawa saya ini adalah pelajar ‘border line’. Saya dan Minuman berkhasiat Smart Coco A+ bagai tidak boleh berpisah sejak saya berada di dalam darjah 3 lagi. Emak telah mula menggunakan produk ini untuk abang-abang dan kakak saya. Saya adalah anak bongsu. Kami empat beradik telah lama meyakini khasiat Smart Coco A+  ini. Kami berempat bukanlah pelajar ‘genius’. Kami adalah pelajar yang sederhana yang memerlukan usaha yang banyak disamping pemakanan yang berkhasiat.Sepanjang hari saya kurang merasai keletihan dengan mengamalkan Smart Coco A+ ini. Balik sahaja dari sekolah kebangsaan Parit Zin pada jam 1.30 petang, saya akan berbasikal pula ke sekolah agama Parit Zin seawal  jam 2.30 petang sehingga jam 6.30 petang. Inilah rutin persekolahan saya. Emak dan ayah sentiasa mengingatkan agar banyak bersabar dan minum minuman bertenaga untuk tubuh badan dan minda. Tidak hairanlah jika sekotak besar Smart Coco A+ habis dalam tempoh seminggu kerana emak dan ayah juga menikmatinya sebelum pergi kerja setiap hari.Keenakan dan kelazatan Smart Coco A+ membuatkan saya sentiasa tidak mudah putus asa. Saya sentiasa yakin boleh Berjaya jika berusaha. Smart Coco A+ memberi saya ilham dan semangat belajar. Saya tidak mudah gugup menghadapai kesukaran belajar kerana saya rasa lebih fokus dan tahu apa perlu saya buat. Jujurnya, saya memang menyukai rasa minuman Smart Coco A. Memang benar, ianya makanan minda. Saya merasa amat bertuah dengan anugerah kejayaan ini. Emak dan ayah juga telah membelikan saya hadiah yang saya ingini. Alhamdulillah.Kini kami sekeluarga menaruh keyakinan penuh kepada khasiat produk Fortune Resources. Smart Coco A+ menjadi minuman mesti pada setiap pagi. Pasti ianya akan menjadi bekal berharga untuk saya bila masuk sekolah berasrama nanti nanti.
 
 
 
 
UPSR 2014

    


NURUL SHAKIRA BINTI MOHD NOR
SK TAMAN PAROI JAYA, SEREMBAN, NEGERI SEMBILAN

   

 
 
 
UPSR 2014

     

 
NADIA BINTI NASIR
SK GREEN ROAD, KUCHING, SARAWAK  
 
Assalamualaikum dan selamat sejahtera.Saya, Puan Sharifah Zainah binti Wan Omar, ibu kepada pelajar tahun 6 2014 iaitu Nadia binti Nasir.Di sini saya ingin mengucap syukur ke hadrat Ilahi kerana saya berpeluang untuk berkongsi pengalaman anak saya yang telah pun mengamalkan pengambilan Smartcoco A+ semenjak di tahun 3 lagi di mana dia telah berjaya mendapat keputusan cemerlang di dalam peperiksaan UPSR 2014 . Sejak dari awal pengambilan Smartcoco A+ sehingga ke hari ini,saya telah dapat mengesan perubahan anak saya dari segi minda dan pembelajaran di sekolah mahupun di rumah.Anak saya tidak merasa letih ataupun mengantuk malahan dia dapat memberi tumpuan di dalam kelas dan semasa mengulangkaji pelajaran di rumah.Selain keberkatan usaha dan doa kepada Allah s.w.t,ternyata Smartcoco A+ telah membantu anak saya beroleh kejayaan di dalam upsr 2014.InsyaAllah saya akan tetap memberikan Smartcoco A+ kepada anak saya walaupun dia bersekolah di sekolah berasrama kelak.Ini kerana saya yakin Smartcoco A+ akan tetap membantu anak saya agar sentiasa cergas dan aktif di dalam pembelajaran serta aktiviti luar sekolah.Oleh yang demikian saya cadangkan ibu-ibu di luar sana yang masih belum membeli minuman tambahan ini agar bertindaklah sekarang dan anda pasti teruja dengan perubahan pada anak anak anda  nanti.
 
 
 
UPSR 2014
    

 
 
AMIRAH BINTI AMRAN
SK PASIR PEKAN, KELANTAN   
 
Saya seperti nama diatas belajar di Sekolah Kebangsaan Pasir Pekan, 16250 Wakaf Bharu, Kelantan. Saya mula minum air Smart Coco A+ pada bulan Januari 2014. Saya minum air Smart Coco A+ 1 Paket sehari pada waktu pagi sebelum saya pergi ke sekolah. Saya amalkan meminum air tersebut sehinggahlah hari peperiksaan UPSR.Dalam peperiksaan penggal pertama, keputusan peperiksaan saya ialah 2A 3B. Kemudian dalam peperiksaan pertengahan tahun, keputusan peperiksaan saya meningkat kepada 4A 1B. Alhamdulillah dalam peperiksaan UPSR saya telah berjaya mendapat keputusan yang cemerlang iaitu 5A. Alhamdulillah segala puji bagi Allah dan terima kasih kepada pihak Fortuneresources di atas kejayaan saya ini. Sekian Terima Kasih.
UPSR 2014
     MUHAMMAD AMZAR BIN ARIFFIN 
SK PUTRAJAYA PRESCINT 16, PUTRAJAYA  

Saya mula menggunakan SMART COCO A+ pada bulan Januari Tahun 2013.  Ketika itu saya dalam Tahun 5.Sebelum menggamalkan SMART COCO A+ saya sering mengantuk dan tidak aktif di sekolah, lebih-lebih lagi di waktu pagi. Sering rasa malas dan lemah untuk mengulangkaji pelajaran.  Tetapi setelah saya mula minum SMART COCO A+, saya rasa cergas dan bertenaga untuk belajar dan juga mengulangkaji pelajaran. Hidup saya rasa lebih ceria dan aktif.
UPSR 2014
    

 
 
MOHAMMAD AFNAN BIN MOHAMMED ROSLAN
SK BUKIT PINANG, KEPALA BATAS, ALOR STAR, KEDAH   
 
Saya dan keluarga memuji produk ini kerana rasanya yang enak. Produk ini membantu saya untuk menumpukan perhatian di dalam kelas. Saya juga tidak mengantuk di dalam kelas lagi setelah menggunakan produk ini.
UPSR 2014
     

 
 
NURATIQAH ALIEYA BT HIZAL  
SK TAMAN SERI RAMPAI, SETAPAK, KUALA LUMPUR
 
Saya mula diperkenalkan dengan minuman Smart Coco A+ melalui ibu saya. Ketika itu ibu saya sedang mendengar siaran radio Ikim fm. Saya mengamalkan minuman Smart Coco A+ sejak berumur 11 tahun lagi. Setiap hari ibu membekalkan minuman Smart Coco A+ ke sekolah. Apabila saya minum minuman ini, saya berasa segar, tidak mengantuk dan boleh menumpukan sepenuh perhatian ketika proses pembelajaran. Alhamdulillah keputusan UPKK saya mendapat 8A, UPSR 5A dan UPSRA 6A 1B. SYUKUR YA ALLAH! TERIMA KASIH 
UPSR 2014
    

 
 
MUHAMMAD IMRAN BIN YUSOFF
SR ISLAM NURUL HIDAYAH, HULU KLANG, KUALA LUMPUR
 
Saya mula minum smart koko semasa tahun 4 (2012). Bapa saya membelinya untuk kakak yang akan mengambil UPSR pada tahun tersebut, tetapi saya dan adik-adik juga meminumnya. Kakak saya dapat 5A. Saya minum smart koko semasa sarapan pagi dan juga waktu malam sebelum tidur. Sejak minum smart koko, saya rasa lebih bertenaga, tidak mengantuk dalam kelas dan dapat mengingati pelajaran dengan baik. Prestasi pelajaran saya bertambah baik dari tahun ke tahun dan akhirnya dalam peperiksaan UPSR yang lalu saya berjaya mendapat 5A. Sehingga sekarang saya masih minum smart koko. Tahun depan saya akan masuk Maahad Tahfiz Darul Aman. Saya sangat memerlukan makanan tambahan yang terbukti baik seperti smart koko.
UPSR 2014
     

 

MUHAMMAD AQIL AKMAL BIN MOHAMAD NOR AHADI
SK TAMAN TUN DR ISMAIL, KUALA LUMPUR

Saya telah mengamalkan minuman Smart Cocoa A+ sejak pertengahan tahun lepas. Apabila saya menduduki peperiksaan akhir tahun lima saya telah berjaya mendapat keputusan yang agak baik dan ditempatkan di kelas kedua. Saya terus mengamalkan minuman ini bersama dengan dua abang saya yang juga akan menduduki peperiksaan besar iaitu PT3 dan SPM. Untuk bekalan kami tiga beradik, ibu memperuntukkan sebanyak enam kotak sebulan. Saya suka rasanya yang enak dan apabila saya minum minuman minda Smart Cocoa A+ ,saya rasa badan cukup bertenaga walaupun tidak bersarapan dengan makanan lain. Selain itu saya merupakan pelajar yang aktif dan menjadi olahragawan sekolah dan mewakili pasukan bola sepak sehingga ke peringkat daerah. Walaupun aktif bersukan keputusan peperiksaan saya semakin baik. sehinggalah cikgu menempatkan saya ke kelas pertama selepas peperiksaan pertengahan tahun. Walaupun aktif bersukan saya masih lagi bertenaga untuk terus cemerlang sehingga mendapat keputusan 5A dalam peperiksaan UPSR 2014.

 
 
UPSR 201     

 

AMIR FIRDAUS BIN MOHD SUFFIAN
SK SAUJANA UTAMA, SUNGAI BULOH, SELANGOR

Alhamdulillah, berkat kesungguhan ibubapa saya yang membekalkan Smart. Cocoa A+ sebagai makanan tambahan saya sejak di tahun 4 telah menunjukkan perubahan yang positif buat diri saya. Saya menjadi lebih bertenaga serta bersemangat untuk mencapai kejayaan. Keputusan 5A dalam UPSR 2014 akan saya jadikan peransang untuk lebih berjaya di masa hadapan dengan izin Allah.
UPSR 2014
     

 
NUR NATASHA YASMIN BINTI KAMARUDDIN
SK MUTIARA RINI, JOHOR BAHRU, JOHOR

Assalamualaikum. Saya adalah salah seorang penggemar SMART COCO A+. Minuman ini amat bersesuaian kepada saya memandangkan saya adalah penggemar makanan dan minuman berperisa coklat dan koko. Saya mula mencuba minuman ini setelah diperkenalkan oleh ibu dan ayah saya. Mereka memberi galakkan kepada saya setelah mendengar di radio IKIM. Ayah saya membeli minuman ini di kedai yang berhampiran dengan rumah saya iaitu di SAHABAT ROSSELE,Taman Universiti. Selepas mencuba bermula dari tahun 2012 hinggalah sekarang, ternyata kesannya amat memberangsangkan. Banyak perubahan yang positif telah terjadi ke atas diri saya. Minuman ini membantu saya untuk lebih fous kepada pelajaran. Saya tidak lagi berasa mengantuk sewaktu di dalam kelas. Pembelajaran terasa sangat seronok. Alhamdulillah pencapaian saya meningkat dari segala aspek. Terima kasih SMART COCO A+. Insyaaallah saya akan terus kekal menggunakan minuman kegemaran saya ini sampai bila-bila. Wassalam. 

 
 
UPSR 2014
     

 
NURULAIN SYAHMINA BT SHAMSUDIN
SK PUTRAJAYA PRESCINT 18, PUTRAJAYA

Pertama sekali saya panjatkan kesyukuran ke hadrat Allah SWT kerana dengan izin-Nya anak saya Nurul’Ain Syahmina bt Shamsuddin telah mendapat 5A bagi UPSR, Mumtaz bagi UPKK dan Jaid Jidan bagi UPSRA. Anak saya telah menghadapi 3 peperiksaan yang penting di samping menghadiri kelas-kelas tambahan pada sebelah petang dan malam juga menyertai berbagai aktiviti peringkat sekolah dan negeri. Jika dilihat, jadual hariannya memang padat. Oleh itu saya telah membekalkannya dengan minuman smart coco sebelum dia memasuki semenjak dia berada di Tahun 4. Alhamdulillah, dengan izin Allah anak saya dapat menjalani aktiviti hariannya dengan bertenaga. Terima kasih saya ucapkan kepada Fortune Resources kerana mengeluarkan minuman yang berkhasiat dan sedap
 
UPSR 2014

    

 

RABIAYATUL ADAWIYAH BT KAMARUZZAMAN
SK TAMAN MIDAH 2, KUALA LUMPUR

Assalamualaikum, Syukur kepada Allah kerana telah menemukan saya dengan produk Smart Coco A+ yang telah banyak membantu saya "sentiasa fokus" dalam kelas & tidak mudah mengantuk di dalam kelas . Saya mengambil minuman Smart Coco A+ pada setiap pagi sebagai sarapan dengan harapan minuman ini mampu memberi kecergasan pada minda dan fizikal saya. Dengan meminum Smart Coco A+ ini juga , saya mudah ingat akan formula formula yang diberikan oleh guru guru & dan mudah faham akan ilmu yang diajar. Alhamdulillah, dengan berkat meminum Smart Coco A+ ini , saya telah pun mendapat 5A dalam UPSR 2014. Insyallah saya akan terus minum Smart Coco A+ ini. Terima kasih kepada Fortune Resources kerana telah menghasilkan Smart coco A+ ini . Terima Kasih Kepada Pn. Mazlini Mokhtar yang telah memperkenalkan kepada Mak Long saya Pn. Rosmawathi Mohd Ali yang tidak putus membekal Smart Coco A+ kepada saya. Terima Kasih juga kepada keluarga yang banyak memberi sokongan kepada saya terutamanya kepada Ibu saya Puan Rohaiyu Mohd Ali. Saya akan terus melanggan minuman ini dan memberikan kepada saya dan adik beradik saya yang lain. Ini kerana sudah terbukti kehebatannya yang banyak membantu kami. Terima kasih Smart Coco A+ dan kami akan mempromosikan kepada anak jiran-jiran kami tentang keberkesanannya produk berkhasiat ini
 
 
 
UPSR 2014
     

 
SITI NURZULAIKHA BT MAT ZIN
SK PADANG PERAHU, JITRA, KEDAH
 
    
 
UPSR 2014
     

 

TAQIUDDIN AL HUSAINI BIN AZLANI
SK KUALA PENOR, KUANTAN, PAHANG  

Assalamualaikum. Syukur ke hadrat Allah subhanahu wa taala kerana dengan izinNya anak saya Taqiuddin Al Husaini b. Azlani berjaya dengan cemerlang dalam UPSR 2014 dengan mendapat 5A. Apa yang saya ingin kongsikan di sini ialah saya memberikan anak saya minum smart coco A+ setelah mendapat maklumat dari radio IKIM.com. Terus saya dapatkan produk tersebut sebanyak 1 karton melalui Hajah Maimun (Pemborong di Daerah Kuantan). Alhamdulillah anak saya diberikan produk ini seawal bulan Januari sebelum menghadapi UPSR dan hasilnya anak saya menyatakan bahawa dia boleh menjawab semua soalan dengan mudah dan senang. Anak saya juga dapat menghafaz dengan baik juzuk 30 dan mewakili sekolah dan daerah Kuantan hingga ke  peringkat Negeri Pahang.  Syukur kehadrat Allah anak saya diterima masuk ke Maahad Tahfiz Tanjung Lumpur  Sesi 2015-2019.  Saya akan terus menggunakan produk ini untuk menjadi seorang hafidz..Insya Allah…Terima kasih sekali lagi.
 
 
UPSR 2014
     


MUHAMMAD SAYYID IN ISMAIL
SK TAMAN ANGGERIK, JOHOR BAHRU, JOHOR
UPSR 2014
    

AUNI MUNIRAH
SK SEPRI, REMBAU, NEGERI SEMBILAN
 
Selepas saya memakan Smartcoco A+ ini prestasi akademik saya semaik baik. Antara perubahannya ialah daya ingatan saya semakin kuat, saya tidak lagi mengantuk semasa ulangkaji pelajaran dan sewaktu sessi pembelajaran disekolah dijalankan. Saya berjaya memperolehi keputusan yang cemerlang iaitu 5A dalam UPSR baru-baru ini. 
UPSR 2014
    

 
HAZIM FIKRI BIN AZMAN  
SK WANGSA MELAWATI, KUALA LUMPUR
 
Dengan izin Allah dengan mengamalkan smart coco A+, saya berjaya mencapai keputusan 5A dalam UPSR 2014..Alhamdulillah"~
UPSR 2014
      

 
 
NUR RAUDAH HUSNA BTZAINUDIN
SK ABDULLAH, SG MATI, LEDANG, JOHOR
 
Assalam. Nama saya adalah Nur Raudhah Husna Zainudin. Tinggal di Taman Serom Utama Sg Mati.  Bersekolah di Sek Keb Abdullah Sg Mati,  Ledang. Saya bukan pelajar yg cemerlang. Ibu selalu menegur sikap saya yg kurang fokus pada pelajaran. Di samping menghantar saya utk tution kelas malam, ibu berikhtiar untuk membantu supaya saya lebih bertenaga sepanjang darjah 6 ini. Ibu menjadi pelanggan Smartcoco Aplus dari ibu saudara saya Pn Rosnita di Putra jaya. Selain rasanya yg sedap dan memberi tenaga, rupa-rupanya saya menjadi semakin fokus pd pelajaran Keputusan Ujian bulanan saya semakin meningkat .Pada awal tahun saya mendapat 1A kemudian meningkat pada 2A utk peperiksaan setengah tahun. Meningkat lagi kepada 3A pada peperiksaan berikutnya dan pada percubaan mendapat 4 A. Saya semakin fokus Walau agak tertekan kerana perlu mengulang subjek Math, Eng dan Sains..saya boleh mengawal emosi saya.   Saya menangis kegembiraan ketika keputusan peperiksaan di umumkan... saya adalah salah seorang daripada 11 yg mendapat 5A. Saya bersyukur dapat.memenuhi harapan ibubapa dan guru2. Terima kasih pada Smart Coco A+ yg membantu saya sepanjang Tahun 6. In sya Allah saya akan meneruskan penggunaannya di masa akan datang..
 
 
 
UPSR 2014
    

 
DURRATUN NASYIHAH  BT AHMAD TAJUDDIN
SR IBN QAYYIM, TERENGGANU
 
Saya telah menggunakan produk Smart Coco A+ sejak saya berumur 9 tahun. Ibu saya membeli produk ini kerana ia mengandungi pemakanan sunnah. Saya pula menggemari minuman ini kerana rasanya yang begitu sedap! Alhamdulillah, saya dapat menumpukan perhatian di dalam kelas dengan lebih baik. Otak saya menjadi semakin cerdas!
UPSR 2014
    

 
 
HADI HAMKA  BIN PUA'AT
SK SEKSYEN 7, BANDAR BARU BANGI, SELANGOR
 
Alhamdulillah, sejak mengambil smart coco A+ saya lebih bertenaga dan fokus dalam bilik darjah malah kurang kelesuan badan. Saya juga dapat merasakan perbezaan setelah menggunakan smart coco A+ selama hampir setahun.
UPSR 2014
     

 
SYARAFINA ATHIRAH  BT FAUZUL AZIM
SK SUNGAI UDANG, KLANG, SELANGOR
 
Assalamualaikum...... Saya Norlida binti Zaini ibu kepada Syarafina Athirah... Alhamdulillah, sejak anak saya mengamalkan minum smartcoco ini prestasi pelajarannya semakin meningkat... Terima kasih Fortune Resources kerana memperkenalkan minuman yang berkhasiat ini yang halal lagi Suci... Terima kasih....
UPSR 2014
    
    

 
 
AMMAR HANANIA BIN HAZLI ISMA
SR AGAMA AL'JAMIYYAH, PETALING JAYA, SELANGOR
 
Assalamualaikum wbt, saya sangat mengemari Smartcoco A+ oleh Fortune Resources kerana rasanya sangatlah sedap sehingga tergila-gilakanya. Ia juga memberikan saya lebij banyak tenaga berbanding MI**. Ia juga meransang otak saya lebih lagi. Saya berharap agar pihak tuan/puan agar dapat menarik perhatian orang ramai. Wabillahitaufiqwalhidayah, wassalamualikum warahmatullahi wabarakatuh.
UPSR 2014
     
   نَّ الَّذِيْنَ قَالُوا رَبُّنَا اللهُ ثُمَّ اسْتَقَامُوا تَتَنَزَّلُ عَلَيْهِمُ الْمَلَائِكَةُ أَنْ لَا تَخَافُوا وَلَا تَحْزَنُوا وَأَبْشِرُوا بِالْجَنَّةِ الَّتِي كُنْتُمْ تُوْعَدُوْنَ (30)

Sesungguhnya orang-orang yang mengatakan : "Tuhan kami ialah Allah", kemudian mereka istiqamah (meneguhkan pendirian mereka), maka malaikat akan turun kepada mereka dengan mengatakan : "Janganlah kamu takut dan janganlah merasa sedih ; dan bergembiralah kamu dengan jannah (syurga) yang telah dijanjikan Allah kepadamu". (Fussilat : 30)